Dodaj do ulubionych

czy bydgoski ADMIN jest sprawiedliwy i bezstronny

11.08.06, 13:25
bylo trzech i bylo wielkie niezadowolenie przez pewna grupe.Otoz ta grupa
zaczela sie babrac w DONOSY( czego bym sie nie spodziewal w WOLNEJ POLSCE }

Grupa ta zaczela wysylac DONOSY do glownych ADMINOW i slac SKARGI na
" stronniczosc " i " antybydgoskie dzialania " dwoch przez siebie upatrzonych
Adminow bydgoskich.

Dopatrywano sie w nich osob z Torunia { jakby Torun i Jego mieszkancy byli
jakims ZLEM } i stosowano NAGONKE i POLOWANIA kto,skad i pod jakimi nickami
moze pisac tutaj ?

Otoz fakt... nickow ci na tym forum przybylo i to od czsu obowiazku logowania
sie jest ich dziesiatki,a nawet setki.

Dziwne tez,ze akurat ci polujacy i szukajacy " torunczykow " i " torunskosci"
jakos zbiegaja sie w roznych nickach o tej samej porze.Odnosze wrazenie,ze
porejestrowali sobie po kilka nickow, aby poprzez pewne nicki obrzucac
epitetami i naublizac - a pod innymi nickami stosuja propagande sukcesu
dla celow politycznych lub " politycznej kloaki "

Tego oczywiscie sam ADMIN pozostawiony w wyniku WIELKIE CZYSTKI NA FORUM
i WYELIMINOWANIU dwoch ADMINOW... a pozostawiony sam jeden i dzialajacy
do pospolu z "kloakowa grupa " - moze MIEC NAMIARY I WIEDZE KTO,SKAD I POD
JAKIMI NICKAMI PISZE.

Moze informowac swoje towarzystwo skad padaja teksty i z jakiego IP ?
Moe jedzych wycinac,a innych pozostawiac - wystarczy,ze ktos ze swojego
towarzystwa da KAZETOWI namiar i wskazowke.

Tak oto ... ogolnodostepne FORUM GAZETY WYBORCZEJ - NASZE WSPOLNE FORUM,
KTORE TAK BARDZO POLUBILISMY I SZANUJEMY... NA KTORYM JESTESMY CIAGLE I OD
ZAWSZE { a jestem jego pierwszym uczestnikiem i rozpoczynajacym To Forum
od czasu Jego powstania }..... tak oto To Forum stalo sie STRONNICZO PILNOWANE
I NA WZOR PEWNEJ DYKTATURY .

Nie ma juz na Tym FORUM - WOLNOSCI SLOWA I DEMOKRACJI.... +++++++++++++++++

radca
Obserwuj wątek
    • unsatisfied6 a była ? 11.08.06, 13:35
      radca napisał:

>
      > Nie ma juz na Tym FORUM - WOLNOSCI SLOWA I DEMOKRACJI.... +++++++++++++++++
      >
      > radca

kiedy ? :)))
      • radca Re: a była ? 11.08.06, 13:45
        unsatisfied6 napisał:

> radca napisał:
        >
        > >
        > > Nie ma juz na Tym FORUM - WOLNOSCI SLOWA I DEMOKRACJI.... +++++++++++++++
        > ++
        > >
        > > radca
        >
        > kiedy ? :)))
        >
        >

Drogi i Wielce Szanowny U6

Otoz wiesz zapewne,ze jestem tutaj od pierwszego dnia powstania Tego Forum
        i pamietam wszystko co i jak sie tutaj dzialo.

Musze powiedziec,ze bylo tutaj roznie :}}} ale byla DEMOKRACJA I WOLNOSC SLOWA.

radca
    • radca Ka_zet dostaje polecenie i daje odpowiedz 11.08.06, 13:42
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=46722570&a=46726597
      Autor: schabzkoscia
      Data: 10.08.06, 22:57

Ka_zet, mam nadzieje, ze nie ma tu miejsca na takie wypowiedzi jak
      piss_an_pis'a.

------------------------------------------------------------

Autor: ka_zet ☺
      Data: 10.08.06, 23:48

Jest. Buractwo uprawia, ale w tym akurat miejscu jeszcze po tej stronie
      granicy.

------------------------------------------------------

komentarz : a wiec ADMIN KAZET - kontroluje czy jest to " po stronie " czy tez
      " po przeciwnej stronie granicy " ?

jesli jest to jeszcze " po stronie " ale juz okreslane i dajace swoim
      sojusznikom do zrozumienia,ze " buractwo " - to jeszcze moze zostawic ?

chyba,ze nadejdze moment na tej " granicy " ?

a jak sie to ma do nickow i roznych tekstow - w tzw. " druga strone " ???

radca

• tlss Re: Ka_zet dostaje polecenie i daje odpowiedz 11.08.06, 13:45
        No nie wachaj się użyc tej nazwy "sfora".
        Do sfory należy każdy kóry nie pisze tak jak ci się podoba.
        • radca Re: Ka_zet dostaje polecenie i daje odpowiedz 11.08.06, 13:49
          tlss napisała:

> No nie wachaj się użyc tej nazwy "sfora".
          > Do sfory należy każdy kóry nie pisze tak jak ci się podoba.

- a jednak to nieprawda, poszukaj to co kiedys napisalem o " sforze " i wtedy
          porownajmy czy podtrzymuje to dzisiaj - z perspektywy czasu , czy juz sie cos
          zmienilo i inaczej to mozna okreslic ?

ja sie niczego nie wypieram,ale domagam sie zachowania FAKTOW I RZECZYWISTOSCI,
          nie jestem za manipulacja i dokladaniem innych wyobrazen lub insynuacji

poszukaj prosze tekstu z okresleniem " sfora " .. a wydaje sie mi iz to sie
          tyczylo calkowicie INNEJ RZECZYWISTOSCI

radca

ps. lubie i cenie sobie glosy ODMIENNE od mojego - ale NIE ZNOSZE FALSZU
          • tlss Re: Ka_zet dostaje polecenie i daje odpowiedz 11.08.06, 13:54
            w jaki sposób jesteś manipulowany ? To co się wyprawaiło na tym forum i na
            toruńskim tego oczywiście nie widziałeś celowego o stałej godzinie podbijania
            wątków co parę dni ? i usuwania wpisów na temat spamu - tego pewnie nie
            widziałeś ?
            I co to miało wspólnego z dyskusją ?
            A że spora grupa osób ma dosc dwumiasta to nie oznacza że mozesz byc jego
            propagatorem ale nie oczekuj że wszyscy się będą z toba zgadzac i ci
            przytakiwac.
            I na tym polega dyskusja a nie na podbijaniu wątków sprzed miesiaca itd.
            • radca Re: Ka_zet dostaje polecenie i daje odpowiedz 11.08.06, 13:59
              tlss napisała:

> A że spora grupa osób ma dosc dwumiasta to nie oznacza że mozesz byc jego
              > propagatorem ale nie oczekuj że wszyscy się będą z toba zgadzac i ci
              > przytakiwac.
              > I na tym polega dyskusja a nie na podbijaniu wątków sprzed miesiaca itd.

- i tutaj znowu sie mylisz... nie jestem propagatorem " DWUMIASTA " i raczej
              { by nie powiedziec,ze napewno } nie bylem "propagatorem "

podkreslalem to i sugerowalem PARTNERSTWO I WSPOLPRACE DLA DOBRA REGIONU.

Jestem za stworzeniem i zbudowanie silnego REGIONU... nie silnego miasta
              w stylu " dwumiasta " .... JESTEM ZA REGIONEM - JAKO CALOSCIA.

radca
              • tlss to sobie pisz 11.08.06, 14:06
                To sobie pisz nikt ci nie broni.
                Więc o co ci chodzi ?
                Znaczna częsc osób która pisała na tym forum odeszła z niego dzieki spamowi na
                tym forum i podbijaniu wątków o tym jaka to bydgoszcz niedobra i skorumpowana i
                braku reakcji twych ukochanych byłych adminów.
                Podobnie było na forum toruńskim z tym że tam była propaganda sukcesu i
                usuwanie watków negatywnych.
      • ka_zet Re: Ka_zet dostaje polecenie i daje odpowiedz 11.08.06, 14:51
        radca napisał:

> komentarz : a wiec ADMIN KAZET - kontroluje czy jest to " po stronie " czy tez
        > " po przeciwnej stronie granicy " ?

Dobrych obyczajów i regulaminu. Nie udawaj że nie wiesz o co chodzi.
    • pomek5 Radco, masz racje. Mi tez sie nie podoba co zrobio 11.08.06, 14:23
      Mi tez sie nie podoba co zrobiono na forum.
      Radco, masz racje.
      • pomek5 Re: Radco, masz racje. Mi tez sie nie podoba co z 11.08.06, 14:27
        Czemu gina watki w tym temacie:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=39232999

Przedwyboircze wybielanie Dombrowicza, ze niby jest wszystko OK?
        Dziwne to.
        • 0maniek0 Re: Radco, masz racje. Mi tez sie nie podoba co z 11.08.06, 15:42
          ale z kogo ty chcesz robic idiotow?
          robert...co jest?
          • campenile Re: Radco, masz racje. Mi tez sie nie podoba co z 11.08.06, 15:44
            Robert ma na imię Arek :) Mieszka w Toruniu i ma qq na muniu :))))))
        • 0maniek0 Re: Radco, masz racje. Mi tez sie nie podoba co z 11.08.06, 15:44
          radco co masz wspolnego z nikami babbik, pomek, mavellis, brathless, jan????
          dlaczego jestes adwokatem ludzi, ktorzy dzien w dzien szmacili, rownali z
          blotem Bydgoszcz (podobno twoje ukochane miasto)...CO MASZ Z NIMI WSPOLNEGO?!?!
          • 0maniek0 Re: Radco, masz racje. Mi tez sie nie podoba co z 11.08.06, 15:47
            tymi postami potwierdziles, ze towja wiarygodnosc jest rowna zeru...
            • radca Re: Radco, masz racje. Mi tez sie nie podoba co z 11.08.06, 16:34
              0maniek0 napisał:

> tymi postami potwierdziles, ze towja wiarygodnosc jest rowna zeru...

- jesli to ma byc skierowane do mnie ? to....
              " wiarygodnosc " rozne ma wymiary i roznie jest spostrzegana poprzez rozne
              osoby.Dla jednych PRAWDA jest zbawieniem - dla innych pograzeniem w ....

radca
              • 0maniek0 Re: Radco, masz racje. Mi tez sie nie podoba co z 11.08.06, 16:41
                nie chce mi sie z toba gadac!...:/
                • radca Re: Radco, masz racje. Mi tez sie nie podoba co z 11.08.06, 17:00
                  0maniek0 napisał:

> nie chce mi sie z toba gadac!...:/

- a widzisz.... wiemy,ze byly DONOSY,SKARGI i to grupowe

radca
                  • 0maniek0 Re: Radco, masz racje. Mi tez sie nie podoba co z 11.08.06, 17:04
                    donosy cie bola a nie boli cie codzienne szmacenie Bydgoszczy? dziwne
                    • radca " szmacenie " na forum 11.08.06, 17:12
                      0maniek0 napisał:

> donosy cie bola a nie boli cie codzienne szmacenie Bydgoszczy? dziwne

- bolalo mnie juz wczesniej - gdy IVICA wespol z niejakim ATOMSKIM-TYCIARKIEM
                      i kilkoma innymi osobami atakowali pewna studentke oraz dziennikarke
                      ILUSTROWANEGO KURIERA POLSKIEGO J.K.

IVICA wyzywal Ta mloda kobiete od " SZMAT ".sTOSOWAL To na Tym Forum i podzegal
                      do dalszych atakow na Ta Pania.

.. tylko nie przewidzial jednego.... ze dzialajac W UKRYCIU I POD NICKIEM
                      IVICA - WYJDZIE NA SWIATLO DZIENNE IZ TE WYZWISKA OD " SZMAT " I TO" SZMACENIE"
                      CZLOWIEKA ... WYPLYWA PROSTO Z SAMEGO RATUSZA
                      ===============================================

... i teraz porownaj prosze... co tutaj jest " szmaceniem " i czy przystoi
                      z takiego miejsca - tak sie zachowywac ?

radca
                      • radca Re: " szmacenie " na forum 11.08.06, 17:24
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11246229&a=11279972
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11595806&a=11597126
          • radca Re: Radco, masz racje. Mi tez sie nie podoba co z 11.08.06, 16:30
            0maniek0 napisał:

> radco co masz wspolnego z nikami babbik, pomek, mavellis, brathless, jan????

- nie wiem o co i o kogo chodzi .

> dlaczego jestes adwokatem ludzi, ktorzy dzien w dzien szmacili, rownali z
            > blotem Bydgoszcz (podobno twoje ukochane miasto)...CO MASZ Z NIMI
            > WSPOLNEGO?!?!

- nie jestem niczyim adwokatem.Fakt,ze wystepuje w obronie ofiar i
            przesladowanych.Wystepuje w obronie Tych - ktorzy sa atakowani w zmasowanych
            atakach i obrzucani wyzwiskami przez dzialajacych w ZMOWIE.

Wystepuje przeciwko tym - ktorzy wykorzystuja swoje stanowiska DO WALK
            POLITYCZNYCH I SPOLECZNYCH.Wystepuje w obronie ucisnionych i nie majacych tyle
            wlasnych sil,aby sie przed TAKIMI bronic.Wystepuje przeciwko przesladowaniom
            ze strony tych,ktorzy wykorzystujac swoje stanowiska na URZEDACH ATAKUJA INNE
            OSOBY NA FORUM ORAZ SLEDZA I TROPIA KTO,JAK I SKAD PISZE NA FORUM INTERNETOWYM.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=2609358&a=2641769

radca

• grypzu Re: Radco, masz racje. Mi tez sie nie podoba co z 11.08.06, 16:35
              > - nie jestem niczyim adwokatem.Fakt,ze wystepuje w obronie ofiar i
              > przesladowanych.Wystepuje w obronie Tych - ktorzy sa atakowani w zmasowanych
              > atakach i obrzucani wyzwiskami przez dzialajacych w ZMOWIE.
              >
              > Wystepuje przeciwko tym - ktorzy wykorzystuja swoje stanowiska DO WALK
              > POLITYCZNYCH I SPOLECZNYCH.Wystepuje w obronie ucisnionych i nie majacych tyle
              > wlasnych sil,aby sie przed TAKIMI bronic.Wystepuje przeciwko przesladowaniom
              > ze strony tych,ktorzy wykorzystujac swoje stanowiska na URZEDACH ATAKUJA INNE
              > OSOBY NA FORUM ORAZ SLEDZA I TROPIA KTO,JAK I SKAD PISZE NA FORUM INTERNETOWYM.

lol lool loool !!!
              ludzie, co to za psychoza?
              przecież to jest tylko forum internetowe... litości :)
              • radca "Ivica" napiętnowany w sieci jako donosiciel 11.08.06, 16:41
                grypzu napisał:

> Wystepuje przeciwko przesladowaniom ze strony tych,ktorzy wykorzystujac swoje
                >stanowiska na URZEDACH ATAKUJA INNE OSOBY NA FORUM ORAZ SLEDZA I TROPIA
                >KTO,JAK I SKAD PISZE NA FORUM INTERNE
                > TOWYM.
                >
                > lol lool loool !!!
                > ludzie, co to za psychoza?
                > przecież to jest tylko forum internetowe... litości :)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=10527165&a=16540046
                "
                Marcin Kowalski, Waldemar Lewandowski 23-05-2004, ostatnia aktualizacja
                24-05-2004 20:44

Wirtualna cenzura w Bydgoszczy. Pracownik bydgoskiego ratusza krytykował
                prezydenta w internecie. Namierzył go ratuszowy informatyk - i urzędnik
                stracił posadę.

- Ale nie za samą krytykę, tylko za to, że surfował po sieci w godzinach pracy
                - zastrzega Jan Stranz, sekretarz Urzędu Miasta.

Internauci nie mają wątpliwości, że jest inaczej. "Wystarczy wejść do sieci
                koło południa, by zobaczyć, ilu urzędników siedzi na forum i na czatach" -
                pisze ktoś przedstawiający się jako "Python 11". - "A wylali akurat tego,
                który czepił się Pana Prezydenta".

Cenzor na etacie informatyka

Czesław Wiszniewski, kiedyś szef bydgoskiej młodzieżówki AWS, a teraz działacz
                PiS, pracował w bydgoskim magistracie od marca. W czasie pracy godzinami
                surfował po internecie. Najczęściej pod swym ulubionym adresem
                www.gazeta.pl/forum dyskutował o lokalnej polityce. Używając zamiennie nicków
                (sieciowych pseudonimów) "Wkurzony", "Kaktus", "Pipek", "Informacja Publiczna"
                lżył liderów swojej partii - szefa kujawsko-pomorskiego PiS nazwał "miernotą"
                i "bałwanem".

Drugim ulubionym przez Wiszniewskiego obiektem krytyki był jego pracodawca -
                prezydent Konstanty Dombrowicz (PO). Młody pracownik zarzucał swemu szefowi
                nepotyzm i obrzucał go obelgami.

Antyprezydenckie komentarze przez całą wiosnę kontrował internauta posługujący
                się nickiem "Ivica". Zamieścił na forum "Gazety" kilka tysięcy komentarzy.
                Znakomita część była obroną władz Bydgoszczy przed różnymi zarzutami
                internautów - w tym Wiszniewskiego.

Jak ustaliliśmy, "Ivica" ma powody, by bronić ratusza - jest zatrudniony na
                etacie jako informatyk.

Sekretarz zlecił, "Ivica" złapał ptaszka

Według naszych informacji to właśnie "ivica" zauważył, że krytyczne wobec
                prezydenta wpisy w sieci opatrzone są numerem indentyfikacyjnym jednego z
                ratuszowych komputerów.

- Informatyk przyszedł do mnie. Okłamał, że mam wirusa w komputerze i wziął
                twardy dysk. A następnego dnia zostałem wyrzucony - piekli się Wiszniewski.

Jan Stranz, sekretarz Urzędu, potwierdza: - Doniesiono mi, że na publicznym
                forum pojawiają się kontrowersyjne opinie wysyłane z komputera należącego do
                ratusza. Zleciłem ustalenie, kto i kiedy te opinie publikuje, bo nie mogłem
                pozwolić, by urzędnicy w czasie pracy czymś takim się zajmowali. Ponieważ nie
                da się tego w stu procentach udowodnić komuś nie złapanemu za rękę, najlepszym
                dowodem jest sprawdzenie zapisów na dysku. To też zrobiliśmy.

"Ivica" napiętnowany w sieci

Władze Bydgoszczy poinformowały o namierzeniu Wiszniewskiego krytykowanych
                przezeń w sieci liderów kujawsko-pomorskiego PiS. Ci już zapowiedzieli
                usunięcie z partii nielojalnego członka. Afera stała się znana internautom.
                Przez sobotę, niedzielę i poniedziałek publikujący na forum "Gazety" oraz
                "Onet.pl" setkami wyrażali oburzenie postępowaniem "Ivicy". "Żadna praca nie
                hańbi, ale są różne zawody, np: złodziej, prostytutka czy szpieg
                biurowy-denuncjator - i my nie musimy ich lubić" - napisał internauta.

"Skoro urzędnik został zwolniony, bo dyskutował na forum, to również jego
                adwersarz, czyli informatyk powinien zostać zwolniony, bo przecież musiał
                poświęcać tyle samo czasu co urzędnik na czytanie wypowiedzi urzędnika i
                odpowiadanie na jego zarzuty. Chyba że chodzi o moralność Kalego" - dopisał
                dyskutant o pseudonimie "Hans".
            • 0maniek0 to dlaczego nie stawales w obronie "swojego"miasta 11.08.06, 16:38
              > - nie jestem niczyim adwokatem.Fakt,ze wystepuje w obronie ofiar i
              > przesladowanych.Wystepuje w obronie Tych - ktorzy sa atakowani w zmasowanych
              > atakach i obrzucani wyzwiskami przez dzialajacych w ZMOWIE.

to dlaczego nie stawales w obronie "swojego" miasta przed pernamentnymi atakami
              ze strony kilku torunczykow?...to co robili bylo po prostu swinstwem...a ty
              broniac ich teraz stawiasz siebie w bardzo zlym swietle!
              nie pozdrawiam!

a ADMIN nie jest stronniczy oczywiscie!
              zauwazyli to i docenili admini z Warszawy...

a nazywanie DONOSAMI informowanie Wawy o sytuacji na naszym forum jest kolejnym
              chamstwem!...blagam...nie kompromituj sie czlowieku!
              • radca Re: to dlaczego nie stawales w obronie "swojego"m 11.08.06, 16:57
                0maniek0 napisał:

> to dlaczego nie stawales w obronie "swojego" miasta przed pernamentnymi
                >atakami ze strony kilku torunczykow?...to co robili bylo po prostu
                >swinstwem...

- stawac w obronie " swojego miasta " ??? Czy byla jakas wojna ? czy ktos
                napadl na nasze miasto i trzeba go bylo bronic przed " najezdzca " ?

Jesli chodzi o jakies tam " ataki " na forum internetowym ? To czyz ktos raz
                poraz nie wyraza swoich opinii i nie intersuje mnie to - czy jest to osoba
                z Bydgoszczy,Torunia,Warszawy,Berlina czy Afryki itd.itd. Ktos wyraza swoje
                opinie i dyskutuje pod jakims tam zalogowanym nickiem .... i to wszystko.

Jesli sie ktos wypowiadal krytycznie - to nalezalo podejmowac dyskusje
                przedstawic swoj wlasny poglad na dana sprawe.

Nie mam zamiaru i podkreslalem to wielokrotnie stosowac NAGONKI zbiorowej czy
                tez w pojedynke i tropic czy to osoba z Torunia czy tez nie.Torun jest takim
                samym miastem jak kazde inne w naszym kraju { no napewno jest to zabytkowe
                miasto prawie tak piekne jak KRAKOW :} Torun wpisany jest do UNESCO i nalezy
                sie z tego powodu cieszyc i radowac oraz byc dumny z takiego sasiada.

Ja w TORUNIU widze partnera,sasiada i ciesze sie z Jego sukcesow - tak jak
                i ciesze sie z naszego miasta BYDGOSZCZY.

Nie mam zamiaru ulegac psychozie kilku osob z tego forum i brac udzial w
                tropieniu ludzi z Torunia i wyrabiac sobie zlego zdania o Tym jakze pieknym
                miescie i Jego mieszkancach.

Traktuje rowno i po rowni chwale i ciesze sie z kazdego sukcesu.

>a ty broniac ich teraz stawiasz siebie w bardzo zlym swietle!
                > nie pozdrawiam!

- absolutnie nie potrzeba mnie pozdrawiac :}

radca
                • 0maniek0 Re: to dlaczego nie stawales w obronie "swojego"m 11.08.06, 17:03
                  > Jesli chodzi o jakies tam " ataki " na forum internetowym ? To czyz ktos raz
                  > poraz nie wyraza swoich opinii i nie intersuje mnie to

to dlaczgo mowisz ze istnieje tu jakas klika??...co cie to obchodzi?
                  kazdy twoj post sie wyklucza...:/
                  • radca Re: to dlaczego nie stawales w obronie "swojego"m 11.08.06, 17:06
                    0maniek0 napisał:

> > Jesli chodzi o jakies tam " ataki " na forum internetowym ? To czyz ktos
                    > raz
                    > > poraz nie wyraza swoich opinii i nie intersuje mnie to
                    >
                    > to dlaczgo mowisz ze istnieje tu jakas klika??...co cie to obchodzi?
                    > kazdy twoj post sie wyklucza...:/

- to o jakiej teraz " klice " mowimy ? .... bo ty mowisz o " atakach
                    torunczykow " i tak to okreslasz

.. a ja mowie tutaj o tej grupie - nie "klice" "kloaki politycznej " ktora
                    stosuje DONOSY,ATAKUJE I OBRZUCA WYZWISKAMI ... i to wszystko przy wspolpracy
                    osob "pracujacych na urzedzie "

radca
                    • 0maniek0 Re: to dlaczego nie stawales w obronie "swojego"m 11.08.06, 17:09
                      mowie o twojej schozofrenicznej grupie ;)
                      • radca Re: to dlaczego nie stawales w obronie "swojego"m 11.08.06, 17:13
                        0maniek0 napisał:

> mowie o twojej schozofrenicznej grupie ;)

- acha.. to juz zaczynasz ublizac - jesli brak ci argumentow ?
                        bo ja akurat mam dowody i przyklady na poparcie mojej tezy

radca
                      • radca podobny jezyk 11.08.06, 17:18
                        0maniek0 napisał:

> mowie o twojej schozofrenicznej grupie ;)
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=10886577&a=11634345
        • unsatisfied6 dlaczego zginął ten wątek 11.08.06, 16:44
          pomek5 napisał:

> Czemu gina watki w tym temacie:
          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=39232999
          >
          > Przedwyboircze wybielanie Dombrowicza, ze niby jest wszystko OK?
          > Dziwne to.

który wcale nie dotyczył wyborów - było o teorii Alfreda Korzyckiego ,
          żadna polityka , a samo teoryzowanie

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=36821575
          chciałem do tego wątku nawiązać - zdaje się , że będę musiał zapisywać
          wszystko co napiszę na tym forum .
    • dwumiasto Jest bezstronny 11.08.06, 16:31
      Czy sprawiedliwy? A powinien byc? Admin jest od pilnowania czy zasady forum nie
      sa przekraczane a nie od bycia sprawiedliwym. Akurat ty nalezysz do tych ktorzy
      nagminnie lamia zasady forum.
      • radca i kto tutaj klamie ? jak JUDASZ sie wypieral 11.08.06, 17:40
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=10174340&a=10174709
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=10174340&a=10176162
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=10174340&a=10176616
        Autor: ivica
        Data: 15.01.04, 01:08
        tak a ty wiesz ze tam pracuje bo ci guru powiedzial. pomysl zanim cos napiszesz

Wszystko jest możliwe dla wierzącego (Mk. 9,23)

- i co ? jak sie to ma do rzeczywistosci ? malo tego... jeszcze wywalono przez
        niego stazyste z pracy - Czeslawa Wiszniewskiego

radca

• dwumiasto Re: i kto tutaj klamie ? jak JUDASZ sie wypieral 11.08.06, 17:44

Akurat ty nie masz zadnego prawa do moralizowania. To ty traktujesz forum jako
          platforme do oczerniania. To ty wielokrotnie zajmowales sie "dochodzeniami" kto
          skad pisze. To ty nagminnie klamiesz. To ty pod najrozniejszymi nickami
          wypisujesz glupoty. To ty jestes najbiekszym becwalem tego forum.
          • radca Re: i kto tutaj klamie ? jak JUDASZ sie wypieral 11.08.06, 17:57
            dwumiasto napisał:

>
            > Akurat ty nie masz zadnego prawa do moralizowania. To ty traktujesz forum
            jako
            > platforme do oczerniania. To ty wielokrotnie zajmowales sie "dochodzeniami"
            kto
            >
            > skad pisze. To ty nagminnie klamiesz. To ty pod najrozniejszymi nickami
            > wypisujesz glupoty. To ty jestes najbiekszym becwalem tego forum.

- ja jestem osoba prywatna i poprostu zwykla.Nie mam takiej mozliwosci,aby
            "tropic i sprawdzac " kto i skad pisze.Poprostu pewne sprawy tutaj wynikle
            sa efektem atakow na inne osoby i ja postanowilem Te osoby bronic.
            Atakowano tutaj z roznego miejsca i jesli wystapilem w obronie tej bylej
            dziennikarki z IKP oraz innych osob - to natychmiast zaczeto atakowac mnie.

Broniac sie , upominalem najpierw.... ale jesli to nadal nie pomoglo wtedy
            dalem do zrozumienia iz z samego URZEDU MIASTA nie przystoi - OSOBIE BEDACEJ
            BLISKO PREZYDENTA MIASTA - OBRZUCAC WYZWISKAMI NA FORUM INTERNETOWYM.

Ta osoba, a scisle IVICA .... zaparl sie PUBLICZNIE OSKARZYL MNIE O KLAMSTWO.
            Wiec nadal staralem sie zalatwic sprawe polubownie i PROSIC O OPAMIETANIE SIE.
            ...niestety ,maloze sie zaprl - to jeszcze manipulowal tak,aby wyrobic
            powszechna i publiczna opinie iz to ja jest OSZUST I KLAMCA.

ale prawda wyszla na jaw po czasie
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=10527165&a=16540046
            • radca forum mowi samo za siebie 11.08.06, 18:14
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=44301558&a=44319772
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=44301558&a=44315002
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=44301558&a=44339917
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=44301558&a=44341395
              • unsatisfied6 każdy widzi co chce widzieć , lub co może dostrzec 11.08.06, 18:28
                radca napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=44301558&a=44319772
                > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=44301558&a=44315002
                > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=44301558&a=44339917
                > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=44301558&a=44341395

każdy widzi to co zobaczyć może - z własnej perpektywy i doświadczeń niewiele
                można się nauczyć - to można rzec mniej niż 1/1000 0000 naszej wiedzy .
                olbrzymią częśc pozostałej wiedzy zdobywamy w książkach i wszelakich innych
                źródłach spoza własnych doświadczeń .

rzadko zatem własnym doświadczeniem mozna potwierdzić lub zaprzeczyć tezy
                naszej ogólnej wiedzy - jeżeli takie doświadczenie jest zaprzeczalne , to
                niechybnie spotyka się na niezrozumienie zindoktrynowanej masy społeczeństwa.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=46710367
    • ethanak radco ja mam jeden nick a ty? 12.08.06, 11:30
      admini którzy byli wcześniej tolerowali robienie śmietnika z naszego forum poza
      tym jestem przekonany że sami brali w tym udział.Przeszkadza ci stan jaki jest
      teraz to znaczy że spam jest wycinany?
    • poetapamieta Re: czy bydgoski ADMIN jest sprawiedliwy i bezst 12.08.06, 11:47
      ..wolne żarty ! Z takimi przymiotami nigdy nie został by przyjęty do roboty w
      gw !!!
      • radca jest stronniczy i dziala w zmowie 12.08.06, 20:10
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=46816356
        • cep.radca Re: jest stronniczy i dziala w zmowie 12.08.06, 20:14
          Ten internet to świetna rzecz. Lepsza od żony.
          • cep.ka_zet Re: jest stronniczy i dziala w zmowie 12.08.06, 20:51
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=46817917
            • cep.radca Re: jest stronniczy i dziala w zmowie 13.08.06, 14:27
              Pan radca jako zwykły człowiek w każdej chwili ma prawo wymyslic nowy nick: np
              cep.ka_zet. Ma przy tym nadal prawo piętnować,że jakas grupa pozakładała jakieś
              nicki. Pan radca, jako zwykły człowiek może donosić i piętnować przy tym,że
              inni donoszą.
              Jak zgrabnie określić taką moralność?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka