Dodaj do ulubionych

Redakcja dała plamę z tą licytacją

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 18:07

Wygrałam licytację kapelusza Pani Hanki Bielickiej i bardzo mnie to
ucieszyło.Mieli do mnie zadzwonić w poniedziałek w sprawie odbioru kapelusza.
Wieczorem wiadomość była juz w internecie, niestety, przekręcono moje
nazwisko. Napisałam ntychmiast dwa maile do Pana Redaktora Kowalskiego, na dwa
adresy, żeby zechciał to sprostować. Bez rezultatu, nikt się nie odezwał, nikt
nie poprawił.Nie dość na tym!!!! Właśnie przeczytałam we wczorajszej Gazecie,
że licytanci odebrali nagrody w poniedziałek!!!!! A do mnie nikt nie zadzwonił!
To kto odebrał mój kapelusz???? Niestety, o tej porze nie ma nawet dyżurnego w
Redakcji, wszystkie telefony milczą, więc dowiem się tego dopiero w piątek. Ale
żeby taką ładną akcę zakończyć taką plamą - naprawdę wstyd, proszę redakcji
Małgorzata Niewiarowska
Obserwuj wątek
    • Gość: mko Re: Redakcja dała plamę z tą licytacją IP: 10.10.65.* 01.11.01, 15:06
      Po pierwsze: przepraszam, za przekręcenie nazwiska z Niewiarowska na Niewiakowska. Licytowała pani
      kapelusz dzwoniąc z komórki jadąc pociągiem, koleżanka, która spisywała Pani personalia mogła źle usłyszeć
      nazwisko. Przepraszam.
      Po drugie: nie wiem na jaki adres wysałała Pani do mnie emaile, bo żaden nie doszedł do celu. Mój adres:
      marcin.kowalski@bydgoszcz.agora.pl. Zaświadczam, że w skrzynce odbiorczej nie ma żadnego z rzekomo
      przesłanych przez Panąi emaili.
      Po trzecie: licytację przeprowadzaliśmy razem z Radiem Zet. Kapelusz to gadżet, który H. Bielicka podarowała
      właśnie ZET-ce. Fizycznie - kapelusz dotrze do Redakcji GW do końca przyszłego tygodnia. Jest więc jeszcze
      kilka dni czasu, żeby umówić się z Panią na odbiór kapelusza. Nikt nie zamierza tutaj Pani oszukać, i nikt nie dał
      plamy.
      Po czwarte: w Gazecie informowaliśmy o odbiorze gogli i koszulki - wylicytowanych przedmiotów, które mieliśmy
      w Redakcji Gazety w trakcie licytacjj. Powtórzę: kapelusz Bielickiej dotrze do Bydgoszczy z Warszawy w czasie
      kilku dni. Niesprawiedliwą jest więc insynuacja, że �ktoś odebrał Pani kapelusz�.
      Po piąte: jest mi przykro, że to na forum �Gazety� prowadzimy rozmowy, które chyba niezbyt interesują i raczej
      nie dotyczą internautów.
      Pozdrawiam. Marcin Kowalski.

• krotoss Re: Redakcja dała plamę z tą licytacją 01.11.01, 15:15
        Dla czego nie interesuja??? forum po to wlasnie jest zeby miedzy inymi wytykac
        niekompetencje instytucju/urzedow itp. mam nadzieje oczywiscie iz w tym akurat
        wszystko skonczy sie jak powinno. Choc telefon z informacja bylby na miejscu
        zeby zwyciezcyni licytacji nie musiala zachodzic w glowe co sie dzieje.

KroTosS

Ps.Forum jak najbardzeij jest do tego dobre bo jak widac udalo sie poprzez nie
        zlapac zaintersowanej kontakt ktory gdzie indziej jak opisywala byl utrudniony.
    • Gość: Małgośka Re: Redakcja dała plamę z tą licytacją IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 17:39
      sprawę juz sobie wyjaśniliśmy z Panem Marcinem a krotossowi dziękuję za dobre
      słowo; najwazniejsze, że kapelusz jest twarzowy (jeszcze go nie widziałam "na
      żywo" ale sadzac ze zdjęcia - na pewno) a cel szczytny,
      serdecznie pozdrawiam Pana Redaktora Marcina , krotossa i wszystkich
      forumowiczów Małgośka
      • kwiatass Re: Redakcja dała plamę z tą licytacją 01.11.01, 18:08
        Congratulations for GW, Małgośka i Krotoss :-)))
        za wyjaśnienie tej sprawy...

Kwiatass

P.S. Małgosiu ! GW i Zetka nigdy cię nie oszukają...
        • Gość: Małgośka Re: Redakcja dała plamę z tą licytacją IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 21:46
          kwiatass napisał(a):

> Congratulations for GW, Małgośka i Krotoss :-)))
          > za wyjaśnienie tej sprawy...
          >
          > Kwiatass
          >
          > P.S. Małgosiu ! GW i Zetka nigdy cię nie oszukają...

Jasne, w końcu chyba nie na darmo to moje ulubione Radio (choć słucham nie tylko
          mamy...) i moja ulubiona Gazeta, to komu miałabym wierzyć a nad Marcinem K.nie
          będe się dalej pastwić, bo się wytłumaczył - Małgośka

• krotoss Re: Redakcja dała plamę z tą licytacją 01.11.01, 18:46
        Gość portalu: Małgośka napisał(a):

"a krotossowi dziękuję za dobre słowo"

Zawsze do usłóg piękna damo (szczególnie w tym twarzowym kapeluszu) :-)))))))

Pozdrawiam majac nadzieje ze nie po raz ostatni mamy na forum tak uroczego goscia.

KroTosS
        • Gość: małgośka Re: Redakcja dała plamę z tą licytacją IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 21:51
          krotoss napisał(a):

> Gość portalu: Małgośka napisał(a):
          >
          > "a krotossowi dziękuję za dobre słowo"
          >
          > Zawsze do usłóg piękna damo (szczególnie w tym twarzowym kapeluszu) :-)))))))
          >
          > Pozdrawiam majac nadzieje ze nie po raz ostatni mamy na forum tak uroczego gosc
          > ia.
          >
          > KroTosS

Mówią, że nie szata...., ale to chyba nie dotyczy damskich kapeluszy ; jeszcze
          raz dzięki a deklaracja - kto wie, może się przyda M.
          • krotoss Re: Redakcja dała plamę z tą licytacją 01.11.01, 21:57
            Mowia tez ze pieknej we wszystkim ladnie :-))) i nie dziekuj tyle tylko po
            prostu zagladaj tu czesciej-to bedzie najlepsze podziekowanie :-)

KroTosS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka