Gość: Piotras IP: *.zachem.com.pl 26.03.03, 11:03 Anita. Odezwij się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anita P Re: Technikum Chemiczne IP: *.zachem.com.pl 28.03.03, 10:45 Piotras w którym roku kończyłeś szkołę? Pozdrawionka Anita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumis Re: Technikum Chemiczne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 14:45 HEJ PIOTR W KTORYM ROKU KONCZYLES SZKOLE. ZNALI MNIE POD KSYWJA GUMIS OFICJALNIE ASIA. JESLI CHODZILES DO SZKOLY W TYCH LATACH CO JA TO PEWNIE CIE KOJARZE. OJ TEN CHEMIK TO BYLY WSPANIALE LATA ODEZWIJ SIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumis Re: Technikum Chemiczne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 14:45 HEJ PIOTR W KTORYM ROKU KONCZYLES SZKOLE. ZNALI MNIE POD KSYWJA GUMIS OFICJALNIE ASIA. JESLI CHODZILES DO SZKOLY W TYCH LATACH CO JA TO PEWNIE CIE KOJARZE. OJ TEN CHEMIK TO BYLY WSPANIALE LATA ODEZWIJ SIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Technikum Chemiczne IP: *.kutno.mediaclub.pl 12.08.03, 21:49 Nie wiem czy się nie myle ale Asiu miałaś długie blond włosy i jestes z Fordonu? c.uni@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś