rollo82 26.09.06, 19:31 Pytanie: znacie w inowrocławiu lub okolicy kogoś kto zająłby się odrestaurowaniem starych mebli?? znacie kogoś godnego poleceni/odradzacie?? Z góry THX! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mafilka Re: renowacja starych mebli 27.09.06, 10:52 kiedyś takie wiadomości można było uzyskać w studiu tatuażu na toruńskiej - wejście po schodach w dół, nie wiem jaki numer. Wiem, ze na jednym z domków lipowej mieszkają ludzie, którzy czymś takim się zajmują, pewnie bardziej hobbystycznie, ale o nich właśnie dowiaduj się w tatuażach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rollo82 Re: renowacja starych mebli 28.09.06, 19:09 łooooo! to salon na torunskiej jeszcze funkcjonuje??no, to wpadne tam z pewnoscią...thx za info:) Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: renowacja starych mebli 29.09.06, 07:36 No mam nadzieję, że funkcjonuje... Chociaż dawno nie zagladałam... A, widziałam szyld z renowacja mebli na Rybnickiej 3. Odpowiedz Link Zgłoś
scania81 Re: renowacja starych mebli 02.10.06, 09:40 hej! mój tata jest zegarmistrzem i często daje szafki od zegarów do renowacji sąsiadowi. Zapraszam po informacje do zakładu zegarmistrzowskiego na Andrzeja 33. Odpowiedz Link Zgłoś