Dodaj do ulubionych

IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt

• Gość: Przemo Lista atrakcji IP: 217.153.52.* 22.04.04, 12:23
      Łukaszu!

Otóż, jeżeli będziesz na szkoleniu i będziesz miał troszkę więcej
      czasu (mam na myśli wolny wieczór), to możnaby się jakoś spiknąć.
      A co do atrakcji, to Koziołki jak najbardziej. W centrum, to jeszcze
      możesz wejść do Fary, Katedra też niedaleko (Paetza już nie ma, więc
      pośladków nie musisz zwierać), Zamek, Cytadela, no i jeszcze wiele innych.
      Wszystko zależy od chęci, czasu i możliwości.
      No a przede wszystkim to musisz spróbować niepasteryzowanego, ciemnego
      piwa z beczki o nazwie FORTUNA. Miodzio! Jak będziesz na Rynku, to w bocznej
      uliczce (Woźna) jest knajpka Deja Vu. Nazwa mówi sama za siebie;) I tam
      możesz skosztować tego cudownego napoju w bardzo atrakcyjnej cenie.

Pozdrówka,
      Przemo.
      • Gość: strałek Re: Lista atrakcji IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.04.04, 16:51
        myslę że bedę 18-19.05 ale to jeszcze nic pewnego mam nadzieję,że się uda jak
        będziesz w tym czasie to się spikniemy
        pozdro
        • Gość: Soda Re: Lista atrakcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 14:11
          Co do atrakcji poznańskich, polecam pub Ploretaryat na ul. Wrocławskiej (też
          koło Rynku). Też mają piwo Fortuna (5 zeta), ale za to jakże nostalgiczny
          nastrój :) Po paru głębszych będziecie śpiewać rosyjskie pieśni, jakbyście
          robili to od 30 lat! :) Bramę (lub kilka) dalej jest też "Wesoły Roger", gdzi
          emożna usiąść pod wielkim akwarium, co jest równie psychodeliczne po kilku
          piwkach itd. itp.
          Jedną z rozrywek studenckich był tzw. pub-crawling. Polegało to na wyznaczeniu
          sobie trasy, po której trzeba było zatrzymać się na "chwilę" w każdym
          napotkanym barze. Oj, rozrzewnienie człowieka bierze... :)
          Co do rozrywek kulturalnych, to nie warto, bo kultura schodzi na psy. Już
          lepiej coś wypić :)
          Pozdrawiam Towarzyszy,
          MS
          • Gość: strzałek Re: Lista atrakcji IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 16:15
            ciekawe jakiej długości była ta trasa
            ja osobiscie po paru staje się mało wybredny i jeżeli piwo jest dobre muza nie
            oszałamia to moge tkwić w jednym miejscu aż skonam nad ranem
            następnym razem rzucam kotwicę w innym miejscu
            jednak to jest dobry sposób żeby poznać knajpy i wybrać te naj
            pozdro
            • Gość: Przemo Re: Lista atrakcji IP: 217.153.52.* 29.04.04, 15:05
              Kiedyś tak robiłem. Szło się wieczorkiem na piwko i zaliczało kilka do
              kilkunastu knajpek w ciągu nocy. CIekawe przeżycie, aczkolwiek dzień następny
              był czasami koszmarem. Już nie te lata, co nie?
              • Gość: Soda Re: Lista atrakcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 11:15
                Co będziecie robić na przywitanie Unii? Ja w ramach obchodów wybieram się do
                Warszawy zobaczyć jak wyglądają sklepy zabite dechami w strachu przed
                antyglobalistami. No i może jakieś europejskie piwka będą mieli?
                Pozdrawiam Was wszystkich i życzę, żeby się nam w tej UE żyło nie gorzej niz
                teraz!
                MS
                • Gość: Przemo Re: Lista atrakcji IP: 217.153.201.* 05.05.04, 21:25
                  I co tak ucichliście...?
                  • Gość: Soda Re: Lista atrakcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 11:40
                    Bo nic nie piszesz :) A poza tym to mogłeś jakoś lepiej zainaugurować wątek po
                    wejściu do UE :)
                    Po ogólnym milczeniu wnoszę, że dobrze się w weekend bawiliście. O, a tu już
                    następny weekend się czai.
                    Pozdrówka.

MS
                    • Gość: strzałek Re: Lista atrakcji IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.05.04, 11:37
                      dawno mnie nie było i chociaż to nie noja wina najmocniej szanownych kolegów
                      przepraszam
                      unia, unia, unia
                      mi osobiście unia (a właściwie wstąpienie do niej)będzie się kojarzyć z bólem
                      głowy oraz z dłuuuuuugimi kolejkami po piwo
                      jak tak ma być w tej unii to japierpapier
                      poza tym wszystko w porzo
                      PS nawet fajki nie zdrożały a tak straszyli
                      pozdro
                      • Gość: Soda Re: Lista atrakcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 08:45
                        He, he, he... Pamiętasz piosenkę "Jestem wesoły Romek"? No, to tobie też
                        wyłączą, znaczy się fajki zdrożeją. A poza tym nie zwalaj na Unię czegoś, co
                        sam sobie uczyniłeś.

MS :)
    • Gość: Przemo DUPA IP: 217.153.201.* 16.05.04, 15:04
      Nikt poza nami tradycyjnie nie pisze ;(
      • Gość: strzałek Re: DUPA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 12:13
        nie przejmuj się,poroszę swoją babcie żeby odwiedziła to forum
        ma taka skleroze, że na pewno będzie pamiętać że kończyła 4
        • Gość: Soda Czarna lista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 09:44
          Wobec ostatnich rozpaczliwych postów kolegów Przema i Strzałka proponuję
          sporządzić Czarną Listę osób, które nigdy nie pisały i nie zaglądały pomimo
          potencjalnych możliwości. Szacowne grono zdecyduje w jaki sposób postępować
          będziemy w stosunku do winnych i czy likwidować alfabetycznie czy według
          wzrostu. W ten przemiły sposób dociągniemy przed wakacjami do 200. postu.
          MS
          • Gość: strzałek Re: Czarna lista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 13:48
            proponuje zrobić listę osób które kiedykolwiek pisały na tym poście-bedzie
            któtsza
            najlepiej osoby które pisały w tym m-cu :)
            • Gość: Soda Re: Czarna lista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 09:25
              oki, tylko jak się zlikwidujemy, to kto będzie pisał? wniosek jako sprzeczny z
              zasadami współżycia społecznego oddalam.

MS
              • Gość: Przemo Re: Czarna lista IP: 217.153.201.* 19.05.04, 12:36
                To jak, piszemy kto tutaj choć raz napisał, czy kto ostatnio pisał ?
                • Gość: strzałek Re: Czarna lista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 17:05
                  kto pisał kiedykolwiek widać po autorach, kto pisał ostatnio wszyscy wiemy,
                  jednak jeżeli kolega ma ochote proszę bardzo.proponuje od razu podawać wysokość
                  i rodzaj kary-jakięś konsekwencje muszą przecięż ponieść.Zastanów się również
                  w jaki sposób ta karę jakabyniebyła wyegzekwować
                  pozdro
    • Gość: Przemo Lista obecności IP: 217.153.201.* 19.05.04, 21:43
      Misie Rysie!

Oto lista osób, które pojawiły się na naszym płodnym wątku.
      Nie robiłem klasyfikacji, kto ile razy napisał, bo to się
      mija z celem. I tak bym wygrał :)
      A oto gwóźdź programu:
      no ja - Przemysław Wienckowski
      Soda - Maciej Sodkiewicz
      Strzałek - Łukasz Strzałkowski
      Waldemar Biniecki - sama nazwa mówi za siebie ;)
      Karolina - Karolina Przysiuda
      Zula - Iza (z domu Sokólska)
      Łuki - Łukasz Bem
      Artur - Artur Kujawa
      Karolina W - (z klasy Konicza)
      Gosia Zenelt - RÓWNIEŻ !!!
      Natalia Filipowicz - (z klasy A)
      Agnieszka - (z domu Urbańska)
      Kasia i Hubert - Olszewscy
      Misha (nie wiem kto to)

No i to by było na tyle. Mało nas, a teraz to już w ogóle malutko.
      Trudno. Poradzimy sobie jakoś.

Pozdrawiam serdecznie,
      Przemo.
      • Gość: Soda Re: Lista obecności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 09:42
        Podaj jeszcze adresy i telefony a al-Kaida załatwi resztę. A pod naszymi
        nickami pisać będą terroryści planujący atak na bydgoski symbol World Trade
        Center - IV LO na Stawowej.

MS
        • Gość: Przemo Re: Lista obecności IP: 217.153.201.* 20.05.04, 12:39
          No tak głębokich informacji oficjalnie nie posiadam.
          Ale trzeba chyba będzie do nich sięgnąć, aby wymusić
          na niektórych zaglądanie na forum.

Przemo.
          • Gość: Waldemar Biniecki Re: Lista obecności IP: 169.207.144.* 21.05.04, 16:41
            No, juz dobrze blizej 200.
            • Gość: Przemo Re: Lista obecności IP: 217.153.201.* 23.05.04, 10:50
              Ja zaraz będę miał DWIE STÓWY !!!
    • Gość: Przemo DWIE STÓWKI STUKNĘŁY !!! IP: 217.153.201.* 23.05.04, 10:51
      I tak jak mówiłem, na mnie wypadły dwie stówki ;)
      • Gość: Soda Re: DWIE STÓWKI STUKNĘŁY !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 08:20
        Wobec powyższego miło mi zainaugurować trzecią setkę, chociaż ostatnie posty
        Przema miały charakter wybitnie zmierzający w kierunku napisania-byle-czego-
        byle-mieć-post-nr-200. A to się popularnie spam nazywa. Howgh!

MS
        • Gość: strzałek Re: DWIE STÓWKI STUKNĘŁY !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 11:04
          zgadzam się z moim przedmówcą-przemo zrobiłeś to specjalnie-na zdrowie
          trzecia 100 i trzy osoby
          • Gość: strzałek Re: DWIE STÓWKI STUKNĘŁY !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 12:06
            hop hoooooop jest tu kto?
            • Gość: Soda Re: DWIE STÓWKI STUKNĘŁY !!! IP: *.icpnet.pl 26.05.04, 20:31
              Jestem kurna, ale mi windows wysiadł i właśnie piszę spod Linuxa co mi
              wystartował z płytki jak ta lala. Śmierdź Billowi Gatesowi i jego faszystom!!!
              Niech żyje Heineken.
              MS
              • Gość: strzałek Re: DWIE STÓWKI STUKNĘŁY !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 14:11
                nie gorączkuj się
                • Gość: Przemo Re: DWIE STÓWKI STUKNĘŁY !!! IP: 217.153.201.* 27.05.04, 14:49
                  No witam. Oskarżacie mnie o spam? He, he...
                  Po prostu zazdrościcie, że dwie stówki padły na Przemusia :)
                  I z tej zazdrości Maciejowi Win3.11 wysiadł. Błeee...

A tak poza tym, to co słychać? Bo ja miałem 3 dni wolne
                  i już mnie cały krzyż i dupa bolą od ciągłego wylegiwania
                  się w wyrze. Przy okazji troszkę się człowiek ukulturalr... cholera
                  no ukurtulr... jasny gwint, ukulturalnił - wreszcie - bo byłem
                  na World Press Photo. I niestety po raz kolejny się zawiodłem,
                  bo ciągle tylko wojny, ludzkie cierpienie i prawie nic poza tym.

A może orientujecie się chłopaki (bo chyba nie ma sensu do nikogo
                  więcej kierować pytań) kiedy wreszcie zawita nad nasz piękny kraj wiosna?

Oczekujący na ciepło.
                  • Gość: strzałek Re: DWIE STÓWKI STUKNĘŁY !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 16:39
                    zapomnij o wiośnie już po maturach, ja czekam na latooooooooo
                    ciepło, gorąco tego chce i nie interesują mnie narzekania ludzi, że za ciepło,
                    za gorąco; czekam na latooooooooo
                    co do wystawy to nic innego bym się nie spodziewał wojna najlepiej się
                    sprzedaje to chodliwy towar zwłaszcza dla fotoreporterów.skoro nie to ciebie
                    interesuje powinieneś skupić się na "nic poza tym".Moze jednak było warto.
                    pozdro ze słoneczno-deszczowej bydzi
                    • Gość: Soda Re: DWIE STÓWKI STUKNĘŁY !!! IP: *.icpnet.pl 28.05.04, 00:26
                      To ja piszę z konstruowanej na nowo Windy. Jednak siła przyzwyczajenia gorsza
                      od faszyzmu :( A co do Heinekena, to zdanie podtrzymuję. No i fajnie
                      że 'wszyscy' piszą znowu, hehehe...
                      Pozdrówka
                      MS
                      • Gość: strzałek Re: DWIE STÓWKI STUKNĘŁY !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 15:41
                        fajnie jak na kombajnie
                        jednak dzisiaj nie mam czasu na pisanie bo mnie strasznie w dżobie tyrają
                        pozdro lenie śmierdzące
    • Gość: Przemo Wiosna, ach to TY??? IP: 217.153.201.* 31.05.04, 13:20
      Czy rzeczywiście już się ciepło zrobiło???
      Przynajmniej tu w Poznaniu :)
      • Gość: strzałek Re: Wiosna, ach to TY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 08:57
        w bydzi też
        przynajmniej na pare dni-oby tak dalej
        • Gość: strzałek Re: Wiosna, ach to TY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 17:15
          co jest chłopaki temperatura odebrała wam ochotę na pisanie?
          w bydzi upał jak talala
          słońce praży
          w główkę grzeje
          zimne piwo
          znów się leje
          pozdro
          • Gość: Przemo Re: Wiosna, ach to TY??? IP: 217.153.201.* 03.06.04, 12:09
            Gdybym miał ze cztery ręce,
            Po piwko nie stałbym w kolejce.
            • Gość: strzałek Re: Wiosna, ach to TY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:39
              A wiec wytrzeźwiałeś stary karabinie piwka ci isę zachciewa do roboty
              • Gość: Przemo Re: Wiosna, ach to TY??? IP: 217.153.201.* 03.06.04, 14:56
                Łukaszu!

Lepiej się przyznaj, że prowodyrem zamieszek na Zawiszy Ty byłeś.
                Co prawda skrzętnie unikałeś obiektywu, bo nie ma Cię na żadnym
                z publikowanych zdjęć, ale wiesz... ;)
                • Gość: strzałek Re: Wiosna, ach to TY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 14:49
                  nie chodzę życie mi jeszcze miłe chociaż od czsu do czasu chętnie bym
                  poparzyłjak patałachy grają, jak bym był młodszy to bym im pokazał jak się w
                  piłkę gra ;)
                  • Gość: Soda Re: Wiosna, ach to TY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 08:10
                    ...choć właściwie to już jak lato. Sorry, że mało piszę ostatnio, ale mam stres
                    w pracy, jakiego wy nie chcielibyście mieć :) Pozdrawiam ekipę i czekam na
                    urlop. Przecież kiedyś trzeba odzyskać równowagę psychiczną! Czego i wam życzę.
                    MS
    • Gość: Przemo A jeżeli urlop to gdzie? IP: 217.153.201.* 07.06.04, 18:11
      Wakacje (co to było?) zbliżają się WIELKIMI krokami.
      Jakie macie chłopaki plany? Kieruję to pytanie tylko
      do Was, bo oczywiście reszta ma nas w dupie.
      • Gość: strzałek Re: A jeżeli urlop to gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 10:47
        mnie również nie było-praca, praca, praca
        wakacje, urllop nie wiem co to takiego-nowa praca trzeba zapłacić frycowe
        może wyrwe się na parę dni gdzieś w spokojne miejsce-przynajmniej taki mam plan
        pozdro dla wszystkich pracocholików
        • Gość: Przemo Re: A jeżeli urlop to gdzie? IP: 217.153.201.* 10.06.04, 12:26
          Pracoholizm - ciężka sprawa.
          Wy się pewnie byczycie, a ja cały weekend zapier...
          Samo życie, buuu ;(
          • Gość: strzałek Re: A jeżeli urlop to gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 11:48
            właśnie jestem w pracy buuu
            i bedę jeszcze przez jakiś czas buuuu
            a tak ładnie słońce świeci i pić się chce
            pozdro
            • Gość: Ania Re: A jeżeli urlop to gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 15:19
              "Nie jesteś sam-a" tak kiedyś śpiewał Seweryn Krajewski.
              Ja też jestem w pracy i jeszcze tu pobędę,więc łączę się z Tobą duchowo.Ale nie
              jest źle- wkońcu dzisiaj piątek:-)i zaraz potem można zaspokoić pragnienie,
              chociażby gdzieś na bydgoskiej starówce.
      • Gość: Ania Re: A jeżeli urlop to gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 15:21
        A właśnie,że tak wcale nie jest:-)
        Planów brak, bo urlopu niestety w te wakacje nie będzie. Może w listopadzie.
        Pozdrowionka
    • Gość: Ania, matura '96 Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 15:11
      Chodziłam do klasy z rozszerzonym niemieckim. Naszą wychowawczynią była przez
      ostatnie dwa lata pani Pławska, raczej nie można jej pochwalić, więc pominę to
      milczeniem. Natomiast bardzo serdecznie wspominam pana Myszkowskiego, dzięki
      jego sposobowi nauczania trafiłam po maturze na filologię polską. A tak poza
      tym to ostatni Twój tato był moim instruktorem na kursie dla tych lewych;-)Było
      fajnie!
      Pozdrowionka
      • Gość: Przemo Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: 217.153.201.* 11.06.04, 17:53
        No nie żartuj;)
        Poważnie, Tata uczył Cię jeździć?
        To jajca. Mam nadzieję, że prawko już masz
        i że dobrze Cię nauczył...
        • Gość: Ania Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 13:18
          Niestety jeszcze nie mam ale tylko dlatego,że zaczęła się sesja i jestem w
          takim dymie, że nawet nie mam czasu złożyć papierów do centrum egzaminacyjnego.
          A Twój tato był świetny i chyba mnie dobrze nauczył. Zresztą w oczekiwaniu na
          egzamin będę musiała dokupić dodatkowe jazdy i już się zapowiedziałam, że u
          niego:-)
          • Gość: Karolina Witka wszystkim! IP: 195.117.130.* 13.06.04, 14:37
            Witajcie Kochani!

Długo mnie tutaj nie było, praca, sesja, praca... Przede mną już tylko pisanie
            pracy mgr, a potem obrona. Ale już po sesji, praca na szczęście jeszcze jest
            póki co.
            Co do piwa Fortuna, to baaardzo polecam, próbowałam :)))
            A w Poznaniu to można jeszcze odwiedzić kilkupiętrowe muzeum instrumentów
            muzycznych, jest przy Rynku, chyba jeszcze istnieje? Widzę, że niektórzy tu
            zebrani na forum muzykują więc może się spodobać.
            A wakacje... oby każdy ich zakosztował, bo nie wszystkim może być dany ten
            przywilej, co nie znaczy, że to coś złego musi od razu oznaczać, wręcz
            przeciwnie.
            Niestety, w Poznaniu nie będę już tak częstym gościem jak przez ostatnie dwa
            lata, ale myślę, że jeszcze tam nie raz zawitam :) póki co, piwkować możemy w
            nawspanialszej mimo wszystko Bydzi :) /korzenie zapuszczam?/
            Urlop polecam spędzać aktywnie, dość się nasiedzicie w stołkach przy kompie i
            biurku, jakieś kajaki, żaglóweczka (polecam nawet pobliskie Bory Tucholskie i
            tamtejsze jeziorka, Charzykowskie np.), jeziorko lub morze, a kto może to ocean
            hehe :) Ruszajcie się duuużo, koniecznie.
            Aaa byłabym zapomniała, widziałam się z Anią Papińską!!!! To była dłuuuuga noc
            przy browarkach, aż szkoda, że następnego dnia szłam do pracy... Nie mogłyśmy
            się nagadać! Pojechała już z powrotem do Londynu, wiedzie jej się tam dobrze,
            jest zadowolona, aż korci, żeby do niej dołączyć... Może ją kiedyś odwiedzimy?
            Marta siedzi w Krakowie, już z mężem, też pięknie, prawda? W takim mieście
            mieszkać... A Olka zawinęła z powrotem do Bydzi, też z mężem i już z dzieckiem,
            jeśli dobrze pamiętam :)
            Ufff, rozpisałam się, ale przynajmniej było o czym pisać ;-)
            Tymczasem lecę na niedzielny obiad i trzymajcie się już prawie letnio!

Pozdrawiam,
            Karola
            • Gość: Soda Re: Witka wszystkim! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 08:47
              No to pięknie :) Wreszcie się coś tu ruszyło. Jednak czasem jakieś niusy
              wpadają. Ja już skończyłem pisanie ostatniej pracy na studia. Może już w sobotę
              odbiorę stosowny dyplomik podyplomowy? :)
              Co do wakacji, to powoli dopinają się na ostatni guzik. Bilety na autobus
              kupione, hotelik zarezerwowany. Dopiero ostatnio ku mojemu przerażeniu
              odkryłem, że wyjeżdżam w dniu finału Euro 2004. No i jesli w autobusie nie
              będzie TV, to nie zobaczę go :(
              Tak czy inaczej Bruksela 4-10 lipca. Wyjazd nie do końca wypoczynkowy, ale o
              tym na razie ani mru mru...
              Reszta wakacji na razie niewiadoma, ale przynajmniej będę miał wolne wieczory.
              Więc jakby jakieś piwko czy coś, to jestem za. Pamiętacie jeszcze zeszły
              sierpień? Jedyny raz gdy udało nam się spotkać w więcej niż 2 osoby. Może by to
              chociaż powtórzyć.

Pozdrawiam
              MS
              • Gość: Ania Re: Witka wszystkim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 14:16
                Jestem za- można by zorganizować jakieś spotkanie absolwentów, tylko jak my się
                wszyscy poznamy?
                • Gość: strzałek Re: Witka wszystkim! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 11:10
                  jestem pod wrażeniem nie pisałem pare dni i nie wiedziałem że czeka mnie taka
                  niespodzianka
                  co do spotkania absolwentów nie problemem jest się poznać(w wersji ostatecznej
                  można sie umówić ze każdy bedzie miał tabliczke z napisem 4LO, swoim imieniem
                  nazwiskiem i pseudo:), kończąc myśl problemem jest się zebrać ufff
                  pozdro
                  • Gość: Ania Re: Witka wszystkim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 19:08
                    Jak to miło sprawiać swoim przyjściem komuś radość:-)
                    Pozdrawiam.
                    • Gość: Karola Re: Witka wszystkim! IP: 195.117.130.* 19.06.04, 14:35
                      Jestem za spotkaniem, na urlop się nie wybieram w tym roku, bo zaczynam nową
                      pracę, no chyba że jakieś kajaki albo cóś może wypali, choćby na weekend...
                      Zatem dajcie znać kiedy to by miało być i już, jestem na miejscu.
                      Liczę, że spotkamy się przynajmniej w tym składzie co w zeszłym roku. Aha,
                      kiedyś padła propozycja, aby ustalić stałą datę spotkań corocznych... czy ktoś
                      mnie poprze w tej idei? Czekam na propozycje ustalenia tejże daty.

Pozdrawiam,
                      Karola
                      • Gość: Przemo Re: Witka wszystkim! IP: 217.153.201.* 19.06.04, 14:56
                        A ja w lipcu i w sierpniu będę po razie w Bydzi. Może się uda;)
                        Aniu, nie obawiaj się, jak się poznamy, bo możemy sobie
                        jakimś czarnym, grubym markerem napisać na czole symboliczne 4.
                        Karolino! Spotkania coroczne (doroczne) też byłyby fajne. Ale zacznijmy
                        od początku. Jeśli udało się w zeszłym roku, to w tym uda się
                        jeszcze bardziej, w jeszcze większym składzie zapewne.
                        Jakby co, to możecie mnie łapać pod komórą: 607 576 899.

Pozdruffka Wam ;)
                        • Gość: Przemo Re: Witka wszystkim! IP: 217.153.201.* 19.06.04, 14:59
                          Albo możecie mnie też łapać na GG - 1613303
                          • Gość: Soda Re: Witka wszystkim! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 08:39
                            Spoko, ja będę od 19.07. Wtedy będę już chyba miał spokój :) Co tam Przemku z
                            obroną? No i jak tam wrażenia z Euro?

Pozdrówka
                            MS
    • Gość: Przemo Mówcie do mnie: MAGISTER !!! IP: 217.153.201.* 25.06.04, 13:06
      Kochani!

Wreszcie po wielu bojach i wybojach mam tytuł :)))
      Czekam na gratulacje.
      A koło 19/07 to będę w Bydzi, więc...

mgr Przemo ;)
      • Gość: strzałek Re: Mówcie do mnie: MAGISTER !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 14:29
        najserdeczniejsze gratulacje panie magistrze ze słonecznej bydzi
        19.07 powiadasz, myslęze modlibyśmy uzupełnić poziom płynów w organizmie i
        pogadać o starych karabinach
        pozdro
        • Gość: Soda Re: Mówcie do mnie: MAGISTER !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 14:13
          Pogratulowania dla mgr Przema. Ja już mam urlop przyznany od 1.07 aż do 18.07.
          Właśnie tego dnia zjeżdżam do Bydgoszczy i można spokojnie iść świętować, bez
          względu na pogodę :)

MS
      • Gość: Ania Re: Mówcie do mnie: MAGISTER !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:07
        Szanowny Panie Magistrze!
        Bardzo się cieszę, że kolejny absolwent 4 LO jest panem magistrem. Więc może by
        tak zatrudnic się w 4 LO jako pan magister . A tak w ogóle to taki wyczyn
        trzeba oblać Panie Magistrze!:-)
        Pozdrawiam
        • Gość: Przemo Re: Mówcie do mnie: MAGISTER !!! IP: 217.153.201.* 29.06.04, 17:57
          Oblewanie spoko, ale trzeba jakoś zarobić ;)
          • Gość: Soda Re: Mówcie do mnie: MAGISTER !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 08:03
            Przemku, na piwo nie zarobisz? Trudno, postawimy ci. I wszystkim innym, którzy
            wyłącznie z tego powodu, że nie chcą wydawać na małe co nieco, unikają nas :)
            A jeśli sugerujesz, że nie chce ci się pracować, to... weź urlop :)

Pozdrówka w ostatni dzień przed urlopem,
            MS
            • Gość: Przemo Re: Mówcie do mnie: MAGISTER !!! IP: 217.153.201.* 30.06.04, 12:43
              Eee no, pracuję, aż czasami za ostro.
              Wreszcie się wyspałem, po ciągłym nie spaniu.
              Miłego urlopu Macieju!
              • Gość: Strzałek Re: Mówcie do mnie: MAGISTER !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 15:18
                urloop a co to takiego??
                a magistra oblać trzeba,bez tego nie będzie nastepnych stopni naukowych,czego
                życzę nam wszystkim
                pozdro
                • Gość: strzałek Re: Mówcie do mnie: MAGISTER !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 19:36
                  te magister a pisać umisz, jak tak to napisz coś
    • Gość: Przemo Małe spotkanko w Bydzi ?? IP: 217.153.201.* 14.07.04, 13:56
      Drodzy Forumowicze!

18 lipca wieczorkiem zjeżdżam do Bydzi ze swoją drugą połową
      i siedzimy przez caaały tydzień. Jeżeli macie tylko chęci, siły
      ochotę i w ogóle troszkę czasu, to chętnie może się spotkamy???
      Jakby co, to łapcie mnie pod komórą +48 607 576 899.

Pozdrówka,
      Przemo.
      • Gość: strzałek Re: Małe spotkanko w Bydzi ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 15:25
        cały tydzień nad tym myślałeś? Ja 20 wyjeżdżam do Wrocławia i wracam 22 w nocy.
        Dla mnie idealnym terminem jest 23, 24 co ty na to
        • Gość: Soda Re: Małe spotkanko w Bydzi ?? IP: *.icpnet.pl 14.07.04, 16:16
          To ja moze proponuje 19.07. To co prawda poniedzialek, ale z kolei mnie nie
          bedzie juz w piatek wieczorem. Co sadzicie?
          MS
          • Gość: Przemo Re: Małe spotkanko w Bydzi ?? IP: 217.153.201.* 16.07.04, 18:24
            No kurna, chłopaki. Mi piątek i sobota odpada, bo tatuś ma urodziny.
            No sam nie wiem, kiedy by można jakieś piwko przyjąć. Bo jak będzie
            pogoda, to w Bydzi nie siedzę, tylko wybywam nad jeziorko, albo do Gdańska.
            Coś trezba robić na urlopie przecież ;) Obawiam się tylko, że po raz
            kolejny nic nie wypali. Obym się mylił. Pozdrawiam.

Przemo.
            • Gość: strzalek Re: Małe spotkanko w Bydzi ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 13:55
              ja jutro o 17.50 mam pociąg bo wrocławia
              • Gość: strzałek Re: Małe spotkanko w Bydzi ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 11:38
                jest tu kto?
                • Gość: Soda Sorry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 12:06
                  Dopiero się wygrzebałem spod zwałów roboty. Co tam u was? Urlopy są fajne ale
                  powroty po nich bywają horrorystyczne :)
                  MS
                  • Gość: Przemo Re: Sorry IP: 217.153.201.* 29.07.04, 21:22
                    Tak jak czułem to w moczu - siedziałem ponad tydzień
                    w Bydzi i nikt (słownie: nikt) się nie odezwał.
                    Dobra. Jak tak, to OK. Nie chcecie się ze mną spotkać.
                    Buuu ;(((
                    • Gość: strzałek Re: Sorry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 16:26
                      a ja nie mam urlopu buuuuu
                      • Gość: Przemo Re: Sorry IP: 217.153.201.* 02.08.04, 17:55
                        Łukaszu!

Nie marudź. Ja niestety już też nie mam.
                        Tak tęsknią za mną w pracy, że mnie nie wypuszczają ;)
                        • Gość: Soda Re: Sorry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 09:08
                          Hmmm, widzę że nastrój przygnębienia Was dopada. Nie przejmujcie się. To że nie
                          dostajecie urlopu, to nawet i dobrze, bo świadczy o tym że jesteście w pracy
                          potrzebni :)
                          Ja akurat wyskakuję do Świnoujścia na weekend, ale od 10.08 siedzę plackiem w
                          Bydgoszczy. Żeby Was pocieszyć dodam, że mniej więcej od września czeka mnie
                          sporo pracy, bo nasz resort to już tak ma niestety. No chyba że wreszcie uda
                          się go zmienić :)

MS

PS: Jak będę pić zimne piwko nad morzem, wychylę łyk za Wasze zdrowie.
                          PS2: Wiem, wiem. Nie musicie pisać złośliwych komentarzy :)
    • Gość: Przemo I znowu pustki IP: 217.153.201.* 06.08.04, 12:22
      No tak, Maciej pije piwko nad morzem, Łuki nie zagląda,
      a ja po urlopie też i oprócz nas tradycyjnie nikogo ;(
      • Gość: Soda Re: I znowu pustki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 10:49
        Witam po urlopie. Wypiłem to obiecane piwko za Wasze zdrowie, ale uwaga - ze
        Świnoujścia fatalnie wraca się do Bydgoszczy. Kurczę, 4 pociągi i to w takim
        fatalnym upale. No i się nie wyspałem :) Ale to nic, czas do roboty. Głowy do
        góry, lato mamy piękne. A forum może się i rozrusza (z dużym naciskiem
        na 'może').
        Pozdrówka
        MS
        • Gość: Strzałek Re: I znowu pustki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 14:48
          witajcie po sporej przerwie, sporo się działo w tyrce i stąd moja absencja.
          dzisiaj mam wszystko w dupie i generalnie nic nie robie-jest fajnie.Słonko
          swieci-super, urlopu nie ma -super-nie musze się smażyć na zatłoczonej plazy
          albo robic coś jeszcze bardziej bezsensownego.Tak sobie siedzę śmigam po necie
          i mam wszysdtko w dupie.o16 gdy tylko kerownica wyjdzie z pracy ja również
          wyjdę i razem z kolegą pójdę sie nachlać, bo mnie dzisiaj wuj strzeli -dostałem
          wypłate pomniejszona o400plnów, wszystko dlatego, że jedna glupia pipka nie
          wzięła potwierdzenia transmisji z faxu, i nie jestem w stanie udowodnić
          kobiecie z innej firmy że ten fax został wysłany, nie da mi wtedy potwierdzenia
          itd itd i urwa nie ma 400 zł przy wypłacie. takie moje żale ufffffffffff
          • pwienckowski Re: I znowu pustki 12.08.04, 16:12
            A mnie mile zaskoczono, bo niby tydzień miałem urlopik
            przychodzę, a tu wypłata jak cholera. Jupi!!!
            Nie ma to jak płatny urlop, co nie???
            • msodkiewicz Re: I znowu pustki 13.08.04, 08:06
              Dżizas, chłopaki! Tylko praca i kasa! Dziś jest akurat piątek 13 i będzie
              trzeba przez te wszystkie wakacje naruszyć debet w banku. Pogoda też się coś
              łamie. Jak tam samopoczucie?
              Pozdrawiam,
              MS
              • pwienckowski Re: I znowu pustki 13.08.04, 13:36
                Samo i niesamopoczucie jest OK. Wreszcie, po miesięcznym oczekiwaniu
                na wypłatę pozwoliłem sobie na naprawę telewizora, bo mi się spsuł.
                Miesiąc jechałem tylko na radiu i gazetach, ewentualnie necie. Całkiem
                sympatycznie:) No i niestety jestem o 50zł w plecy. Ale olimpiadę będę
                miał za to gdzie oglądać!
                Poza tym widzę, że u Was też praca. No nie ma bata, trzeba coś zarobić,
                aby mieć za co pić na urlopie. A Tobie Łukaszu, to nie zazdroszczę, co za
                głupia baba od tego faksu.
                • Gość: Soda Re: I znowu pustki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:08
                  Ludzie, spadliśmy poza pierwszy ekran :) Co jest ???
                  • pwienckowski Re: I znowu pustki 21.08.04, 17:46
                    Jak to co jest? Wakacje w sumie, no nie?
                    Karolina pisze mgrkę i wcale nie zagląda.
                    O Strzałku to już nie wspomnę. Tylko my Macieju
                    trzymamy straż i honor i jakoś to jeszcze funkcjonuje.
                    • pwienckowski Re: I znowu pustki 21.08.04, 17:48
                      Ale pod względem liczby wypowiedzi jesteśmy na 2. miejscu !!!!!!!!
                      Mamy srebro, którego nie każdy jest w stanie zdobyć ;)))
                      • msodkiewicz Re: I znowu pustki 23.08.04, 08:45
                        Tak, tak, Przemku. Ten srebrny medal to zasługa całej naszej dzielnej drużyny,
                        trenera oraz naszych wspaniałych kibiców. Nawet w najśmielszych snach nie
                        przypuszczałem, że stać nas na to srebro. Jedyne co możemy w tej chwili
                        obiecać, to to, że na następnej olimpiadzie damy z siebie wszystko żeby zająć
                        najwyższe miejsce na podium. :)))
                        MS
                        • Gość: Przemo Re: I znowu pustki IP: 217.153.201.* 24.08.04, 10:40
                          Może za cztery wątek

I LO w Bydgoszczy (577) Gość: WOLF

zostawimy daleko w tyle. Jak na razie, to musimy jeszcze raz tyle napisać.
                          • Gość: Soda Re: I znowu pustki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 15:09
                            no to piszmy, do cholery... :)
                            POBUDKA!!!
                            • Gość: Przemo Re: I znowu pustki IP: 217.153.201.* 26.08.04, 11:56
                              No ja jestem... Jak zwykle z resztą ;)
                              • Gość: Soda Re: I znowu pustki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 09:15
                                Witam w nowym tygodniu i się zapytuję, co tam słychać? Olimpiada skończona,
                                wytrwaliśmy z naszym srebrnym medalem do samego końca, broniąc go heroicznie.
                                Jednakże i u nas widać oznaki rozprężenia. Poszczególni zawodnicy już nie palą
                                się tak do walki jak kiedyś i nie przykładają się do drużynowych treningów. Co
                                więcej, nawet solowe popisy czołowych sportsmenów wydają się bledsze niż
                                wcześniej. Czyżby kryzys formy?
                                MS
    • Gość: Przemo A ja uciekam na urlop IP: 217.153.201.* 01.09.04, 15:21
      Misie Rysie!

Przez caaały tydzień mnie nie będzie. Wyjeżdżam sobie wreszcie
      na upragniony urlop nad morze pod namiocik. Będę łapał ptaszki ;)
      Najgorsze z tego wszystkiego jest to, że pewnie jak wrócę i tu
      zajrzę, to nasz wątek będzie na 195 pozycji na liście.
      Mam nadzieję, że tak jednak nie będzie. Trzymajcie kciuki, abym
      miał ładną pogodę. Przede wszystkim nie chcę deszczu!!!

...A tak w ogóle, to dawno Łukasza nie było.

Pozdrówka z Pyrlandii,
      Przemo.
      • Gość: Soda Re: A ja uciekam na urlop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 11:35
        Ha! Z twojego postu wynika głęboka niewiara w kolegów i koleżanki (które gdzieś
        się zagubiły w miedzyczasie). To niedobrze. Łukasz pewnie ma swoje zmartwienia
        i żale, ale na pewno się odnajdzie i zaklika.
        Tak czy inaczej miłego pobytu nad morzem, a pogoda będzie jaka będzie.
        Najważniejsze żebyś się dobrze bawił.
        Pozdrówka,
        MS
        • Gość: Przemo Re: A ja uciekam na urlop IP: 217.153.201.* 02.09.04, 18:14
          No to dzięki. I wierzę, że pojawią się koleżanki ;)
    • Gość: Soda Sygnał kontrolny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 11:10
      Jestem i żyję.
      MS
      • Gość: Przemo Re: Sygnał kontrolny IP: 217.153.201.* 11.09.04, 09:54
        Ja też!
        • Gość: Soda Re: Sygnał kontrolny IP: *.icpnet.pl 11.09.04, 10:04
          Myslisz ze inni rowniez sa i zyja, tylko nie sa tego swiadomi?
          MS
          • Gość: piootr Re: Sygnał kontrolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 09:51
            Panie i panowie - pora kończyć tą błazenadę. Sam jestem absolwentem czwórki i
            wyszukuję jakiś wieści, zwłaszcza, że rzuciło mną poza Bydzię. Ale bezsensowne
            przedłużanie wątku we czwórkę a w kiepskich chwilach - dwójkę to bez sensu.
            Zdezorientowani poszukiwacze, zachęceni liczbą postów tracą tylko czas! Proszę
            wierzyć, czas ogólniaka minął, a tym samym rywalizacja z "jedynką" czy "
            szóstką" traci sens.... Skoro chcecie pogadać sobie we trójkę, czwórkę, to
            wymieńcie się proszę numerami GG, będzie chyba interaktywniej. A raczej
            najinteraktywniej jak można, bo - z tego co przeczytałem - nawet na zwykłe piwo
            nie potraficie sie wszyscy razem skrzyknąć...
            • Gość: Soda Re: Sygnał kontrolny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 13:14
              Hahahahahaha!!!
              Szczerze mówiąc nie mogę przestać się śmiać. Kolega 'piootr' najwyraźniej się
              znudził :) Panowie, na wniosek anonimowego kolegi kończymy wątki :)))
              MS
              PS: Kolega chyba nie doczytał tytułu forum. To jest forum TEJ KLASY, a nie
              czwórki. Jak czwórka sobie chce, to niech zakłada swoje forum. Jak nie chce, to
              jej sprawa, ok? A że piszemy sobie co chcemy, to chyba nasza sprawa, co? Nie
              chciałbym tu wyczytywać takich smętnych postów. Jak się nie podoba to nie
              czytać. Żal twojej energii, czasu i pieniędzy - bo czas to pieniądz!
              • Gość: Soda UWAGA!!! NIE CZYTAĆ TEGO FORUM!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 13:17
                (jak w temacie)
                • Gość: Przemo Re: UWAGA!!! NIE CZYTAĆ TEGO FORUM!!! IP: 217.153.201.* 16.09.04, 12:01
                  Ale Macieju "koledze" piootrowi dowaliłeś:)

Masz rację! To nasza klasa i nasz wątek!!!
                  Tylko Łukasz z klasy B się wtrącił, ale witamy go zawsze
                  z otwartymi rękami. W sumie to on tak jak i my współtworzył
                  "Nomen Omen". Czasem też ktoś inny dorzuci
                  swoje 3 grosze (jak na przykład "kolega" piootr).

Jak chcesz piootrze dowiedzieć się co się dzieje
                  w czwóreczce, to wejdź se na www.4lo.bydg.pl

A jak nie chcesz, to nie zawracaj nam wątku.

Przemo.
                  • Gość: Soda Re: UWAGA!!! NIE CZYTAĆ TEGO FORUM!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 14:04
                    Hmmm, nic dodać nic ująć. Zresztą uważam, że utrzymywanie się w czołówce ma
                    sens, bo może kiedyś jakis zabłąkany znajomy wreszcie tu zaglądnie. Na razie
                    czekamy na Łukasza (B. też), Karolinę, Artura, Izę i innych co choć raz się
                    odezwali. Serio, tu nie chodzi o to co w normalnym forum na gazeta.pl, żeby
                    jakieś znudzone buraki pisały komentarze na tematy, na których się nie znają
                    byle tylko coś napisać, bo w normalnym życiu nikt nie słucha ich opinii. Takim
                    osobom zalecam odpuszczenie sobie.
                    Wciąż trochę wqurzony
                    MS
                    PS: A to piwo jest cały czas aktualne jakby co. I wogle :)
                    • Gość: piootr Re: UWAGA!!! NIE CZYTAĆ TEGO FORUM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 17:07
                      Zabolało... no cóż, nie takie były intencje. Frustratów najlepiej szukać
                      zaglądając w lustereczko... A z piwem to kompromitacja; wśród moich licealnych
                      znajomych ( starszych o kilka lat od Was) umówienie się to kwestia kilku
                      telefonów - przychodzą wszyscy, lub prawie wszyscy. Jakie pokolenie, takie
                      piwko!
                      Ps. Nawiasem mówiąc mój - w waszej opinii - atak, jest ostatnio jedynym
                      poruszanym tematem. Wypadałoby podziękować, a nie wymyślać.
                      • Gość: Soda Re: UWAGA!!! NIE CZYTAĆ TEGO FORUM!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 09:10
                        Wiesz co, miszczu? Wyobraź sobie że przychodzi ci do domu facet i ględzi, że
                        masz stare meble, brzydką kobietę i w ogóle to on zarabia lepiej od ciebie.
                        Rozumiesz o co chodzi? Poza tym - no comments.
                        MS
    • Gość: Przemo Niech tam piootr se pisze co chce, my wiemy swoje! IP: 217.153.201.* 23.09.04, 10:04
      Macieju (i pozostali - gdziekolwiek są)!

Niech tam sobie piootr pisze. My też będziemy pisać, bo jesteśmy
      dzielni i wytrwali w naszym pisaniu. Skończmy rzeczywiście ten
      temat, bo szkoda opuszków na naszych paluszkach.
      A tak swoją drogą, to oprócz nas Macieju, dawno nikogo nie było:(

Pozdrufka
      Przemo.
      • Gość: piootr Re: Niech tam piootr se pisze co chce, my wiemy s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 09:24
        dobra, więcej do was nie zachodzę. Ale - proszę - umówcie się wreszcie na
        browary. Wasza opieszałość odbiera mi wiarę w człowieka.....
        • Gość: Przemo Re: Niech tam piootr se pisze co chce, my wiemy s IP: 217.153.201.* 30.09.04, 15:07
          Piootrze!

Pewnie już tego nie przeczytasz, bo już tu nie zajrzysz, ale wiedz, że troszkę
          ciężko jest umówić się na piwencjo, gdy część klasy tu, a część tam. Bydgoszcz,
          Poznań, Toruń, Moskwa, i sam nie wiem co tam jeszcze. Do tego dołóż różne formy
          pracy zarobkowej - że się tak wyrażę - dzieci, żona, teściowa - i masz babo
          placek. Dobra. To tak w ramach uświadomienia Ci problemu ze spotkaniem się w
          większym gronie na piwku.

Narta,
          Przemo.
          • Gość: Soda Re: Niech tam piootr se pisze co chce, my wiemy s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 08:27
            Żyjeta tam jeszcze Przemysławie? Październik już i jesień, i się kaszle. Ale to
            nic - cierpliwie czekajmy aż się ktoś zgłosi. Przecież po to tak dużo tych
            postów i utrzymywanie się w czołówce. Tak na prawdę walą mnie rekordy i ile tam
            już tych postów było. Gdyby o to chodziło moglibyśmy się umówić że ktoś napisze
            5 bzdur dziennie i mamy pierwsze miejsce.
            MS
            PS: Gdybyście kupowali uzywany samochód (jak mi się zdarzyło), musicie uzbroić
            się w szeroko pojętą cierpliwość. Nie to że spędziłem nad nim cały weekend i w
            zasadzie nie wypocząłem za bardzo... :)
            • Gość: Przemo Autko prawdę Ci powie IP: 217.153.201.* 07.10.04, 17:06
              Macieju!

A co za brykę zakupiłeś?
              Czyżbyś cały weekend dłubać w nim musiał?

Pozdrówka.
              • Gość: Soda Re: Autko prawdę Ci powie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 08:38
                He, he, he. Nissanek Primera, rocznik '91 (czyli jeszcze zanim byliśmy w
                liceum). A ten weekend to amatorska robota pod chmurką w Daszewicach, głównie
                sprawdzanie instalacji elektrycznej, bo poprzedni właściciel nie za bardzo się
                troszczył przetartymi kablami i różnymi beztroskimi zwarciami. Poza tym przy 13-
                letnim samochodzie zawsze coś jest do zrobienia :) Szkoda tylko że to kosztuje :
                ( Byle jeździł gnojek...
                MS
    • Gość: Przemo Tradycyjnie długo nic nie było słychać... IP: 217.153.201.* 14.10.04, 11:59
      ...i nikt oprócz nas Macieju nie pisze :(
      • Gość: Soda Re: Tradycyjnie długo nic nie było słychać... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 12:03
        Ale żeś się panie rozpisał... :)
        • Gość: Soda Re: Tradycyjnie długo nic nie było słychać... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 07:56
          Żeby tak cicho nie było, zapodaj Przemo jakieś nowe ploty o ludziach z klasy,
          jeśli coś wiesz. Zawsze to miło coś się dowiedzieć w taki czy inny sposób.
          MS
    • Gość: Przemo Nowe ploty - zdejmij galoty IP: 217.153.201.* 21.10.04, 12:54
      Macieju!

O ludziach z klasy nic nie wiem. Żadnych wieści.
      Martwi mnie to, bo nawet nasz towarzysz forumowy
      (czytaj Łukasz) się od dłuższego czasu nie pojawia.
      Buuu ;(((
      • Gość: Soda Re: Nowe ploty - zdejmij galoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 08:47
        Tey, ale żeś ploty zapodał. Normalnie spadam z krzesła z wrażenia :)
        To u ciebie się nic nie dzieje? U mnie się dzieje, bo jestem przed przeglądem
        samochodu i tak myślę czy przejdzie :)
        MS
    • Gość: Madzik Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: *.tvgawex.pl 01.11.04, 19:33
      ja chodzilam do klasy b moze kogos z tamtad pamietacie?
      • Gość: przyjaciel Gosi Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: 169.207.144.* 01.11.04, 19:59
        Oczywiscie ,ze pamietam wszystkie dziewczyny i 2 chlopakow.
        Mozna sie nawet ze mna kontaktowac pod adresem: waldek@binieckiconsulting.com
        Pozdrawiam zza Oceanu.
        • Gość: waldek Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: 169.207.144.* 03.11.04, 20:38
          No co jest?
          Pracowac na rekord!
          • Gość: Soda Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 08:36
            Ponieważ nie należy ignorować życzeń szanownych kibiców, oto post nr 298. Post
            bez sensu i konkretnej treści, tymczasowy. W oczekiwaniu na rozwinięcie wątku
            głównego. Zieeeeeeeeeeeeeew!
            MS
    • Gość: Przemo Panie Waldku, Pan się nie boi !!! IP: 217.153.201.* 04.11.04, 18:15
      Madziu!
      Ja też tam troszkę ludziuf pamiętam z B - np. B jak Biniecki ;)
      Nie, no to żart oczywiście, no ale jeżeli dobrze kojarzę,
      to właśnie nasz Łukasz, który już nie pisze chodził z Tobą do klasy.

Macieju!
      Spotkała mnie niespodzianka jak cholera. Na święta byłem w Bydzi,
      siedzę sobie ze Zbychem Prylińskim (klasa G) na piwie, a do lokalu
      wchodzi Asia Olszewska i Asia Kubiak. No i Karolina się też pojawiła!
      Pamiętasz je jeszcze? Ta ostatnia dostała oczywiście po uszach, że
      nie zagląda tu do nas.

Panie Waldku!
      Widzę, że co jakiś czas "kontroluje" Pan nasze forumowe wypociny?

Pozdrawiam wszystkich serdecznie...
      ...a następnej osobie gratuluję 300-ego postu !!!
      Na jej cześć: hip hip... HURAAA!!! x3

Przemo.
      • Gość: Soda Post nr 300 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 08:51
        Oczywiście nie zasłużyłem ale dziękuję :)
        Przemkowi zaś składam podziękowania, że tym razem był na tyle uczciwy, że nie
        zapewnił sobie x-setnego postu przez kilkakrotne pisanie byle-czego :)
        Co do klasy B, to zapraszamy, również tych co pisali a już nie piszą :)
        Co do naszych koleżanek z klasy, mam nadzieję że pouczyłeś je o tutejszym forum
        i pokazałeś tradycyjną żółtą kartkę :)
        Aha, właśnie mi zamigał Łukasz na gadu-gadu, ale nie odzywam się dopóki nie
        napisze czegoś nowego na forum, co odnosi się też do pozostałych.
        Trzymajcie się!
        MS
        PS: Widzę, Przemku, że jak jesteś w Bydzi to ja akurat jestem w Pozku. Jak
        będziesz mieć jakiś urlop i wpadniesz do B., daj znać. Oby nie w święta... :)
        • Gość: Przemo Re: Post nr 300 IP: 217.153.201.* 10.11.04, 17:20
          Oj Macieju zabalowałeś po wysłaniu 300-ego postu,
          bo jak dziś wszedłem na forum, to musiałem nas
          szukać na samym dole :(((
          • Gość: Soda Re: Post nr 300 IP: *.icpnet.pl 11.11.04, 23:39
            Przemku, czy sadzisz ze powinienem korespondowac sam ze soba??? No to bylby
            spam do kwadratu i wtedy tacy trolle jak piootr mieliby racje ze watek zyje sam
            dla siebie.
            Tak czy inaczej milego dlugiego weekenda zycze,
            MS
            • Gość: waldek Re: hej nie spac! IP: 169.207.144.* 23.11.04, 16:23
              Co sie dzieje z prof.M.Zenelt?
              Co slychac w starym IV LO?

pozdrawiam zza oceanu!
              • Gość: Przemo Re: hej nie spac! IP: 217.153.201.* 25.11.04, 15:35
                Panie Waldku!

Co slychac w IV - tego nie wiem :(
                Co sie dzieje z p.Gosia - tego nie wiem tez :(
                To sa skutki ciaglego siedzenia w Poznaniu
                i braku zainteresowania innych naszym skromnym watkiem :(

Pozdrowka,
                Przemo.
                • Gość: Soda Re: hej nie spac! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 12:25
                  Hmmm, czyżby zainteresowanie wątkiem nikło? Zbliżają się Święta powoli i
                  najwyższy czas żeby ktoś jeszcze tu zawitał.
                  Pozdrowienia,
                  MS
    • Gość: Przemo Moze Hubert do nas zawita! IP: 217.153.201.* 08.12.04, 18:01
      Macieju (bo tylko ty tu jestes ostatnio)!

Moze do nas zawita Hubert. Jakos go namowie, bo znalazl
      mnie na tlenie i troche pogadalismy.

Przemo.
      • Gość: Soda Re: Moze Hubert do nas zawita! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 14:00
        No, no. Niech zawitowuje. Z góry zapraszam i wzywam wszystkich do łapania
        innych dawnych znajomych. To przecież forum dla nas wszystkich a nie duet
        Przemo-Soda.
        Pozdr
        MS
        • Gość: waldek Wesolych swiat i szampanskiej zabawy IP: 169.207.144.* 20.12.04, 15:10
          przesyla wszystkim absolwentom IV Lo
          Waldemar Biniecki
          • Gość: Przemo Re: Wesolych swiat i szampanskiej zabawy IP: 217.153.201.* 22.12.04, 14:53
            A ja jeszcze ze swej strony dorzucam mnóstwo śniegu,
            bogatego Gwiazdora (ewentualnie Mikołaja - w zależności
            od regionu), nie obżerania się za mocnego
            i w ogóle dużo ciepła wewnętrznego.

Przemo Wienckowski
            • Gość: Soda Re: Wesolych swiat i szampanskiej zabawy IP: *.icpnet.pl 23.12.04, 21:24
              Dorzucam sie do zyczen i pozdrawiam wszystkich serdecznie. Wesolych Swiat!
              MS
    • Gość: Soda Nowy Rok IP: *.icpnet.pl 01.01.05, 12:53
      Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla forumowiczów. No i zeby to nie byB
      jedyny tegoroczny post.
      MS
      • Gość: Przemo Re: Nowy Rok IP: 217.153.201.* 03.01.05, 10:00
        Już nie jest jedyny.
        Wracamy do pracy :(
        • Gość: Soda Re: Nowy Rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 12:52
          No to co tam, Przemku? Lecimy dalej z koksem? Jak Nowy Rok, to Nowy Rok...
          MS
          • Gość: Przemo Re: Nowy Rok IP: 217.153.201.* 10.01.05, 21:08
            Lecimy Macieju, lecimy...
            Oby jak najdłużej i jak najwyżej ;)
    • Gość: Uwaga! Konkurs! Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 09:05
      Co ciekawego mogą zauważyć nasi czytelnicy na stronie pod adresem:
      absolwent.uni.torun.pl/mod.php?mod=userpage&page_id=73
      Stronę znalazłem wczoraj przez Google'a wpisując dla zabawy różne niecenzuralne
      słowa do wyszukania. :)))
      MS
      • Gość: Soda Uwaga! Konkurs! - to tu miało być :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 09:05
        • Gość: Przemo Re: Uwaga! Konkurs! - to tu miało być :) IP: 217.153.201.* 11.01.05, 14:51
          To widzę, że znalazłeś Macieju zdjęcie Łukasza i Artura :))
          • Gość: Soda Re: Uwaga! Konkurs! - to tu miało być :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 07:57
            Na to wygląda. Może gdzieś znajdziemy jeszcze jakieś inne ślady naszych w
            necie? Z dziewczynami może być kłopot z powodu nieznośnego zwyczaju zmiany
            nazwisk przy zamążpójściu. No i znajdź tu taką :)
            MS
            • Gość: Przemo Re: Uwaga! Konkurs! - to tu miało być :) IP: 217.153.201.* 15.01.05, 12:54
              No bo jakbyś Macieju chciał Przemysława zobaczyć
              w necie, to zapraszam na
              www.staff.amu.edu.pl/~biologia/studenci.html
              • Gość: Soda Re: Uwaga! Konkurs! - to tu miało być :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 11:25
                No, no, gratuluję. Widzę kolegę Przemysława w żeńskim otoczeniu. Ja niestety
                nie mogę się pochwalić obecnością zdjęciową na internecie. Ale... może ktoś
                znajdzie? W świecie, w którym z ukrycia można zrobić komuś zdjęcie lub
                opublikować w necie jakieś stare zeskanowane, szanse są duże. :)
                MS
                • Gość: Przemo Re: Uwaga! Konkurs! - to tu miało być :) IP: 217.153.201.* 17.01.05, 18:14
                  Dziękuję za gratulacje.
                  Ech... to stare studenckie czasy były ;(
                  • Gość: Przemo Ale też Macieju jesteś w necie IP: 217.153.201.* 17.01.05, 21:17
                    Co prawda nie ma zdjęcia, ale jest nazwisko ;)
                    Mam nadzieję, że to chodzi o Ciebie
                    www.kpczp-bip.uwoj.bydgoszcz.pl/rejestr.htmlalbo
                    www.kpczp.tpi.pl/rejestr.html
                    • Gość: Soda Re: Ale też Macieju jesteś w necie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 08:08
                      Nazwisko to nie problem. Zawsze się nadarzy jakaś okazja typu praca, jakieś
                      konkursy, wypowiedzi na forum (ciekawie jest odkryć np. kogoś kto nazywa się
                      identycznie, ale jest człowiekiem z zupełnie innej bajki). Ale zdjęcia to coś
                      innego. Widzisz przynajmniej jak ten ktoś wygląda po dobrych paru latach.
                      Założę się, że niektórzy zmienili się niewiele, a pewnie są i tacy, których na
                      pierwszy rzut oka byśmy nie rozpoznali. Szukajmy dalej...
                      MS
                      • Gość: strzałek Re: Ale też Macieju jesteś w necie IP: 193.19.104.* 19.01.05, 10:57
                        ha ha stare karabiny to znowu ja, mysleliscie pewnie, że położyem na was... nic
                        z tego nie miałem po prostu dostępu do netu, teraz się zmieniło jest dobrze
                        przynajmniej przez jakies 2 miesiące (mam nadzieje że dłuzej )będe mógł
                        regularnie zamieszczać posty(a moze tosty)W każdym razie bedę się starał.
                        Troszke poczytałem zaległości ale nie wszystkie, cóż to za piootr i co za
                        przytyk uczyniła ta niecnota - jestam z wami ale proszę o wyjaśnienia.
                        pozdro
                        • Gość: Soda Re: Ale też Macieju jesteś w necie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 11:13
                          Szczerze mówiąc to cholera wie skąd ten Piootr, ale cicho z nim, bo jeszcze się
                          odwezwie. W naszym forum Piootr symbolizuje milczącą większość, która odzywa
                          się tylko w sytuacjach gdy jej zdaniem należy jej się zwrot za bilety na to
                          nudne przedstawienie. Cały czas spodziewam się pozwu o zadośćuczynienie za
                          stracony czas, poświęcony na czytanie wszystkich postów. No i last but not
                          least, witamy z powrotem :)
                          MS
                          • Gość: Przemo Strzałek ??? Niemożliwe... IP: 217.153.201.* 20.01.05, 09:39
                            No wreszcie się pojawiłeś!
                            A już w Poznaniu chodziły plotki na mieście, że wyjechałeś
                            za chlebem na Wyspy, jak to ostatnio jest w modzie. Nie chcę
                            używać słowa "trendy", bo podobno już nie jest trendy;)
                            A kojarzysz Łukaszu osobę nazywającą się Madzik ?
                            (post z 01.11.2004) Mówi, że chodziła do "B", czyli niejako z Tobą?
                            • Gość: stzałel Re: Strzałek ??? Niemożliwe... IP: 193.19.104.* 20.01.05, 10:28
                              wyspy powiadasz.. zastanawiałem sie nad tym poważnie ale dla mnie to nie jest
                              trendy (chociaż muszę przyznaś że sporo osób tam wyjeżdza i można by tak sprawe
                              ująć) dla mnie jest to fakinszit, jednak, ponieważ, niestety nie jestem w
                              krótkim lub dłuzszym okresie zarobić tyle ile by mnie satysfakcjonowało (lub
                              ile jest mi potrzeba) w naszym pięknym kraju- Polsce.Nosiłem się z tym zamiarem
                              i nosze nadal jednak najszybciej na wiosnę.Przeszkodą jest dla mnie super
                              minimalna znajomosc j. ang.Tyle o kasce a raczej jej braku ciagłym i
                              uporczywym, co w tym kraju jest normą- co tu mówić sami wiecie. Jednak
                              pretensje moge miec tylko do siebie- trzeba było się uczyc a nie w szkołę
                              kamieniami rzucać.
                              temat madzik: sądzę że jest osoba która ma na imie Magda- jednak nie wiem która
                              to było ich jak pamiętam kilka.W związku z tym pragne wystosować apel do tej
                              osoby
                              MADZIK UJAWNIJ SIĘ!!!
                              pozdro
                              • Gość: Soda Re: Strzałek ??? Niemożliwe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 12:33
                                Hehehe, wyspy, powiadacie. Ja myślałem o tym w 2002 koło Wielkanocy. Ale jak
                                już zacząłem brać to coraz poważniej pod uwagę, znalazła się robota. Płatna
                                jako tako ale przynajmniej stała. Tak więc na wysepki się nie wybieram, a Wam
                                polecam tylko w absolutnej ostateczności. Pozdrówka.
                                MS
                                • Gość: strzałek Re: Strzałek ??? Niemożliwe... IP: 193.19.104.* 20.01.05, 12:54
                                  właśnie stała a ja juz od dłuzszego czasu tyram na umowe zlecenie a nie mam tak
                                  zamiaru do końca życia- dlatego mysle sobie wyspy
                                  pozdro
    • Gość: siostra Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: 81.15.220.* 21.01.05, 09:15
      Witam Wszystkich!!!Przemo dzieki za zaproszenie do Was.Pozdrawiam Strzałka z
      Basią i Marysią.Tu Aga D. Jeżeli pozwolicie bedę tu zaglądać z miła
      chęcią.Dzisiaj mam wolne w pracy i własnie jade z moim synkiem na
      łyżwy.Trzymajcie za mnie kciuki abym nie połamała nóg.Miłego dnia dla
      WSZYSTKICH!!!!
      • Gość: Przemo Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: 217.153.201.* 21.01.05, 12:02
        No cześć siostra (Aga)!
        Fajnie, że zasilisz nieliczne grono stałych bywalców:)
        Czyżby w tę piękną wiosnę tej zimy był lód na Torbydzie?
    • Gość: Przemo Nowa szata graficzna IP: 217.153.201.* 21.01.05, 12:39
      Misie!
      Zajrzyjcie na www.4lo.bydg.pl/index.php
      Są całkiem sympatyczne zdjęcia z naszej "budy" i inne jeszcze rzeczy.
      Teraz to wygląda o wiele lepiej niż poprzednio.
      Polecam.
      • Gość: Soda Re: Nowa szata graficzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 14:36
        Uwaga! Następny konkurs!!! Co ciekawego widać na zdjęciu:
        4lo.bydg.pl/images/zoom/BVLRBI/DSC04634.JPG
        :)
        MS
        • Gość: siostra Re: Nowa szata graficzna IP: 81.15.220.* 21.01.05, 16:30
          No udało sie moje nogis są całe./Przemo lodowisko mamay teraz na Starym Rynku
          bo Torbyd jak wiele rzeczy w naszej Bydgoszczy jest juz pustostanem.Co do nowej
          stronki to zaraz sobie obejrze ,a co do konkursu sody to ja obstawiam sławne
          drożdżówki.

• Gość: strzałek Re: Nowa szata graficzna IP: 193.19.104.* 24.01.05, 09:35
            siostra jeżeli jesteś ta Aga D. o jakiej mysle to zdjęcie twoich pociech było
            ostatnio w Wyborczej.(Pozdrów je od nas). Przemo rzadko w bydzi bywa to nie
            wie co się w stolicy kuj- pom dzieje. Przemo jeżeli jestess, byłeś, bedziesz
            fanem BTH to przyjmij do wiadomości TORBYD IS DEAD!!! Teraz możesz się
            poślizgac na Starym Rynku- taka fajna slizgawka z muzyka przez cały dzień.

Co do konkursu to postać przedstawiona na zdjęciu jest mi kompletnie obca,
            natomiast widzę tabloidy czy jak to się nazywa (tablo bodajże) absolwentów
            naszego rocznika. Najbardziej rzuca się jednak kiczowaty napis IV c :)
            o to chodziło? Wygrałem?
            pozdro dla IV c
            • Gość: strzałek Strona 4lo IP: 193.19.104.* 24.01.05, 09:41
              Oto co znalazłem , nie wiem czy to widzieliście
              www.4lo.bydg.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=85&catid=10
              • Gość: Przemo Re: Strona 4lo IP: 217.153.201.* 24.01.05, 10:59
                Łukaszu S.! Klasa IVc miała i ma najlepsze tablo ze wszystkich,
                bo sam je robiłem. I wcale nie mamy kiczowatego napisu!
                Co do BTH, to dawno temu chodziłem na hokej, teraz wolę inne rzeczy.
                Na łyżwy się nie wybiorę, bo - wsytd się przyznać - nie umiem jeździć.
                Kiedyś próbowałem na stawiku w Żołędowie i przez tydzień nie mogłem
                spokojnie siedzieć;) Niestety...
                Co do konkursów, to Łukaszu po odbiór nagrody możesz się zgłosić
                na ul. Stawową! Acha, pamiętacie może naszą kanciapkę RSU?
                Na jakimś zdjęciu na stronach czwórki nawet ją widać!
                • Gość: strzałek Re: Strona 4lo IP: 193.19.104.* 24.01.05, 12:01
                  pamiętam kanciape, nawet jej remont pamiętam. Czy ten szacowny urząd jeszcze
                  działa. A pamiętasz tanie bilety do kina Polonia (takie kiedyś funkcjonowało)
                  na sobotnie przedpołudnia?
                  pozdro
                  • Gość: siostra Re: Strona 4lo IP: 81.15.220.* 24.01.05, 17:27
                    Oczywiście za pamietam kanciapke RSU a takze nasz radiowęzeł u "Biniola" wogóle
                    fajne to były czasy.Strzałek masz racje moje dzieciaczki były w Wyborczej( z
                    okazji dnia Babci).A pamietacie jaki przebierańce były w Halloween?teraz to juz
                    chyba nie ta młodzież?Ech jak dobrze powspominac.
    • Gość: Przemo Rada Samorządu Uczniowskiego IP: 217.153.201.* 24.01.05, 17:45
      Remont RSU to już bardzo zapadł w pamięć nam wszystkim.
      Niezapomniane boje z tapetą, wieszanie tablicy paździerzowej,
      albo korkowej (jak kto woli). Najlepsze z tego wszystkiego
      było organizowanie dyskotek. Po wpuszczeniu "klientów"
      zamykaliśmy się w kanciapce i zaczynała się konkurencyjna
      impreza;) A pamiętacie, jak to się kombinowało, by nie być
      na lekcjach? Że trzeba zrobić jakiś plakat, ogłoszenie etc.
      i siedziało się w naszym "centrum dowodzenia"?
      • Gość: siostra Jak to sie kombinowało? IP: 81.15.220.* 24.01.05, 18:47
        Pamietam jak mielismy przez 2 dni z rzędu biologie z prof.Matczak która słyneła
        z tego że podawała dłłłluugie elaboraty a na następna lekcje trzeba było znać
        zagadnienie.Więc moje kombinacje polegały na tym ,że zaraz po wejsciu do szkoły
        ściagałam pierwsze lepsze ogłoszenie o czym kolwiek i informowałam panią
        prof.że zostałam oddelegowana do przejscia po wszystkich salach w celu
        informacyjnym.Po sygnale dzwonka po paru minutach wchodziło sie do sali gdzie
        reszta mojej klasy pociła sie jak mogła odczytało sie newsa no a potem to juz
        tylko pozostawał sklepik i sławetne drożdzówki.
        • Gość: Soda Re: Jak to sie kombinowało? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 09:36
          Łaaaaaaaaaaał. Forum się rozruszało!
          Teraz tak: remont RSU pamiętam, nawet przeprowadzałem stosowny wywiad w tej
          sprawie do "Nomen Omena" :) Chłopaki rzeczywiście się dekowali jak tylko było
          można, ale przynajmniej było gdzie posiedzieć na okienkach. Co do nie-
          przebywania na lekcjach, to w moim przypadku było najczęściej wyrzucanie z
          lekcji za rozmawianie, ze wskazaniem na chemię. Co do sławetności drożdżówek,
          to niestety nie kojarzę :) Na zdjęciu było rzeczywiście tablo naszej klasy made
          by Przemo. Niestety mimo dużych powiększeń nie da się go odcyfrować. Zdjęcie
          tabla mam w formie niezeskanowanej, co jest tym łatwiejsze, że nie posiadam
          skanera. Pozdrawiam wszytskich forumowiczów.
          MS
          • Gość: strzałek Re: Jak to sie kombinowało? IP: 193.19.104.* 25.01.05, 10:58
            faktycznie się rozruszało- i dobrze
            ja tam się nie dekowałem w RSU, pracowałem ciężko dla dobra ogółu
            uczniowskiego :)
            Ja wolałem urywać się z całych lekcji, jednak dobrze mówisz( piszesz ) siostra
            miło jest powspominać.
            Wtym miejscu powinien się pojawic niesmiertelny temat
            moze by tak się spotkać przy piwku i pogadać?
            Wiem,że ten temat budzi kontrowersje
            pozdro
    • Gość: siostra Co wyrabiali nasi profesorowie!!!! IP: 81.15.220.* 25.01.05, 10:56
      Strzałek pamiętasz jak w waszej grupie na lekcji chemi u "fioletowej
      profesorki"podczas zajęc kiedy lekcja trwała w najlepsze owa profesorka zaczeła
      zakładac rajstopy pod biurkiem!Albo jak uczyła nas jak przefiltrowac denaturat
      aby nadawał sie do spożycia;do dziś pamietam że nalezy przelewac go przez
      kromke chleba.
      • Gość: strzałek Re: Co wyrabiali nasi profesorowie!!!! IP: 193.19.104.* 25.01.05, 13:46
        denaturat przez chleb to stary harcerski sposób
        dla mnie najbardziej zakęcony był Kuczun- dziwoląg, jednak z tego co pamiętam
        (mogę się jednak mylić) nie miałaś z nim zajęć.
        Najmilej natomiast wspominam p. Kolan
        • Gość: siostra Re: Co wyrabiali nasi profesorowie!!!! IP: 81.15.220.* 25.01.05, 16:07
          Prof.Kuczun i jego rowerek.Pamietam go chociaz zajec z nim nie miałam.Ja
          najmilej wspominam p.Gutowska,natomiast ciarki na plecach przechodzą mi na
          wspomnienie p.Antczak(matematyka)i jejgłos:" D... do tablycy!!!!"A jak tam u
          Was Klaso "C" kto siał postrach a kto miał nature baranka?
          • Gość: Soda Re: Co wyrabiali nasi profesorowie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 07:59
            Hejka!
            Muszę przyznać, że chyba strasznie cierpieliście w liceum, skoro tak dobrze
            zapamiętaliście dręczących was nauczycieli. Ja byłem słodkim prymuskiem albo
            nasza klasa miała szczęście do lżejszych nauczycieli. Z tego co pamiętam to
            miałem zawsze kłopot z nauczycielkami od angielskiego. Jakoś tak szczerze mnie
            nienawidziły. Koniec końców obie zasiadły naprzeciw mnie w komisji na
            maturze :) A z przypadków szczególnych wspominam naszych nauczycieli fizyki,
            których mieliśmy w sumie 3, z czego jeden miał image a'la Lenin :) Może Przemo
            przypomni więcej.
            MS
            • Gość: strzałek Re: Co wyrabiali nasi profesorowie!!!! IP: 193.19.104.* 26.01.05, 08:34
              ja tak mocno nie cierpiałem, rzec by można wcale tylko niekiedy grono
              pedagogiczne i jego poszczególni przedstawiciele byli mocno uciążliwi np. p.
              Wojewoda który się uparł, że wygra konkurs na najgorszego nauczyciela i
              wszystkim palazcom robił pod górkę, naloty na palaczy w kibelku i denucjacja u
              dyr. Pod tym względem zaskoczył mnie p. Kuczun- "kto nie pali ten wychodz - nie
              będziecie się truć". No i nie mogę zapomnieć o moim wspaniałym wychowawcy,
              który nie może odpisać na mojego maila.
              pozdro dlaewrybady
              PS Soda ale z iebie ranny ptaszek-myślałem, że będę pierwszy
              • Gość: siostra Re: Co wyrabiali nasi profesorowie!!!! IP: 81.15.220.* 26.01.05, 11:26
                Masz racje Soda wy chyba mieliście bardziej łagodnych pedagogów.My mielismy
                tych co we wszystkich rocznikach siali troche grozy np p.Antczak(matematyka)
                p.Rekas(chemia)no ale oczywiscie wszystko dzielnie przetrwaliśmy!!Strzałek masz
                adres mailowy do naszego Biniolka?jezeli mozesz to podaj mi go na aga@pama.pl
                • Gość: strzałek Re: pierwszy IP: 193.19.104.* 27.01.05, 08:16
                  raz dwa trzy pierwszy
                  • Gość: siostra Re: pierwszy IP: 81.15.220.* 27.01.05, 09:51
                    Pierwsi moga byc tez ostatnimi a ostatni pierwszymi (jesli wierzyc
                    przysłowiom),ale co tam niech sie Strzałek cieszy.Hihihi
                    • Gość: strzałek Re: pierwszy IP: 193.19.104.* 27.01.05, 10:39
                      cieszę się ;)
                      • Gość: strzałek łikend IP: 193.19.104.* 28.01.05, 10:43
                        łikend zaczął się od pracy lecz niedługo wolne i czas na zabawę
                        huraaaaaaaaaaaaa
                        dzisiaj piątek, ale się będzie działo
                        pozdro dla wszystkich leniuchów którym się nawet nie chce napisać parę słów na
                        tym forum, gdzie oni są?
                        • Gość: siostra Re: łikend IP: 81.15.220.* 28.01.05, 12:01
                          Dla mnie "łikend" trwa od wtorku bo i tak jestem w domku(moja córa ma ospe)ale
                          zabawy nie bedzie bo tak juz jest w zyciu ze chwile dobre splataja sie z tymi
                          złymi a w naszej rodzinie jest teraz smutna uroczystosc.Pozdrawiam wszystkich i
                          tym którzy moga sie bawic niech sie bawia na maxa.!!!!Strzałek ucałuj swoje
                          dziewczyny papa.
                          • Gość: Przemo Re: łikend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:05
                            Łikend jak łikend :(
                            Ja niestety i sobota i niedziela do 23 w pracy... buuu...
                            Ale wypoczywajcie za mnie! Narta!
                            • Gość: Soda Re: łikend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:41
                              Przemku! Nie przejmuj się! W niedzielę się zobaczymy bo wybieram się do
                              Kinepolis. Jeśli nie dotrę, to znaczy że w sobotę była zbyt ostra impreza :)
                              Pozdrawiam wszystkich weekendujących. Mój weekend będzie 9-dniowy, bo
                              wykorzystuję zaległy zeszłoroczny urlop.
                              MS
                              • barbla02 dzień dobry w poniedziałek 31.01.05, 08:19
                                j.w
    • Gość: siostra Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: 81.15.220.* 31.01.05, 09:41
      Witajcie po weekendzie.Jak ja nie lubie poniedziałków.Przez kontrowersyjna
      Miriam z Tvn-u znowu sie nie wyspałam (człowiek czasem oglada takie głupoty i
      sam nie wie po co?) ale cóż do pracy rodacy!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka