Dodaj do ulubionych

Klinika leczenia niepłodności Genesis w Bydgoszczy

20.07.06, 10:16
Czy ktos moze powiedziec cos na temat kliniki z ul. Waleniowej? Znalazlem ich
strone: www.ivf.bydgoszcz.pl Czy faktycznie potrafia pomoc?
Obserwuj wątek
    • nulki1 Re: Klinika leczenia niepłodności Genesis w Bydgo 20.07.06, 12:49
      Witaj!
      nigdy nie leczyłam się w tym ośrodku,chociaż temat niełodność przewija mi się
      przez ostatnie 10 lat.Obecnie leczę sie w Białymstoku,z opinii jakie znalazłam o
      leczeniu w Bydgoszczy niepłodności to niestety ale tylko wyciąganie kasy.
      a szkoda ze nie ma na miejscu profesjonalnej kliniki a musimy tak daleko jezdzic.
      Ginokolodzy z którymi miałam okazję spotkać sie doradzali warszawe lub Białystok.
      Wczesniej leczyliśmy się u dr Ludwikowskiego,ale wydaliśmy sporo kasy a efektów
      brak.Z perspektywy czuję sie oszukana bo tak naprawde wykorzystał moją niewiedzę.
      • ethanak Re: Klinika leczenia niepłodności Genesis w Bydgo 20.07.06, 23:38
        Największą i najpewniejszą kliniką w Polsce jest Invicta z Gdańska.Mają
        najlepsze wyniki , prowadzą najbardziej zaawansowane badania i są najbardziej
        profesjonalni.
        • rokoman Forum : zdrowie Kobiety,Niepłodność 21.07.06, 07:48
          Najlepsze wyniki ma Klinika w Białymstoku.Invicta to nowa lecznica.Ich plusem
          jest nie pobieranie opłat za zabiegi przy niepowodzeniu IVF lub MM.B.Dobre
          wyniki ma " Novum " w Warszawie.Lecznic zajmujących się narastającym problemem
          niepłodności jest w Polsce sporo.Poza pieniędzmi trzeba mieć jeszcze jak to w
          życiu bywa < szczęście >, czego wszystkim z " problemami " , należy życzyć
      • magdaxxl Re: Klinika leczenia niepłodności Genesis w Bydgo 30.07.06, 22:51
        trudno zebys znala te klinike bo jest stosunkowo kameralna i z tego co wiem to
        do niedawna wykonywano tam tylko inseminacje! ale od ponad roku maja pelny
        zakres uslug i chyba sa swietni bo mojej szwagierce udalo sie zajsc w ciaze a
        wczesniej bez efektow leczyla sie u Ludwikowskiego. pozniej pojechali do
        bialegostoku i dalej nic- w bialymstoku jakis profesor polecil genesis i dra
        szymanskiego zeby tu sprobowali bo to na miejscu a trzeba bedzie pewnie pare
        prob. i udalo sie za pierwszym razem. wiem ze wspolpracuja z osrodkiem w danii
        i mimo ze nie chca rozglosu to coraz wiecej osob wie o nich. zapewniaja pelna
        diagnostyke co nie jest reudne a zakres zabiegow jest jak wszedzie. no a
        najwazniejsze efekty. moj brat z zona dostali namiar od pary ktora zaszla w
        ciaze po leczeniu andrologicznym w genesis i ivf. zycze ci powodzenia i
        szczerze radze sprobowac- oni sa tematem wszystkich naszych rozmow na imprezach
        bo dzieki nim bedziemy mieli dzidziusia w rodzinie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka