bart_lex 07.08.06, 16:20 Proszę o informację, gdzie i w jakiej cenie można kupić bilety na 2 września na mecz Polska-Finlandia na Zawiszy. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ethanak Re: Mecz Polska-Finlandia 07.08.06, 18:12 Kosztują 150, 80 i 40 złotych.Na razie można zamawiać bilety dla grup (powyżej 10 osób - do 16 sierpnia!!!!).Przesyła się zamówienie na adres Gdańska 163 , Bydgoszcz Kujawsko-Pomorski Związek Piłki Nożnej albo faks 052 341 72 08 albo bezpośrednio - II piętro w budynku na terenie CWZS Zawisza.Biletów w sprzedaży indywidualnej jeszcze nie ma!!! (info jest w sumie dość stare bo z zeszłej środy.)Moim skromym zdaniem tego typu dystrybucja biletów to totalna porażka - nikt nie przyjdzie bo nie wiadomow gdzie kupić bilety!Panowie obudźcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 aleś się zaszył 07.08.06, 18:15 ethanak napisał: > Kosztują 150, 80 i 40 złotych.Na razie można zamawiać bilety dla grup (powyżej > 10 osób - do 16 sierpnia!!!!).Przesyła się zamówienie na adres Gdańska 163 , > Bydgoszcz Kujawsko-Pomorski Związek Piłki Nożnej albo faks 052 341 72 08 albo > bezpośrednio - II piętro w budynku na terenie CWZS Zawisza.Biletów w sprzedaży > indywidualnej jeszcze nie ma!!! (info jest w sumie dość stare bo z zeszłej > środy.)Moim skromym zdaniem tego typu dystrybucja biletów to totalna porażka - > nikt nie przyjdzie bo nie wiadomow gdzie kupić bilety!Panowie obudźcie się! wróciłeś z urlopu ? nie słyszałeś o temacie miesiąca ? "delegat" cię nie interesuje ? piłką nożną się zajmujesz ? to podejrzane :))) masz teczkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 to cholernie podejrzane 07.08.06, 18:19 ethanak napisał: > o co chodzi? a może ... to ty jesteś "delegat" ? Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: to cholernie podejrzane 07.08.06, 18:21 zawsze mnie podejrzewałeś prawda ?? (już wiem o co chodzi) lustracja w Polsce to podstawa.Wszystko inne może poczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 odpowiedz mi na pytanie 07.08.06, 18:23 ethanak napisał: > zawsze mnie podejrzewałeś prawda ?? > (już wiem o co chodzi) > lustracja w Polsce to podstawa.Wszystko inne może poczekać... skąd masz informacje o cenach biletów ? Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: odpowiedz mi na pytanie 07.08.06, 18:27 Z lokalnej Wyborczej z 2.sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kibic35 ethanak: koleś una..cos tam... 07.08.06, 20:54 ...próbuje ciebie wrobić i mysli,ze to jest śmieszne a to żałosne gadać stale w kółko o "delegacie". Nie ma on innych problemów czy ciekawszych spraw na głowie czy jak? Żenujący jest ten cały unas.... Odpowiedz Link Zgłoś
mawi24 Bilety na mecz Polska-Finlandia 07.08.06, 21:58 Podciągam temat,czy ktos ma aktualne informacje co do tego gdzie można kupić bilety? Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: Bilety na mecz Polska-Finlandia 07.08.06, 23:15 Proponuję zadzwonić jutro do twórców i właścicieli tej żenującej i nieaktualnej stronki - www.kpzpn.pl/ Może wyjaśnią czemu nigdzie nie ma informacji na temat dystrybucji biletów.Pewnie teraz biedacy siedzą i myślą czemu nikt nie kupuje biletów i jakoś nie mogą wymyśleć że nikt nie wie jak to zrobić bo nikogo o tym nie poinformowali.Jak dla mnie w tej chwili kupowanie biletów na zasadzie faksem albo rezerwacja pocztą (!!!) to totalna porażka.Garażowy występ dzielnicowej grupy hardrockowej ma lepszą promocję i dystrybucję biletów... Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 buhahaha 08.08.06, 09:16 kibic35 napisał: > ...próbuje ciebie wrobić i mysli,ze to jest śmieszne a to żałosne gadać stale w > > kółko o "delegacie". Nie ma on innych problemów czy ciekawszych spraw na głowie > > czy jak? > Żenujący jest ten cały unas.... ja próbowałbym wrobić ethanaka -buhahahaha włączyłem się do akcji całej Polski i wszystkich mediów poszukiwania największego bohatera wszechczasów . próbuję jak przystało na dobrego obywatela Bydgoszczy wyjść z inicjatywą uczczenia wiekopomnego czynu Moniki - niech nikt nas nie ubiegnie , postawmy pierwsi pomnik Monice za jej zasługi dla kraju. wyprzedzam media swoimi pomysłami na lepszy wizerunek naszej ojczyzny . mówisz , że brak mi pomysłów - mam następny wspaniały pomysł którym nie pohańbi się żaden radny w żadnym mieście . zmieńmy ulicę komunistycznych działaczy sierotki marysi i siedmiu krasnoludków na ulicę "delegata" . Odpowiedz Link Zgłoś