Dodaj do ulubionych

fitnes-siłownia

22.07.06, 20:39
pomocy szukam siłowni ale w tej dziurze jej nie ma czy ktoś wie gdzie jest
jakaś siłownia????? za pomoc dzieki
Obserwuj wątek
    • edziu55 Re: fitnes-siłownia 04.08.06, 09:25
      jeśli chodzi o siłownie to jest, u mnie w piwnicy, prysznic nawet tam jest,
      także można skorzystać, zapraszam :-)
      • majorka007 Re: fitnes-siłownia 04.08.06, 23:17
        dzięki, ale nie jestem aż tak potrzebująca
        • edziu55 Re: fitnes-siłownia 07.08.06, 15:42
          Pytałaś, więc odpowiedziałem. Nie jesteś potrzebująca? :-) Ale w razie jak byś
          się namyśliła, to zapraszam :-)
    • edziu55 Re: fitnes-siłownia 08.08.06, 15:55
      no i majorke wcieło... i tyle ją widziano... A może ktoś inny skorzysta ?
      • lalcia75 Re: fitnes-siłownia 08.08.06, 16:47
        tak ja, bardzo chetnie, gdzie to jest i kiedy można skorzystac?
        • edziu55 Re: fitnes-siłownia 08.08.06, 20:53
          to jest u mnie w domu, a raczej w piwnicy. Skorzystać można w każdej chwili.
          Zapraszam
          • lalcia75 Re: fitnes-siłownia 09.08.06, 12:32
            to ze w Twojej piwnicy to juz wiem, pisałes to wczesniej, to moze teraz
            napiszesz gdze jest ta piwnica co? i o której można przyjsc
            • ksantypa77 Re: fitnes-siłownia 09.08.06, 13:12
              To Droga Ci JA też pyta o namiary....
              • edziu55 Re: fitnes-siłownia 09.08.06, 23:29
                ksantypa77 napisała:

> To Droga Ci JA też pyta o namiary....
                szczególy na poczcie...
            • edziu55 Re: fitnes-siłownia 09.08.06, 23:28
              lalcia75 napisała:

> to ze w Twojej piwnicy to juz wiem, pisałes to wczesniej, to moze teraz
              > napiszesz gdze jest ta piwnica co? i o której można przyjsc
              a to już uzgodnimy na poczcie , OK ? adres jest znany
              • lalcia75 Re: fitnes-siłownia 10.08.06, 12:25
                edziu no czekam na dokładne informacje, w poczcie nic nie ma,
                • czeremcha77 Re: fitnes-siłownia 11.08.06, 14:11
                  Oj też przydałoby mi się troszkę gimnastyki, kondycja spada, tłuszczyk się
                  gromadzi :(. Ale chyba milej przytulać się do czegoś miękkiego!??
                  • sauber1 Re: fitnes-siłownia 11.08.06, 14:17
                    czeremcha77 napisała:

> Oj też przydałoby mi się troszkę gimnastyki, kondycja spada, tłuszczyk się
                    > gromadzi :(. Ale chyba milej przytulać się do czegoś miękkiego!??
                    chyba tak ale żeby to było jeszcze kochane, to żyć nie umierać
                  • ksantypa77 Re: fitnes-siłownia 11.08.06, 14:20
                    Mężczyzna nie pies, na kości się nie rzuca!!!
                    • czeremcha77 Re: fitnes-siłownia 11.08.06, 14:25
                      BRAVO!! podnieśliście mnie na duchu! czyli nie muszę rezygnować z rogalika
                      który kusi moje oczy! Uwielbiam takie słodkości!
                      • ksantypa77 Re: fitnes-siłownia 11.08.06, 14:27
                        A co ja Ci będe żałować!? Jedz bez wyrzutów! W sumie to zrobiłaś mi apetyt. Od
                        wczoraj chodzą za mną krówki!
                        • sauber1 Re: fitnes-siłownia 11.08.06, 14:41
                          ksantypa77 napisała:

> A co ja Ci będe żałować!? Jedz bez wyrzutów! W sumie to zrobiłaś mi apetyt. Od
                          > wczoraj chodzą za mną krówki!

ja też lubię takie mleczne i bez podtekstów oczywiście i ja sobie tez nie żałuję
                          własnie dochodzi pieczona kaczka po cygańsku i ten zapach, nawet misiu coś
                          wyniuchał i smieje się do mnie, ogonkiem macha i skrzydełko dostanie ma jak w
                          banku i niech się cieszy psinka
                          • ksantypa77 Re: fitnes-siłownia 11.08.06, 14:45
                            Kaczka??? Jest strasznie tłusta, chociaż....podaj adres, bo apetytu mi
                            narobiłeś!!!
                            • sauber1 Re: fitnes-siłownia 11.08.06, 14:55
                              ksantypa77 napisała:

> Kaczka??? Jest strasznie tłusta, chociaż....podaj adres, bo apetytu mi
                              > narobiłeś!!!
                              Osięciny Plac Sienkiewicza 48, podniesiona zaluzja do połowy , kwitnąca yuka w
                              oknie I piętro po prawej, slep zielone napisy po lewej, schodami do góry ,pani
                              Krycha zapyta ," a pani do kogo?" spokojnie odpowiedż wedle rachunku za światło
                              i ja zagasisz ma nie zalacone od dwóch miesięcy, świateczny obrus zakładam,
                              posciel świezo wyprasowana czeka m, o kurwa widelec wyleciał mi zreki to zapewne
                              z wrażenia, w końcu trafiłem przez żoładek do serca a co na śniadanko
                              przygotować, kakoo to wiem ale co jeszcze, oczywiście że przyniosę
                              • ksantypa77 Re: fitnes-siłownia 11.08.06, 15:17
                                Kakao odpada! Biała kawka, byle duuuża, bułki śniadaniowe ze sklepu Baton,
                                dżemik papaja z marakują firmy Łowicz, i marlboro 100's mentole!
                                • edziu55 Re: fitnes-siłownia 11.08.06, 16:13
                                  i to wszystko na siłowni.....???? :-0
                                  • ksantypa77 Re: fitnes-siłownia 11.08.06, 16:26
                                    A czemuż by nie? Masz coś przeciwko? Ale Ty jesteś nigościnny! Zawsze możesz
                                    się dołączyć!!!
                                    • edziu55 Re: fitnes-siłownia 11.08.06, 16:40
                                      nie no.... na siłowni to ja takich rzeczy nie robię, ale po treningu i
                                      prysznicu, w ogrodzie, czemu nie .... nawet chętnie....
                                      • ksantypa77 Re: fitnes-siłownia 11.08.06, 16:44
                                        No po treningu to całkowicie odpada (fuj), ale kto powiedział, że musimy
                                        trenować?!
                                        • edziu55 Re: fitnes-siłownia 11.08.06, 16:47
                                          NO TAK, PRAWDA, MÓJ ATLASIK MA KILKA CIEKAWYCH ŁAWECZEK, NIE KONIECZNIE TRZEBA
                                          NA NICH ĆWICZYĆ SIŁĘ MIĘŚNI....
                                • sauber1 Re: fitnes-siłownia 11.08.06, 19:07
                                  ksantypa77 napisała:

> Kakao odpada! Biała kawka, byle duuuża, bułki śniadaniowe ze sklepu Baton,
                                  > dżemik papaja z marakują firmy Łowicz, i marlboro 100's mentole!
                                  Jak zwykle mówisz i masz, coś w tej bieli jest wielkiego i nie tylko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka