Gość: Przemo Lista atrakcji IP: 217.153.52.* 22.04.04, 12:23 Łukaszu! Otóż, jeżeli będziesz na szkoleniu i będziesz miał troszkę więcej czasu (mam na myśli wolny wieczór), to możnaby się jakoś spiknąć. A co do atrakcji, to Koziołki jak najbardziej. W centrum, to jeszcze możesz wejść do Fary, Katedra też niedaleko (Paetza już nie ma, więc pośladków nie musisz zwierać), Zamek, Cytadela, no i jeszcze wiele innych. Wszystko zależy od chęci, czasu i możliwości. No a przede wszystkim to musisz spróbować niepasteryzowanego, ciemnego piwa z beczki o nazwie FORTUNA. Miodzio! Jak będziesz na Rynku, to w bocznej uliczce (Woźna) jest knajpka Deja Vu. Nazwa mówi sama za siebie;) I tam możesz skosztować tego cudownego napoju w bardzo atrakcyjnej cenie. Pozdrówka, Przemo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strałek Re: Lista atrakcji IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.04.04, 16:51 myslę że bedę 18-19.05 ale to jeszcze nic pewnego mam nadzieję,że się uda jak będziesz w tym czasie to się spikniemy pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Lista atrakcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 14:11 Co do atrakcji poznańskich, polecam pub Ploretaryat na ul. Wrocławskiej (też koło Rynku). Też mają piwo Fortuna (5 zeta), ale za to jakże nostalgiczny nastrój :) Po paru głębszych będziecie śpiewać rosyjskie pieśni, jakbyście robili to od 30 lat! :) Bramę (lub kilka) dalej jest też "Wesoły Roger", gdzi emożna usiąść pod wielkim akwarium, co jest równie psychodeliczne po kilku piwkach itd. itp. Jedną z rozrywek studenckich był tzw. pub-crawling. Polegało to na wyznaczeniu sobie trasy, po której trzeba było zatrzymać się na "chwilę" w każdym napotkanym barze. Oj, rozrzewnienie człowieka bierze... :) Co do rozrywek kulturalnych, to nie warto, bo kultura schodzi na psy. Już lepiej coś wypić :) Pozdrawiam Towarzyszy, MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: Lista atrakcji IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 16:15 ciekawe jakiej długości była ta trasa ja osobiscie po paru staje się mało wybredny i jeżeli piwo jest dobre muza nie oszałamia to moge tkwić w jednym miejscu aż skonam nad ranem następnym razem rzucam kotwicę w innym miejscu jednak to jest dobry sposób żeby poznać knajpy i wybrać te naj pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Lista atrakcji IP: 217.153.52.* 29.04.04, 15:05 Kiedyś tak robiłem. Szło się wieczorkiem na piwko i zaliczało kilka do kilkunastu knajpek w ciągu nocy. CIekawe przeżycie, aczkolwiek dzień następny był czasami koszmarem. Już nie te lata, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Lista atrakcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 11:15 Co będziecie robić na przywitanie Unii? Ja w ramach obchodów wybieram się do Warszawy zobaczyć jak wyglądają sklepy zabite dechami w strachu przed antyglobalistami. No i może jakieś europejskie piwka będą mieli? Pozdrawiam Was wszystkich i życzę, żeby się nam w tej UE żyło nie gorzej niz teraz! MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Lista atrakcji IP: 217.153.201.* 05.05.04, 21:25 I co tak ucichliście...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Lista atrakcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 11:40 Bo nic nie piszesz :) A poza tym to mogłeś jakoś lepiej zainaugurować wątek po wejściu do UE :) Po ogólnym milczeniu wnoszę, że dobrze się w weekend bawiliście. O, a tu już następny weekend się czai. Pozdrówka. MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: Lista atrakcji IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.05.04, 11:37 dawno mnie nie było i chociaż to nie noja wina najmocniej szanownych kolegów przepraszam unia, unia, unia mi osobiście unia (a właściwie wstąpienie do niej)będzie się kojarzyć z bólem głowy oraz z dłuuuuuugimi kolejkami po piwo jak tak ma być w tej unii to japierpapier poza tym wszystko w porzo PS nawet fajki nie zdrożały a tak straszyli pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Lista atrakcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 08:45 He, he, he... Pamiętasz piosenkę "Jestem wesoły Romek"? No, to tobie też wyłączą, znaczy się fajki zdrożeją. A poza tym nie zwalaj na Unię czegoś, co sam sobie uczyniłeś. MS :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo DUPA IP: 217.153.201.* 16.05.04, 15:04 Nikt poza nami tradycyjnie nie pisze ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: DUPA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 12:13 nie przejmuj się,poroszę swoją babcie żeby odwiedziła to forum ma taka skleroze, że na pewno będzie pamiętać że kończyła 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Czarna lista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 09:44 Wobec ostatnich rozpaczliwych postów kolegów Przema i Strzałka proponuję sporządzić Czarną Listę osób, które nigdy nie pisały i nie zaglądały pomimo potencjalnych możliwości. Szacowne grono zdecyduje w jaki sposób postępować będziemy w stosunku do winnych i czy likwidować alfabetycznie czy według wzrostu. W ten przemiły sposób dociągniemy przed wakacjami do 200. postu. MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: Czarna lista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 13:48 proponuje zrobić listę osób które kiedykolwiek pisały na tym poście-bedzie któtsza najlepiej osoby które pisały w tym m-cu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Czarna lista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 09:25 oki, tylko jak się zlikwidujemy, to kto będzie pisał? wniosek jako sprzeczny z zasadami współżycia społecznego oddalam. MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Czarna lista IP: 217.153.201.* 19.05.04, 12:36 To jak, piszemy kto tutaj choć raz napisał, czy kto ostatnio pisał ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: Czarna lista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 17:05 kto pisał kiedykolwiek widać po autorach, kto pisał ostatnio wszyscy wiemy, jednak jeżeli kolega ma ochote proszę bardzo.proponuje od razu podawać wysokość i rodzaj kary-jakięś konsekwencje muszą przecięż ponieść.Zastanów się również w jaki sposób ta karę jakabyniebyła wyegzekwować pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Lista obecności IP: 217.153.201.* 19.05.04, 21:43 Misie Rysie! Oto lista osób, które pojawiły się na naszym płodnym wątku. Nie robiłem klasyfikacji, kto ile razy napisał, bo to się mija z celem. I tak bym wygrał :) A oto gwóźdź programu: no ja - Przemysław Wienckowski Soda - Maciej Sodkiewicz Strzałek - Łukasz Strzałkowski Waldemar Biniecki - sama nazwa mówi za siebie ;) Karolina - Karolina Przysiuda Zula - Iza (z domu Sokólska) Łuki - Łukasz Bem Artur - Artur Kujawa Karolina W - (z klasy Konicza) Gosia Zenelt - RÓWNIEŻ !!! Natalia Filipowicz - (z klasy A) Agnieszka - (z domu Urbańska) Kasia i Hubert - Olszewscy Misha (nie wiem kto to) No i to by było na tyle. Mało nas, a teraz to już w ogóle malutko. Trudno. Poradzimy sobie jakoś. Pozdrawiam serdecznie, Przemo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Lista obecności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 09:42 Podaj jeszcze adresy i telefony a al-Kaida załatwi resztę. A pod naszymi nickami pisać będą terroryści planujący atak na bydgoski symbol World Trade Center - IV LO na Stawowej. MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Lista obecności IP: 217.153.201.* 20.05.04, 12:39 No tak głębokich informacji oficjalnie nie posiadam. Ale trzeba chyba będzie do nich sięgnąć, aby wymusić na niektórych zaglądanie na forum. Przemo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Biniecki Re: Lista obecności IP: 169.207.144.* 21.05.04, 16:41 No, juz dobrze blizej 200. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Lista obecności IP: 217.153.201.* 23.05.04, 10:50 Ja zaraz będę miał DWIE STÓWY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo DWIE STÓWKI STUKNĘŁY !!! IP: 217.153.201.* 23.05.04, 10:51 I tak jak mówiłem, na mnie wypadły dwie stówki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: DWIE STÓWKI STUKNĘŁY !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 08:20 Wobec powyższego miło mi zainaugurować trzecią setkę, chociaż ostatnie posty Przema miały charakter wybitnie zmierzający w kierunku napisania-byle-czego- byle-mieć-post-nr-200. A to się popularnie spam nazywa. Howgh! MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: DWIE STÓWKI STUKNĘŁY !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 11:04 zgadzam się z moim przedmówcą-przemo zrobiłeś to specjalnie-na zdrowie trzecia 100 i trzy osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: DWIE STÓWKI STUKNĘŁY !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 12:06 hop hoooooop jest tu kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: DWIE STÓWKI STUKNĘŁY !!! IP: *.icpnet.pl 26.05.04, 20:31 Jestem kurna, ale mi windows wysiadł i właśnie piszę spod Linuxa co mi wystartował z płytki jak ta lala. Śmierdź Billowi Gatesowi i jego faszystom!!! Niech żyje Heineken. MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: DWIE STÓWKI STUKNĘŁY !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 14:11 nie gorączkuj się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: DWIE STÓWKI STUKNĘŁY !!! IP: 217.153.201.* 27.05.04, 14:49 No witam. Oskarżacie mnie o spam? He, he... Po prostu zazdrościcie, że dwie stówki padły na Przemusia :) I z tej zazdrości Maciejowi Win3.11 wysiadł. Błeee... A tak poza tym, to co słychać? Bo ja miałem 3 dni wolne i już mnie cały krzyż i dupa bolą od ciągłego wylegiwania się w wyrze. Przy okazji troszkę się człowiek ukulturalr... cholera no ukurtulr... jasny gwint, ukulturalnił - wreszcie - bo byłem na World Press Photo. I niestety po raz kolejny się zawiodłem, bo ciągle tylko wojny, ludzkie cierpienie i prawie nic poza tym. A może orientujecie się chłopaki (bo chyba nie ma sensu do nikogo więcej kierować pytań) kiedy wreszcie zawita nad nasz piękny kraj wiosna? Oczekujący na ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: DWIE STÓWKI STUKNĘŁY !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 16:39 zapomnij o wiośnie już po maturach, ja czekam na latooooooooo ciepło, gorąco tego chce i nie interesują mnie narzekania ludzi, że za ciepło, za gorąco; czekam na latooooooooo co do wystawy to nic innego bym się nie spodziewał wojna najlepiej się sprzedaje to chodliwy towar zwłaszcza dla fotoreporterów.skoro nie to ciebie interesuje powinieneś skupić się na "nic poza tym".Moze jednak było warto. pozdro ze słoneczno-deszczowej bydzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: DWIE STÓWKI STUKNĘŁY !!! IP: *.icpnet.pl 28.05.04, 00:26 To ja piszę z konstruowanej na nowo Windy. Jednak siła przyzwyczajenia gorsza od faszyzmu :( A co do Heinekena, to zdanie podtrzymuję. No i fajnie że 'wszyscy' piszą znowu, hehehe... Pozdrówka MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: DWIE STÓWKI STUKNĘŁY !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 15:41 fajnie jak na kombajnie jednak dzisiaj nie mam czasu na pisanie bo mnie strasznie w dżobie tyrają pozdro lenie śmierdzące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Wiosna, ach to TY??? IP: 217.153.201.* 31.05.04, 13:20 Czy rzeczywiście już się ciepło zrobiło??? Przynajmniej tu w Poznaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: Wiosna, ach to TY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 08:57 w bydzi też przynajmniej na pare dni-oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: Wiosna, ach to TY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 17:15 co jest chłopaki temperatura odebrała wam ochotę na pisanie? w bydzi upał jak talala słońce praży w główkę grzeje zimne piwo znów się leje pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Wiosna, ach to TY??? IP: 217.153.201.* 03.06.04, 12:09 Gdybym miał ze cztery ręce, Po piwko nie stałbym w kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: Wiosna, ach to TY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:39 A wiec wytrzeźwiałeś stary karabinie piwka ci isę zachciewa do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Wiosna, ach to TY??? IP: 217.153.201.* 03.06.04, 14:56 Łukaszu! Lepiej się przyznaj, że prowodyrem zamieszek na Zawiszy Ty byłeś. Co prawda skrzętnie unikałeś obiektywu, bo nie ma Cię na żadnym z publikowanych zdjęć, ale wiesz... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: Wiosna, ach to TY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 14:49 nie chodzę życie mi jeszcze miłe chociaż od czsu do czasu chętnie bym poparzyłjak patałachy grają, jak bym był młodszy to bym im pokazał jak się w piłkę gra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Wiosna, ach to TY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 08:10 ...choć właściwie to już jak lato. Sorry, że mało piszę ostatnio, ale mam stres w pracy, jakiego wy nie chcielibyście mieć :) Pozdrawiam ekipę i czekam na urlop. Przecież kiedyś trzeba odzyskać równowagę psychiczną! Czego i wam życzę. MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo A jeżeli urlop to gdzie? IP: 217.153.201.* 07.06.04, 18:11 Wakacje (co to było?) zbliżają się WIELKIMI krokami. Jakie macie chłopaki plany? Kieruję to pytanie tylko do Was, bo oczywiście reszta ma nas w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: A jeżeli urlop to gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 10:47 mnie również nie było-praca, praca, praca wakacje, urllop nie wiem co to takiego-nowa praca trzeba zapłacić frycowe może wyrwe się na parę dni gdzieś w spokojne miejsce-przynajmniej taki mam plan pozdro dla wszystkich pracocholików Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: A jeżeli urlop to gdzie? IP: 217.153.201.* 10.06.04, 12:26 Pracoholizm - ciężka sprawa. Wy się pewnie byczycie, a ja cały weekend zapier... Samo życie, buuu ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: A jeżeli urlop to gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 11:48 właśnie jestem w pracy buuu i bedę jeszcze przez jakiś czas buuuu a tak ładnie słońce świeci i pić się chce pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: A jeżeli urlop to gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 15:19 "Nie jesteś sam-a" tak kiedyś śpiewał Seweryn Krajewski. Ja też jestem w pracy i jeszcze tu pobędę,więc łączę się z Tobą duchowo.Ale nie jest źle- wkońcu dzisiaj piątek:-)i zaraz potem można zaspokoić pragnienie, chociażby gdzieś na bydgoskiej starówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: A jeżeli urlop to gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 15:21 A właśnie,że tak wcale nie jest:-) Planów brak, bo urlopu niestety w te wakacje nie będzie. Może w listopadzie. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania, matura '96 Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 15:11 Chodziłam do klasy z rozszerzonym niemieckim. Naszą wychowawczynią była przez ostatnie dwa lata pani Pławska, raczej nie można jej pochwalić, więc pominę to milczeniem. Natomiast bardzo serdecznie wspominam pana Myszkowskiego, dzięki jego sposobowi nauczania trafiłam po maturze na filologię polską. A tak poza tym to ostatni Twój tato był moim instruktorem na kursie dla tych lewych;-)Było fajnie! Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: 217.153.201.* 11.06.04, 17:53 No nie żartuj;) Poważnie, Tata uczył Cię jeździć? To jajca. Mam nadzieję, że prawko już masz i że dobrze Cię nauczył... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 13:18 Niestety jeszcze nie mam ale tylko dlatego,że zaczęła się sesja i jestem w takim dymie, że nawet nie mam czasu złożyć papierów do centrum egzaminacyjnego. A Twój tato był świetny i chyba mnie dobrze nauczył. Zresztą w oczekiwaniu na egzamin będę musiała dokupić dodatkowe jazdy i już się zapowiedziałam, że u niego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Witka wszystkim! IP: 195.117.130.* 13.06.04, 14:37 Witajcie Kochani! Długo mnie tutaj nie było, praca, sesja, praca... Przede mną już tylko pisanie pracy mgr, a potem obrona. Ale już po sesji, praca na szczęście jeszcze jest póki co. Co do piwa Fortuna, to baaardzo polecam, próbowałam :))) A w Poznaniu to można jeszcze odwiedzić kilkupiętrowe muzeum instrumentów muzycznych, jest przy Rynku, chyba jeszcze istnieje? Widzę, że niektórzy tu zebrani na forum muzykują więc może się spodobać. A wakacje... oby każdy ich zakosztował, bo nie wszystkim może być dany ten przywilej, co nie znaczy, że to coś złego musi od razu oznaczać, wręcz przeciwnie. Niestety, w Poznaniu nie będę już tak częstym gościem jak przez ostatnie dwa lata, ale myślę, że jeszcze tam nie raz zawitam :) póki co, piwkować możemy w nawspanialszej mimo wszystko Bydzi :) /korzenie zapuszczam?/ Urlop polecam spędzać aktywnie, dość się nasiedzicie w stołkach przy kompie i biurku, jakieś kajaki, żaglóweczka (polecam nawet pobliskie Bory Tucholskie i tamtejsze jeziorka, Charzykowskie np.), jeziorko lub morze, a kto może to ocean hehe :) Ruszajcie się duuużo, koniecznie. Aaa byłabym zapomniała, widziałam się z Anią Papińską!!!! To była dłuuuuga noc przy browarkach, aż szkoda, że następnego dnia szłam do pracy... Nie mogłyśmy się nagadać! Pojechała już z powrotem do Londynu, wiedzie jej się tam dobrze, jest zadowolona, aż korci, żeby do niej dołączyć... Może ją kiedyś odwiedzimy? Marta siedzi w Krakowie, już z mężem, też pięknie, prawda? W takim mieście mieszkać... A Olka zawinęła z powrotem do Bydzi, też z mężem i już z dzieckiem, jeśli dobrze pamiętam :) Ufff, rozpisałam się, ale przynajmniej było o czym pisać ;-) Tymczasem lecę na niedzielny obiad i trzymajcie się już prawie letnio! Pozdrawiam, Karola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Witka wszystkim! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 08:47 No to pięknie :) Wreszcie się coś tu ruszyło. Jednak czasem jakieś niusy wpadają. Ja już skończyłem pisanie ostatniej pracy na studia. Może już w sobotę odbiorę stosowny dyplomik podyplomowy? :) Co do wakacji, to powoli dopinają się na ostatni guzik. Bilety na autobus kupione, hotelik zarezerwowany. Dopiero ostatnio ku mojemu przerażeniu odkryłem, że wyjeżdżam w dniu finału Euro 2004. No i jesli w autobusie nie będzie TV, to nie zobaczę go :( Tak czy inaczej Bruksela 4-10 lipca. Wyjazd nie do końca wypoczynkowy, ale o tym na razie ani mru mru... Reszta wakacji na razie niewiadoma, ale przynajmniej będę miał wolne wieczory. Więc jakby jakieś piwko czy coś, to jestem za. Pamiętacie jeszcze zeszły sierpień? Jedyny raz gdy udało nam się spotkać w więcej niż 2 osoby. Może by to chociaż powtórzyć. Pozdrawiam MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Witka wszystkim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 14:16 Jestem za- można by zorganizować jakieś spotkanie absolwentów, tylko jak my się wszyscy poznamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: Witka wszystkim! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 11:10 jestem pod wrażeniem nie pisałem pare dni i nie wiedziałem że czeka mnie taka niespodzianka co do spotkania absolwentów nie problemem jest się poznać(w wersji ostatecznej można sie umówić ze każdy bedzie miał tabliczke z napisem 4LO, swoim imieniem nazwiskiem i pseudo:), kończąc myśl problemem jest się zebrać ufff pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Witka wszystkim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 19:08 Jak to miło sprawiać swoim przyjściem komuś radość:-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Witka wszystkim! IP: 195.117.130.* 19.06.04, 14:35 Jestem za spotkaniem, na urlop się nie wybieram w tym roku, bo zaczynam nową pracę, no chyba że jakieś kajaki albo cóś może wypali, choćby na weekend... Zatem dajcie znać kiedy to by miało być i już, jestem na miejscu. Liczę, że spotkamy się przynajmniej w tym składzie co w zeszłym roku. Aha, kiedyś padła propozycja, aby ustalić stałą datę spotkań corocznych... czy ktoś mnie poprze w tej idei? Czekam na propozycje ustalenia tejże daty. Pozdrawiam, Karola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Witka wszystkim! IP: 217.153.201.* 19.06.04, 14:56 A ja w lipcu i w sierpniu będę po razie w Bydzi. Może się uda;) Aniu, nie obawiaj się, jak się poznamy, bo możemy sobie jakimś czarnym, grubym markerem napisać na czole symboliczne 4. Karolino! Spotkania coroczne (doroczne) też byłyby fajne. Ale zacznijmy od początku. Jeśli udało się w zeszłym roku, to w tym uda się jeszcze bardziej, w jeszcze większym składzie zapewne. Jakby co, to możecie mnie łapać pod komórą: 607 576 899. Pozdruffka Wam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Witka wszystkim! IP: 217.153.201.* 19.06.04, 14:59 Albo możecie mnie też łapać na GG - 1613303 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Witka wszystkim! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 08:39 Spoko, ja będę od 19.07. Wtedy będę już chyba miał spokój :) Co tam Przemku z obroną? No i jak tam wrażenia z Euro? Pozdrówka MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Mówcie do mnie: MAGISTER !!! IP: 217.153.201.* 25.06.04, 13:06 Kochani! Wreszcie po wielu bojach i wybojach mam tytuł :))) Czekam na gratulacje. A koło 19/07 to będę w Bydzi, więc... mgr Przemo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: Mówcie do mnie: MAGISTER !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 14:29 najserdeczniejsze gratulacje panie magistrze ze słonecznej bydzi 19.07 powiadasz, myslęze modlibyśmy uzupełnić poziom płynów w organizmie i pogadać o starych karabinach pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Mówcie do mnie: MAGISTER !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 14:13 Pogratulowania dla mgr Przema. Ja już mam urlop przyznany od 1.07 aż do 18.07. Właśnie tego dnia zjeżdżam do Bydgoszczy i można spokojnie iść świętować, bez względu na pogodę :) MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Mówcie do mnie: MAGISTER !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:07 Szanowny Panie Magistrze! Bardzo się cieszę, że kolejny absolwent 4 LO jest panem magistrem. Więc może by tak zatrudnic się w 4 LO jako pan magister . A tak w ogóle to taki wyczyn trzeba oblać Panie Magistrze!:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Mówcie do mnie: MAGISTER !!! IP: 217.153.201.* 29.06.04, 17:57 Oblewanie spoko, ale trzeba jakoś zarobić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Mówcie do mnie: MAGISTER !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 08:03 Przemku, na piwo nie zarobisz? Trudno, postawimy ci. I wszystkim innym, którzy wyłącznie z tego powodu, że nie chcą wydawać na małe co nieco, unikają nas :) A jeśli sugerujesz, że nie chce ci się pracować, to... weź urlop :) Pozdrówka w ostatni dzień przed urlopem, MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Mówcie do mnie: MAGISTER !!! IP: 217.153.201.* 30.06.04, 12:43 Eee no, pracuję, aż czasami za ostro. Wreszcie się wyspałem, po ciągłym nie spaniu. Miłego urlopu Macieju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzałek Re: Mówcie do mnie: MAGISTER !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 15:18 urloop a co to takiego?? a magistra oblać trzeba,bez tego nie będzie nastepnych stopni naukowych,czego życzę nam wszystkim pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: Mówcie do mnie: MAGISTER !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 19:36 te magister a pisać umisz, jak tak to napisz coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Małe spotkanko w Bydzi ?? IP: 217.153.201.* 14.07.04, 13:56 Drodzy Forumowicze! 18 lipca wieczorkiem zjeżdżam do Bydzi ze swoją drugą połową i siedzimy przez caaały tydzień. Jeżeli macie tylko chęci, siły ochotę i w ogóle troszkę czasu, to chętnie może się spotkamy??? Jakby co, to łapcie mnie pod komórą +48 607 576 899. Pozdrówka, Przemo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: Małe spotkanko w Bydzi ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 15:25 cały tydzień nad tym myślałeś? Ja 20 wyjeżdżam do Wrocławia i wracam 22 w nocy. Dla mnie idealnym terminem jest 23, 24 co ty na to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Małe spotkanko w Bydzi ?? IP: *.icpnet.pl 14.07.04, 16:16 To ja moze proponuje 19.07. To co prawda poniedzialek, ale z kolei mnie nie bedzie juz w piatek wieczorem. Co sadzicie? MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Małe spotkanko w Bydzi ?? IP: 217.153.201.* 16.07.04, 18:24 No kurna, chłopaki. Mi piątek i sobota odpada, bo tatuś ma urodziny. No sam nie wiem, kiedy by można jakieś piwko przyjąć. Bo jak będzie pogoda, to w Bydzi nie siedzę, tylko wybywam nad jeziorko, albo do Gdańska. Coś trezba robić na urlopie przecież ;) Obawiam się tylko, że po raz kolejny nic nie wypali. Obym się mylił. Pozdrawiam. Przemo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzalek Re: Małe spotkanko w Bydzi ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 13:55 ja jutro o 17.50 mam pociąg bo wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: Małe spotkanko w Bydzi ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 11:38 jest tu kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Sorry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 12:06 Dopiero się wygrzebałem spod zwałów roboty. Co tam u was? Urlopy są fajne ale powroty po nich bywają horrorystyczne :) MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Sorry IP: 217.153.201.* 29.07.04, 21:22 Tak jak czułem to w moczu - siedziałem ponad tydzień w Bydzi i nikt (słownie: nikt) się nie odezwał. Dobra. Jak tak, to OK. Nie chcecie się ze mną spotkać. Buuu ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: Sorry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 16:26 a ja nie mam urlopu buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Sorry IP: 217.153.201.* 02.08.04, 17:55 Łukaszu! Nie marudź. Ja niestety już też nie mam. Tak tęsknią za mną w pracy, że mnie nie wypuszczają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Sorry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 09:08 Hmmm, widzę że nastrój przygnębienia Was dopada. Nie przejmujcie się. To że nie dostajecie urlopu, to nawet i dobrze, bo świadczy o tym że jesteście w pracy potrzebni :) Ja akurat wyskakuję do Świnoujścia na weekend, ale od 10.08 siedzę plackiem w Bydgoszczy. Żeby Was pocieszyć dodam, że mniej więcej od września czeka mnie sporo pracy, bo nasz resort to już tak ma niestety. No chyba że wreszcie uda się go zmienić :) MS PS: Jak będę pić zimne piwko nad morzem, wychylę łyk za Wasze zdrowie. PS2: Wiem, wiem. Nie musicie pisać złośliwych komentarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo I znowu pustki IP: 217.153.201.* 06.08.04, 12:22 No tak, Maciej pije piwko nad morzem, Łuki nie zagląda, a ja po urlopie też i oprócz nas tradycyjnie nikogo ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: I znowu pustki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 10:49 Witam po urlopie. Wypiłem to obiecane piwko za Wasze zdrowie, ale uwaga - ze Świnoujścia fatalnie wraca się do Bydgoszczy. Kurczę, 4 pociągi i to w takim fatalnym upale. No i się nie wyspałem :) Ale to nic, czas do roboty. Głowy do góry, lato mamy piękne. A forum może się i rozrusza (z dużym naciskiem na 'może'). Pozdrówka MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzałek Re: I znowu pustki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 14:48 witajcie po sporej przerwie, sporo się działo w tyrce i stąd moja absencja. dzisiaj mam wszystko w dupie i generalnie nic nie robie-jest fajnie.Słonko swieci-super, urlopu nie ma -super-nie musze się smażyć na zatłoczonej plazy albo robic coś jeszcze bardziej bezsensownego.Tak sobie siedzę śmigam po necie i mam wszysdtko w dupie.o16 gdy tylko kerownica wyjdzie z pracy ja również wyjdę i razem z kolegą pójdę sie nachlać, bo mnie dzisiaj wuj strzeli -dostałem wypłate pomniejszona o400plnów, wszystko dlatego, że jedna glupia pipka nie wzięła potwierdzenia transmisji z faxu, i nie jestem w stanie udowodnić kobiecie z innej firmy że ten fax został wysłany, nie da mi wtedy potwierdzenia itd itd i urwa nie ma 400 zł przy wypłacie. takie moje żale ufffffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
pwienckowski Re: I znowu pustki 12.08.04, 16:12 A mnie mile zaskoczono, bo niby tydzień miałem urlopik przychodzę, a tu wypłata jak cholera. Jupi!!! Nie ma to jak płatny urlop, co nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
msodkiewicz Re: I znowu pustki 13.08.04, 08:06 Dżizas, chłopaki! Tylko praca i kasa! Dziś jest akurat piątek 13 i będzie trzeba przez te wszystkie wakacje naruszyć debet w banku. Pogoda też się coś łamie. Jak tam samopoczucie? Pozdrawiam, MS Odpowiedz Link Zgłoś
pwienckowski Re: I znowu pustki 13.08.04, 13:36 Samo i niesamopoczucie jest OK. Wreszcie, po miesięcznym oczekiwaniu na wypłatę pozwoliłem sobie na naprawę telewizora, bo mi się spsuł. Miesiąc jechałem tylko na radiu i gazetach, ewentualnie necie. Całkiem sympatycznie:) No i niestety jestem o 50zł w plecy. Ale olimpiadę będę miał za to gdzie oglądać! Poza tym widzę, że u Was też praca. No nie ma bata, trzeba coś zarobić, aby mieć za co pić na urlopie. A Tobie Łukaszu, to nie zazdroszczę, co za głupia baba od tego faksu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: I znowu pustki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:08 Ludzie, spadliśmy poza pierwszy ekran :) Co jest ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pwienckowski Re: I znowu pustki 21.08.04, 17:46 Jak to co jest? Wakacje w sumie, no nie? Karolina pisze mgrkę i wcale nie zagląda. O Strzałku to już nie wspomnę. Tylko my Macieju trzymamy straż i honor i jakoś to jeszcze funkcjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pwienckowski Re: I znowu pustki 21.08.04, 17:48 Ale pod względem liczby wypowiedzi jesteśmy na 2. miejscu !!!!!!!! Mamy srebro, którego nie każdy jest w stanie zdobyć ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
msodkiewicz Re: I znowu pustki 23.08.04, 08:45 Tak, tak, Przemku. Ten srebrny medal to zasługa całej naszej dzielnej drużyny, trenera oraz naszych wspaniałych kibiców. Nawet w najśmielszych snach nie przypuszczałem, że stać nas na to srebro. Jedyne co możemy w tej chwili obiecać, to to, że na następnej olimpiadzie damy z siebie wszystko żeby zająć najwyższe miejsce na podium. :))) MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: I znowu pustki IP: 217.153.201.* 24.08.04, 10:40 Może za cztery wątek I LO w Bydgoszczy (577) Gość: WOLF zostawimy daleko w tyle. Jak na razie, to musimy jeszcze raz tyle napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: I znowu pustki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 15:09 no to piszmy, do cholery... :) POBUDKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: I znowu pustki IP: 217.153.201.* 26.08.04, 11:56 No ja jestem... Jak zwykle z resztą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: I znowu pustki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 09:15 Witam w nowym tygodniu i się zapytuję, co tam słychać? Olimpiada skończona, wytrwaliśmy z naszym srebrnym medalem do samego końca, broniąc go heroicznie. Jednakże i u nas widać oznaki rozprężenia. Poszczególni zawodnicy już nie palą się tak do walki jak kiedyś i nie przykładają się do drużynowych treningów. Co więcej, nawet solowe popisy czołowych sportsmenów wydają się bledsze niż wcześniej. Czyżby kryzys formy? MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo A ja uciekam na urlop IP: 217.153.201.* 01.09.04, 15:21 Misie Rysie! Przez caaały tydzień mnie nie będzie. Wyjeżdżam sobie wreszcie na upragniony urlop nad morze pod namiocik. Będę łapał ptaszki ;) Najgorsze z tego wszystkiego jest to, że pewnie jak wrócę i tu zajrzę, to nasz wątek będzie na 195 pozycji na liście. Mam nadzieję, że tak jednak nie będzie. Trzymajcie kciuki, abym miał ładną pogodę. Przede wszystkim nie chcę deszczu!!! ...A tak w ogóle, to dawno Łukasza nie było. Pozdrówka z Pyrlandii, Przemo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: A ja uciekam na urlop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 11:35 Ha! Z twojego postu wynika głęboka niewiara w kolegów i koleżanki (które gdzieś się zagubiły w miedzyczasie). To niedobrze. Łukasz pewnie ma swoje zmartwienia i żale, ale na pewno się odnajdzie i zaklika. Tak czy inaczej miłego pobytu nad morzem, a pogoda będzie jaka będzie. Najważniejsze żebyś się dobrze bawił. Pozdrówka, MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: A ja uciekam na urlop IP: 217.153.201.* 02.09.04, 18:14 No to dzięki. I wierzę, że pojawią się koleżanki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Sygnał kontrolny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 11:10 Jestem i żyję. MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Sygnał kontrolny IP: *.icpnet.pl 11.09.04, 10:04 Myslisz ze inni rowniez sa i zyja, tylko nie sa tego swiadomi? MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piootr Re: Sygnał kontrolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 09:51 Panie i panowie - pora kończyć tą błazenadę. Sam jestem absolwentem czwórki i wyszukuję jakiś wieści, zwłaszcza, że rzuciło mną poza Bydzię. Ale bezsensowne przedłużanie wątku we czwórkę a w kiepskich chwilach - dwójkę to bez sensu. Zdezorientowani poszukiwacze, zachęceni liczbą postów tracą tylko czas! Proszę wierzyć, czas ogólniaka minął, a tym samym rywalizacja z "jedynką" czy " szóstką" traci sens.... Skoro chcecie pogadać sobie we trójkę, czwórkę, to wymieńcie się proszę numerami GG, będzie chyba interaktywniej. A raczej najinteraktywniej jak można, bo - z tego co przeczytałem - nawet na zwykłe piwo nie potraficie sie wszyscy razem skrzyknąć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Sygnał kontrolny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 13:14 Hahahahahaha!!! Szczerze mówiąc nie mogę przestać się śmiać. Kolega 'piootr' najwyraźniej się znudził :) Panowie, na wniosek anonimowego kolegi kończymy wątki :))) MS PS: Kolega chyba nie doczytał tytułu forum. To jest forum TEJ KLASY, a nie czwórki. Jak czwórka sobie chce, to niech zakłada swoje forum. Jak nie chce, to jej sprawa, ok? A że piszemy sobie co chcemy, to chyba nasza sprawa, co? Nie chciałbym tu wyczytywać takich smętnych postów. Jak się nie podoba to nie czytać. Żal twojej energii, czasu i pieniędzy - bo czas to pieniądz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda UWAGA!!! NIE CZYTAĆ TEGO FORUM!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 13:17 (jak w temacie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: UWAGA!!! NIE CZYTAĆ TEGO FORUM!!! IP: 217.153.201.* 16.09.04, 12:01 Ale Macieju "koledze" piootrowi dowaliłeś:) Masz rację! To nasza klasa i nasz wątek!!! Tylko Łukasz z klasy B się wtrącił, ale witamy go zawsze z otwartymi rękami. W sumie to on tak jak i my współtworzył "Nomen Omen". Czasem też ktoś inny dorzuci swoje 3 grosze (jak na przykład "kolega" piootr). Jak chcesz piootrze dowiedzieć się co się dzieje w czwóreczce, to wejdź se na www.4lo.bydg.pl A jak nie chcesz, to nie zawracaj nam wątku. Przemo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: UWAGA!!! NIE CZYTAĆ TEGO FORUM!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 14:04 Hmmm, nic dodać nic ująć. Zresztą uważam, że utrzymywanie się w czołówce ma sens, bo może kiedyś jakis zabłąkany znajomy wreszcie tu zaglądnie. Na razie czekamy na Łukasza (B. też), Karolinę, Artura, Izę i innych co choć raz się odezwali. Serio, tu nie chodzi o to co w normalnym forum na gazeta.pl, żeby jakieś znudzone buraki pisały komentarze na tematy, na których się nie znają byle tylko coś napisać, bo w normalnym życiu nikt nie słucha ich opinii. Takim osobom zalecam odpuszczenie sobie. Wciąż trochę wqurzony MS PS: A to piwo jest cały czas aktualne jakby co. I wogle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piootr Re: UWAGA!!! NIE CZYTAĆ TEGO FORUM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 17:07 Zabolało... no cóż, nie takie były intencje. Frustratów najlepiej szukać zaglądając w lustereczko... A z piwem to kompromitacja; wśród moich licealnych znajomych ( starszych o kilka lat od Was) umówienie się to kwestia kilku telefonów - przychodzą wszyscy, lub prawie wszyscy. Jakie pokolenie, takie piwko! Ps. Nawiasem mówiąc mój - w waszej opinii - atak, jest ostatnio jedynym poruszanym tematem. Wypadałoby podziękować, a nie wymyślać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: UWAGA!!! NIE CZYTAĆ TEGO FORUM!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 09:10 Wiesz co, miszczu? Wyobraź sobie że przychodzi ci do domu facet i ględzi, że masz stare meble, brzydką kobietę i w ogóle to on zarabia lepiej od ciebie. Rozumiesz o co chodzi? Poza tym - no comments. MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Niech tam piootr se pisze co chce, my wiemy swoje! IP: 217.153.201.* 23.09.04, 10:04 Macieju (i pozostali - gdziekolwiek są)! Niech tam sobie piootr pisze. My też będziemy pisać, bo jesteśmy dzielni i wytrwali w naszym pisaniu. Skończmy rzeczywiście ten temat, bo szkoda opuszków na naszych paluszkach. A tak swoją drogą, to oprócz nas Macieju, dawno nikogo nie było:( Pozdrufka Przemo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piootr Re: Niech tam piootr se pisze co chce, my wiemy s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 09:24 dobra, więcej do was nie zachodzę. Ale - proszę - umówcie się wreszcie na browary. Wasza opieszałość odbiera mi wiarę w człowieka..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Niech tam piootr se pisze co chce, my wiemy s IP: 217.153.201.* 30.09.04, 15:07 Piootrze! Pewnie już tego nie przeczytasz, bo już tu nie zajrzysz, ale wiedz, że troszkę ciężko jest umówić się na piwencjo, gdy część klasy tu, a część tam. Bydgoszcz, Poznań, Toruń, Moskwa, i sam nie wiem co tam jeszcze. Do tego dołóż różne formy pracy zarobkowej - że się tak wyrażę - dzieci, żona, teściowa - i masz babo placek. Dobra. To tak w ramach uświadomienia Ci problemu ze spotkaniem się w większym gronie na piwku. Narta, Przemo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Niech tam piootr se pisze co chce, my wiemy s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 08:27 Żyjeta tam jeszcze Przemysławie? Październik już i jesień, i się kaszle. Ale to nic - cierpliwie czekajmy aż się ktoś zgłosi. Przecież po to tak dużo tych postów i utrzymywanie się w czołówce. Tak na prawdę walą mnie rekordy i ile tam już tych postów było. Gdyby o to chodziło moglibyśmy się umówić że ktoś napisze 5 bzdur dziennie i mamy pierwsze miejsce. MS PS: Gdybyście kupowali uzywany samochód (jak mi się zdarzyło), musicie uzbroić się w szeroko pojętą cierpliwość. Nie to że spędziłem nad nim cały weekend i w zasadzie nie wypocząłem za bardzo... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Autko prawdę Ci powie IP: 217.153.201.* 07.10.04, 17:06 Macieju! A co za brykę zakupiłeś? Czyżbyś cały weekend dłubać w nim musiał? Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Autko prawdę Ci powie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 08:38 He, he, he. Nissanek Primera, rocznik '91 (czyli jeszcze zanim byliśmy w liceum). A ten weekend to amatorska robota pod chmurką w Daszewicach, głównie sprawdzanie instalacji elektrycznej, bo poprzedni właściciel nie za bardzo się troszczył przetartymi kablami i różnymi beztroskimi zwarciami. Poza tym przy 13- letnim samochodzie zawsze coś jest do zrobienia :) Szkoda tylko że to kosztuje : ( Byle jeździł gnojek... MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Tradycyjnie długo nic nie było słychać... IP: 217.153.201.* 14.10.04, 11:59 ...i nikt oprócz nas Macieju nie pisze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Tradycyjnie długo nic nie było słychać... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 12:03 Ale żeś się panie rozpisał... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Tradycyjnie długo nic nie było słychać... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 07:56 Żeby tak cicho nie było, zapodaj Przemo jakieś nowe ploty o ludziach z klasy, jeśli coś wiesz. Zawsze to miło coś się dowiedzieć w taki czy inny sposób. MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Nowe ploty - zdejmij galoty IP: 217.153.201.* 21.10.04, 12:54 Macieju! O ludziach z klasy nic nie wiem. Żadnych wieści. Martwi mnie to, bo nawet nasz towarzysz forumowy (czytaj Łukasz) się od dłuższego czasu nie pojawia. Buuu ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Nowe ploty - zdejmij galoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 08:47 Tey, ale żeś ploty zapodał. Normalnie spadam z krzesła z wrażenia :) To u ciebie się nic nie dzieje? U mnie się dzieje, bo jestem przed przeglądem samochodu i tak myślę czy przejdzie :) MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzik Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: *.tvgawex.pl 01.11.04, 19:33 ja chodzilam do klasy b moze kogos z tamtad pamietacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel Gosi Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: 169.207.144.* 01.11.04, 19:59 Oczywiscie ,ze pamietam wszystkie dziewczyny i 2 chlopakow. Mozna sie nawet ze mna kontaktowac pod adresem: waldek@binieckiconsulting.com Pozdrawiam zza Oceanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: 169.207.144.* 03.11.04, 20:38 No co jest? Pracowac na rekord! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 08:36 Ponieważ nie należy ignorować życzeń szanownych kibiców, oto post nr 298. Post bez sensu i konkretnej treści, tymczasowy. W oczekiwaniu na rozwinięcie wątku głównego. Zieeeeeeeeeeeeeew! MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Panie Waldku, Pan się nie boi !!! IP: 217.153.201.* 04.11.04, 18:15 Madziu! Ja też tam troszkę ludziuf pamiętam z B - np. B jak Biniecki ;) Nie, no to żart oczywiście, no ale jeżeli dobrze kojarzę, to właśnie nasz Łukasz, który już nie pisze chodził z Tobą do klasy. Macieju! Spotkała mnie niespodzianka jak cholera. Na święta byłem w Bydzi, siedzę sobie ze Zbychem Prylińskim (klasa G) na piwie, a do lokalu wchodzi Asia Olszewska i Asia Kubiak. No i Karolina się też pojawiła! Pamiętasz je jeszcze? Ta ostatnia dostała oczywiście po uszach, że nie zagląda tu do nas. Panie Waldku! Widzę, że co jakiś czas "kontroluje" Pan nasze forumowe wypociny? Pozdrawiam wszystkich serdecznie... ...a następnej osobie gratuluję 300-ego postu !!! Na jej cześć: hip hip... HURAAA!!! x3 Przemo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Post nr 300 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 08:51 Oczywiście nie zasłużyłem ale dziękuję :) Przemkowi zaś składam podziękowania, że tym razem był na tyle uczciwy, że nie zapewnił sobie x-setnego postu przez kilkakrotne pisanie byle-czego :) Co do klasy B, to zapraszamy, również tych co pisali a już nie piszą :) Co do naszych koleżanek z klasy, mam nadzieję że pouczyłeś je o tutejszym forum i pokazałeś tradycyjną żółtą kartkę :) Aha, właśnie mi zamigał Łukasz na gadu-gadu, ale nie odzywam się dopóki nie napisze czegoś nowego na forum, co odnosi się też do pozostałych. Trzymajcie się! MS PS: Widzę, Przemku, że jak jesteś w Bydzi to ja akurat jestem w Pozku. Jak będziesz mieć jakiś urlop i wpadniesz do B., daj znać. Oby nie w święta... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Post nr 300 IP: 217.153.201.* 10.11.04, 17:20 Oj Macieju zabalowałeś po wysłaniu 300-ego postu, bo jak dziś wszedłem na forum, to musiałem nas szukać na samym dole :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Post nr 300 IP: *.icpnet.pl 11.11.04, 23:39 Przemku, czy sadzisz ze powinienem korespondowac sam ze soba??? No to bylby spam do kwadratu i wtedy tacy trolle jak piootr mieliby racje ze watek zyje sam dla siebie. Tak czy inaczej milego dlugiego weekenda zycze, MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: hej nie spac! IP: 169.207.144.* 23.11.04, 16:23 Co sie dzieje z prof.M.Zenelt? Co slychac w starym IV LO? pozdrawiam zza oceanu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: hej nie spac! IP: 217.153.201.* 25.11.04, 15:35 Panie Waldku! Co slychac w IV - tego nie wiem :( Co sie dzieje z p.Gosia - tego nie wiem tez :( To sa skutki ciaglego siedzenia w Poznaniu i braku zainteresowania innych naszym skromnym watkiem :( Pozdrowka, Przemo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: hej nie spac! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 12:25 Hmmm, czyżby zainteresowanie wątkiem nikło? Zbliżają się Święta powoli i najwyższy czas żeby ktoś jeszcze tu zawitał. Pozdrowienia, MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Moze Hubert do nas zawita! IP: 217.153.201.* 08.12.04, 18:01 Macieju (bo tylko ty tu jestes ostatnio)! Moze do nas zawita Hubert. Jakos go namowie, bo znalazl mnie na tlenie i troche pogadalismy. Przemo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Moze Hubert do nas zawita! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 14:00 No, no. Niech zawitowuje. Z góry zapraszam i wzywam wszystkich do łapania innych dawnych znajomych. To przecież forum dla nas wszystkich a nie duet Przemo-Soda. Pozdr MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Wesolych swiat i szampanskiej zabawy IP: 169.207.144.* 20.12.04, 15:10 przesyla wszystkim absolwentom IV Lo Waldemar Biniecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Wesolych swiat i szampanskiej zabawy IP: 217.153.201.* 22.12.04, 14:53 A ja jeszcze ze swej strony dorzucam mnóstwo śniegu, bogatego Gwiazdora (ewentualnie Mikołaja - w zależności od regionu), nie obżerania się za mocnego i w ogóle dużo ciepła wewnętrznego. Przemo Wienckowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Wesolych swiat i szampanskiej zabawy IP: *.icpnet.pl 23.12.04, 21:24 Dorzucam sie do zyczen i pozdrawiam wszystkich serdecznie. Wesolych Swiat! MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Nowy Rok IP: *.icpnet.pl 01.01.05, 12:53 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla forumowiczów. No i zeby to nie byB jedyny tegoroczny post. MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Nowy Rok IP: 217.153.201.* 03.01.05, 10:00 Już nie jest jedyny. Wracamy do pracy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Nowy Rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 12:52 No to co tam, Przemku? Lecimy dalej z koksem? Jak Nowy Rok, to Nowy Rok... MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Nowy Rok IP: 217.153.201.* 10.01.05, 21:08 Lecimy Macieju, lecimy... Oby jak najdłużej i jak najwyżej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwaga! Konkurs! Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 09:05 Co ciekawego mogą zauważyć nasi czytelnicy na stronie pod adresem: absolwent.uni.torun.pl/mod.php?mod=userpage&page_id=73 Stronę znalazłem wczoraj przez Google'a wpisując dla zabawy różne niecenzuralne słowa do wyszukania. :))) MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Uwaga! Konkurs! - to tu miało być :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 09:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Uwaga! Konkurs! - to tu miało być :) IP: 217.153.201.* 11.01.05, 14:51 To widzę, że znalazłeś Macieju zdjęcie Łukasza i Artura :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Uwaga! Konkurs! - to tu miało być :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 07:57 Na to wygląda. Może gdzieś znajdziemy jeszcze jakieś inne ślady naszych w necie? Z dziewczynami może być kłopot z powodu nieznośnego zwyczaju zmiany nazwisk przy zamążpójściu. No i znajdź tu taką :) MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Uwaga! Konkurs! - to tu miało być :) IP: 217.153.201.* 15.01.05, 12:54 No bo jakbyś Macieju chciał Przemysława zobaczyć w necie, to zapraszam na www.staff.amu.edu.pl/~biologia/studenci.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Uwaga! Konkurs! - to tu miało być :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 11:25 No, no, gratuluję. Widzę kolegę Przemysława w żeńskim otoczeniu. Ja niestety nie mogę się pochwalić obecnością zdjęciową na internecie. Ale... może ktoś znajdzie? W świecie, w którym z ukrycia można zrobić komuś zdjęcie lub opublikować w necie jakieś stare zeskanowane, szanse są duże. :) MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Uwaga! Konkurs! - to tu miało być :) IP: 217.153.201.* 17.01.05, 18:14 Dziękuję za gratulacje. Ech... to stare studenckie czasy były ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Ale też Macieju jesteś w necie IP: 217.153.201.* 17.01.05, 21:17 Co prawda nie ma zdjęcia, ale jest nazwisko ;) Mam nadzieję, że to chodzi o Ciebie www.kpczp-bip.uwoj.bydgoszcz.pl/rejestr.htmlalbo www.kpczp.tpi.pl/rejestr.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Ale też Macieju jesteś w necie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 08:08 Nazwisko to nie problem. Zawsze się nadarzy jakaś okazja typu praca, jakieś konkursy, wypowiedzi na forum (ciekawie jest odkryć np. kogoś kto nazywa się identycznie, ale jest człowiekiem z zupełnie innej bajki). Ale zdjęcia to coś innego. Widzisz przynajmniej jak ten ktoś wygląda po dobrych paru latach. Założę się, że niektórzy zmienili się niewiele, a pewnie są i tacy, których na pierwszy rzut oka byśmy nie rozpoznali. Szukajmy dalej... MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: Ale też Macieju jesteś w necie IP: 193.19.104.* 19.01.05, 10:57 ha ha stare karabiny to znowu ja, mysleliscie pewnie, że położyem na was... nic z tego nie miałem po prostu dostępu do netu, teraz się zmieniło jest dobrze przynajmniej przez jakies 2 miesiące (mam nadzieje że dłuzej )będe mógł regularnie zamieszczać posty(a moze tosty)W każdym razie bedę się starał. Troszke poczytałem zaległości ale nie wszystkie, cóż to za piootr i co za przytyk uczyniła ta niecnota - jestam z wami ale proszę o wyjaśnienia. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Ale też Macieju jesteś w necie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 11:13 Szczerze mówiąc to cholera wie skąd ten Piootr, ale cicho z nim, bo jeszcze się odwezwie. W naszym forum Piootr symbolizuje milczącą większość, która odzywa się tylko w sytuacjach gdy jej zdaniem należy jej się zwrot za bilety na to nudne przedstawienie. Cały czas spodziewam się pozwu o zadośćuczynienie za stracony czas, poświęcony na czytanie wszystkich postów. No i last but not least, witamy z powrotem :) MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Strzałek ??? Niemożliwe... IP: 217.153.201.* 20.01.05, 09:39 No wreszcie się pojawiłeś! A już w Poznaniu chodziły plotki na mieście, że wyjechałeś za chlebem na Wyspy, jak to ostatnio jest w modzie. Nie chcę używać słowa "trendy", bo podobno już nie jest trendy;) A kojarzysz Łukaszu osobę nazywającą się Madzik ? (post z 01.11.2004) Mówi, że chodziła do "B", czyli niejako z Tobą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stzałel Re: Strzałek ??? Niemożliwe... IP: 193.19.104.* 20.01.05, 10:28 wyspy powiadasz.. zastanawiałem sie nad tym poważnie ale dla mnie to nie jest trendy (chociaż muszę przyznaś że sporo osób tam wyjeżdza i można by tak sprawe ująć) dla mnie jest to fakinszit, jednak, ponieważ, niestety nie jestem w krótkim lub dłuzszym okresie zarobić tyle ile by mnie satysfakcjonowało (lub ile jest mi potrzeba) w naszym pięknym kraju- Polsce.Nosiłem się z tym zamiarem i nosze nadal jednak najszybciej na wiosnę.Przeszkodą jest dla mnie super minimalna znajomosc j. ang.Tyle o kasce a raczej jej braku ciagłym i uporczywym, co w tym kraju jest normą- co tu mówić sami wiecie. Jednak pretensje moge miec tylko do siebie- trzeba było się uczyc a nie w szkołę kamieniami rzucać. temat madzik: sądzę że jest osoba która ma na imie Magda- jednak nie wiem która to było ich jak pamiętam kilka.W związku z tym pragne wystosować apel do tej osoby MADZIK UJAWNIJ SIĘ!!! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Strzałek ??? Niemożliwe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 12:33 Hehehe, wyspy, powiadacie. Ja myślałem o tym w 2002 koło Wielkanocy. Ale jak już zacząłem brać to coraz poważniej pod uwagę, znalazła się robota. Płatna jako tako ale przynajmniej stała. Tak więc na wysepki się nie wybieram, a Wam polecam tylko w absolutnej ostateczności. Pozdrówka. MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: Strzałek ??? Niemożliwe... IP: 193.19.104.* 20.01.05, 12:54 właśnie stała a ja juz od dłuzszego czasu tyram na umowe zlecenie a nie mam tak zamiaru do końca życia- dlatego mysle sobie wyspy pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: 81.15.220.* 21.01.05, 09:15 Witam Wszystkich!!!Przemo dzieki za zaproszenie do Was.Pozdrawiam Strzałka z Basią i Marysią.Tu Aga D. Jeżeli pozwolicie bedę tu zaglądać z miła chęcią.Dzisiaj mam wolne w pracy i własnie jade z moim synkiem na łyżwy.Trzymajcie za mnie kciuki abym nie połamała nóg.Miłego dnia dla WSZYSTKICH!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: 217.153.201.* 21.01.05, 12:02 No cześć siostra (Aga)! Fajnie, że zasilisz nieliczne grono stałych bywalców:) Czyżby w tę piękną wiosnę tej zimy był lód na Torbydzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Nowa szata graficzna IP: 217.153.201.* 21.01.05, 12:39 Misie! Zajrzyjcie na www.4lo.bydg.pl/index.php Są całkiem sympatyczne zdjęcia z naszej "budy" i inne jeszcze rzeczy. Teraz to wygląda o wiele lepiej niż poprzednio. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Nowa szata graficzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 14:36 Uwaga! Następny konkurs!!! Co ciekawego widać na zdjęciu: 4lo.bydg.pl/images/zoom/BVLRBI/DSC04634.JPG :) MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: Nowa szata graficzna IP: 81.15.220.* 21.01.05, 16:30 No udało sie moje nogis są całe./Przemo lodowisko mamay teraz na Starym Rynku bo Torbyd jak wiele rzeczy w naszej Bydgoszczy jest juz pustostanem.Co do nowej stronki to zaraz sobie obejrze ,a co do konkursu sody to ja obstawiam sławne drożdżówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: Nowa szata graficzna IP: 193.19.104.* 24.01.05, 09:35 siostra jeżeli jesteś ta Aga D. o jakiej mysle to zdjęcie twoich pociech było ostatnio w Wyborczej.(Pozdrów je od nas). Przemo rzadko w bydzi bywa to nie wie co się w stolicy kuj- pom dzieje. Przemo jeżeli jestess, byłeś, bedziesz fanem BTH to przyjmij do wiadomości TORBYD IS DEAD!!! Teraz możesz się poślizgac na Starym Rynku- taka fajna slizgawka z muzyka przez cały dzień. Co do konkursu to postać przedstawiona na zdjęciu jest mi kompletnie obca, natomiast widzę tabloidy czy jak to się nazywa (tablo bodajże) absolwentów naszego rocznika. Najbardziej rzuca się jednak kiczowaty napis IV c :) o to chodziło? Wygrałem? pozdro dla IV c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Strona 4lo IP: 193.19.104.* 24.01.05, 09:41 Oto co znalazłem , nie wiem czy to widzieliście www.4lo.bydg.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=85&catid=10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Strona 4lo IP: 217.153.201.* 24.01.05, 10:59 Łukaszu S.! Klasa IVc miała i ma najlepsze tablo ze wszystkich, bo sam je robiłem. I wcale nie mamy kiczowatego napisu! Co do BTH, to dawno temu chodziłem na hokej, teraz wolę inne rzeczy. Na łyżwy się nie wybiorę, bo - wsytd się przyznać - nie umiem jeździć. Kiedyś próbowałem na stawiku w Żołędowie i przez tydzień nie mogłem spokojnie siedzieć;) Niestety... Co do konkursów, to Łukaszu po odbiór nagrody możesz się zgłosić na ul. Stawową! Acha, pamiętacie może naszą kanciapkę RSU? Na jakimś zdjęciu na stronach czwórki nawet ją widać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: Strona 4lo IP: 193.19.104.* 24.01.05, 12:01 pamiętam kanciape, nawet jej remont pamiętam. Czy ten szacowny urząd jeszcze działa. A pamiętasz tanie bilety do kina Polonia (takie kiedyś funkcjonowało) na sobotnie przedpołudnia? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: Strona 4lo IP: 81.15.220.* 24.01.05, 17:27 Oczywiście za pamietam kanciapke RSU a takze nasz radiowęzeł u "Biniola" wogóle fajne to były czasy.Strzałek masz racje moje dzieciaczki były w Wyborczej( z okazji dnia Babci).A pamietacie jaki przebierańce były w Halloween?teraz to juz chyba nie ta młodzież?Ech jak dobrze powspominac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Rada Samorządu Uczniowskiego IP: 217.153.201.* 24.01.05, 17:45 Remont RSU to już bardzo zapadł w pamięć nam wszystkim. Niezapomniane boje z tapetą, wieszanie tablicy paździerzowej, albo korkowej (jak kto woli). Najlepsze z tego wszystkiego było organizowanie dyskotek. Po wpuszczeniu "klientów" zamykaliśmy się w kanciapce i zaczynała się konkurencyjna impreza;) A pamiętacie, jak to się kombinowało, by nie być na lekcjach? Że trzeba zrobić jakiś plakat, ogłoszenie etc. i siedziało się w naszym "centrum dowodzenia"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Jak to sie kombinowało? IP: 81.15.220.* 24.01.05, 18:47 Pamietam jak mielismy przez 2 dni z rzędu biologie z prof.Matczak która słyneła z tego że podawała dłłłluugie elaboraty a na następna lekcje trzeba było znać zagadnienie.Więc moje kombinacje polegały na tym ,że zaraz po wejsciu do szkoły ściagałam pierwsze lepsze ogłoszenie o czym kolwiek i informowałam panią prof.że zostałam oddelegowana do przejscia po wszystkich salach w celu informacyjnym.Po sygnale dzwonka po paru minutach wchodziło sie do sali gdzie reszta mojej klasy pociła sie jak mogła odczytało sie newsa no a potem to juz tylko pozostawał sklepik i sławetne drożdzówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Jak to sie kombinowało? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 09:36 Łaaaaaaaaaaał. Forum się rozruszało! Teraz tak: remont RSU pamiętam, nawet przeprowadzałem stosowny wywiad w tej sprawie do "Nomen Omena" :) Chłopaki rzeczywiście się dekowali jak tylko było można, ale przynajmniej było gdzie posiedzieć na okienkach. Co do nie- przebywania na lekcjach, to w moim przypadku było najczęściej wyrzucanie z lekcji za rozmawianie, ze wskazaniem na chemię. Co do sławetności drożdżówek, to niestety nie kojarzę :) Na zdjęciu było rzeczywiście tablo naszej klasy made by Przemo. Niestety mimo dużych powiększeń nie da się go odcyfrować. Zdjęcie tabla mam w formie niezeskanowanej, co jest tym łatwiejsze, że nie posiadam skanera. Pozdrawiam wszytskich forumowiczów. MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: Jak to sie kombinowało? IP: 193.19.104.* 25.01.05, 10:58 faktycznie się rozruszało- i dobrze ja tam się nie dekowałem w RSU, pracowałem ciężko dla dobra ogółu uczniowskiego :) Ja wolałem urywać się z całych lekcji, jednak dobrze mówisz( piszesz ) siostra miło jest powspominać. Wtym miejscu powinien się pojawic niesmiertelny temat moze by tak się spotkać przy piwku i pogadać? Wiem,że ten temat budzi kontrowersje pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Co wyrabiali nasi profesorowie!!!! IP: 81.15.220.* 25.01.05, 10:56 Strzałek pamiętasz jak w waszej grupie na lekcji chemi u "fioletowej profesorki"podczas zajęc kiedy lekcja trwała w najlepsze owa profesorka zaczeła zakładac rajstopy pod biurkiem!Albo jak uczyła nas jak przefiltrowac denaturat aby nadawał sie do spożycia;do dziś pamietam że nalezy przelewac go przez kromke chleba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: Co wyrabiali nasi profesorowie!!!! IP: 193.19.104.* 25.01.05, 13:46 denaturat przez chleb to stary harcerski sposób dla mnie najbardziej zakęcony był Kuczun- dziwoląg, jednak z tego co pamiętam (mogę się jednak mylić) nie miałaś z nim zajęć. Najmilej natomiast wspominam p. Kolan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: Co wyrabiali nasi profesorowie!!!! IP: 81.15.220.* 25.01.05, 16:07 Prof.Kuczun i jego rowerek.Pamietam go chociaz zajec z nim nie miałam.Ja najmilej wspominam p.Gutowska,natomiast ciarki na plecach przechodzą mi na wspomnienie p.Antczak(matematyka)i jejgłos:" D... do tablycy!!!!"A jak tam u Was Klaso "C" kto siał postrach a kto miał nature baranka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Co wyrabiali nasi profesorowie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 07:59 Hejka! Muszę przyznać, że chyba strasznie cierpieliście w liceum, skoro tak dobrze zapamiętaliście dręczących was nauczycieli. Ja byłem słodkim prymuskiem albo nasza klasa miała szczęście do lżejszych nauczycieli. Z tego co pamiętam to miałem zawsze kłopot z nauczycielkami od angielskiego. Jakoś tak szczerze mnie nienawidziły. Koniec końców obie zasiadły naprzeciw mnie w komisji na maturze :) A z przypadków szczególnych wspominam naszych nauczycieli fizyki, których mieliśmy w sumie 3, z czego jeden miał image a'la Lenin :) Może Przemo przypomni więcej. MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: Co wyrabiali nasi profesorowie!!!! IP: 193.19.104.* 26.01.05, 08:34 ja tak mocno nie cierpiałem, rzec by można wcale tylko niekiedy grono pedagogiczne i jego poszczególni przedstawiciele byli mocno uciążliwi np. p. Wojewoda który się uparł, że wygra konkurs na najgorszego nauczyciela i wszystkim palazcom robił pod górkę, naloty na palaczy w kibelku i denucjacja u dyr. Pod tym względem zaskoczył mnie p. Kuczun- "kto nie pali ten wychodz - nie będziecie się truć". No i nie mogę zapomnieć o moim wspaniałym wychowawcy, który nie może odpisać na mojego maila. pozdro dlaewrybady PS Soda ale z iebie ranny ptaszek-myślałem, że będę pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: Co wyrabiali nasi profesorowie!!!! IP: 81.15.220.* 26.01.05, 11:26 Masz racje Soda wy chyba mieliście bardziej łagodnych pedagogów.My mielismy tych co we wszystkich rocznikach siali troche grozy np p.Antczak(matematyka) p.Rekas(chemia)no ale oczywiscie wszystko dzielnie przetrwaliśmy!!Strzałek masz adres mailowy do naszego Biniolka?jezeli mozesz to podaj mi go na aga@pama.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek Re: pierwszy IP: 193.19.104.* 27.01.05, 08:16 raz dwa trzy pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: pierwszy IP: 81.15.220.* 27.01.05, 09:51 Pierwsi moga byc tez ostatnimi a ostatni pierwszymi (jesli wierzyc przysłowiom),ale co tam niech sie Strzałek cieszy.Hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałek łikend IP: 193.19.104.* 28.01.05, 10:43 łikend zaczął się od pracy lecz niedługo wolne i czas na zabawę huraaaaaaaaaaaaa dzisiaj piątek, ale się będzie działo pozdro dla wszystkich leniuchów którym się nawet nie chce napisać parę słów na tym forum, gdzie oni są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: łikend IP: 81.15.220.* 28.01.05, 12:01 Dla mnie "łikend" trwa od wtorku bo i tak jestem w domku(moja córa ma ospe)ale zabawy nie bedzie bo tak juz jest w zyciu ze chwile dobre splataja sie z tymi złymi a w naszej rodzinie jest teraz smutna uroczystosc.Pozdrawiam wszystkich i tym którzy moga sie bawic niech sie bawia na maxa.!!!!Strzałek ucałuj swoje dziewczyny papa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: łikend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:05 Łikend jak łikend :( Ja niestety i sobota i niedziela do 23 w pracy... buuu... Ale wypoczywajcie za mnie! Narta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: łikend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:41 Przemku! Nie przejmuj się! W niedzielę się zobaczymy bo wybieram się do Kinepolis. Jeśli nie dotrę, to znaczy że w sobotę była zbyt ostra impreza :) Pozdrawiam wszystkich weekendujących. Mój weekend będzie 9-dniowy, bo wykorzystuję zaległy zeszłoroczny urlop. MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: IV LO - Matura '96 - klasa C wychow. p.Zenelt IP: 81.15.220.* 31.01.05, 09:41 Witajcie po weekendzie.Jak ja nie lubie poniedziałków.Przez kontrowersyjna Miriam z Tvn-u znowu sie nie wyspałam (człowiek czasem oglada takie głupoty i sam nie wie po co?) ale cóż do pracy rodacy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś