Dodaj do ulubionych

Atomski !!!!! Dlaczego??????

IP: *.ic.net.pl 26.10.01, 09:17
???

• Re:
bryndzo@poczta.gazeta.pl 24-10-2001 12:49 odpowiedz na list
odpowiedz cytując

Ten wątek pochodzi z Bydzi czyli z Bydgoszczy.
pB rzucając go na tamtym forum został nie zrozumiany,co ?
Trochę mu się dostało,he,he !
Bo tam teraz wszyscy chcą mądrych wątków (tylko nic nie wychodzi,
he,he),az
nagle jakiś panBozia (znany w Łodzi,ale nie w Bydzi)-harcownik
jakiś,prowokator
pisze to co wyżej ochman zacytował.

A tutaj ?

To jest twój post z forum Łódzkiego .
Dlaczego robisz "kupę" w soje gniazdo ????
Nie kto inny jak Ty właśnie walczył o te mądre wątki , a póżniej nabijasz się z
tego w Łodzi.
Oj nieładnie , nieładnie.
Obserwuj wątek
    • atomski Re: Atomski !!!!! Dlatego ! 26.10.01, 10:03
      Jeśli już kupę w gniazdo ,to na tyle duzą by rozpieprzyć wszystko w drzazgi i
      zacząć budować od nowa !!!!
      No ale ja jednak nie uważam,że zrobiłem kupę ,he,he !

Bardzo mnie rozbawiło,że w końcu jednak zauważuyliście (trzeba było samemu,bo
      jak ktoś inny -to palant,nie ?),ze trochę to forum o niczym.Postanowiliście się
      udzielać mądrze.Ted rzucał mądry ,kontrowersyjny temat,a następni go spłycali !
      I tak w kółko ! Ted nowy temat (no facet ma możliwości-pełen podziw),reszta
      bagatelizuje. Dlatego Bryndzo mówiła,że nic nie wychodzi !
      (jeżeli to jest ta kupa w gniazdo ,to faktycznie się zes...m,
      I sorry za słomę z butów ,he,he).
      Aż tu nagle w Bydzi ląduje łódzki prowokator pan Bozia(niegłupi
      człowiek,nauczył już forum łódzkie,żeby dwa razy pomyśleć zanim się go
      zbluzga,bo zawsze miał jakiś przekaz).
      Tymczasem w Bydgoszczy został zmasakrowany.Wyzywano go od różnych.Więc się
      zawziął.
      Ochman wziął go na widelec i przeniósł do Łodzi.
      Tyle,że Bryndzunia uznała,że było to trochę małoczytelne (błąd w słowie Bydzi
      itd).
      Więc bryndzunia nieco rubasznie to skomentowała.Co skąd się wzięło,czemu tak
      wygląda...

Jeżeli,ktoś nadal uważa,że narobiłem w nasze gniazdo ,to sorry...
      ...ale i tak nie mogę obiecać poprawy :))))))))))))))))
      • Gość: ochman Re: Atomski !!!!! Dlatego ! IP: 194.203.162.* 26.10.01, 10:12
        atomski napisa?(a):

> blad w slowie Bydzi

Alez ja nie pisalem o Bydzi - pisalem o Byddze...
        • Gość: adek Re: Atomski !!!!! Dlatego ! IP: *.ic.net.pl 26.10.01, 10:27
          No Atom nie jest tak żle. Najbardziej chodzi mi o zdanie "bo tam teraz wszyscy
          chcą mądrych wątków". Myślę że bardziej Ty tego chciałeś niż "wszyscy" dlatego
          zdziwił mnie ten post. To Ciebie bolały wątki o pizzy itp. dlatego tak
          bryndzunia z tym walczyła. Ja osobiście pomijam wątki o przysłowiowej pizzy i
          dupie maryni o ile mnie nie interesują , ale nie nabijam się ze "wszystkich" na
          innym forum.
          Pozdrawiam .

P.s. Mam nadzieję że się nie obrazisz na mnie , bo mam dla Ciebie duży szacunek
          jako Forumowicza.
          • atomski Re: Atomski !!!!! Dlatego ! 26.10.01, 10:51
            Czemu "wszystkich" ?
            Czemu w cudzysłowiu ?
            Bo wiadomo,ze nie wszystkich ?
            No kochany,przesadziłeś,to już nic nie rozumiem.
            Na nic twój szacunek dla atomskiego-forumowicza.
            atomski nie rozumie...

Ale to chyba coś strasznego ,bopowinienem się obrazić ?
            Jak chcesz poznać atomskiego nieforumowicza ,to zapraszam do Stopki !

ochman ,to powiedz ,co autor miał na myśli ?
            (cholera coraz mniej rozumiem )

Słuchajcie "aktywiści" !
            A może poprosić Redakcję ,by stworzyć kolejny .czerwony,wspólny dla B i T link
            (link ?): POGADUCHY !
            Jednak sporo ludzi potrzebuje wolniej niż na czacie,szybciej niż e-mailem !
            Może zrobić im dobrze ?
            I wtedy (zupełnie ja ochman,gdy Netbit dostał czerwony link) odetchniemy,a im
            też bęzie raźniej jak Bryndzo nie będzie zaglądała ?

Co Wy na to ?

• Gość: adek Re: Atomski !!!!! Dlatego ! IP: *.ic.net.pl 26.10.01, 11:09
              atomski napisał(a):

> Czemu "wszystkich" ?
              > Czemu w cudzysłowiu ?
              > Bo wiadomo,ze nie wszystkich ?

Oczywiście !!! Są tacy , którym lekkie tematy na tym forum odpowiadają i nie
              powinieneś ich za to piętnować . Omijaj po prostu wątki o pizzy.
              Już raz Ci napisałem jako bryndzy , że nie jesteś pępkiem tego forum i nie masz
              prawa nabijać się z innych a tym bardziej pisać , że inni to wszyscy.

> No kochany,przesadziłeś,to już nic nie rozumiem.

To przeczytaj sobie jeszcze raz twój post rodem z Łodzi , który przytoczyłem na
              początku tego wątku.

> Na nic twój szacunek dla atomskiego-forumowicza.
              > atomski nie rozumie...

Coś Ci zostało z tej Bryndzy (przynajmniej styl)
              A jak nie rozumiesz to chyba sobie odpuścimy .
              • atomski Re: Atomski !!!!! Dlatego ! 26.10.01, 12:06
                Gość portalu: adek napisał(a):

> atomski napisał(a):
                >
                > > Czemu "wszystkich" ?
                > > Czemu w cudzysłowiu ?
                > > Bo wiadomo,ze nie wszystkich ?
                >
                > Oczywiście !!! Są tacy , którym lekkie tematy na tym forum odpowiadają i nie
                > powinieneś ich za to piętnować . Omijaj po prostu wątki o pizzy.

I dlatego mój pomysł z segregacją !Jak pizza jest na pierwszym miejscu,to mam
                nadzieję,zę coś niesamowitego tam ujrzę.A tam nic-faktycznie pizza !
                Trzy dni później :Pizza znowu pierwsza ,przybyło 5 postów.
                Myślę sobie,może ktoś coś fajnego tam napisał ? Znowu nic !
                Czemu segregacja ? Bo wiadomo,czego szukać w wątku pogaduchy,a nigdy nie wiadomo
                co się urodzi z głupio zapowiadajacego się !
                Ostatnio Kroti napisał,ze zniechęcił się do tego wątku -bo przekleństwa.I nie
                zaglądał !
                I co? Okazało się ,że o ważnych sprawach !!!

> Już raz Ci napisałem jako bryndzy , że nie jesteś pępkiem tego forum i nie masz

Bryndzy zadaniem było bycie pępkiem forum.
                atomskiego-nie !

> prawa nabijać się z innych a tym bardziej pisać , że inni to wszyscy.
                >
                > > No kochany,przesadziłeś,to już nic nie rozumiem.
                >
                > To przeczytaj sobie jeszcze raz twój post rodem z Łodzi , który przytoczyłem na
                >
                > początku tego wątku.

Czytałem.Nic ! Nie bądź taki wytłumacz jak chłop krowie...

> > Na nic twój szacunek dla atomskiego-forumowicza.
                > > atomski nie rozumie...
                >
                > Coś Ci zostało z tej Bryndzy (przynajmniej styl)
                > A jak nie rozumiesz to chyba sobie odpuścimy .

Kto z kim przestaje takim się staje !
                Mam nadzieję,ze się nie obraziłeś ?
                Jakiś taki "obcasowy" się stałeś...

• Gość: adek Re: Atomski !!!!! Dlatego ! IP: *.ic.net.pl 26.10.01, 13:23
                  atomski napisał(a):
                  > I dlatego mój pomysł z segregacją !Jak pizza jest na pierwszym miejscu,to mam
                  > nadzieję,zę coś niesamowitego tam ujrzę.A tam nic-faktycznie pizza !
                  > Trzy dni później :Pizza znowu pierwsza ,przybyło 5 postów.
                  > Myślę sobie,może ktoś coś fajnego tam napisał ? Znowu nic !
                  > Czemu segregacja ? Bo wiadomo,czego szukać w wątku pogaduchy,a nigdy nie wiadom
                  > o
                  > co się urodzi z głupio zapowiadajacego się !

Atomski wyluzuj !! Z tego co piszesz wynika , że wszystkie wątki powinny być
                  najpierw ocenzurowane i dopuszczone do dalszej publikacji przez Ciebie !.
                  Czy nie możesz po prostu omijać tej pizzy.

> Czytałem.Nic ! Nie bądź taki wytłumacz jak chłop krowie...
                  >

Generalnie chodziło mi o to że , że nie kto inny jak Ty właśnie walczyłeś o
                  podniesienie poziomu na forum , a potem wyszydzałeś na forum Łódzkim że- tam teraz
                  (czyli w Bydgoszczy) wszyscy chcą mądrych wątków , he , he - to są twoje słowa.

> Jakiś taki "obcasowy" się stałeś...
                  >

Obcasowy ????
                  Zwróciłem Ci tylko uwagę , że nie powinieneś na forum Łódzkim nabijać się z forum
                  Bydgoskiego . Jest to naprawdę niesmaczne.

Pozdrawiam.
                  • Gość: atomski Adek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 13:38
                    Chyba faktycznie sie nie rozumiemy.
                    Nie chodzi mi,że jak mi coś zarzuciłeś to ja Ci w nagrodę "obcasowością"
                    "Obcasowe" było to,że jak napisałem,ze nie rozumiem,to mnie odesłałeś do
                    lektury listu wyżej i jeszcze skomentowałes,że sie nie rozumiemy i lepiej
                    odpuścić...
                    buuuu... :((((((((((((((((((((

Co mna kierowało ?
                    Rozwiniecie moich myśli w dalszym ciągu tego wątku.
                    (Podpisuje to pod wypowiedzią adka.Tyle,że czasem serwer i tak wywala taki list
                    na koniec kolejki)

• Gość: Ted® Re: Atomski !!!!! Dlatego ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 11:18
              atomski napisał(a):
              > Słuchajcie "aktywiści" !
              > A może poprosić Redakcję ,by stworzyć kolejny .czerwony,wspólny dla B i T link
              >
              > (link ?): POGADUCHY !
              > Jednak sporo ludzi potrzebuje wolniej niż na czacie,szybciej niż e-mailem !
              > Może zrobić im dobrze ?
              > I wtedy (zupełnie ja ochman,gdy Netbit dostał czerwony link) odetchniemy,a im
              > też bęzie raźniej jak Bryndzo nie będzie zaglądała ?
              >
              > Co Wy na to ?
              >

moja myszka mowi NIE
              • atomski Re: Atomski !!!!! Dlatego ! 26.10.01, 12:09
                Gość portalu: Ted® napisał(a):

> atomski napisał(a):
                > > Słuchajcie "aktywiści" !
                > > A może poprosić Redakcję ,by stworzyć kolejny .czerwony,wspólny dla B i T
                > link
                > >
                > > (link ?): POGADUCHY !
                > > Jednak sporo ludzi potrzebuje wolniej niż na czacie,szybciej niż e-mailem
                > !
                > > Może zrobić im dobrze ?
                > > I wtedy (zupełnie ja ochman,gdy Netbit dostał czerwony link) odetchniemy,a
                > im
                > > też bęzie raźniej jak Bryndzo nie będzie zaglądała ?
                > >
                > > Co Wy na to ?
                > >
                >
                > moja myszka mowi NIE

A teraz (już to napisałem wyżej,ale teraz dedykuje Tobie i myszce !)?

I dlatego mój pomysł z segregacją !Jak pizza jest na pierwszym miejscu,to mam
                nadzieję,zę coś niesamowitego tam ujrzę.A tam nic-faktycznie pizza !
                Trzy dni później :Pizza znowu pierwsza ,przybyło 5 postów.
                Myślę sobie,może ktoś coś fajnego tam napisał ? Znowu nic !
                Czemu segregacja ? Bo wiadomo,czego szukać w wątku pogaduchy,a nigdy nie wiadomo
                co się urodzi z głupio zapowiadajacego się !
                Ostatnio Kroti napisał,ze zniechęcił się do tego wątku -bo przekleństwa.I nie
                zaglądał !
                I co? Okazało się ,że o ważnych sprawach !!!

• Gość: Ted® Re: Atomski !!!!! Dlatego ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 12:15
                  pomysl jest nierealny
                  jak sobie wyobrazasz kwalifikacje postow, jak zmusisz kogokolwiek aby napisal
                  tu albo tam, kto ma decydowac co jest wazne, madre a co nie
                  jak sam zauwazyles w postach wydawaloby sie niemadrych pojawiaja sie nagle
                  jakies perelki, bo nikt nie jest w stanie utrzymac jednego tematu non stop
            • ochman Re: Atomski !!!!! Dlatego ! 26.10.01, 11:24
              atomski napisa?(a):

> ochman ,to powiedz ,co autor mia? na mys´li ?
              > (cholera coraz mniej rozumiem )

1. Zawsze nazywalem Bydgoszcz Bydga - nigdy Bydzia. Stad Byddze
              2. Jezeli chodzi o watek p8, to tez nie uwazalem go za idiote. Troche sie to zmienilo po niektorych
              tekstach w "zeszycie do religi" - moja prywatna sprawa, Wy macie prawo myslec inaczej. Natomiast
              wkurzyl mnie watek "czy papiez jest zydem" (nie jest wazne czy mial sluzyc slusznemu celowi), dlatego
              przenioslem go na forum lodzkie, na ktorym p8 nie wypowiada sie w ten sposob, bo sa tam ludzie
              ktorych szanuje. I zobacz, ze od razu przeszedl w defensywe deklarujac swoja "innosc", kiedy tylko
              Kropka go troche zbesztala. I o to mi chodzilo - nie zasmiecaj innych forow rzeczami, ktorych nie
              napisalbys na swoim.

P.S. p8 (jesli to czytasz) - nic do Ciebie nie mam. oprocz tego jednego postu :-)))
              • krotoss Re: Atomski !!!!! Dlatego ! 26.10.01, 11:46
                Powiem to tu bo watku o papiezu mi sie nie chcialo... pB przyszedl na nasze
                forum na moja prosbe do "zeszytu" i rzeczywiscie nie spotkal sie z milym u nas
                przyjeciem za co mi jest wstyd bo tez znam jego mozliwosci-a ze jego watek byl
                prowokacyjny to bylo widac od razu no ale niektorzy zbytnio sie napuszyli. I to
                jest wlasnie objaw.... niech sobie kazdy dopisze co uwaza za stosowne. Mam
                nadzieje ze pB jeszcze bedzie pomimo tego wszystkiego do nas zagladal.

KroTosS
                • atomski Re: Atomski !!!!! Dlatego ! 26.10.01, 12:14
                  A co Ty na to ,by utorzyć czerwony link POGADUCHY ?

• krotoss Re: Atomski !!!!! Dlatego ! 26.10.01, 12:22
                    atomski napisał(a):

> A co Ty na to ,by utorzyć czerwony link POGADUCHY ?
                    >

To samo co myszka Ted® 'a

KroTosS
                    • Gość: Ted® Re: Atomski !!!!! Dlatego ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 12:26
                      uwazaj, nie spoufalaj sie za bardzo bo logitech (chlopiec)

pogaduchy:)

www.pajacyk.pl/
                • ochman Re: Atomski !!!!! Dlatego ! 26.10.01, 12:27
                  krotoss napisa?(a):

> Powiem to tu bo watku o papiezu mi sie nie chcialo... pB przyszedl na nasze
                  > forum na moja prosbe do "zeszytu" i rzeczywiscie nie spotkal sie z milym u nas
                  > przyjeciem za co mi jest wstyd bo tez znam jego mozliwosci-a ze jego watek byl
                  > prowokacyjny to bylo widac od razu no ale niektorzy zbytnio sie napuszyli. I to
                  > jest wlasnie objaw.... niech sobie kazdy dopisze co uwaza za stosowne. Mam
                  > nadzieje ze pB jeszcze bedzie pomimo tego wszystkiego do nas zagladal.

Przecieram oczy i nie wirze - kto to mowi??? Czy to nie Tobie Kroti nie odpowiadal przypadkiem styl
                  niejakiego Leszcza? Tez prowokowal ile wlezie. Mi nie odpowiadal styl p8 na naszym forum. Koniec
                  kropka.
                  • Gość: atomski Re: Atomski !!!!! Dlatego ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 12:51
                    Wydaje mi się,że jest sporo osób ,które z założenia chcą sobie tylko pogadać ze
                    sobą.Takie osoby mogłyby to robić w "szufladce" POGADUCHY.
                    Faktycznie sporo wątków przeradza się w prywatne porachunki.Nad tym nie ma
                    szans dojść do ładu.

Ale też:
                    To nie ma być za kare ! Zadnego przenoszenia na siłe !
                    Zadnego decydowania za innych.Po prostu danie takiej możliwości !

• #kasia Re: Atomski !!!!! Dlatego ! 26.10.01, 13:01
                      mozliwosci jest wiele.. :)) nie zartuje... ale pogaduchy przy glebszej analizie
                      nie sa takim glupim pomyslem ale nie zgadzam sie z przenoszeniem i
                      klasyfikowaniem forum.. po prostu kazdy gosc wiedzialby gdzie mozna sobie
                      pogadac do poduchy.. bez oceniania i naciskania.. :))

mozna sprobowac co komu szkodzi.. mozna nie zagladac.. mozna oijac.. mozna
                      czytac ukratkiem.. wiele rzeczy mozna.. nikomu nie zaszkodzi.. niektorym
                      pomoze..
                      • Gość: Ted® Re: Atomski !!!!! Dlatego ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 13:07
                        przeciez taki dzial juz istnieje

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=TOWARZYSKIE

www.pajacyk.pl/
                        • Gość: atomski Re: Atomski !!!!! Dlatego ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 13:17
                          Pewnie czekasz,aż zaczne spierać się o www.pajacyk .pl. ?

Czekaj sobie...

POGADUCHY mogłyby też otworzyć nowe możliwości dla NETBIT.
                          Gdyby oczywiście takowy link byłby wspólny dla Bydgoszczy i Torunia.
                          ( i blabla Towarzyskie -NIE !)
                          • Gość: Ted® Re: Atomski !!!!! Dlatego ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 13:57
                            powtorze: to jest nierealne
                            GW musialaby powtarzac dla kazdego miasta wszystkie juz istniejace watki
                            (bo ktos nastepny chcialby o seksie ale tylko w swoim miescie itp.)
                            a czyz watek netbitu to juz nie sa "pogaduchy"
                            a czy to co teraz robimy to nie "pogaduchy"

a www.pajacyk.pl to akcja a nie reakcja
                            • Gość: ochman Re: Atomski !!!!! Dlatego ! IP: 194.203.162.* 26.10.01, 14:06
                              Gos´c´ portalu: Ted? napisa?(a):

> a czy to co teraz robimy to nie "pogaduchy"

jasne ze tak - cale forum to pogaduchy :-)))

Miszcze kochani - pokazcie (krok po kroku) jak robicie linki??? Dzisiaj dostalo mi sie od Atomskiego (i
                              slusznie), ze link ktorego wstawilem do narkotykow nie dzialal.
                              • Gość: Ted® Re: Atomski !!!!! Dlatego ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 14:18
                                Gość portalu: ochman napisał(a):

> Gos´c´ portalu: Ted? napisa?(a):
                                >
                                > > a czy to co teraz robimy to nie "pogaduchy"
                                >
                                > jasne ze tak - cale forum to pogaduchy :-)))
                                >
                                > Miszcze kochani - pokazcie (krok po kroku) jak robicie linki??? Dzisiaj dostal
                                > o mi sie od Atomskiego (i
                                > slusznie), ze link ktorego wstawilem do narkotykow nie dzialal.

wersja1
                                h t t p: // www . miszcz.ochman. be tylko bez soacji
                                wynik www.miszcz.ochman.be

lub wersja2 z tekstem

<a href="h t t p: // www . miszcz.ochman. be ">tekst</a>
                                wynik
                                tekst

uwaga caly link MUSI sie zmiescic w jednej linii
                                • Gość: ochman Re: Atomski !!!!! Dlatego ! IP: 194.203.162.* 26.10.01, 14:33
                                  Gos´c´ portalu: Ted? napisa?(a):

> uwaga caly link MUSI sie zmiescic w jednej linii

zer ju gou (jak mowia tubylcy) - moj tekst byl dluzszy i tylko czesc zmienila sie na linka :-(((
                                  dzieki
                            • Gość: atomski Re: Atomski !!!!! Dlatego ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 14:07
                              Gość portalu: Ted® napisał(a):

> powtorze: to jest nierealne
                              > GW musialaby powtarzac dla kazdego miasta wszystkie juz istniejace watki
                              > (bo ktos nastepny chcialby o seksie ale tylko w swoim miescie itp.)
                              > a czyz watek netbitu to juz nie sa "pogaduchy"
                              > a czy to co teraz robimy to nie "pogaduchy"

I tak i nie.Założenie było inne.I tak jak mówiłem na to nic się nie poradzi.
                              Pogaduchy mogą mieć jednak sens.Mogą nawet okazać się sporym sukcesem !

Jakie szanse dawałbyś linkowi :jak się kręci żużel ?
                              Pewnie,duże ,bo istnieje i ma sie dobrze,co ?

• kropka. Re: Atomski !!!!! Dlatego ! 26.10.01, 19:08
                                Kurcze, atomski, ale ty masz pomysły!
                                Skąd wiesz, który wątek mądry, a który nie? Po tytułach?
                                A jak dam tytuł: "Potykam się na każdym kroku" - to wątek pójdzie na pogaduchy
                                czy na forum? Bo mogę potykać się na rozbabranych i dziurawych ulicach w swoim
                                mieście i poważnie szukać rozwiazań gospodarczych dla naprawy ulic, a mogę
                                potykać się o przystojnych facetów w Bydgoszczy i mieć problem, w którym się
                                zakochać?
                                A mogę też na wątku o ulicach napisać jako kolejna osoba, że dla mnie gorsi niż
                                dziury w chodniku, są faceci, bo na chodniku złamię najwyżej nogę, a
                                przystojniak złamie mi serce. I dyskusja pójdzie w stronę facetów - zaręczam.
                                A co wtedy? Postami będziesz dzielił?
                                Nie twórz podziałów. Czasem jakiś zabawny pościk ożywia bardzo poważną
                                dyskusję, a czasem coś mądrego powiedziane w głupawym temacie sprowadza rozmowę
                                na zupełnie inne tory.
                                Na tym polega urok forum. Geniusz to wymyślił!
                                Pozdrowionka :))
                                • da.killa Re: Atomski !!!!! Dlatego ! 26.10.01, 19:15
                                  100% poparcia kropko!

da ”potykacz” killa
                                  • krotoss Re: Atomski !!!!! Dlatego ! 26.10.01, 20:40
                                    da.killa napisał(a):

> 100% poparcia kropko!
                                    >
                                    > da ”potykacz” killa

Ja postawie kropke tylko hi hi: "."

KroTosS

Ps.To wyraz poparcia dla łódzkiej kolezanki of corbs :-)))
                  • krotoss Re: Atomski !!!!! Dlatego ! 26.10.01, 20:32
                    ochman napisał(a):

> Przecieram oczy i nie wirze - kto to mowi??? Czy to nie Tobie Kroti nie odpowia
                    > dal przypadkiem styl
                    > niejakiego Leszcza? Tez prowokowal ile wlezie. Mi nie odpowiadal styl p8 na nas
                    > zym forum. Koniec
                    > kropka.

Co to ma do rzeczy... to swa rozne zjawiska atak na osobe z forum a prowokacja do
                    polemiki... AMEN! ;-)

KroTosS
                • p8 Re: Atomski !!!!! Dlatego ! 26.10.01, 20:38
                  No oczywiście że będę tu zaglądał.
                  Podoba mi się VirtuaBydgoszcz,
                  a obrażalski nie jestem, tylko nie pasuję do ogólnie przyjetych norm
                  i konwencji.

Greetz dla Bydgoszczy.

pB
              • p8 Re: Atomski !!!!! Dlatego ! 26.10.01, 20:33
                ochman napisał(a):

> P.S. p8 (jesli to czytasz) - nic do Ciebie nie mam. oprocz tego jednego postu
                > :-)))

Oki, spox - no nie ma problemu. Tylko jesli uważasz że szanuję tylko łódzkich
                forumowiczów to jest mi z tego powodu przykro. Staram się szanować swoich
                rozmówców, no ale fakt - może nie zawsze mi wychodzi. Nie znaczy to że zamierzam
                wyprzeć się swoich słów - nic z tego, ja je powiedziałem i ja za nie odpowiadam.
                Pozaty jak to mawiał Pawlak - "mnie słowo droższ pieniędzy..."

greetz
                panBozia

• Gość: atomski Do kropki... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 00:37

"Kurcze, atomski, ale ty masz pomysły!
                  Skąd wiesz, który wątek mądry, a który nie? Po tytułach?
                  A jak dam tytuł: "Potykam się na każdym kroku" - to wątek pójdzie na pogaduchy
                  czy na forum? Bo mogę potykać się na rozbabranych i dziurawych ulicach w swoim
                  mieście i poważnie szukać rozwiazań gospodarczych dla naprawy ulic, a
                  mogępotykać się o przystojnych facetów w Bydgoszczy i mieć problem, w którym
                  się zakochać?
                  A mogę też na wątku o ulicach napisać jako kolejna osoba, że dla mnie gorsi niż
                  dziury w chodniku, są faceci, bo na chodniku złamię najwyżej nogę, a
                  przystojniak złamie mi serce. I dyskusja pójdzie w stronę facetów - zaręczam.
                  A co wtedy? Postami będziesz dzielił?"

No nie ! Czy ja cyrylicą ,czy szlaczkami zasuwam ?!
                  Czy wy po prostu macie satysfakcję w dokuczaniu mi,co ?

To nic.
                  Jeszcze raz(ale już przedostatni,he,he,bo zaraz pomidorami):

Taki wątek pójdzie tam gdzie sobie tylko chcesz !
                  Nawet do linku :Jak się kręcie żużel kręci ! Jak go tam sobie wpiszesz.
                  To twoja sprawa !Tyle,że będzie bałagan ...
                  Jeżeli będziesz dokuczała płytom chodnikowym i spotkasz mężczyznę życia,to też
                  twoja sprawa !!Mówiłem,że nad tym się nie zapanuje !
                  Mówie też,że jest (spodziewam się )spore grono osób,które z założenia chciałyby
                  sobie pogadać na luźne ,nie związane z miastem tematy.
                  Rozszerzyłbym to nawet na wspólny link dla B. i T.

I jeszcze raz (ostatni):

Setny raz tłumaczę :
                  1. Ktoś chce pogadać o płytach chodnikowych -OK
                  2. Wątek ja zwykle schodzi z tematu -OK
                  3.Ktoś chce pogadać o ustach karoliny z wojtkiem -OK
                  4.Chce to robić na forum ogólnym- OK
                  5.Chce w linku POGADUCHY- jeszcze lepiej !( i tu po raz kolejny:ten link będzie
                  przyciągał sam !Jak ktoś chce pogadać z jakąś fajną koleżanką(kolegą) to od
                  tego linka zacznie !!!!)I dobrze będzie większy porządek (prawie
                  niemiecki,he,he).

"Nie twórz podziałów. Czasem jakiś zabawny pościk ożywia bardzo poważną
                  dyskusję, a czasem coś mądrego powiedziane w głupawym temacie sprowadza rozmowę
                  na zupełnie inne tory.Na tym polega urok forum. Geniusz to wymyślił!
                  Pozdrowionka :))"

OK !
                  Niniejszym zarzucam definitywnie ten podział !
                  Pozdrowionka
                  (ale nie ręczę za Bryndzę...)
    • rhemek Re: Atomski !!!!! Dlaczego?????? 09.12.01, 14:16
      pozdrawiam cie atomski.
      Rhemek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka