marciniasia 20.07.06, 10:16 Czy ktos moze powiedziec cos na temat kliniki z ul. Waleniowej? Znalazlem ich strone: www.ivf.bydgoszcz.pl Czy faktycznie potrafia pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nulki1 Re: Klinika leczenia niepłodności Genesis w Bydgo 20.07.06, 12:49 Witaj! nigdy nie leczyłam się w tym ośrodku,chociaż temat niełodność przewija mi się przez ostatnie 10 lat.Obecnie leczę sie w Białymstoku,z opinii jakie znalazłam o leczeniu w Bydgoszczy niepłodności to niestety ale tylko wyciąganie kasy. a szkoda ze nie ma na miejscu profesjonalnej kliniki a musimy tak daleko jezdzic. Ginokolodzy z którymi miałam okazję spotkać sie doradzali warszawe lub Białystok. Wczesniej leczyliśmy się u dr Ludwikowskiego,ale wydaliśmy sporo kasy a efektów brak.Z perspektywy czuję sie oszukana bo tak naprawde wykorzystał moją niewiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: Klinika leczenia niepłodności Genesis w Bydgo 20.07.06, 23:38 Największą i najpewniejszą kliniką w Polsce jest Invicta z Gdańska.Mają najlepsze wyniki , prowadzą najbardziej zaawansowane badania i są najbardziej profesjonalni. Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman Forum : zdrowie Kobiety,Niepłodność 21.07.06, 07:48 Najlepsze wyniki ma Klinika w Białymstoku.Invicta to nowa lecznica.Ich plusem jest nie pobieranie opłat za zabiegi przy niepowodzeniu IVF lub MM.B.Dobre wyniki ma " Novum " w Warszawie.Lecznic zajmujących się narastającym problemem niepłodności jest w Polsce sporo.Poza pieniędzmi trzeba mieć jeszcze jak to w życiu bywa < szczęście >, czego wszystkim z " problemami " , należy życzyć Odpowiedz Link Zgłoś
magdaxxl Re: Klinika leczenia niepłodności Genesis w Bydgo 30.07.06, 22:51 trudno zebys znala te klinike bo jest stosunkowo kameralna i z tego co wiem to do niedawna wykonywano tam tylko inseminacje! ale od ponad roku maja pelny zakres uslug i chyba sa swietni bo mojej szwagierce udalo sie zajsc w ciaze a wczesniej bez efektow leczyla sie u Ludwikowskiego. pozniej pojechali do bialegostoku i dalej nic- w bialymstoku jakis profesor polecil genesis i dra szymanskiego zeby tu sprobowali bo to na miejscu a trzeba bedzie pewnie pare prob. i udalo sie za pierwszym razem. wiem ze wspolpracuja z osrodkiem w danii i mimo ze nie chca rozglosu to coraz wiecej osob wie o nich. zapewniaja pelna diagnostyke co nie jest reudne a zakres zabiegow jest jak wszedzie. no a najwazniejsze efekty. moj brat z zona dostali namiar od pary ktora zaszla w ciaze po leczeniu andrologicznym w genesis i ivf. zycze ci powodzenia i szczerze radze sprobowac- oni sa tematem wszystkich naszych rozmow na imprezach bo dzieki nim bedziemy mieli dzidziusia w rodzinie Odpowiedz Link Zgłoś