mondokane 10.07.06, 22:49 Bosz, jakie to wzruszające! Nasi politycy mają naprawdę kabaretowe zacięcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: Tusk przemawiał przed teatrem 10.07.06, 23:23 " za wysokie progi na jego nogi " ? wstyd na cala Polske,ale zawzietosc i paniczny strach z tym zakazem radca Odpowiedz Link Zgłoś
facet.36 Re: Tusk przemawiał przed teatrem 10.07.06, 23:31 ciekawe czy KD byłby taki bezkompromisowy gdyby PO jego wyznaczyła na swojego kandydata na Prezydenta Miasta - prawdopodobnie apolitycznośc Urzedu MIasta by juz wtedy nie przeszkadzała. KD takimi decyzjami wbija sobie kolejne samobóje i powoduje że nawet jego zwolennicy sie od niego odwrócą! Ale ubaw za to zrobił że hoho. Jest jeden plus o Bydzi było głośno - chociaz raz choc przypadkowo zrealizował to czego brak zawsze mu się zarzuca - był efektywny w zakresie marketingu miejskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
kanton2 Re: Tusk przemawiał przed teatrem 10.07.06, 23:32 ech te komentarze Tuska.Wszędzie widzi strach. Nie bronię prezydenta ale skoro było ustalone,że w instytucjach podległych miastu nie organizuje się imprez politycznych,to dlaczego poseł Pawełek upierał się przy teatrze? Próba sił? Czy w Bydgoszczy nie ma innych miejsc ? Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoski Re: Tusk przemawiał przed teatrem 11.07.06, 07:43 A czy przypadkiem nie bylo wczesniej jakiejsc umowy?? Bo jezeli tak to beda kary..... Odpowiedz Link Zgłoś
brombergeralgemainezeitung Skoro nie wolno w "państwowych" miejscach... 11.07.06, 10:34 ...to ciekawe czemu KD spotyka się z mieszkańcami osiedli w szkołach Odpowiedz Link Zgłoś
bromberg1 kabaret przed teatrem, a przy okazji dziady... 10.07.06, 23:47 To już drugi zgrzyt wyborczy, po pamiętnych plakatach kandydatki SLD Elżbiety Krzyżanowskiej. Wstyd dla Bydgoszczy i mieszkańców, bo jaki prezydent zaściankowy, taki naród który go wybrał. Nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: kabaret przed teatrem, a przy okazji dziady.. 11.07.06, 01:26 nie no. Tak bardzo to się nie biczuj za tego waszego prezydenta. Chociaż to jakiś autentyczny idiota skoro takie zakazy wydaje. My sobie tutaj kiedyś wybraliśmy kaczora na prezia. I co? Mam z tego powodu dokonać samospalenia? Nie. Po prostu każdy ma prawo mieć "słabszy dzień". Trzeba wyciągnąć z nich konsekwencje i żyć z tym dalej.. Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: Tusk przemawiał przed teatrem 11.07.06, 02:01 Ciekawe będzie to, z jakich pieniędzy szanowny pan prezydent Bydgoszczy zapłaci karę za zerwaną umowę, czy przypadkiem nie z kasy miejskiej.... A obecnie kary są dość dotkliwe..... I jeszcze jedno spostrzeżenie: jak podpisywał umowę na wynajęcie sali to nie było zarządzenia o niełączeniu miasta z polityką (i pieniążki były cacy), a jak przyszło do realizacji to znalazło się rozporządzenie zakazujące, ciekawe?????? Po powinno skierować sprawę do sądu za zerwanie umowy i wyłudzenie pieniędzy, a następnie odszkodowanie przekazać na cele charytatywne........ Jak p.prezydent zapłaci z własnej pensji, to coś się przy tym nauczy..... wyleczy się z chamstwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
ghinz Re: Tusk przemawiał przed teatrem 11.07.06, 03:50 Czy to wazne gdzie sie spotykaja ? Wazne co chca przekazac . Ja pod wyczynem pana Prezydenta sie nie podpisuje ! Wstyd mi tylko , ze osoba na - niby poziomie - a zachowuje sie jak p.....k . Odpowiedz Link Zgłoś
clough Re: Tusk przemawiał przed teatrem 11.07.06, 08:29 Żenada panie prezydencie, wielka żenada. Widzę, że dostroił się pan do obecnie panujących standardów w polityce. Wstyd mi za pana. Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: Tusk przemawiał przed teatrem 11.07.06, 08:39 Jeżeli w miejskich instytucjach nie ma miejsca na politykę to jak się ma to do propagandowych spotkań z mieszkańcami różnych osiedli obecnego prezydenta, które w większości odbywają się w szkołach? Odpowiedz Link Zgłoś
ht Re: Tusk przemawiał przed teatrem 11.07.06, 09:17 Mój dziadek mawiał, że jak Pan Bóg chce kogoś ukarać, to mu wpierw odbierze rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
fiolka23 Re: Tusk przemawiał przed teatrem 11.07.06, 09:25 Miałeś mądrego dziadka Odpowiedz Link Zgłoś
zdrajca1 Teatr jest własnością miasta. 11.07.06, 10:32 Prezydent Miasta to nie partyjniak Jasiakiewicz i to moje podatki utrzymują ten teatr.Pozdrawiam katechetkę Piotrowską, byłą apolityczną wojewodzinę i członkinię mojej ukochanej partii ZCHN.LPR to przy nich super cywilizacja.Dombrowicza wybrano w zeszłej kadencji ,bo Piotrowska przy takim Jasiakiewiczu to był cienki bolek.Przypomnijcie sobie bydgoszczanie panią super wojewodzinę i te Gologoty budowane w Dolinie Śmierci przez jej kolegę z nieomylnej wówczas partii Pana Pastuszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś