campenile 31.05.06, 13:18 Widzieliście kwietniki na palacu pośrodku ronda? Co o nich myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ethanak Re: r. Jagiellonów 31.05.06, 13:55 To mi się podoba natomiast nie bardzo odpowiadają mi skrzynki z kwiatami na Mostowej...puste... Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 Re: r. Jagiellonów 07.06.06, 22:44 a mi sie podobaja te wejscia do podziemi! Mam nadzieje ze jacys debile ich nie zniszcza! Odpowiedz Link Zgłoś
kanton2 Re: r. Jagiellonów 07.06.06, 22:58 są bardzo ładne i nie tylko na rondzie Jagiellonów . Przyznaję,że Bydgoszcz w tym roku jest zadbanym miastem. Nie ustępuje pod tym względem bliżniaczemu Mannheimowi które widziałem przed tygodniem. Oby dalej piękniała. Niszczycielom i "malarzom" służby miejskie i policja powinna wypowiedzieć wojnę. Surowe kary pieniężne lub sprzątanie miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
erros89 Re: PIS - r. Jagiellonów - zlikwidujemy 08.06.06, 13:01 Rondo jagiellonów musi być rozebrane, nie może być tak, że sobie na nim Prezydent jakieś kwiatki sadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kosc_udowa Re: PIS - r. Jagiellonów - zlikwidujemy 08.06.06, 16:10 Na ,,Jagiellonce" przydaly by sie jakies 30-sto pietrowe oszklone wiezowce Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: PIS - r. Jagiellonów - zlikwidujemy 08.06.06, 22:34 kosc_udowa napisał: > Na ,,Jagiellonce" przydaly by sie jakies 30-sto pietrowe oszklone wiezowce a czemu nie 40piętrowe? Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: PIS - r. Jagiellonów - zlikwidujemy 09.06.06, 00:05 Mi także podoba się teraz rondo jagiellońskie. Zadbane i estetyczne , tak trzymać :) Odpowiedz Link Zgłoś