Dodaj do ulubionych

JESTEM ZA LIKWIDACJĄ POWIATÓW

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 20:49
Media podają: "Wicepremier i minister finansów Grzegorz Kołodko opowiada się
za likwidacją powiatów. Według niego, są one "zbędnym" ogniwem w strukturze
samorządów."

Osobiście uważam, żę jest to twór bezsensowny, który zatrudnia urzędników i
zabiera społeczne finanse na ich utrzymanie !!!!
innym bezsensem jest stworzenie gimnazjów czyli przedłużenia podstawówki do
której chodzą "młotki" mające nawet po 19-20 lat , bo nie ma co z nimi
zrobić :(
ale to na inny wątek :))
tymaczsem o powiatach !!!????
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • reeeyo Re: JESTEM ZA LIKWIDACJĄ POWIATÓW 28.02.03, 22:48
      Taaak ...ooo????
      Młotki??? Jak to? Młotki do szkoły?
      No to gwoździe mają już przebite!!!
      O/O/O????
      • gulczas87 Re: JESTEM ZA LIKWIDACJĄ POWIATÓW 28.02.03, 23:01
        Z gimnazjami takie same marnotractwo, mogli lepiej przedłóżyć podstawówkę na
        9 lat, a kasa by się nie marnowała na dyrków... przecież i tak w jednym gmachu
        jest to i to... więc jeden dyrek zbija kase podwójnie, dwie sekretarki, dwie
        księgowe, 2 razy więcej kasy która lepiej naremont by poszła..

.... Pewnie że zlikwidowac powiaty!!! Nic nie dają. Tylko $ leci? A ile można
        zaoszczędzić???
    • Gość: lelek Re: JESTEM ZA LIKWIDACJĄ POWIATÓW IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 01.03.03, 20:20
      w przypadku powiatów grodzkich i ziemskich tj. w Bydgosczy - to rzeczywiście
      bezsensowne , ale co do innych to pewnie za dużo ich , ale kolejna zmiana
      czyli likwidacja ..to ogromna kasa ... a ,co do gimnazjów -to czytając posta
      gulczasa 87 i błędy, jakie w nim zrobił jestem za istnieniem gimnazjów ....
      nawet dla 30 - latków ...
      • Gość: gulczas87 Re: JESTEM ZA LIKWIDACJĄ POWIATÓW IP: *.awacom.pl 01.03.03, 22:22
        Nauka pewnie, ale po co marnować na nią bezsensu pieniądze... dużo lepsze
        były by szkoły podstawowe trwające 9 lat... a za zaoszczędzone pieniązki można
        by pomoce naukowe kupować...

... ortografia nigdy nie była moją mocną stroną.... regółki znam, ale z
        stosowaniem gorzej... ;-)

CZY NAPRAFTE JEST ASZ TAK ZILE? PŻEĆESZ DÓRZO BŁENDUF NIEROPJE.... ;-)))
        • Gość: Wojtek Re: JESTEM ZA LIKWIDACJĄ POWIATÓW IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.03.03, 22:24
          Gulaczas dowcip masz !!!!
          to sposób na zycie
          pozdrawiam
          Wojtek
          • Gość: gulczas87 Re: JESTEM ZA LIKWIDACJĄ POWIATÓW IP: *.awacom.pl 02.03.03, 13:38
            Życie to nie bajka,...

A co z tymi powiatami??? Ktoś się wypowiadał bo w mediach nic o tym nie
            słyszałem... nie widziałem... nie czytałe...? Narazie to nic się nizmieni bo
            pewnie po rozpadzie to maja inne problemy... niezły obciach będzie jak z
            Lepperem się zjednoczą, poniżenie na maxa, pierw ich obrażają a potem....
            przydupasy tylko władzy chcą!!!

cze pozdr
    • Gość: SDB Re: JESTEM ZA LIKWIDACJĄ POWIATÓW IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.03.03, 18:19
      Gość portalu: Wojtek napisał(a):

> Media podają: "Wicepremier i minister finansów Grzegorz Kołodko opowiada się
      > za likwidacją powiatów. Według niego, są one "zbędnym" ogniwem w strukturze
      > samorządów."
      >
      > Osobiście uważam, żę jest to twór bezsensowny, który zatrudnia urzędników i
      > zabiera społeczne finanse na ich utrzymanie !!!!

tanie wino jest dobre bo jest tanie i dobre, balcerowicz musi odejsc a poza tym
      uwazam ze nalezy zniszczyc kartagine. rownie przekonujace prawda?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka