Dodaj do ulubionych

Mecz Polska-Finlandia

07.08.06, 16:20
Proszę o informację, gdzie i w jakiej cenie można kupić bilety na 2 września
na mecz Polska-Finlandia na Zawiszy.
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • ethanak Re: Mecz Polska-Finlandia 07.08.06, 18:12
      Kosztują 150, 80 i 40 złotych.Na razie można zamawiać bilety dla grup (powyżej
      10 osób - do 16 sierpnia!!!!).Przesyła się zamówienie na adres Gdańska 163 ,
      Bydgoszcz Kujawsko-Pomorski Związek Piłki Nożnej albo faks 052 341 72 08 albo
      bezpośrednio - II piętro w budynku na terenie CWZS Zawisza.Biletów w sprzedaży
      indywidualnej jeszcze nie ma!!! (info jest w sumie dość stare bo z zeszłej
      środy.)Moim skromym zdaniem tego typu dystrybucja biletów to totalna porażka -
      nikt nie przyjdzie bo nie wiadomow gdzie kupić bilety!Panowie obudźcie się!
      • unsatisfied6 aleś się zaszył 07.08.06, 18:15
        ethanak napisał:

> Kosztują 150, 80 i 40 złotych.Na razie można zamawiać bilety dla grup
        (powyżej
        > 10 osób - do 16 sierpnia!!!!).Przesyła się zamówienie na adres Gdańska 163 ,
        > Bydgoszcz Kujawsko-Pomorski Związek Piłki Nożnej albo faks 052 341 72 08 albo
        > bezpośrednio - II piętro w budynku na terenie CWZS Zawisza.Biletów w
        sprzedaży
        > indywidualnej jeszcze nie ma!!! (info jest w sumie dość stare bo z zeszłej
        > środy.)Moim skromym zdaniem tego typu dystrybucja biletów to totalna porażka -

> nikt nie przyjdzie bo nie wiadomow gdzie kupić bilety!Panowie obudźcie się!

wróciłeś z urlopu ? nie słyszałeś o temacie miesiąca ? "delegat" cię nie
        interesuje ? piłką nożną się zajmujesz ? to podejrzane :)))

masz teczkę ?
        • ethanak właśnie nic nie wiem... 07.08.06, 18:17
          o co chodzi?
          • unsatisfied6 to cholernie podejrzane 07.08.06, 18:19
            ethanak napisał:

> o co chodzi?

a może ... to ty jesteś "delegat" ?
            • ethanak Re: to cholernie podejrzane 07.08.06, 18:21
              zawsze mnie podejrzewałeś prawda ??
              (już wiem o co chodzi)
              lustracja w Polsce to podstawa.Wszystko inne może poczekać...
              • unsatisfied6 odpowiedz mi na pytanie 07.08.06, 18:23
                ethanak napisał:

> zawsze mnie podejrzewałeś prawda ??
                > (już wiem o co chodzi)
                > lustracja w Polsce to podstawa.Wszystko inne może poczekać...
                skąd masz informacje o cenach biletów ?
                • ethanak Re: odpowiedz mi na pytanie 07.08.06, 18:27
                  Z lokalnej Wyborczej z 2.sierpnia.
                  • kibic35 ethanak: koleś una..cos tam... 07.08.06, 20:54
                    ...próbuje ciebie wrobić i mysli,ze to jest śmieszne a to żałosne gadać stale w
                    kółko o "delegacie". Nie ma on innych problemów czy ciekawszych spraw na głowie
                    czy jak?
                    Żenujący jest ten cały unas....
                    • mawi24 Bilety na mecz Polska-Finlandia 07.08.06, 21:58
                      Podciągam temat,czy ktos ma aktualne informacje co do tego gdzie można kupić
                      bilety?
                      • ethanak Re: Bilety na mecz Polska-Finlandia 07.08.06, 23:15
                        Proponuję zadzwonić jutro do twórców i właścicieli tej żenującej i nieaktualnej
                        stronki - www.kpzpn.pl/
                        Może wyjaśnią czemu nigdzie nie ma informacji na temat dystrybucji
                        biletów.Pewnie teraz biedacy siedzą i myślą czemu nikt nie kupuje biletów i
                        jakoś nie mogą wymyśleć że nikt nie wie jak to zrobić bo nikogo o tym nie
                        poinformowali.Jak dla mnie w tej chwili kupowanie biletów na zasadzie faksem
                        albo rezerwacja pocztą (!!!) to totalna porażka.Garażowy występ dzielnicowej
                        grupy hardrockowej ma lepszą promocję i dystrybucję biletów...
                    • unsatisfied6 buhahaha 08.08.06, 09:16
                      kibic35 napisał:

> ...próbuje ciebie wrobić i mysli,ze to jest śmieszne a to żałosne gadać stale
                      w
                      >
                      > kółko o "delegacie". Nie ma on innych problemów czy ciekawszych spraw na
                      głowie
                      >
                      > czy jak?
                      > Żenujący jest ten cały unas....

ja próbowałbym wrobić ethanaka -buhahahaha

włączyłem się do akcji całej Polski i wszystkich mediów poszukiwania
                      największego bohatera wszechczasów . próbuję jak przystało na dobrego
                      obywatela Bydgoszczy wyjść z inicjatywą uczczenia wiekopomnego czynu
                      Moniki - niech nikt nas nie ubiegnie , postawmy pierwsi pomnik Monice
                      za jej zasługi dla kraju. wyprzedzam media swoimi pomysłami na lepszy wizerunek
                      naszej ojczyzny .

mówisz , że brak mi pomysłów - mam następny wspaniały pomysł którym nie
                      pohańbi się żaden radny w żadnym mieście . zmieńmy ulicę komunistycznych
                      działaczy sierotki marysi i siedmiu krasnoludków na ulicę "delegata" .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka