jamnik.szorstkowlosy 31.08.06, 17:49 W sobote po dluzszym czasie wybieram sie ze znajomymi do Vanili Wiecie moze czy otworzyli juz ta dobudowke (po prawej stronie od wejscia) i co tam jest lub bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coooler1 Re: Mam pytanie odnosnie Vanila Club 01.09.06, 09:10 tez sie ostatnio nad tym zastanawialem...ale nie mam pojecia czy dobudowka juz jest otwarta Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: Mam pytanie odnosnie Vanila Club 01.09.06, 12:13 jamnik.szorstkowlosy napisał: > W sobote po dluzszym czasie wybieram sie ze znajomymi do Vanili Wiecie moze > czy otworzyli juz ta dobudowke (po prawej stronie od wejscia) i co tam jest > lub bedzie? pamietaj jednak, musisz miec skonczone co najmneij 16 lat LOL Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 Re: Mam pytanie odnosnie Vanila Club 02.09.06, 13:24 Slyszalem kiedys cos o jakim pubie czynnym nie tylko w weekendy ale tez w tygodniu! Vanila sie rozwija :) Odpowiedz Link Zgłoś
jamnik.szorstkowlosy Re: Mam pytanie odnosnie Vanila Club 18.09.06, 14:56 Fajnie tam teraz jest ale znam lepsze kluby Odpowiedz Link Zgłoś