marcelina801 05.07.06, 19:31 Ludziska w poniedzialek 10 lipca o 10 zdaje egzamin na prawko Czy ktos ostatnio przezywał to co ja ? Na co uwazac? trzymajcie kciuki he Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
latola Re: egzamin na prawko :-) 05.07.06, 19:41 uwazaj na male uliczki na bocianowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina801 Re: egzamin na prawko :-) 05.07.06, 19:45 zdawałas ? jak Ci poszlo strasznie sie boje mam nadzieje ze do poniedzialku sie troszke ochlodzi bo temperatura bedzie wiellka .. Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: egzamin na prawko :-) 06.07.06, 10:45 egzamin na prawko to bułka z masłem :) dasz radę... Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina801 Re: egzamin na prawko :-) 11.07.06, 22:04 kurna nie udało sie@@ testy oki zero bledow,plac oki,misto lipa zakreciłam sie na jednokierunkowej...:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: egzamin na prawko :-) 11.07.06, 22:41 ja oblałem na jednokierunkowej Cichej... szkolny błąd przed którym instruktor tyle razy przestrzegał...nerwy, nerwy Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina801 Re: egzamin na prawko :-) 12.07.06, 00:36 no nerwy niesamowite sama niewiem jak sie znalazłam w tym aucie ,wiesz najgorsze to ze az miesiac musze czekac na next egzamin.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: egzamin na prawko :-) 12.07.06, 01:43 Wykup 2 dodatkowe godziny i poćwicz. Zdasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
emkop Re: egzamin na prawko :-) 12.07.06, 23:17 Marcela daj spokój w czym masz problem, mów pomogę!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina801 Re: egzamin na prawko :-) 13.07.06, 14:28 emkop:-) miły jestes a wiec powiem Ci ze to prawko to ciezko mi idzie niedosc ze po 34 wyjezdzonych godzinach w szkole jazdy czulam sie kiepsko zmienilam szkole dokupilam drugie tyle az wkoncu poszlam na egz tam niesaowity stesik Cicha poszla dobrze zakrecilam sie w centrum bo ten wstretny gosc wział mnie na te małe krotkie uliczki :-( no i nie poszło ... i ciagle kazal krecic w lewo .No coz bede musiala tam pokrecic sie troszke :-) ajuz myslalam ze bede smigala samochodzikiem nad jeziorko hmm Pozdrooo Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: egzamin na prawko :-) 13.07.06, 16:43 lubią robić numer ze skręcanie koło PKSu :). Jadąc od strony Wyszyńskiego niewolno skręcać tam w lewo. Strałka zakazuje. Najgorzej jednak będzie w okolicy ulic Bocianowo, Mazowiecka, Pomorska która jest w kilku miejscach jednokierunkowa a w kilku dwu i ma skrzyżowanie podpożądkowane z Bocianową. Na skrzyżowaniu koło stacji na pl. Piastowskim jest skrzyżowanie równorzędne. - uwaga puścić z prawej :) Jest pewnie jeszcze wiele zasadzek Wymieniajcie je tu może to pomoże zdać. Radzę tez objechac te fyrtle rowerem to pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: egzamin na prawko :-) 14.07.06, 01:59 dobra rada. Pojedz sobie Marcelina rowerem i zbadaj te tereny :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina801 Re: egzamin na prawko :-) 14.07.06, 14:19 heh jak trzeba to wsiade na rower ,kurcze jak ja dawno tego nie robiłam ale coz ... Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina801 Re: egzamin na prawko :-) 01.08.06, 22:55 no to w piatek druga szansa Trzymac kciuki:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: egzamin na prawko :-) 02.08.06, 06:36 trzymam kciuki. Twardej glowy zycze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina801 Re: egzamin na prawko :-) 04.08.06, 20:45 I znow mi nie poszlo ...sakandal wykupilam sobie w tym tygodniu 10h i cwiczylam jeszcze rano jezdzilam i niestety dlugo sobie nie pojechalam pod wiaduktem w lewo i właczajac sie do ruchu Pan stwierdzil ze wymusilam pierwszenstwo :-(( normalnie zalamka pozatym ten deszcz okropny na placu przez te zaparowane szyby ledwie co pachołki gonilam ale tam sie udalo ... Teraz czekam znow 3 tyg na next egzamin 25 sierp o 13 45 Moze tym razem sie uda Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emkop Re: egzamin na prawko :-) 05.08.06, 13:09 Chmmm.. po wykupionych dodatkowo 10 godzinach powinnaś śmigać po mieście z zamkniętymi oczyma; Fakt, że za wiaduktem nie ma w tej chwili wyrysowanych pasów ruchu co przyswarza problemy osobą zdającym; Jeżeli wymusiłaś pierwszeństwa pojazdowi jadącemu innym pasem to niestety wynik egzaminu musiał być negatywny gdyż stworzyłaś bezpośrednie zagrożenie w bezpieczeństwie ruchu drogowego; Wykup sobie kilka godzin u DOBREGO instruktora, który potrafi w ciągu kilku godzin przekazać tyle ile miałaś przez te 40, które wyjeździłaś ( pod warunkiem, że technicznie jest już wszystko ok ) Raz jeszcze powodzonka i głowa do góry Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina801 Re: egzamin na prawko :-) 05.08.06, 22:15 Dzieki za wsparcie.Kupie znow godzinki i bede cwiczyla właczanie sie do ruchu:-) Technicznie czuje sie dobrze ...I mam nadzieje ze do 25 sierp domaluja tam pasy ruchu...:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś