marusia_ogoniok_102 20.07.26, 12:42 Wilno i Troki. Ktokolwiek polecił mi Zarzecze, dziękuję serdecznie, wspaniałe miejsce, zachwycona byłam. A chłodnik znalazłam pycha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marusia_ogoniok_102 Re: Wróciłam z Litwy 20.07.26, 18:11 Owszem, mówią, komunikatywnie. Było mi głupio, że oni umieją a ja ani słowa po litewsku nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: Wróciłam z Litwy 21.07.26, 11:47 marusia_ogoniok_102 napisała: > Owszem, mówią, komunikatywnie. Było mi głupio, że oni umieją a ja ani słowa po > litewsku nie znam. Nas nie uczono w szkołach w przciwieństwie do nich Byłam tam już dosyć dawno, zamek w Trokach jest super położony. W Wilnie pamiętam też mi się podobało. Litwa blisko leży od miasta, w którym się wychowalm , i możliwe że się przejedziemy przy następnej wizycie u mojej mamy, ale tym razem nad litewski Bałtyk chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
mocca26 Re: Wróciłam z Litwy 20.07.26, 16:52 Bardzo podoba mi się ,3 zdjęcie. P.s. uwielbiam chlodnik Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Wróciłam z Litwy 20.07.26, 18:12 Najpiękniejszy zaułek jaki znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś