Dodaj do ulubionych

Ale z was idioci

IP: 213.76.50.* 20.02.03, 18:58
Juz nie mam sily, jacy wy wszyscy jestescie glupi, w muzeum fajna wystawa
(dekada i dziesieciu najlepszych artystow, glupki, jak nie rozumiecie sztuki
to mozna kupic katalog, ale czy umiecie czytac?), a wy tylko o piwie, muzyce,
klubach, jedzcie wszyscy na ibize i nie wracajcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ispan hmm... IP: *.acn.waw.pl 20.02.03, 19:38
      Gość portalu: Zuzia napisał(a):

> Juz nie mam sily, jacy wy wszyscy jestescie glupi,

Po sposobie w jaki to piszesz trudno domniemywać abyś byla bardziej
      inteligentna od nas:( A już na pewno nie tak elokwentna:((( Interesujesz się
      wystawą z głębokich powodów czy bardziej ze snobizmu?

w muzeum fajna wystawa
      > (dekada i dziesieciu najlepszych artystow, glupki, jak nie rozumiecie sztuki
      > to mozna kupic katalog, ale czy umiecie czytac?), a wy tylko o piwie, muzyce,
      > klubach, jedzcie wszyscy na ibize i nie wracajcie.

Dekada jako klub to też pewnego rodzaju sztuka i rozrywka. O wystawie nic nie
      napiszę bo jestem 300 km od niej. Mnie ona w tej chwili nie dotyczy:((
      Zbieżność nazw "Dekady" wywołała krótką wymianę postow na temat klubu. Czy to
      umniejszyło temu wątkowi? Chyba nie. Przynajmniej parę razy go podciągneliśmy
      do góry (może temu zawdzięcza późniejsze posty?)

Żegnam,
      Głupek (Ispan)
      • Gość: cygne Ale z Was idioci... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.02.03, 20:02
        Gość portalu: ispan napisał(a):

>
        > Żegnam,
        > Głupek (Ispan)

Najpierw Matoł teraz Głupek, przyznaj się Ispan Zuzia też była z Wami na piwie
        i to jest ten oczekiwany plan B ?

( można już tylko
        pożartować, nie?)
        • Gość: ispan Przyznaję się!!! IP: 212.76.47.* 20.02.03, 20:34
          Gość portalu: cygne napisał(a):

> Gość portalu: ispan napisał(a):
          >
          > >
          > > Żegnam,
          > > Głupek (Ispan)
          >
          > Najpierw Matoł teraz Głupek, przyznaj się Ispan Zuzia też była z Wami na
          piwie
          > i to jest ten oczekiwany plan B ?
          >
          No i rozgryzłaś nasza sitwę! Jeszcze autor wątku DEKADA też pił z nami. W koncu
          nie da się ukryć że się podłożył...
          A B[B] to torunianin (a właściwie Davoo, bo ma dwa nicki) i też działa jak
          ustaliliśmy, ale trochę spiep...ył bo za mało wulgaryzmów rzucił. A mówilem
          mu: "Jak będziesz w Toruniu to zadziałaj z innego IP.
          Gulczasowi załatwiłem trawkę i od teraz ma u mnie dług wdzięczności... Dobrze
          mu wyszło w "Matoł Wojtas";) Spełnił swoje zadanie bez zarzutu - mial podnośic
          wątek do góry i bluzgac, to to robił! Dzięki!!! (p.s. następnym razem stawiam
          piwo, bo po trawie za dużo nabroiłes na barce! :)
          A Wojtas, hmm... stary kumpel z zakładu w Świeciu. Też miałem tam okazję
          przebywać miesiąc kiedy zacząłem żyć podwójnym życiem - Raz bylem Ispanem raz
          HUNTem... Na szczęście dobrzy psychiatrzy elekrowstrząsami potraktowali... i
          jakoś wszystko wróciło do normalności. HUNt jakby mnie opuścił... przynajmniej
          na dłuższe momenty... Tylko Wojtas jeszcze ze dwa miesiące byl pieszczony
          wstrząsami. Do dzisiaj pamietam jego krzyk... Od tamtego czasu psoty mu w
          głowie (poza nocnym moczeniem - ja z tym walczyłem dwa miesiące).
          A wszytko przez Żydów i Masonów, to oni doprowadzili do tego. To oni mnie
          zmusili. Zagrozili mi odebraniem życia i zabraniem majątku (mojej roli!!!).
          KAZALI MI działać na forum przeciwko gołemunajmicie i Eli. Poczuli sie przez
          nich zagrożeni!!! ale ja nie dałem się zwieść! Udało mi sie zaprzyjaźnić z nimi
          (Elą i bydgoszczaninem, tzn golaskiem) i od tamtego czasu doznałem olśnienia.
          Pozrawiam wszystkich, którzy mnie nie zranili!

A ty Oti? ty zdrajco!!! Jak mogłeś tak postąpić! Przekonałeś Fore aby się ze
          mną nie zadawała:( Teraz tylko z gutem sie spotyka:((( A on z kolei ukrywa swój
          romans z Fore, udając Casanovę na dwóch frontach... #Kasia się też już do mnie
          nie odzywa:(( No ale to przecież jest Żydówka. Zauroczenie moje oślepiło
          rozsądek ale teraz wiem, że pakowałem się w zasadzkę!
          Nodorf też przeskrobał, ale może o tym kiedy indziej. To byl tak wielki spisek,
          że nocy by nie starczylo by to napisać....
          ;))))))

Teraz znam prawde i Wy też znacie o mnie!!! Jest mi dobrze i Wam też będzie!
          Wyzbyjcie się tylko z tych wąskich torów myślenia...! Wsłuchajcie się w Ojca
          Rydzyka!

Pozdrawiam!
          p.s.1 to naprawdę ja! Ispan!

2 chyba mi nie uwierzyliście?
          • ivica Re: Przyznaję się!!! 21.02.03, 23:11
            a ja
            :)
            • Gość: ispan Re: Przyznaję się!!! IP: *.acn.waw.pl 21.02.03, 23:14
              ivica napisała:

> a ja
              > :)

Jeszcze pół forum zostalo...
              Ale o tym innym razem:))))
          • gulczas87 Re: Przyznaję się!!! 21.02.03, 23:30
            Ach, a jednak im to opowiedziałeś, ty też tyle nie pal bo nie zauważyłeś że
            Kasia to facet, tylko tak fajnie wygląda ;-) Ela to też facet, choć z jej
            wyglądem to gorzej! Nie mów głośno że palimy trawke bo ktoś usłyszy
            ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicho!!!!! Zapomniałeś że Ivica von Kostelić jest
            mistrzem w zjedździe gołym tyłkiem bo żyletkach do wanny z spirytusem (a jak
            potem fajnie krzyczy)... Wiem już jak masz na imię przynajmniej ... Lew...
            łatwo się domyślić bo mi łapówke dałeś... następnym razem taka akcja będzie
            droższa jedna trawka i 3 piwka ;-)... bezalkoholowe oczywiście!

PS. To naprawde ja gulczas ;-)

PS2. W tłumaczeniu Play Station 2 ;-)
            PS3. Następca PS2...
            PS4. Aleś to sobie wymyślił, śmiałem się jak poentany... fajna historia...
            trzeba stworzyć forum o takich bajkach... artyści tacy jak ty mogli by się
            popisać!!!
            • Gość: ispan Re: Przyznaję się!!! IP: *.acn.waw.pl 21.02.03, 23:34
              gulczas87 napisał:

> Ach, a jednak im to opowiedziałeś, ty też tyle nie pal bo nie zauważyłeś że
              > Kasia to facet, tylko tak fajnie wygląda ;-) Ela to też facet, choć z jej
              > wyglądem to gorzej! Nie mów głośno że palimy trawke bo ktoś usłyszy
              > ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicho!!!!! Zapomniałeś że Ivica von Kostelić jest
              > mistrzem w zjedździe gołym tyłkiem bo żyletkach do wanny z spirytusem (a jak
              > potem fajnie krzyczy)... Wiem już jak masz na imię przynajmniej ... Lew...
              > łatwo się domyślić bo mi łapówke dałeś... następnym razem taka akcja będzie
              > droższa jedna trawka i 3 piwka ;-)... bezalkoholowe oczywiście!
              >
              > PS. To naprawde ja gulczas ;-)
              >
              > PS2. W tłumaczeniu Play Station 2 ;-)
              > PS3. Następca PS2...
              > PS4. Aleś to sobie wymyślił, śmiałem się jak poentany... fajna historia...
              > trzeba stworzyć forum o takich bajkach... artyści tacy jak ty mogli by się
              > popisać!!!

Ot i cała prawda o Ivicy!!! Sorry chcialem Ci to chwilowo oszczędzić, ale
              Playstation puścił parę.... Znów za dużo dymu.... Gulczas to, z ktorej
              plantacji było to zioło???

P.s. Twoja bajka zabawniejsza:)

• ivica Re: hmm... 21.02.03, 23:18
        Gość portalu: ispan napisał(a):

> Żegnam,
        > Głupek (Ispan)

i do tego komuch :)

pzdr.
        • Gość: ispan Re: hmm... IP: *.acn.waw.pl 21.02.03, 23:36
          ivica napisała:

> Gość portalu: ispan napisał(a):
          >
          > > Żegnam,
          > > Głupek (Ispan)
          >
          > i do tego komuch :)

Odezwał się sadomasochistyczny żyleciarz...!!!
          :))))
          Wiedziałem, że sa rózne metody na upajanie się alkoholem, ale żeby tak z
          wanny... ?!!
          :))))
          >
          > pzdr.

pozdr
          • ivica Re: hmm... 21.02.03, 23:43
            Druga metoda to tampon namoczony spirytem i....

w odbyt. Arkohol omija wątrobe i zwala z nóg po jednym ?? (głębszym tamponiku)

Nie pytajcie skad wiem. zaznaczam iz nie z wlasnych doswiadczen :-)))

pzdr
    • Gość: polonus Re: Ale z was idioci IP: 198.138.227.* 20.02.03, 19:57

> Juz nie mam sily, jacy wy wszyscy jestescie glupi, w muzeum fajna wystawa
      > (dekada i dziesieciu najlepszych artystow, glupki, jak nie rozumiecie sztuki
      > to mozna kupic katalog, ale czy umiecie czytac?), a wy tylko o piwie, muzyce,

pewnie to wystawa sztuki nowoczesnej czyli pochwala brzydoty, a ty jestes
      nawiedzona osoba czerpiaca poczucie wyzszosci ze swojej na sile innosci ? :)

Choc nie cierpie piwa, wolalbym sie przymusic niz ogladac dzisiejsze bochomazy,
      sprawa wyglada inczej gdy mowimy o dawnych mistrzach, sztuka zginela w XIX w :)
      ale to juz tylko spostrzerzenie prostego technokraty ktory patrzac na brzydkie
      widzie brzydkie...

• Gość: gulczas87 Re: Ale z was idioci IP: *.awacom.pl 20.02.03, 20:27
        Ona ma jakieś schizy!!! Nie wie że kluby też dla ludzi!!! Na tą wystawe to
        pewnie poszła dla szpanu... a naprawde postała z godzine i nie wiedziała o co
        chodzi!!!
    • Gość: Ted® Re: Ale z was idioci IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.02.03, 22:47
      oj zuza, zuza
      jesli sztuka wspolczesna (bo bylas, prawda?) wywoluje
      tyle agresji to moze lepiej niech o piwie podyskutuja?

a wystawa trwa do 14 marca (chyba), wiec zdazymy
      czyzbys oczekiwala na recenzje? czy to ty?

paszporty.onet.pl/0,7,0,52453,galerie.html
    • da.killa Re: Ale z was idioci 21.02.03, 02:38

> Juz nie mam sily, jacy wy wszyscy jestescie glupi, w
      muzeum fajna wystawa
      > (dekada i dziesieciu najlepszych artystow, glupki, jak
      nie rozumiecie sztuki
      > to mozna kupic katalog, ale czy umiecie czytac?), a wy
      tylko o piwie, muzyce,

Prawdę powiedziwszy to kultura mnie mierzi i najchętniej
      po prostu pogadałbym o dupach.
      • lokator Polonus, Ted, da.killa 21.02.03, 08:02
        Przy Was można się całkiem rozleniwić. Wszystko napiszecie za kogoś i już nie
        można wtrącić swoich trzech groszy (nawet jednego, a nawet złamanego ;)......
        • Gość: Ted® Re: Polonus, Ted, da.killa IP: *.in-addr.btopenworld.com 21.02.03, 10:34
          sa takie watki gdzie kto pierwszy ten ... :)

a zlamane sa niezgodne z prawem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka