x1y2z3 04.07.06, 10:58 Witam czy zastanawialiście sie która z pizzerii istniejących w Radziejowie jest najlepsza?? Tzn chodzi mi o jakosc Pizzy a przede wszystkim o obsluge. Co o tym sadzicie. Mamy 3 pizzerie w Radziejowie więc..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariola_taoddarka Re: KTÓRA PIZZERIA NAJLEPSZA?? 04.07.06, 11:09 Będąc przez weekend w waszym mieście "zwiedziłam" wszystkie trzy. Najbardziej tak w ogóle podobało mi się w tej gdzie schodzi się do piwnicy - taki grubszy facet z wąsikiem tam obsługuje. Obsługa przyjemna, klimacik fajny ale pizza tk sobie. W tej pizzerii koło sklepu Lewiatan podają całkiem niezłą pizzę ale towarzystwo jakieś takie było nieciekawe i obsługa raczej nieuprzejma. Byłam jeszcze w takim barze gdzie się wchodzi po schódkach przy rynku. Tam zrobiłam tylko "gryza" od kuzynki no i myślę, że średni ten towar. Przy dworcu autobusowym też jakaś pizzeria podobno jest ale tam nie byłam. Ogólnie to fajne to wasze misteczko i nie chciało mi się z niego wyjeżdżać ale musiałam bo czekał na mnie Darek mój ówczesny chłopak. Myślę jednak że kiedyś znowu zajrzę bo to nie tak daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
edziu55 Re: KTÓRA PIZZERIA NAJLEPSZA?? 04.07.06, 12:14 Heros, tylko klimy tam brak. Polecem kebaba :-) z ostrym heheheheee..., po tym sosiku trzeba dużo browka wypić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
staszek-boryna Re: KTÓRA PIZZERIA NAJLEPSZA?? 04.07.06, 12:25 Kebab jest niezły ale gdzie mu tam do tego z Torunia (ul.Szewska) albo takiego w Warszawie, który zajął pierwsze miejsce w rankingu Gazety Wyborczej a jest podawany w zwykłym brudnym okienku niedaleko Domów Towaowych Centrum(Byłem na wycieczce spróbowałem - zajebisty). No ale to jest Radziejów - zjeść można. Pizza też chyba najlepsza z dostępnych w Radziejowie jest w Herosie. Ale jako lokal to najbardziej lubię wpaść do MYKA. Odpowiedz Link Zgłoś
x1y2z3 Re: KTÓRA PIZZERIA NAJLEPSZA?? 04.07.06, 12:49 A co sadzicie o obsludze w tych pizzeriach?? Odpowiedz Link Zgłoś
staszek-boryna Re: KTÓRA PIZZERIA NAJLEPSZA?? 04.07.06, 14:11 W Herosie obsłużą ale jakby z łaski, W Asie to czasem im się w ogóle nie chce obsługiwać, U Myka obsługują grzecznie; W Pizerii koło dworca PKS nie byłem dawno i nie wiem jak tam się to odbywa. Kiedyś było nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
gadkaszmatka Re: KTÓRA PIZZERIA NAJLEPSZA?? 04.07.06, 21:29 jedzonko najlepsze w herosie to bez dyskusji, na obsługę też nie ma co narzekać tylko te fajki, dobrze by było wprowadzić zakaz palenia bo czasami to pizzy nie widać przez dym Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: KTÓRA PIZZERIA NAJLEPSZA?? 05.07.06, 02:23 gadkaszmatka napisała: > jedzonko najlepsze w herosie to bez dyskusji, na obsługę też nie ma co > narzekać tylko te fajki, dobrze by było wprowadzić zakaz palenia bo czasami to > pizzy nie widać przez dym Myślę że zakaz w miejscach publicznych nadal obowiązuje tylko z przestrzeganiem tak trochę róznie bywa jak w innych Odpowiedz Link Zgłoś
wielebny-cybula Re: KTÓRA PIZZERIA NAJLEPSZA?? 05.07.06, 08:06 Pizza z dymem - "Pizza Satani" Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: KTÓRA PIZZERIA NAJLEPSZA?? 05.07.06, 10:38 wielebny-cybula napisała: > Pizza z dymem - "Pizza Satani" Dokładnie, to poachnie rozpustą Odpowiedz Link Zgłoś
staszek-boryna Re: KTÓRA PIZZERIA NAJLEPSZA?? 05.07.06, 11:23 A może ta w Osięcinach??? Odpowiedz Link Zgłoś
edziu55 Re: KTÓRA PIZZERIA NAJLEPSZA?? 04.08.06, 09:58 no i jak, która? chyba wszystko jasne... Odpowiedz Link Zgłoś