Dodaj do ulubionych

Prośba do admina i forumowiczów

03.07.06, 22:43
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=16732404&a=16733643 czy ten
watek można umieścić u góry forum,żeby zawsze był dostepny.Moim zdaniem jest
tam mnóstwo ciekawych informacji z którym mieliby szansę zapoznać się wszyscy
czytający to forum.Tak sobie tylko pomyślałam.............co Wy na to ????
Czasami odnoszę wrażenie,że na pierwszej stronie najczęściej są watki
wyciągnięte przez tych którzy nas nie lubią, a chyba możemy informacje o
swoim mieście i okolicy zebrać razem i stworzyć z tego taką małą promocję
Obserwuj wątek
    • virginia1 Re: małe sprostowanie 03.07.06, 22:58
      miał być ten watek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=16732404&a=16732404
      • ka_zet Re: małe sprostowanie 03.07.06, 23:26
        Trochę stary ten wątek jest, przyczepione powinny być aktualne i "żywe".
        • virginia1 Re: małe sprostowanie 04.07.06, 08:08
          wątek stary, ale walory aktualne.
          Tak ja widzę sprawę.To nie jest drążenie, jątrzenie itp.Wkleiłam go po 1/2
          poszukiwaniu go ,a nie przypadkowo.Nosiłam się z tym zamiarem od pewnego
          czasu.Zależało mi,żeby coś takiego zaistniało "na zawsze",żeby wspólnymi siłami
          wyszukać podobne tematy i zrobić z tego całośc.Ale sorki, jak ,nie daj Boże
          ,naruszyłam tym regulaminy i "wiekiem" wątku kogoś uraziłam.
          • ka_zet Re: małe sprostowanie 04.07.06, 09:57
            virginia1 napisała:

> wątek stary, ale walory aktualne.
            > Tak ja widzę sprawę.To nie jest drążenie, jątrzenie itp.Wkleiłam go po 1/2
            > poszukiwaniu go ,a nie przypadkowo.Nosiłam się z tym zamiarem od pewnego
            > czasu.Zależało mi,żeby coś takiego zaistniało "na zawsze",żeby wspólnymi siłami
            > wyszukać podobne tematy i zrobić z tego całośc.Ale sorki, jak ,nie daj Boże
            > ,naruszyłam tym regulaminy i "wiekiem" wątku kogoś uraziłam.

Nie no, oczywiste jest że nic nie naruszyłaś ani nie uraziłaś nikogo (a już na
            pewno nie mnie), nie ma to też nic wspólnego z jątrzeniem.

Tylko po prostu przyklejanie wątków służy do trzymania na wierzchu wątków
            "aktualnych" i aktywnych, a nie starszych niezależnie od tego jak ciekawe by były.

• virginia1 Re: małe sprostowanie 04.07.06, 12:40
              myślałam o jakimś wyesponowaniu tego watku jak np
              forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760, też tam sa stare wątki ale
              ciągle aktualne ,i ciągle ktoś z nich korzysta ,no i nie trzeba wiecznie
              "podrzucać ich do góry, bo tam właśnie jest ich miejsce.Do takiego watku możnaby
              powklejać wiele innych ciekawych informacji zamieszczonych na tym forum.Jest to
              troche dłubaniny,ale wspólnymi siłami można zrobic wiele dobrego.na wielu forach
              (ale nie regionalnych) istnieje coś takiego i to się sprawdza.Choć na
              regiolanym Radom jest ładnie wyodrębnione "Kocham Radom".................No,
              dobrze , koniec marudzenia, jeżeli uważasz,że pomysł jest zdecydowanie zły to
              napisz, bo ja jestem uparta i bede z uporem maniaka zabierać Twój czas.Serio :)))
              • ka_zet Re: małe sprostowanie 04.07.06, 12:47
                virginia1 napisała:

>Do takiego watku możnab
                > y
                > powklejać wiele innych ciekawych informacji zamieszczonych na tym forum.Jest to
                > troche dłubaniny,ale wspólnymi siłami można zrobic wiele dobrego.na wielu forac
                > h
                > (ale nie regionalnych) istnieje coś takiego i to się sprawdza.Choć na
                > regiolanym Radom jest ładnie wyodrębnione "Kocham Radom".................No,
                > dobrze , koniec marudzenia, jeżeli uważasz,że pomysł jest zdecydowanie zły to
                > napisz, bo ja jestem uparta i bede z uporem maniaka zabierać Twój czas.Serio :)
                > ))

O, zrobienie podforum na takie wątki to jest jakiś pomysł, porozmawiam wyżej :)
                • virginia1 Re: małe sprostowanie 04.07.06, 15:35
                  Dzięki :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka