coooler1 01.09.06, 08:58 nowootwarta kawiarnia Cafe Zetka :) teraz czekam na Coffee Heaven :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamnik.szorstkowlosy Re: Nowa kawiarnia na Gdanskiej ! :) 01.09.06, 20:25 a gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Nowa kawiarnia na Gdanskiej ! :) 02.09.06, 10:49 Gdanska 29 dwupoziomowa Caffe Zetka. Byl o tym artykul wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Testowałem restaurację - polecam... 03.09.06, 00:42 Całkiem przyjemny wystrój , nienachalna muzyczka.Kolacja w cenie ok 50 zł - befsztyk z sosem Bernaise i 3 kieliszki argentyńskiego merlota.Tiramisu dobre , sorbet ok.Generalnie kolejne miejsce gdzie można dobrze zjeść w przyjemnym otoczeniu.Poszerzam I.ligę bydgoskich restauracji - Sowa , Dolce Vita , Stary Port... Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Nowa kawiarnia na Gdanskiej ! :) 05.09.06, 03:48 Jutro wybieram sie do kawiarni to zdam relacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org nowa restauracja - Myślęcinek 07.09.06, 08:48 powstała równiez nowa restauracja - Karczma Kujawska na ul. Konnej w Myslęcinku wystrój i kuchnia z gruntu kujawska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: nowa restauracja - Myślęcinek 07.09.06, 08:50 też czytałem o tym. Karczma prezentuje się z zewnątrz bardzo ładnie. Dobrze , że będą serwować posiłki z Kujaw Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: nowa restauracja - Myślęcinek 07.09.06, 13:28 mozilla.org napisał: > powstała równiez nowa restauracja - Karczma Kujawska na ul. Konnej w Myslęcinku > > > wystrój i kuchnia z gruntu kujawska ;) byłem, wszystko si ale (na razie?) malutkie menu, ledwie kilka propozycji.. ponadto kolejna knajpa na modłe chłopską.. :> Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: nowa restauracja - Myślęcinek 07.09.06, 13:28 tytt napisał: > mozilla.org napisał: > > > powstała równiez nowa restauracja - Karczma Kujawska na ul. Konnej w > Myslęcinku > > > > > > wystrój i kuchnia z gruntu kujawska ;) > > > byłem, wszystko si ale (na razie?) malutkie menu, ledwie kilka propozycji.. > ponadto kolejna knajpa na modłe chłopską.. :> natomiast niewatpliwie ładnie polozona z niezlym widoczkiem! Odpowiedz Link Zgłoś