IP: *.quest.bydgoszcz.pl 10.11.01, 13:54
Cikawostka dla innych . Wchodzę na czat , żeby o czymś porozmawiać i z gory
przedstawiam się ,że jestem żonaty , by nie było jakiś nieporozumień.
I okazuje się , że wiele pań chce ze mną rozmawiać .
Mało tego twierdzą ,że to bardzo intrygujące ( sam tylko fakt ,że jestem żonaty)
Nie wiem co , czy ja kiedyś zrozumiem kobiety . Przecież mam ich w domu trzy.
Obserwuj wątek
    • tygrysiczka a moze..... 10.11.01, 14:28
      a moze te kobiety z ktorymi gadasz to 14/16 letnie dziewczynki dla ktorych to
      ze jestes zonaty jest intrygujace ...moze dlatego ze to swiadczy o tym ze nie
      masz 17 lat i jestes bardziej dojrzaly:)))) moze......
      • alterego Re: a moze..... 10.11.01, 20:40
        Aby tylko sie nie okazalo, ze wsrod tych kobiet jest twoja zona i corka...
        • Gość: Marek Może IP: *.ckomp.com.pl 10.11.01, 21:03
          Córki za młode , a żona ... .
    • Gość: zoe Re: Czat IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 22:37
      Może i dobrze, że od razu postawiłeś sprawę jasno, nie powinno być
      nieporozumień; bo widzisz byl kiedyś film pod tytułem " Tygrysy lubią świeże
      mięso " z A. Delonem w roli głównej. A z tygrysami trzeba uważać, bo obra
      zalskie to i pamiętliwe, a zatem zawsze może tygrys się odgryżć, zwłaszcza, że
      są one ( tzn. te tygrysy)bez poczucia humoru i wyobrażni, bo wszystko biorą
      dosłownie.
      p.s. żeby nie było nieporozumień, wypowiedż jest ogólna i wszelkie podobieństwo
      jest wykluczone.
      • tygrysiczka Re: Czat 11.11.01, 00:26
        Gość portalu: zoe napisał(a):

> A z tygrysami trzeba uważać, bo obra
        > zalskie to i pamiętliwe, a zatem zawsze może tygrys się odgryżć, zwłaszcza, że
        > są one ( tzn. te tygrysy)bez poczucia humoru i wyobrażni.

a nie mam brac dosłownie czegoś powiedzianego(napisanego;-)w tak sarkastyczny
        sposob! (-JAKIEGOS TAM zwierzaka)......wydaje mi sie ze juz to wyjasnilysmy
        (przeczytaj uwaznie wszystkie moje tamte posty)no ale jesli nadal ci cos nie
        pasuje ,to nie moja wina ! a poza tym ,to wtedy myslalam ,ze zwrot :jakiegos tam
        zwierzaka ,po prostu byl zabawny i nie celowy z twej strony,ale moze po prostu
        zirytowalo cie ze ktos poswiecil JEDEN maly watek na to by zlozyc życzenia
        powrotu do zdrowia kolezance!!!!!!!!

>p.s. żeby nie było nieporozumień, wypowiedż jest ogólna i wszelkie podobieństwo
        jest wykluczone.

a wogole juz nie wiem po co napisalas to....wiadomo ze chodzi ci o mnie (nie
        zaprzeczaj),bo skad nagle wzielaby ci sie taka mysl ,ze te cudowne i piekne
        zwierzeta sa obrazalskie(chcialam zauwazyc ze takie koty nie maja prawa sie
        obrazac ,bo niby na kogo?)

• Gość: Marek Re: Czat IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 11:40
          Nie wiedziałem ,że jesteś chora , ani nie chciałem Cebie urazić .
          Również życzę rychłego powrotu do zdrowia i ślę swoje szczere przeprosiny .
          Wybacz ,że nie listem i tylko do Ciebie ( wyraźnie rządasz tej satysfakcji
          na forum , mam nadzieję ,że Cię tym usatysfakcjonuję ) .
          Marek
          • tygrysiczka do marka 11.11.01, 16:46
            o co chodzi?
    • rhemek Re: Czat 11.11.01, 17:46
      tego tygrysiczko nie wywnioskujesz, gdyz marek chyba przejawia sklonnosc do
      dwuznacznych sarkastycznych wypowiedzi
    • rhemek Re: Czat 11.11.01, 18:56
      marek to nie moja sprawa i tygrysiczka nic o tym poscie nie wie, ale uwazam ze
      nie powinienes wysylac jej glupich maili, szczegolnie ze sam BOISZ SIE
      zalogowac, a wykorzystujesz logowanie innych. Chcialem wyslac ci maila bo znam
      twoja skrzynke, ale uznalem ze publicznie bedzie lepiej.Na tym koncze i nie
      zamierzam sie ciebie czepiac.
      rhemek
      • krotoss Re: Czat 11.11.01, 19:17
        A ja zamierzam jezeli sie okaze to prawda, lub inaczej prawda taka o ktorej
        mysle...

KroTosS
      • tygrysiczka Re: Czat 11.11.01, 21:21
        ...bez komentarza
    • Gość: Marek Re: Czat IP: *.quest.bydgoszcz.pl 12.11.01, 12:12
      Jestem początkującym forumowiczem i niez nam jeszcze Waszych zasad ani języka .
      Wybaczcie mi więc za moje niefortunne wypowiedzi . Postaram się nie obrażać
      innych ( chyba , że ... ) . Was na prawdę nie chcialem obrazić .
      Jeszcze raz przepraszam
      Marek
      • tygrysiczka Re: Czat 12.11.01, 14:24
        nie was tylko mnie! ale spoko ;-) sprawe uwazam za wyjasniona i zakonczona!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka