Dodaj do ulubionych

trzy światy

29.09.06, 10:51
to nowa kawiarnia tylko dla Kobiet, była któraś tam????
jakie wrażenia??
Obserwuj wątek
    • kaya77 Re: trzy światy 29.09.06, 11:07
      A gdzie ta kawiarnia? Jeszcze o niej nie słyszałam
      • luca28 Re: trzy światy 29.09.06, 11:10
        w dzisiejszej wyborczej w dodatku kulturalnym polecają. Jest na ul. Piotra
        Skargii (to chyba jest w Śródmieściu)
        • mooh Re: trzy światy 29.09.06, 12:56
          Byłam. Idea słuszna, ale realizacja na razie taka sobie. Ale może jak więcej
          osób będzie odwiedzać, to się rozkręci. Ja miałam zastrzeżenia do kuchni, co w
          przypadku restauracji chyba nienajlepiej wróży.
    • mama_idalki Re: trzy światy 29.09.06, 14:20
      No to ja strzelam focha bo to był muj pomysł na kawiarnię <foch i dąs>
      • mama_idalki Re: trzy światy 29.09.06, 14:20
        Boże MÓJ oczywiście. Ale wstyd..
      • luca28 Re: trzy światy 02.10.06, 09:34
        pomysł jest fajny ale widze jeszcze jedną lukę do zagospodarowania, może to
        wykorzytasz. Brakuje w Bydgoszczy miejsca kawiarni, herbaciarni, gdzie można
        pójść z dzieckiem. Spokojnie wpić kawę z koleżanką, mając pod okiem dzieciaki,
        które np. bawią się w kąciku zabaw lub z specjalnym pokoju zabaw. Widziałam coś
        takiego na Słowacji. Była tam kawiarnia przedzielona szybą na część dziecięcą
        gdzie stały zjeżdżalnie, bujaki i piłki i na część dorosłą gdzie można było
        zamówić kawę, ciastko, przeczytać gazetę.
        W restauracjach w Bydgoszczy są jedynie krzesłka dla dzieci a to troche mało,
        wiadomo przecież , że w takie miejsaca nie idzie sie na 10 minut aby zjeśc
        obiad lecz siedzi sie troche dłużej a dzieciaki w między czasie roznoszą pół
        restauracji.

Pomyśl może nad tym, spróbuj wykorzystać może pomoc Urzedu Pracy, lub fundusze
        unijne, które na dobrze napisany projekt dają nawet 80-100% pomocy. Pracownicy
        z Urzędu Pracy odbywają szkolenia z funduszy na pewno w tym pomogą. Ja też znam
        kilka adresów firm zajmujących się funduszami, jakby co to pisz na priv.

Pozdr i głowa do góry
        • martha_s Re: trzy światy 03.10.06, 12:24
          jest taka kawiarnia w Warszawie.
          może Kasia pojedziesz, poszpiegujesz i zrobisz coś takiego w Bydzi? :)

pozdrawiam

Marta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka