deltalima 26.05.06, 10:45 propagowanie dresiarstwa na lamach wyborczej? tego jeszcze nie grali. jest tyle ciekawych tematow, czy trzeba koniecznie pisac o lysych polmozgach, ktorzy w 80 minut przejezdzaja 170 km po fatalnych polskich drogach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bialebmwe34 Re: Uwaga, bo beemka jedzie 26.05.06, 16:45 Jakiego dresiarstwa?Czy uzytkownik samochodu marki bmw musi byc od razu dresiarzem i półmózgiem?Znasz jakiegoś człowieka który jeździ bmw?Po tym co piszesz wnioskuje, ze raczej nie!A jak nie znasz to sie nie wypowiadaj na temat! Aha i przeczytaj dokladnie artykuł, bo chyba tego ze dziewczyny i chlopaki z bkb organizują imprezkę dla dzieciaków z domu dziecka juz nie doczytałaś/eś!I jeszcze jedno, to kto ile jeżdzi to jego indywidualna sprawa i chyba dawno w Gdańsku nie byłaś/eś bo droga na Gdańsk jest super!! P.S. Pewnie jezdzisz jaka smarką, której użytkownicy nie potrafia zorganizować się w żaden klub i porprostu zazdrość cie zjada!!Pozdrawiam Cie serdecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis do Gdańska jest 165km, więc godzina 20 na tą 26.05.06, 19:54 trasę wskazuje, że taki debil momentami grzał 200, więc raczej nie jechał zgodnie z przepisami, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman BMW 26.05.06, 23:44 "Sportowe" możliwości,szybki samochód,doskonałe prowadzenie.Ale za kierownicą pozbawiony zdrowego rozsądku kierowca.Wybujała fantazja,nieprzestrzeganie przepisów.Efekty podawała prasa w ostatnim tygodniu.Kilka wypadków z udziałem samochodów mki BMW i 5 trupów tylko w naszym regionie.Wystarczy za komentarz! Odpowiedz Link Zgłoś
malybkb Re: BMW 27.05.06, 00:15 widzę ze ludzie, którzy czytają gazetę nie są za bardzo inteligentni! ludzie czy wy wogole wiecie co piszecie? dresiarze? a jak pan czy pani ubiera dres w domu to jest dresiarzem? na to wyglada ze tak! wypadki? a czy jak jedzie jakis dziadek osiemdziesiecio letni samochodem i traci przytomnosc za kierownoca i rozbija sie o inne auto to co wy na to? ktos napisal o półmózgach! kolego czy kolezanko chyba w glowie ci sie przewraca od takich tekstów! a jak twój ojciec kupił auto marki bmw czy też będzie półmózgiem? jesteście śmieszni i naprawdę mało inteligentni jeżeli sądzicie że ludzie, którzy jeżdza beemkami są tacy! tak samo możemy powiedzieć takie opinie ludziom innych aut i co wy na to?! zapraszamy na zlot lub też spot i poznajcie nas a później się wypowiadajcie! www.bkb.bydgoszcz.pl tu znajdziecie wszystkie info o spotach i zlotach! jeżeli ludzi się nie zna to się nie wypowiada na ich temat! aha a poza tym może ludzie z naszego miasta by coś zrobili dla dzieci a nie tylko myślą o swoich d..., bo my chociaż się staramy! pozdrowienia dla bydgoszczan! Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: BMW 27.05.06, 09:12 dresiarz to stan umyslu a nie konkretny ubior. facet, ktory pokonuje ca.170km w 80 minut po polskich drogach i sie tym szczyci jest dla mnie dresiarzem, ktory powinien dozywotnio zostac pozbawiony prawa do prowadzenia pojazdu mechanicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
shivy1 Re: BMW 27.05.06, 18:02 dresiarz to stan umysłu to coś nowego gdzie cię tego uczyli na koncercie disco polo Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwyzenek BMW - przedluzenie penisa 06.06.06, 13:12 dla wypowiadajacych sie klubowiczow nawyrazniej samochod to przedluzenie penisa, prosze czytelnika by pogkreslil cytaty na czerwono: "meski samochod", "jak dziewczyna" , Odpowiedz Link Zgłoś
damiano_e30 Re: BMW 27.05.06, 13:10 Nie ma co się pienić, niech sobie piszą co chcą. Ludzie myślą że jak ktoś jeździ BMW to od razu cfaniak i dres. Niech sobie tak myślą i niech sobie jeżdżą przednionapędowymi badziewiami a od BMW trzymają się z daleka. BMW to nie trabant i ktoś potrafi to dlaczego to dlaczego by nie miał pojechać czasem 200km/h, skoro robi to bezpiecznie i odpowiedzialnie? Jadąc z przepisową prędkością też można się zabić albo kogoś jak się nie panuje nad samochodem więc nie rozumiem o co tym ludziom chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
shivy1 Re: BMW 27.05.06, 18:01 a ty jeździsz hulajnogą ile jest wypadków z innymi autami kiepski argument poznaj nas wtedy oceniaj Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis ciekawe że z rozbitej beemki zawsze wyłazi łysy 29.05.06, 21:11 łeb (o ile go nie wyciągają) Odpowiedz Link Zgłoś
shivy1 Re: do Gdańska jest 165km, więc godzina 20 na tą 27.05.06, 17:59 gościu zanim zaczniesz wyzywać ludzi od debili dowiedz się czegokolwiek na ich temat kim ty jesteś że oceniasz ludzi po artykule w gazecie wnoszę że nikim przyjedź na spot zobacz pogadaj a wtedy oceniaj Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis koleś który śmiga po polskich drogach z taką V 28.05.06, 18:50 jest debilem, czy się to tobie podoba czy nie. I nie oceniam tego bandyty po artykule, tylko po jego idiotycznej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_z_bkb Re: koleś który śmiga po polskich drogach z taką 28.05.06, 19:04 To może w takim razie złóżmy skargę do producenta marki BMW, że jego auta za szybko jeżdżą? Bandyty? Nigdy nie jechałeś z taką prędkością? Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis jak znam życie jesteś mocno malowaną lalą, dlatego 29.05.06, 20:38 nie bardzo rozumiesz o czym pisałem. Więc objaśniam-nie pisałem nic o BMW, mimo że ta marka wcale mie nie kręci, tylko o jego kierowcy debilu, który całą trasę z Bydgoszczy do Gdańska śmigal z przeciętną V grubo ponad 120, co biorąc pod uwagę fakt, że ewentualnie w terenie zabudowanym (a jest tych miejsc sporo) zwalniał do 80 (nie sądzę żeby jechał wolniej) wskazuje,że poza terenem zabudowanym śmigał 160-180. Gdyby siedział w Leksusie, to nie sapałbym do producenta Leksusa, tylko do debila, który ten samochód prowadzi, blondynko. A sam potrafię przycisnąć-ale tam gdzie można-na obwodnicy trójmiejskiej np, na naszych nędznych "autostradach". Nie muszę udowadniać jakimś pustym donicom jaki to ze mnie macho, bo przejadę 165 km w 80 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_z_bkb Re: jak znam życie jesteś mocno malowaną lalą, dl 30.05.06, 00:17 Jeszcze raz mnie obrazisz to się naprawdę wk... Nie pozwalaj sobie na zbyt wiele kolego!!!!! Jeżeli na tym zdjęciu nad artykułem widzisz blondynkę to radę zacząć od nauki kolorów!! Czy cały artykuł był o jakimś wyczynie kolegi z klubu?? Odpowiem Ci jeżeli tego nie zauważyłeś!! Nie, nie był!!! Był o klubie!! Skomentuj klub nie czyjś wyczyn, którego się przyczepiłeś i nie nie możesz odczepić. Ja Cię nie obrażam a Ty jedziesz sobie ze mną na maksa, o czym to świadczy?? Zastanów się zanim następnym razem się wypowiesz!! Dzięki i narka. Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Blondynka to równiez stan umysłu podobnie jak dres 30.05.06, 15:52 więc jak wynika z twojej odpowiedzi jesteś blondynką umysłową. Określiłem cię jako malowaną lalę, co zdjęcie później potwierdziło, a to jest cytat, który komentowałem "Robert Lachowicz, 30 lat, właściciel czarnego bmw 520, wręcz się tym chełpi: - Jak widzą mnie w lusterku, to sami zjeżdżają. Chwali się też, że z Bydgoszczy dojechał do Gdańska w godzinę i 20 minut." Dokładnie to zdanie i tego debila. Jak masz blondynko trudności ze zrozumieniem treści przekazu, to nie zabieraj głosu w dyskusji, bo sama sobie wkręcasz pierdoły do głowy. Komentowałem tego debila, tylko jego, a cały wasz klub zwisa mi jak żagiel podczas flauty. Jeżeli zaś nie rozumiesz co znaczy flauta(bo możesz się z niezrozumienia znowu obruszyć)to objaśniam-cisza na wodzie, brak wiatru uniemożliwiający żeglowanie.Poza tym całe twoje teksty tylko mnie utwierdzają w przekonaniu,że większość kierowców wraz z pasażerkami BedzieszMiałWypadek ma delikatnie mówiąc luki w wykształceniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_z_bkb Re: Blondynka to równiez stan umysłu podobnie jak 30.05.06, 18:08 Akurat ze zrozumieniem przekazu nie mam trudności, jeżeli Cię to interesuje. Co do mojego wyglądu to się pajacu grubo mylisz. A co do wykształcenia, to być może masz racje, jeszcze nie jestem takim starym próchnem jak Ty i dopiero uczęszczam na Uczelnie ale nie sądzę, że to mi ujmuje inteligencji w porównaniu do Ciebie!! I wiesz co jeszcze Ci powiem: NIE BĘDĘ DUŻEJ Z TOBĄ PROWADZIŁA TEJ DYSKUSJI, BO TWOJE WYPOWIEDZI SĄ MAŁO INTELIGENTNE I UTKNĘŁY W BRODZIKU INTELEKTUALNYCH WYPOWIEDZI, DLATEGO STERUJ ŻAGLEM DALEJ ALE W INNYM KIERUNKU. BAJO PAJACU!!! :-) Dlaczego nie przedstawisz się z imienia? Dlaczego nie przyjedziesz na spotkanie nasze klubowe i nie powiesz nam tego w twarz? Nie stać Cię na to? Potrafisz tylko anonimowo komentowac!! Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis pusta donico, pisałem o jednym debilu jeżdżącym 31.05.06, 13:17 jak to sam przyznał z prędkością grubo przekraczającą dozwoloną. Pisałem o JEDNYM (1) tłuku jeżdżacym jak wariat. Wasz klub mi zwisa, ani mnie nie ziębi, ani mnie nie parzy, zwisacie mi jak kilo szpachli na BMW '89. Skoro zaś poczułaś się urażona, że komuś nie podoba się łamanie prawa i narażanie innych na niebezpieczeństwo, nie miałaś odwagi przyznać ża wasz koleś dał dupy, to sama (sami) wystawiasz (wystawiacie)sobie świadectwo, uważając że jest OK i tak kłapiecie dziobem poruszeni, bo wy wszyscy prawdopodobnie jeździcie tak samo i odbieracie, pewnie słusznie, jako krytykę siebie samych. I akcja z domem dziecka jest tutaj jak puder na kiłę. Chyba że czujecie się winni, że wasi kumple z beemek (nie z waszego klubu, a ogólnie)wyprodukowali parę sierot. Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis jak to mówią szepnij o beemce kretyn sie odezwie 30.05.06, 15:58 jakoś żadne z was nie powiedziało o tym potencjalnym bandycie ("Robert Lachowicz, 30 lat, właściciel czarnego bmw 520, wręcz się tym chełpi: - Jak widzą mnie w lusterku, to sami zjeżdżają. Chwali się też, że z Bydgoszczy dojechał do Gdańska w godzinę i 20 minutę"), że się zwieśniaczył takimi głupimi gadkami o jeszcze głupszym "wyczynie". Wszyscy się sprzysięgli przeciwko, zazdroszczą, itd. Czego zazdroszczą? Rozbitka z Niemiec za 1000 Euro? Wyklepanego u kowala za grosze i obsmarowanego 30 kg szpachli rocznik '89 albo '92. Odpowiedz Link Zgłoś
hamannbkb Re: jak to mówią szepnij o beemce kretyn sie odez 31.05.06, 02:36 teraz powiem tobie tak malolacie czy gó..arzu bo to samo znaczy...przyjedz dzisiaj na 15.00 do zakladu wulanizacyjnego na ul. Królowej Jadwigi 14 i powiedz mojemu koledze to prosto w twarz.Czekamy na Ciebie i mysle,ze nie jesteś tchórzem ani pozerem,jesli masz odwage to przyjedz.Gorąco zapraszamy- ocenimy twój szpachel i odwagę...hehe-pamietaj dzis o 15.00 czekamy na Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: jak to mówią szepnij o beemce kretyn sie odez 31.05.06, 13:34 odsyłam link niżej, bo nie chce mi się z wami gadać. Czekamy na ciebie? Gazrurki i bejsbole gotowe? Ilu was będzie? maój samochód spalicie czy tylko szyby wybijecie? Jesteś żałosny, dresiarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
malybkb Re: jak to mówią szepnij o beemce kretyn sie odez 31.05.06, 09:36 ty buraku juz ci mowilem ze jak nie znasz nas ani naszych aut to sie nie wupowiadaj! jezeli jestes taki mocny w gebie to juz pisalem, zapraszam na spot tam pogadamy i wtedy pisz o nas! jestes tak glupi czy co? nie dociera do ciebie to co piszemy? jestes zwyklym idiota jezeli nie rozumiesz tego co piszemy bo ile mozna tobie cos tlumaczyc ty kretynie? dlaczego nie jestes taki odwazny prosto w oczy to powiedziec? ja wiem dlaczego! bo siedziesz za kompem i rzniesz jakiegos znawce ludzi i samochodow a tak naprawde jestes zwyklym pajacem! zal mi cie popaprancze! Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: jak to mówią szepnij o beemce kretyn sie odez 31.05.06, 13:30 malybkb napisał: > ty buraku juz ci mowilem ze jak nie znasz nas ani naszych aut to sie nie > wupowiadaj! jezeli jestes taki mocny w gebie to juz pisalem, zapraszam na spot > tam pogadamy i wtedy pisz o nas! nie mam przyjemności i ochoty was znać, ponieważ sam się skutecznie przedstawiasz (uwaga, trudne słowo) uwiarygadniając panujące stereotypy o właściecielach pojazdów m-ki BMW, jestes tak glupi czy co? nie dociera do ciebie to co piszemy? jestes zwyklym idiota jezeli nie rozumiesz tego co piszemy bo ile mozna tobie cos tlumaczyc ty kretynie? odpowiem podobnie - przeczytaj co pisałem, o kim pisałem, jak ktoś ci przetłumaczy i objaśni co autor miał na myśli - dopiero wtedy się odzywaj,rozumienie tekstu pisanego jest wymagane w 1 klasie gimnazjum, co dowodzi twoich poważnych braków w wykształceniu (po co ci szkoła, masz BMW) dlaczego nie jestes taki odwazny prosto w oczy to powiedziec? ja wiem dlaczego! bo siedziesz za kompem i rzniesz jakiegos znawce ludzi i samochodow a tak naprawde jestes zwyklym pajacem! zal mi cie popaprancze! każdy pracuje tam, gdzie go chcą-ja pracuję przy komputerze, ty przy łopacie. Mnie jest z tym dobrze, dla ciebie łopata to szczyt możliwości. Ani słowem patafianie nie kreowałem się na znawcę samochodów, nawet z przecinka to nie wynikało. Poza tym wolę być pajacem przy kompie niż fizolem jak ty. Nie masz argumentów merytorycznych, to chcesz mi jeszcze wpier-dolić? I jeszcze masz życzenie żebym sam przyszedł? Musialbym być głupszy od ciebie, a to uwierz mi trudna sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_z_bkb Re: jak to mówią szepnij o beemce kretyn sie odez 31.05.06, 14:42 Podsumowując Twoje wypowiedzi o pustych donicach, malowanych lalach. dresiarzach itp. JE Odpowiedz Link Zgłoś
ola_z_bkb Re: jak to mówią szepnij o beemce kretyn sie odez 31.05.06, 14:49 Podsumowując Twoje wypowiedzi o pustych donicach, malowanych lalach, dresiarzach itp. JESTEŚ ZWYKŁYM FIUTEM!! I DODAM JESZCZE, ŻE NIE TYLKO PEWNIE Z WYGLĄDU PRZYPOMINASZ TEN MĘSKI ORGAN ALE DLA USZCZEGÓŁOWIENIA I WPROWADZENIA CIĘ INTELIGENCIE W TEMAT FIUTEM JEST TAKŻE PRZECIER Z BURAKÓW, KTÓRY TOTALNIE I DOBITNIE ODDAJE TWÓJ CHARAKTER I JAK TY TO NAZYWASZ: FIUT TO TWOJ STAN UMYSŁU!! POZDRAWIAM CIE FIUTKU!!! NIE BĘDĘ SIĘ WIĘCEJ KOMPROMITOWAĆ CIĄGNĄC BEZSENSOWNĄ DYSKUSJE. A jeszcze jedno czy Twoja inteligencja nie pozwoliła Tobie na zobaczenie tego, iż nie bronimy wyczynu kolegi a tego,że nas obrażasz? Taki pusty jesteś!! A od dzieciaczków z Domu Dziecka trzymaj swoje brudne łapska zdala!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Mistrzyni ciętej riposty-nie chce mi się z tobą 31.05.06, 14:58 gadać, bo to nosi znamiona polemiki z palisadą obronną w Biskupinie. " A od dzieciaczków z Domu Dziecka trzymaj swoje brudne łapska> zdala!!!" uśmiałem się do łez. Jeżeli ja piszę o debilu, a ty sobie wkręcasz że piszę o tobie, o was, to miej pretensje do siebie. A poprawnie wulkanie intelektu pisze się "z dala", krynico mądrości wszelakiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_z_bkb Re: Mistrzyni ciętej riposty-nie chce mi się z to 31.05.06, 15:13 Brawo!!! Bardzo oryginalne i pouczające!!! Zapamiętam to sobie ;-) Szkoda tylko, że nadal nie rozumiesz kwestii, no ale cóż i tak bywa, że niektórzy są już od urodzenia tacy trudni i upierdliwi jak Ty!!! Rzuć jeszcze jednego posta w moim kierunku to Ci szybciej czas w pracy zleci, he he he, to jest to co Cię rajcuje!!! Jestem pod wrażeniem!! Pozdrawiam ;-) I nie licz, że się więcej udzielę, bo mnie rajcują zupełnie inne sprawy - mówię Ci o wiele przyjemniejsze ;-) !!! Tak więc narka głąbie komputerowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: Mistrzyni ciętej riposty-nie chce mi się z to 31.05.06, 15:26 jasne-nie ma to jak dobrze zrobiona laska na przednim siedzeniu beni '89. Odpowiedz Link Zgłoś
virginia1 Re: Mistrzyni ciętej riposty-nie chce mi się z to 31.05.06, 15:29 Bądz wyrozumiały, toć to dopiero 1 rok na Uczelni ( tak pani pisała) tylko ciekawe jak dobrnęła do matury? Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: Mistrzyni ciętej riposty-nie chce mi się z to 31.05.06, 15:39 Przypuszczam że kończyła Centrum Kształcenia Ustawicznego-matura w rok -ale chciała być lepsza i skończyła ją w 3 lata (pani poseł Beger też zdała przecież maturę w takiej szkółce), a teraz uczęszcza do Studium Kosmetycznego, ażeby godnie prezentować się po prawicy swojego wyżelowanego (tudzież wygolonego) macho w dresiku. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_z_bkb Re: Mistrzyni ciętej riposty-nie chce mi się z to 01.06.06, 11:29 Nie chciałam więcej zawierać głosu w tej pogadance, ale widzę, że jest to niezbędne aby wyjaśnić Tobie i Twoim kumplom po fachu jak bardzo się mylicie i jak bardzo ranicie tym innych! Zanim jeszcze kiedyś wypowiesz się na temat innej kobiety, to przemyśl to dwa razy. Jeżeli chodzi o moje wykształcenie to wiedz, że maturkę zdałam bez problemu w renomowanym państwowym liceum i w normalnym 4-letnim toku nauki, i na dodatek z tak fajnym wykształceniem jakim jest informatyka, więc daleko od Ciebie nie odbiegam!! A jeżeli chodzi o uczelnie to STUDIUJE <UNIWERSYTET> i to na nieco szlachetniejszym kierunku niż technologia informatyczna, gdyż liczy się dla mnie dobro i szczęście dzieci, właśnie tych z domu dziecka!!, jak i innych potrzebujących osób!! Więc zanim jeszcze raz pi**** jakiejś kobiecie wywód na temat jej wykształcenia, jej wyglądu (podobno widziałeś i oceniłeś mnie po zdjęciu!!!), poglądu na życie to się dwa razy zastanów, bo w swojej wypowiedzi ani nie pokazałeś wyższości inteligencji nade mną ani nie udowodniłeś mi jakim to ja jestem głąbem!!! Gdybyś był tak inteligentny jakiego tu przed nami wszystkimi udajesz, to wiedziałbyś co znaczy słowo asertywność i wiedziałbyś w jaki sposób nam doj****, żeby wszystkim poszło w buty a nie odpowiadać obrażając przy tym wszystkich jak tylko się da! No i powtarzając się, gdybyś był na tyle ineteligentny... to wiedziałbyś jak należy się teraz zachować w stosunku do mnie!!! Pisząc te brednie w opiniach powyższych przegiąłeś pałę i pozwoliłeś sobie na TROSZECZKĘ za dużo!!! Pamiętej, że szanujesz innych w ten sam sposób w jaki szanujesz lub w tym przypadku nie szanujesz siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: Mistrzyni ciętej riposty-nie chce mi się z to 01.06.06, 18:41 STUDIUJE <UNIWERSYTET>? nie bardzo rozumiem, jeżeli zaś chodzi o UKW - to nie masz się czym chwalić. gdyż liczy się dla mnie dobro i szczęście dzieci,właśnie tych z domu dziecka!!, w swej bystrości dedukuję iż zaglębiasz wiedzę na kierunku psychologia lub nauczanie początkowe-tym bardziej nie masz się czym chwalić-najmniej bystre jednostki ida właśnie na takie kierunki, dlatego mamy masę niedokształconych bezrobotnych psychologow i nauczycieli, nie używałem słów potocznie używanych za obelżywe jak ty, a co do pały-no cóż, w tej kwestii to ty masz lepsze doświadczenia. Miłego dnia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_z_bkb Re: Mistrzyni ciętej riposty-nie chce mi się z to 01.06.06, 19:23 W swej bystrości nie trafiłeś na kierunek który studiuje! Ogólnie to myślałam, że dojdziemy do porozumienia ale po twoim poście doszłam do wniosku ostatecznego: nie jesteś inteligentny jak mi się wydawało jesteś płytki i to bardzo. Chciałam ci pustaku wytłumaczyć, że zabolało mnie to jak sobie piszesz takie bzdury o mnie nie znając mnie ale widzę, że twój móżdżek tego nie obejmuje - sfera uczuć dla komputerowców jest nieosiągalna!!! Co do tych pał i lasek... wyobraź sobie jeśli potrafisz, że moi rodzice wychowali mnie na człowieka, który zna swoją wartość i który się szanuje!!! Głodnemu chleb na myśli - może masz jakieś braki i dlatego tak o tym namiętnie piszesz!! Jeżeli czujesz niedosyt to skorzystaj z nocnego klubu. Również życzę miłego dnia i słodkiego życia w zadumaniu, że jesteś najbardziej inteligentnym człowiekiem na świecie. Żal mi ciebie. Pozdroo Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis sypię głowę popiołem i ogólnie rozpaczam 01.06.06, 19:39 z twojego dziwnego przeświadczenia iż jestem "komputerowcem". Głosy też słyszysz? Odpowiedz Link Zgłoś
ola_z_bkb Re: sypię głowę popiołem i ogólnie rozpaczam 01.06.06, 19:40 Jeżeli tylko odczytałeś z całego mojego przesłania to serio jest mi ciebie żal. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ola_z_bkb Re: sypię głowę popiołem i ogólnie rozpaczam 01.06.06, 20:58 łyżeczka - tylko to ci pozostało. Miłego życia... Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Ale mi normalnie studentko UKW, (najgorszego 01.06.06, 23:28 uniwersytetu w Polsce)dopiekłaś, aż mi w pięty poszło. Zapisałem się już na psychoterapię. Mam 4 sesje w tygodniu. Patrz do czego doprowadziłaś.... Odpowiedz Link Zgłoś
aladowicz.musi.odejsc Re: Uwaga, bo beemka jedzie 06.06.06, 21:19 hop hop aladowiczu gdzie jestes??? Odpowiedz Link Zgłoś
pawelbmwe36 Re: Uwaga, bo beemka jedzie 27.05.06, 00:11 ze jeden raz jechal z taka predkoscia to od razu wszysykich do jednego worka,jest to zenujace i swiadczy o zacofaniu tego kto to pisze,albo poprostu zwykla zazdrosc, Odpowiedz Link Zgłoś
hamannbkb Re: Uwaga, bo beemka jedzie 27.05.06, 01:38 Ludzie,troszeczke wyobrażni-własnie widac po was jaki typ ludzi reprezentujecie ,osądzając innych wogóle ich nie znając.No comment!!!!!!!!!!! to żenada,ze mamy takich czytelników!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org slepa uliczka 27.05.06, 01:48 hamannbkb napisał: > Ludzie,troszeczke wyobrażni-własnie widac po was jaki typ ludzi > reprezentujecie ,osądzając innych wogóle ich nie znając. a teraz zastanow sie, czy sam (wraz z kolegami) nie oceniles tych, ktorzy was krytykowali. Odpowiedz Link Zgłoś
malybkb Re: slepa uliczka 27.05.06, 09:55 i po co ciagniesz ten temat? czepiasz sie! skrytykuj ludzi, ktorzy o nas pisza! a tak wogole to jestes obronca ucisnionych? jezeli pisza bzdury to trzeba cos na to odpowiedziec! koncze temat bo rozmowa na ten temat nie ma sensu! juz wczesniej napisalem poznajcie ludzi pozniej o nich sie wypowiadajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
hamannbkb Re: slepa uliczka 30.05.06, 12:40 nie oceniłem tylko stwierdzilem,ze naprawde spora czesc osób wypowiadająca sie na tym forum naprawde niema co robic z czasem! jak wam nie podoba sie BMW to zapraszam do salonu OPLA ,zlozyc garnitur i smigac jak dziadek na emeryturze,taki wlasnie styl tutaj propagujecie!! NIe zapomnijcie,ze jestesmy milosnikami marki BMW a nie dresiarzami bo wasz poziom oceniania jest naprawde zalosny!!!NO comment.................. Odpowiedz Link Zgłoś
jagrys_bdg Re: slepa uliczka 30.05.06, 22:59 hamannbkb napisał: > jak wam nie podoba sie BMW to > zapraszam do salonu OPLA ,zlozyc garnitur i smigac jak dziadek na > emeryturze,taki wlasnie styl tutaj propagujecie!! oj zdziwiłbyś się koleżko co mój opelek potrafi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar jednak wolałbym Signum albo Mondeo 27.05.06, 14:08 bmw jest strasznie drogie i rzeczywiście w co drugim siedzi plastykowa lala z kolesiem, który nie wygląda jak mój prezes...może dlatego noowych BMW w Wawie jest mniej niż nowych Audi? Choć technika bawarów jest wysokiego lotu to żadko z bmw mam kłopoty na szosie. Mistrzoostwo świata przejał Ford - bajeczne sterowanie mondeo w zakrętach, Audi - po prostu moc no i Signum to samo co A4, choć większe. Odpowiedz Link Zgłoś
coupet Re: jednak wolałbym Signum albo Mondeo 27.05.06, 17:04 friedmar napisał: > bmw jest strasznie drogie i rzeczywiście w co drugim siedzi plastykowa lala z > kolesiem, który nie wygląda jak mój prezes... nie wiem po co piszecie ludziska o wygladzie kierowcy !!! ze łysy to znaczy ze co ?? ze złodziej, dealer, zabojca czy tam jeszcze ktos !!?? równie dobrze mozna nazwac tak normalnie wyglądającego goscia !! i on nawet moze byc jeszcze gorszy niz jakis tam soie LYSY lepek !! a co do plastikowych LAL !! z skad wiesz ze one takie są ?? tym mozesz obrazic nasze DZIEWCZYNY czy ZONY !! WIEC DOPUKI SIE NIE POZNA CZLOWIEKA Z BLISKA TO NIE MOZNA DAWAC TAKICH SŁÓW !!! POZDRAWIAM CZYTELNIKÓW !!! Odpowiedz Link Zgłoś
malybkb Re: jednak wolałbym Signum albo Mondeo 27.05.06, 17:10 kolego jestes taki mocny w gebie? przyjdz do mnie i powiedz ze moja dziewczyna jest plastikowa lala! tym juz mnie i ja zdenerwowales niskopoziomowcu! nie bedziesz obrazal naszych kobiet buraku! myslisz ze kim ty jestes? ja ci powiem! mslo inteligentnym czlowieczkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
shivybkb Re: jednak wolałbym Signum albo Mondeo 27.05.06, 18:25 ja to tak widze mamy tu do czynienia z zakompleksionymi ludkami którzy mają głupi pogląd na nas przez jakieś chre stereotypy czy dresiarze jak nas nazywacie przejnowali by się dzieciakami z domu dziecka wątpie dresiarz to stan umysłu dobre ciekawe skad taka definicja jesteśmy normalnymi ludźmi no chyba ze wy krytycy się za takich uważacie to ja wole być nie normalny nie oceniajcie nas bo nie macie prawa nie znacie nas wybierzcie się kiedyś na spot pogadajcie wtedy się wypowiedzcie a do tego momentu MILCZEĆ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Re: jednak wolałbym Signum albo Mondeo 28.05.06, 17:38 jeszcze raz. Za taką kaskę jaką kosztuje BMW olalbym kupić signum albo mondeo, także z powodu stereotypu wypracowanego poprzez dresiarzy którxzy chętnie w BMW wsiadają i tyle. Nie wypowiadałem się imiennie o żadnym klubowiczu i nie zamierzam z nikim wymieniać się impertynencjami. wszyscy jesteśmy wolni i zyjmy tak by nie szkodzić innym. i tyle. powodzenia. shivybkb napisał: > ja to tak widze mamy tu do czynienia z zakompleksionymi ludkami którzy mają > głupi pogląd na nas przez jakieś chre stereotypy czy dresiarze jak nas > nazywacie przejnowali by się dzieciakami z domu dziecka wątpie dresiarz to stan > > umysłu dobre ciekawe skad taka definicja jesteśmy normalnymi ludźmi no chyba ze > > wy krytycy się za takich uważacie to ja wole być nie normalny nie oceniajcie > nas bo nie macie prawa nie znacie nas wybierzcie się kiedyś na spot pogadajcie > wtedy się wypowiedzcie a do tego momentu MILCZEĆ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Re: jednak wolałbym Signum albo Mondeo 28.05.06, 17:29 Pod toruniem podczas zlotu bmw - stara chyba 7 wleciała na czołowe ze mną - i ja i 4 inne pojady uciekliśmy do rowu sprawdzając abs. Kolesie byli dresiarscy a lasie plastikowe. Ostatnio lecialem o świcie z Łodzi do Bydzi przez Włclawek i 3' z ciemnymi szybami przykleia mi się do zderzaka - jak zwalnialem to koleś hamował jak przyspiedszałem to się przypinał - ot szukał zająca - tyle że ja się śpieszyłem do pracy a kolega z tyłu koniecznie chcial wspominać jak to się niemal dwie paki do torunia grzeje, puściłem bencwała zjeżdzając do tankstelii, bo taka brawura źle się kończy. - nie znam Cię i nie wiem czy jesteś chłopak plastikowej lali - ale przyznasz że twoje wypowiedzi nie są pozbawione agresii - a mi podobają się plastykowe lale! Być może kogoś obrazam tak określając bardzo charakterystyczny syl (poczytaj solarium... na Forum Humorum)- ale nie mam takiego zamiaru. Może jednak agresywność twojej wypowiedzi powoduje że tak mało BMW jest brane pod uwagę przez prezesów spólek i BMW przegrywa z Audi? no i zastanów się czy taka dyskusja typu ty głupku, jest na miejscu, jak na posiadaca BMW. Nie przypominam sobie bym personalnie do Ciebie albo Twojej żony tak się zwracał, wyrażam pewne sądy w kategoriach szerokiego uogólnienia - ba być może znamy się prywatnie z sklepu i swiadczymy sobie uprzejmości przy drzwiach? malybkb napisał: > kolego jestes taki mocny w gebie? przyjdz do mnie i powiedz ze moja dziewczyna > jest plastikowa lala! tym juz mnie i ja zdenerwowales niskopoziomowcu! nie > bedziesz obrazal naszych kobiet buraku! myslisz ze kim ty jestes? ja ci powiem! > > mslo inteligentnym czlowieczkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
ola_z_bkb Re: jednak wolałbym Signum albo Mondeo 28.05.06, 18:07 Witam! Tak na samym początku może zauważę, że powyższy artykuł dotyczy nie wszystkich ludzi posiadających auto marki BMW a ludzi, którzy założyli i którzy tworzą BYDGOSKI KLUB BAWAREK !! Wedgug mnie to jest znacząca różnica. Klub powstałnie po to aby przechwalać się osiągnięciami swoich aut a po to aby wspólnie się organizować, spędzać czas. Dlaczego żaden z czytelników nie zwrócił uwagi na to, że chcemy zorganizować dzień dziecka? A zapewniam, że jeżeli nam się to uda, to takie imprezy będziemy organizować częściej!!!!!! Chyba sami przyznacie, że spędzanie czasu w gronie przyjaciół jest lepsze niż siedzenie przed blokiem, ćpanie czy jaranie...?? Ogolona głowa, dres, plastikowa lala - to stereotypy, które są wciąż powtarzane, prawda, ale czy Wy, czyli czytelnicy, musicie dalej te stereotypy powtarzać? Może czas zacząć inne myślenie o świecie?? Przyjżyjcie się jeszcze raz temy zdjęciu i naszym klubowiczom, w tym także i mi, i wtedy jeszcze raz niech ktoś napisze, że dres czy plastikowa lala!!! Widzicie tam takich, czy takie?? Pozdrawiam... Plastikowa lala ze zdjęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Re: jednak wolałbym Signum albo Mondeo 28.05.06, 18:18 no właśnie! szczrze - najpierw poiększyłem zdjęcie żeby poszukać fajnych plastikowych lasek a potem przeczytałem artukuł! rzeczywiście normalsi! dlatego dziwi mnie agresywność odpowiedzi na mój post, który przez normlasów powinien raczej spowodwać kontynuację wypowiedzi typu mondeo to plastyk a signum krowa i że oba są podsterowne. A bmw to klasyka i nawet te 96 mają zawieszenia nowoczesne i niezłe na naszych nibydrogach. :} ola_z_bkb napisała: > Witam! Tak na samym początku może zauważę, że powyższy artykuł dotyczy nie > wszystkich ludzi posiadających auto marki BMW a ludzi, którzy założyli i którzy > > tworzą BYDGOSKI KLUB BAWAREK !! Wedgug mnie to jest znacząca różnica. Klub > powstałnie po to aby przechwalać się osiągnięciami swoich aut a po to aby > wspólnie się organizować, spędzać czas. Dlaczego żaden z czytelników nie > zwrócił uwagi na to, że chcemy zorganizować dzień dziecka? A zapewniam, że > jeżeli nam się to uda, to takie imprezy będziemy organizować częściej!!!!!! > Chyba sami przyznacie, że spędzanie czasu w gronie przyjaciół jest lepsze niż > siedzenie przed blokiem, ćpanie czy jaranie...?? Ogolona głowa, dres, > plastikowa lala - to stereotypy, które są wciąż powtarzane, prawda, ale czy Wy, > > czyli czytelnicy, musicie dalej te stereotypy powtarzać? Może czas zacząć inne > myślenie o świecie?? Przyjżyjcie się jeszcze raz temy zdjęciu i naszym > klubowiczom, w tym także i mi, i wtedy jeszcze raz niech ktoś napisze, że dres > czy plastikowa lala!!! Widzicie tam takich, czy takie?? Pozdrawiam... > Plastikowa lala ze zdjęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis faktycznie-jeden dres i 6 łysych łbów - elita 29.05.06, 20:42 intelektualna Bydgoszczy, absolwenci Sorbony wręcz. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_z_bkb Re: faktycznie-jeden dres i 6 łysych łbów - elita 30.05.06, 00:23 Ty się chyba kolego naprawę nudzisz w domu?!! Tylko szukasz mankamentów i się czepiasz, he he... Znalazł się obywatel co nie nosi dresu i ma długie włosy. Może jesteś jakiś mr dred?? hahahaha... Odpuść sobie kolego!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawelbmwe36 Re: faktycznie-jeden dres i 6 łysych łbów - elita 31.05.06, 15:17 ty zakompleksiony debilu, kim tu jestes?mieszkasz na wsi i zadroscisz a poruszasz sie pewnie sc,co za baran brak slow normalnie,dlugo sie nie udzielalem ale teraz to sobie za duzo pozwalasz Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: faktycznie-jeden dres i 6 łysych łbów - elita 31.05.06, 15:35 Zakompleksiony? A czymże ty jesteś? Kupiłeś qrwa na szkopskim szrocie rozbitka za 500 euro, za drugie tyle nakupiłeś szpachli i teraz się wozisz, pajacu? Cała twoja filozofia życiowa -benia, ciemne szyby, umpa - umpa z kradzionego radia, dyplom ZSZ z Nakielskiej w kieszeni, prysznic raz w tygodniu a siłownia i koksy sześć razy, a ty szpanujesz? Czym??? Mam benię jestem spoko, gangsta, wporzo koleś, a dresik nowy, szeleści....bujaj się wieśniaku, tylko uważaj na słomę z butów, bo się potkniesz. Taka prosta zależność-im mniejsze IQ, tym starsze BMW. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelbmwe36 Re: faktycznie-jeden dres i 6 łysych łbów - elita 31.05.06, 15:41 ty gnoju nie wiesz o kim piszesz, za mioje e36 dalem 15tys zl ciezko zarobione, jest to auto z grudnia 1995r, bmw jezdze nie dlatego ze jest moda ani dla szpanu, ty i tak tego nie zrozumiesz polmozgowcu,co do szprzetu w aucie to jestem zdania zenalerzy kupowac nowe bo kupujac kradzione napedza sie ten rynek, ale pewnie i tak tego nie zrozumiesz, Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis 15 tysięcy za 16-letniego rzęcha? Naprawdę trzeba 31.05.06, 15:50 długo się zastanawiać nad taką "inwestycją". Jakbyś jeszcze doczytał, to nie pisałem o sobie że mam kradziony sprzęt grający, raczej wręcz przeciwnie, a jak znam życie części do tego "noworodka" sprowadzasz na 1000% wprost z Bawarii, nie? A nie jeździsz dla szpanu... no, pewnie dlatego że masz zniżki w OC, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
pawelbmwe36 Re: 15 tysięcy za 16-letniego rzęcha? Naprawdę tr 31.05.06, 16:01 jestes baaardzo dziwny, dlaczegi nie mam kupowac oryginalnych czesci? zeby kupowac tanio ale za to dwa razy? nie znasz cen bmw, to co sie madzrysz??skad wies ze to rzęch??znizki jakubys nie wiedzial to one sa coraz wieksze im dluzej auto ubezpieczasz,ja juz mam auto 7 lat na siebie to troch znizek mam,a wogole co to ciebie obchodzi??nie zastanawialem sie dlugo tylko dlugo zbieralem na ten samochod!!!wczesniej mialem tez bmw ale to jast jakby wymarzone!!!!jak na moje mozliwosci oczywiscie,koncze z toba dyskusje bo twierdze ze zadrosc cie zrzera, Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: 15 tysięcy za 16-letniego rzęcha? Naprawdę tr 31.05.06, 16:12 za swojego 5 razy młodszego dałem sporo więcej, ale jakoś posiadanie tego przedmiotu mnie nie kręci, nie ekscytuję się jego dźwiękiem, spalaniem i innymi pierdołami. Samochód to narzędzie pracy, a nie styl życia, który w przypadku WIĘKSZOŚCI (większości-objaśniam, to nie oznacza wszystkich) posiadaczy BędzieszMiałWypadek jest zdecydowanie negatywny w szerokim odbiorze. A pisząc że "części zamawiasz pewnie w Bawarii" wcale nie miałem na myśli podróbek. Odpowiedz Link Zgłoś
damiano_e30 Re: 15 tysięcy za 16-letniego rzęcha? Naprawdę tr 31.05.06, 17:03 piss_on_pis napisał: > za swojego 5 razy młodszego dałem sporo więcej, ale jakoś posiadanie tego > przedmiotu mnie nie kręci, nie ekscytuję się jego dźwiękiem, spalaniem i innymi > pierdołami. Samochód to narzędzie pracy, a nie styl życia, Wcale się Tobie nie dziwie, bo jak może kogoś normalnego ekscytować posiadanie fiata, dajewo, renaulta czy innego pseudo samochodu. Takie padliny rzeczywiście nadają się tylko i wyłącznie jako narzędzie pracy A że jeździmy samochodami kilkunastoletnimi, no cóż większość z nas jest jeszcze młoda, a nowe BMW kosztuje min. 100 000PLN... Ale jeździmy nimi, ekscytujemy się nimi, szpachlujemy je i będziemy to robić bo BMW to samochodowa ekstraklasa a nie jakieś plastikowe dupowozy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis błysnąłeś jak order na piersi prałata Jankowskiego 31.05.06, 17:11 no ale cóż, każdy ma taką podnietę na jaką sobie zasłużył. "BMW to samochodowa ekstraklasa a nie jakieś plastikowe dupowozy" gratuluję samozadowolenia, pseudointelektualisto inteligentny inaczej, właśnie takie miernoty jak ty, kiedy nie mają żadnych osiągnięć, żadnego rozumu, nie moga się niczym innym pochwalić,do posiadania jakiegoś gowna na 4 kółkach dorabiają ideologię i się tym szczycą. P.S. Twoja panna też ma 60 lat bo na młodszą cię nie stać? Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: błysnąłeś jak order na piersi prałata Jankows 31.05.06, 17:37 oj, piss_on_pis, dales sie wciagnac w bezcelowa dyskusje! pamietaj, z idiotami sie nie dyskutuje bo najpierw sprowadza cie do swojego poziomu a potem pokonaja doswiadczeniem ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: błysnąłeś jak order na piersi prałata Jankows 31.05.06, 18:43 też prawda-szkoda na nich czcionki...... Odpowiedz Link Zgłoś
damiano_e30 Re: błysnąłeś jak order na piersi prałata Jankows 31.05.06, 21:01 piss_on_pis napisał: > no ale cóż, każdy ma taką podnietę na jaką sobie zasłużył. "BMW to samochodow > a > ekstraklasa a nie jakieś plastikowe dupowozy" gratuluję samozadowolenia, > pseudointelektualisto inteligentny inaczej, właśnie takie miernoty jak ty, kied > y > nie mają żadnych osiągnięć, żadnego rozumu, nie moga się niczym innym > pochwalić,do posiadania jakiegoś gowna na 4 kółkach dorabiają ideologię i się > tym szczycą. > > P.S. > Twoja panna też ma 60 lat bo na młodszą cię nie stać? Piston czy jak ci tam, czemu juz nic nie piszesz, mam super zwałe jak czytam twoje posty zjadaczu rozumów, napisz coś jeszcze bo chce poprawić sobie humor :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pawelbmwe36 Re: 15 tysięcy za 16-letniego rzęcha? Naprawdę tr 31.05.06, 17:38 musze dodac ze nie oceniam ludzi po tym na jakie auta ich stac, i jakimi jedza, tak potrafia tylko zazdrosnicy(przeciwnicy bmw przewaznie)z tych postow ktore piszez ewidentnie widac ze cos ci w zyciu nie wychodzi i wyzywasz sie na ludziach ktorym zazdroscisz, Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis ciekawe założenie-nie lubi BMW, to zazdrości, 31.05.06, 18:42 vide; kto zwalcza Rydzyka walczy z IV RP. Pewnie głosowałeś na pis? Z moich postów zaś wychodzi, że wam niestety rozum nie dopisuje, ale to juz nie mój problem........ Odpowiedz Link Zgłoś
damiano_e30 Re: faktycznie-jeden dres i 6 łysych łbów - elita 01.06.06, 07:15 piss_on_pis napisał: > Taka prosta zależność-im mniejsze IQ, tym starsze BMW. Dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo musiał byś odkładać chłopaczku żeby zarobić na niektóre 25-cio letnie i starsze BMW... Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: faktycznie-jeden dres i 6 łysych łbów - elita 01.06.06, 17:11 musiałbym się mocno zestarzeć i mieć mocno zaawansowanego Alzheimera żeby kupić BMW, a szczególnie 25-letnie. Odpowiedz Link Zgłoś
damiano_e30 Re: faktycznie-jeden dres i 6 łysych łbów - elita 01.06.06, 17:41 piss_on_pis napisał: > musiałbym się mocno zestarzeć i mieć mocno zaawansowanego Alzheimera żeby kupić > BMW, a szczególnie 25-letnie. I dzięki Bogu za to Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Re: jednak wolałbym Signum albo Mondeo 28.05.06, 17:14 ależ ja taż strzygę się na zero, i często, zwłaszcza na stacji Statoil pod płońskiem mam taki fart ktoś zwraca się do mne jek do dresiarza, i rzeczywiście to wkurza. Z kolei moja księgowa to plastykowa lala i wiele bym dał zeby się z nią umówić, ale dlatego właśnie że jest plastykowa. Już tak jest, że jeżeli kotoś przyjmuje określony styl i jest to trwałe i w jakis sposób powtarzalne, to nawet w sklepie z butami wiesz co ty kupisz a co kupi chłopak plastykowej lali. De gustibus non disputandum es, dlatego nie ma się o co obrażać. coupet napisała: > nie wiem po co piszecie ludziska o wygladzie kierowcy !!! ze łysy to znaczy ze > co ?? ze złodziej, dealer, zabojca czy tam jeszcze ktos !!?? równie dobrze > mozna nazwac tak normalnie wyglądającego goscia !! i on nawet moze byc jeszcze > gorszy niz jakis tam soie LYSY lepek !! a co do plastikowych LAL !! z skad > wiesz ze one takie są ?? tym mozesz obrazic nasze DZIEWCZYNY czy ZONY !! WIEC > DOPUKI SIE NIE POZNA CZLOWIEKA Z BLISKA TO NIE MOZNA DAWAC TAKICH SŁÓW !!! > > POZDRAWIAM CZYTELNIKÓW !!! Odpowiedz Link Zgłoś
malybkb Re: jednak wolałbym Signum albo Mondeo 28.05.06, 18:36 chlopcze te posty nas obrazily wiec nie dziw sie ze ktos jest mniej czy wiecej agresywny! ludzie ktorzy nas nie znaja a sie wypowiadaja w ten sposob to naprawde sa zalosni! poznajcie nas a pozniej oceniajcie! JESTESCIE ZALOSNI! Odpowiedz Link Zgłoś
troll25 Re: jednak wolałbym Signum albo Mondeo 28.05.06, 18:41 Jezeli w przyrodzie występuje stereotyp i ktos do niego sie nie zalicza - to ma na to zlewke... Gorzej jak pasuje... Wtedy... Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Re: nie wszyscy z BMW mają dystans 28.05.06, 18:54 Popatrzcie drodzy beemwuwicze, czy aby na pewno możecie o sobie powiedzieć same dobre rzeczy. Wydaje mi się, ze sami oczekujecie niepochlebnych opinii n swój temat by móc się wybielać z siłą nie do końca adekwatną do akcentów adwersarza. Szkoda. Oto jak odpowiedzieliście na moją - nie agresywną wypowiedź: bmw jest strasznie drogie i rzeczywiście w co drugim siedzi plastykowa lala z kolesiem, który nie wygląda jak mój prezes...może dlatego nonowych BMW w Wawie jest mniej niż nowych Audi? Choć technika bawarów jest wysokiego lotu to rzadko z bmw mam kłopoty na szosie. Mistrzostwo świata przejął Ford - bajeczne sterowanie mondeo w zakrętach, Audi - po prostu moc no i Signum to samo co A4, choć większe. zwracam uwagę, że napisałem prawdę - co drugie bmw zawiera kierowcę i pasażera o bardzo powtarzalnym sposobie bycia i ubierania, podkreślam, że z tekstu ni wynika że tacy są klubowicze z bydgoszczu! malybkb 27.05.06, 17:10 kolego jestes taki mocny w gebie? tym juz mnie i ja zdenerwowales niskopoziomowcu! nie bedziesz obrazal naszych kobiet buraku! myslisz ze kim ty jestes? ja ci powiem! mslo inteligentnym czlowieczkiem! shivybkb 27.05.06, 18:25 ja to tak widze mamy tu do czynienia z zakompleksionymi ludkami którzy mają głupi pogląd friedmar 28.05.06, 17:38 Nie wypowiadałem się imiennie o żadnym klubowiczu i nie zamierzam z nikim wymieniać się impertynencjami. wszyscy jesteśmy wolni i zyjmy tak by nie szkodzić innym. i tyle. powodzenia. friedmar 28.05.06, 17:29 - nie znam Cię i nie wiem czy jesteś chłopak plastikowej lali (..)- Być może kogoś obrazam tak określając bardzo charakterystyczny syl (poczytaj solarium... na Forum Humorum)- ale nie mam takiego zamiaru. no i zastanów się czy taka dyskusja typu ty głupku, jest na miejscu, jak na posiadaca BMW. Nie przypominam sobie bym personalnie do Ciebie albo Twojej żony tak się zwracał, wyrażam pewne sądy w kategoriach szerokiego uogólnienia - ba być może znamy się prywatnie z sklepu i swiadczymy sobie uprzejmości przy drzwiach? friedmar 28.05.06, 18:18 dlatego dziwi mnie agresywność odpowiedzi na mój post, który przez normlasów powinien raczej spowodwać kontynuację wypowiedzi typu mondeo to plastyk a signum krowa i że oba są podsterowne. A bmw to klasyka i nawet te 96 mają zawieszenia nowoczesne i niezłe na naszych nibydrogach. :} De gustibus non disputandum es, dlatego nie ma się o co obrażać. malybkb 28.05.06, 18:36 chlopcze te posty nas obrazily wiec nie dziw sie ze ktos jest mniej czy wiecej agresywny! ludzie ktorzy nas nie znaja a sie wypowiadaja w ten sposob to naprawde sa zalosni! poznajcie nas a pozniej oceniajcie! JESTESCIE ZALOSNI! Odpowiedz Link Zgłoś
malybkb Re: nie wszyscy z BMW mają dystans 28.05.06, 19:12 po co krytyka w naszym kierunku? zostaw to dla siebie! przyjedz na spota to nas poznasz i wtedy wystaw nam opinie a nas nie obchodza inni uzytkownicy ktorzy jezdza beemkami to byl artykul o nas czyli tak jak bys pisal o nas! przyjedz na spot zapraszam! tu bedziesz mial wszystkie info kiedy i gdzie spot www.bkb.bydgoszcz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
btz_fan Dresiarstwo opanowuje Bydzie w wekendy. 29.05.06, 08:29 deltalima napisał: > propagowanie dresiarstwa na lamach wyborczej? Dresiarstwo opanowuje Bydzie w wekendy. Odpowiedz Link Zgłoś
hamannbkb Re: Dresiarstwo opanowuje Bydzie w wekendy. 30.05.06, 12:43 Wiec zapraszam na spot i powiedz nam to prosto w oczy kolego!!! moze sam skusisz sie na dresik,hehe...jeslu są tacy czytelnicy Wyborczej to niedlugo Gazeta upadnie,hehehehhehehe Odpowiedz Link Zgłoś
shivy1 Re: Dresiarstwo opanowuje Bydzie w wekendy. 30.05.06, 20:21 nie wychodź na ulice w weekendy to o jednego dresiarza będzie mniej Odpowiedz Link Zgłoś
jakub476 Re: Uwaga, bo beemka jedzie 30.05.06, 15:25 Super, że bydgoskie kluby sie tak szybko rozwijają.;) Odpowiedz Link Zgłoś
shivybkb Re: Uwaga, bo beemka jedzie 30.05.06, 20:54 panowie krytycy mam propozycje nie macie racji co do nas nie znacie nas a zachowujecie się jakbyście wszystkie rozumy pojedli i wszystko o nas wiedzieli błąd przybądźcie na spot pogadajcie z nami nikt wam w gembe nie da no chyba że się narazicie takimi tekstami jak tu może to wy nie nadajecie się do pogadania tylko umiecie krytykować anonimowo schowani za monitorem nie wiedząc dokładnie kim jest osoba o którj piszecie pozdro zapraszamy na spoty Odpowiedz Link Zgłoś
lachowicz2 Re: Uwaga, bo beemka jedzie 31.05.06, 23:04 Artykuł w gazecie byl o klubie ale dotyczył rowniez mojej osoby.Czytajac to forum postanowilem założyc konto i dodać swoja najbardziej wiarygodną wypowiedz. Zapewne ogladanie wiele reklam w telewizji,czytacie gazety,słuchacie radia czy uwazacie ze wszystko co sie tam pojawia jest zgodne z prawdą???Jeśli tak to moge wam tylko wspolczuc.Napewno zauwazyliscie ze w wielu gazetach pojawiaja sie zupelnie przeciwstawne artykuły co jest powodem wielu niedogodnosci dla osob opisanych w tych gazetach.JA jestem rowniez jedna z tych osob.Obrażacie mnie,nie znajac calej prawdy o artykule,ktory nie został poddany autoryzacji w klubie BAWAREK. Uprzejmie prosze osoby bardzo mi zyczliwe piszace w moim imieniu o nie ingerowanie w sprawy dotyczące mojej osoby.("Dobrymi chęciami PIEKLO wybrukowano") Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis podaj redaktora do sądu, jeżeli czujesz się 31.05.06, 23:59 urażony zamieszczeniem słów ktorych podobno nie wypowiedziałeś. A skoro na to nie wpadłeś, to znaczy że jednak redaktor wiernie przelał twoje słowa na papier. I taka jest zapewne prawda. A jeżeli się mylę, to z przyjemnością poczytam o procesie wytoczonym przez ciebie przeciwko nierzetelnemu dziennikarzowi. Odpowiedz Link Zgłoś
lachowicz2 Re: podaj redaktora do sądu, jeżeli czujesz się 01.06.06, 00:09 Nie zamierzam sie z nikim procesować bo nie mam pojecia kto co mowil z klubowiczow ale wszystko przypisano mnie w zwiazku z tym jesli lubisz sie tak procesowac droga wolna.Ja jestem spokojnym skromnym posiadaczem Tej znienawidzonej przez Ciebie marki BMW i jestem z tego dumny.To tyle co mialem do powiedzenia w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: podaj redaktora do sądu, jeżeli czujesz się 01.06.06, 00:12 mnie to lata tak samo jak BMW, a kto wie czy nawet nie bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
mikro_ekonomia rocznik 87 i 90 .... 31.05.06, 23:15 czyli zamienie BMW na 2 pary butów :) albo nokie 3210 Jak mozna jezdzic takim zlomem ... Odpowiedz Link Zgłoś
damiano_e30 Re: rocznik 87 i 90 .... 01.06.06, 06:48 mikro_ekonomia napisał: > czyli zamienie BMW na 2 pary butów :) albo nokie 3210 > > Jak mozna jezdzic takim zlomem ... hmmm... dla mnie niektóre samochody są złomem już w momencie opuszczania salonu... Czy np chevrolet corvette rocznik 68 też jest dla ciebie złomem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
damiano_e30 Re: rocznik 87 i 90 .... 01.06.06, 07:08 No i co z tego że rocznik 87 ??? Niektórzy jeżdżą jeszcze starszymi BMW, utrzymują je w nienagannym stanie technicznym, dbają, pucują, chuchają bo te samochody są tego warte. Ludzie mają różne pasje, ale niektórzy są niestety zbyt ograniczeni żeby pojąć tak prostą rzecz że dla kogoś pasją jest BMW. Dla mnie wydanie 50 000PLN na badziewie typu fiat to wyrzucenie pieniędzy w błoto. No ale przecież jeździ nowym samochodem. O ile to można nazwać samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman BMW 01.06.06, 07:19 Wg oceny TIV samochody BMW są najdroższe w eksploatacji?! Odpowiedz Link Zgłoś
jakub476 Re: rocznik 87 i 90 .... 01.06.06, 11:08 czym ty człowieku jezdzisz? jakims złomem z XXI wieku ostantie somochody zeszły w 99roku i taka jest prawda najlepsze samochody i najlepiej wykonane sa z lat 86-99 ja nie przepadam za bmw wole japonskie samochody ale kazdy ma swoje zdanie o goscie z bkb wola bmw a ja hondy a ty inne cos Odpowiedz Link Zgłoś
lachowicz2 Re: rocznik 87 i 90 .... 01.06.06, 14:38 I o to chodzi...Rynek motoryzacyjny jest tak duzy ze kazdy znajdzie cos dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Beemiarze nie kochają tych aut 06.06.06, 21:05 oni kochaja siebie! A ja pociąć dałbym sie za moją brykę, kocham pędzić jak wariat, choć wiem że to głupie. Nie robię tego dla nartystycznych opowiesci, czy malowania drzwi plakatówką w dzień słomianego filantropa narcyza - ot jazda autem to jedna z niewielu naprwadę przyjemnych rzeczy i dlatego tak lubię gosca z czarnej superb, który mi takie a nie inne auto na stan wpisał. i tyle.. W całej Bydzi natomiast tylko jedną świerzą beemke widziałem - reszta to tak 96 góra 98 - a młodsze to albo walnięte albo z kierowcą, który raczej taką walnął - bo skad u 30 letniego mulata o spojrzeniu p.t. Kaczyńskiego 150 tys na takie cacko? Panowie z Bawarki to raczej właśnie 96-98 - już nie z duszą ale jeszcze nie plastyk. I fajnie i szczęścia życzę. Pytanie: jak festyn wypadł, bo jak na koloniach autobus pomalowaliśmy pastą do zebów to kierowca używał wyrazów - taki zły był że tego domyć nie mógł! Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman friedmar do szkoły! 06.06.06, 21:19 Najpierw do szkoły podstawowej dla przypomnienia języka polskiego,bo narcyzm i świeża beemka się łączą.Potem do szkoły jazdy,bo szaleńcza jazda i rozsądek się wykluczają! Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Re: friedmar do szkoły! - byłem prymasem 06.06.06, 21:50 a dasz wiarę, że w podstawówce właśnie byłem olimpijczykiem z polskiego? ba i nawet własną gazetkę szkolną z szalonym nakładem 200 szt na powielaczu puszczaliśmy! Sory za błędy - bez worda straszny analfabeta ze mnie, lepiej myśleć co chciałem powiedzieć niż czytać co napisałem:). Odpowiedz Link Zgłoś
jagrys_bdg droga do Gdańska 06.06.06, 22:31 No dzisiaj na 17 km w stronę Gdańska widziałem piękne, białe BMW skrócone o cały przód. Czyżby próba pobicia rekordu ? Odpowiedz Link Zgłoś
malybkb koniec tematu 07.06.06, 09:14 jezeli byscie nie zauwazyli to juz nikt sie nie wypowiada i wypowiadac ie bedzie poniewaz stwierdzilismy ze to nie ma sensu!! pozdrowienia dla ludzi ktorzy sa tak denni i pusci!! przyznajemy wam racje bo idiotom trzeba zawsze przyznawac racje tak nam doraedzili koledzy z poznania!! takze jeszcze raz zycze duzo szczescia i powodzenia na drogach buraki!! Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis pusty szczylu-mam tylko nadzieję,że jak stukniesz 07.06.06, 09:22 to w drzewo nie w inny samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman Do friedmara prymusa ! 07.06.06, 11:17 Rażą mnie błędy w naszym polskim,pięknym języku.W pośpiechu zdarzają się jednak czasami przeliterowania.Swoje posty czytam przed przesłaniem,ale czasami i tak coś przeskoczy! Gratuluję prymusa i uczestnika olimpiady językowej.Mam także nadzieję,że jadąc BMW jesteś również na poziomie prymusa.A,że czasami ,jak szosa pusta i samochód dobry człowieka ponos, to sam przyznaję.Coś w tej dawce adrenaliny jest.Wystarczy popatrzeć na sporty ekstremalne i wyczyny kaskaderów.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś