tlss 21.07.06, 15:09 No nawet się dzisiaj przejechałem. Dla dzieci to jest naprawdę frajda. Dla mnie też w sumie była i nie psuł tego fakt że jedna dziewczynka systematyczne na każdym zakręcie kapała mnie niechcący nogą. Życie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mozilla.org Re: Zabytkowy tramwaj 22.07.06, 14:05 a ze mnie taki bydgoszczak, ze nawet tramwajem wodnym nie plynalem a co dopiero byc przejechac sie zabytkowym ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: Zabytkowy tramwaj 22.07.06, 14:08 Myslałem, że w Bydgoszczy to wszystkie zabytkowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
masterpablo Re: Zabytkowy tramwaj 22.07.06, 14:34 a gdzie on sie porusza??? bo go nie bardzo moge namierzyc...?? Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: Zabytkowy tramwaj 22.07.06, 14:37 masterpablo napisał: > a gdzie on sie porusza??? bo go nie bardzo moge namierzyc...?? trasa z babiej wsi do myslecinka. Odpowiedz Link Zgłoś
cosby1 Re: Zabytkowy tramwaj 24.07.06, 23:19 Raz go zobaczyłem jadąc autkiem. Bardzo fajny pomysł. Tramwaj wodny mam zaliczony z żonką i córeczką. Było uroczo, polecam wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 Re: Zabytkowy tramwaj 25.07.06, 17:42 szkoda tylko ze udalo sie uratowac jeden wagon! Odpowiedz Link Zgłoś