Dodaj do ulubionych

co sie stalo ze strona www.dwumiasto.pl ?

27.05.06, 19:00
aktywisci z tego otoczenia daja swoje " antytorunskie " ataki na forum GW.
Prezydent miasta dal nagrode ZONCOWI i nawet sie pochwalono tym do jednej z
bydgoskich gazet....
.. ale zapomniano dodac,ze te osoby na forum Gazety Wyborczej uprawiaja
akurat odwrotna polityke.

Stanowia niezly zespol opanowany mania przesladowcza w poszukiwaniu
" torunskosci " oraz zwalczania sukcesow miasta Torunia.

Jak sie to ma do tego " DWUMIASTA " - gdy urzadza sie nagonke na Torun ?

radca
Obserwuj wątek
    • mac_byd Re: co sie stalo ze strona www.dwumiasto.pl ? 27.05.06, 19:13
      Lepszego maniaka od ciebie na tym forum nie widziałem!
    • radca Re: co sie stalo ze strona www.dwumiasto.pl ? 27.05.06, 19:19
      ciekaw jak sie teraz odniosa te osoby do tego,ze tak aktywnie wspoluczestnicza
      w kampani " antytorunskiej " .... a niby to byly za idea DWUMIASTA ?

radca

ps. juz kiedys pisalem skad te rozne ataki wyplywaja
      • mozilla.org Re: co sie stalo ze strona www.dwumiasto.pl ? 27.05.06, 19:20
        > aktywisci z tego otoczenia daja swoje " antytorunskie " ataki na forum GW.
        > Prezydent miasta dal nagrode ZONCOWI i nawet sie pochwalono tym do jednej z
        > bydgoskich gazet....
        > .. ale zapomniano dodac,ze te osoby na forum Gazety Wyborczej uprawiaja
        > akurat odwrotna polityke.

to teraz konkretnie prosze. ktore osoby z "otoczenia" swtrony dwumiasto.pl
        popelniaja na forum "antyrurunskie" ataki. mam wrazenie, ze nie wiesz o czym
        piszesz radco.
        • radca Re: co sie stalo ze strona www.dwumiasto.pl ? 27.05.06, 19:49
          mozilla.org napisał:

> to teraz konkretnie prosze. ktore osoby z "otoczenia" swtrony dwumiasto.pl
          > popelniaja na forum "antyrurunskie" ataki. mam wrazenie, ze nie wiesz o czym
          > piszesz radco.

- wiem o czym pisze i wiem tez skad te ataki wyplywaja.... rowniez i w moja
          strone . Ja stanowie zagrozenie dla tych osob, poniewaz pisze o takich i
          innych sprawach otwarcie.

Wiadomym jest,ze jestem bydgoszczaninem i przyjacielem Torunia oraz zycze
          Toruniowi i Jego mieszkancom wielu sukcesow . Tak jak zycze sukcesow dla miasta
          Bydgoszczy - tak i sie bardzo ciesze z sukcesow Torunia.

Lecz tutaj nie tylko w gre wchodzi " antytorunskosc " ... ale i falszywie pojeta
          technika stosowania propagandy sukcesu oraz zwalczania opcji przeciwnych -
          nie zwiazanych z opcja Ivicy.

Takie zabiegi i poczynania daja sie zauwazyc w roznych poczynaniach w realu.

Inicjatywy wszelkie - ktore nie wyplywaja z tej " grupy trzymajacej wladze "
          sa niszczone, wykpiwane,osmieszane i " zeszmacane poprzez grupowe akcje ".

To zaczelo sie juz od czasow jak zaczeto dopatrywac sie " przeciwnikow
          politycznych " oraz czuc zagrozenie na utrate stolkow .

Tak sie tez dzialo w dzialaniach i obrzucaniu stekiem wyzwisk czlonkow Rady
          Miasta. Tak tez stosowano wobec innych osob i instytucji.

radca
          • mudah Re: co sie stalo ze strona www.dwumiasto.pl ? 27.05.06, 20:40
            Zabraklo tabletek? :)
            • 0maniek0 Re: co sie stalo ze strona www.dwumiasto.pl ? 27.05.06, 22:57
              jaa stary wez jakis nervosol...
              za bardzo sie podniecasz
              • zonc Re: co sie stalo ze strona www.dwumiasto.pl ? 27.05.06, 23:11
                Hmmm strona na której swoje wypowiedzi daje np. Prezydent Gdańska ma być
                antytoruńską ?? Strona, która pragnie połączenia BiT ma je dzielić ?? I do tego
                przyjęła nazwę dwumiasto.pl

Szkoda mi słów na Ciebie :( Żal Ci tyłek ściska bo jeszcze nic dla miasta nie
                zrobiłeś ... ZERO !! Strona przestała działać, ale ja nie mogę podać powodu...
                powiedziałby: okoliczności z życia adminów :)

Będzie nowa strona i dużo, dużo inicjatyw... (pod szyldem STOWARZYSZENIA). Jego
                nieprawne obrażanie już ci płazem nie ujdzie.
              • radca zonc nie strasz i stosuj grozby wobec mnie.... 27.05.06, 23:25
                w archiwum istnieja dowody na bezczeszczenie, oczernianie i pomawianie.
                Sa rowniez dowody skad wyplywaja ATAKI .... przy wspoudziale z pracownikami
                URZEDU MIEJSKIEGO

ZONC .... uwazaj tylko, aby twoje GROZBY WOBEC MNIE ( I nie tylko wobec mnie }
                I BEZCZESZCZENIA - nie odwrocily sie przeciwko WAM

radca
                • tlss radco daj spokój 27.05.06, 23:27
                  Radco daj już pokój ludziom.
                  A że ktoś ma odmienne poglądy o jego prawo. Ty lubisz jedno miasto inni nie -
                  ich prawo.
                  • cep.bydgoszcz Re: radco daj spokój 28.05.06, 00:15
                    to przeciez gó..arz.
                    • mac_byd Re: radco daj spokój 28.05.06, 12:45
                      I co z tego, że to młody człowiek. Ma bardziej poukładane od was razem wzietych
                      czyli cepa i radcy. Tacy ludzie, mlodzi z inicjatywą sa jak najbardziej
                      potrzebni, a zdziadziali neurotycy z cepowatymi umysłami najlepiej niech jadą
                      do "sanatorium pod klepsydrą"!
                    • cep.torun Re: radco daj spokój 18.06.06, 12:27
                      cep.bydgoszcz napisała:

> to przeciez gó..arz.

I kto to mówi?

--------------------------
                      Piotra Ani Widu Ani słychu
    • maxbdg [...] 28.05.06, 00:55
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • mac_byd Re: co sie stalo ze strona www.dwumiasto.pl ? 28.05.06, 12:47
        Co natomiast można powiedzieć o twoim języku. Jak bym słyszał pijaczków
        podkręconych winem marki wino!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka