radca 30.10.06, 21:13 Bogu Niech Beda Dzieki oraz Ludziom Dobrej Woli za to CPR.To dobra wiadomosc, w rocznice tragicznej smierci Dawida.... radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca jesli Ktos z szefostwa to przeczyta ....prosze.... 30.10.06, 21:24 Jestem przekonany,ze dzieki Temu Centrum Powiadamiania Ratunkowego bedzie mozna skuteczniej przeprowadzac wszelkie akcje ratunkowe.Bedzie mozna uratowac niejedno zycie ludzkie i za to CPR skladam gorace podziekowanie wszystkim Tym, ktorzy przyczynili sie do zrealizowania Tego projektu. Bog Wam Zaplac za To wazne dzielo i tak wazna placowke radca ps. jesli Ktos z szefostwa to przeczyta - to zapytam sie niesmialo { a jest to dla mnie niezwykle wazne i cenne } czy moglbym kiedys Was odwiedzic i zobaczyc jak wyglada To nasze CENTRUM POWIADAMIANIA RATUNKOWEGO w Naszym miescie ? bardzo Prosze Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: jesli Ktos z szefostwa to przeczyta ....prosz 31.10.06, 09:52 jesli cos chcesz to pisz do K. Dombrowicza on te centrum załozyl. Odpowiedz Link Zgłoś
markos55 Centrum Powiadamiania Ratunkowego 30.10.06, 22:23 radca za co Ty dziękujesz,należy tylko współczuć tym co tam pracują,jeden wielki hałas i przekrzykiwanie się,a w czymś takim można coś przeoczyć tylko, szybciej i tak nic nie będzie,samochody jeżdżą po bydgoskich ulicach a nie fruwają helikopterami,z czego tu się cieszyć??w miastach gdzie takie sztuczne twory istnieją ci co pracują tylko narzekają i odchodzą od tego,w czymś takim wszystkie służby wzajemnie sobie tylko przeszkadzają,powodzenia życzę wszystki w Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Re: Centrum Powiadamiania Ratunkowego 30.10.06, 22:27 Zapraszam do głosowania na Dombrowicza... obiecaleś, że jak załatwi to, Twój głos ma. Szkoda, że znów kłamałeś :( Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 30.10.06, 22:37 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Re: Centrum Powiadamiania Ratunkowego 30.10.06, 22:41 Coś mnie tam radco nawyzywał, aż kasować musiano?? :)) Przecież nie skłamałem... napisałeś, że zagosujesz na tego, który CPR powoła :) a fe Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Centrum Powiadamiania Ratunkowego 30.10.06, 22:46 zonc napisał: > Coś mnie tam radco nawyzywał, aż kasować musiano?? :)) Przecież nie > skłamałem... napisałeś, że zagosujesz na tego, który CPR powoła :) > > a fe - przestan sie mnie czepiac zoncu.....i jak widze KAZET wspolpracuje z wasza ekipa..... bo wyzywanie mnie oraz obrazanie mnie - nie jest kasowane przez KAZETA.... malo tego KAZET informuje skad pisane sa teksty pod pewnymi nickami radca ps. KAZET jest stronniczy i zostal celowo pozostawiony sam , aby nie bylo swiadkow w postaci dwoch innych ADMINOW.... dlatego tamci zostali wyeliminowani Odpowiedz Link Zgłoś
pumekss2 Re: Centrum Powiadamiania Ratunkowego 01.11.06, 17:23 marko55 i tu sie Pan myli, CPR jest zaprojektowane w taki sposob, ze sluzby nie utrudniaja sobie pracy :-) po wiecej konkretnych informacji (a nie bezsasadnych komentarzy) zapraszam do Bydgoszczy na ul.Grudziadzka 9-15 BUD C do Wydzialu Zarzadzania Kryzysowego dowie sie Pan tam, a z pewnoscia zobaczy na wlasne oczy, jak bardzosie Pan myli w swojej wypowiedzi oczywiscie prosze nie doszukiwac sie w mojej wypowiedzi ostrego tonu, tylko delikatnego naprostowania Pana niewiedzy :-) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Dowody... 30.10.06, 23:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=814&w=49490135 i co kłamczuszku?? Odpowiedz Link Zgłoś
radca lowca skor zalatwial interesy z prezydentem Bydgo 30.10.06, 23:15 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=34704428&a=35007678 Odpowiedz Link Zgłoś
zonc wierszyk 30.10.06, 23:52 - Wrzuciłeś Andrzejku kartkę do urny, jak obiecałeś? - Kartkę, proszę Pana? Kartkę? Wrzuciłem, Panie miły! - Nie kłamiesz, Andrzejku? Lepiej przyznaj się kochanie! - Jak Zoncia kocham, proszę Pana, że nie kłamię! - Oj, Andrzejku kłamiesz! Lepiej powiedz po dobroci! - Ja miałbym kłamać? Niemożliwe, proszę Pana! - Pan Kostek czeka na ten głos, więc daj mi słowo. - No, słowo daję! I pamiętam szczegółowo: Kartka była biała, A urna była czerwona, A lokal wyborczy...no, taki... tego... Nic takiego nadzwyczajnego, A na kartce - nazwisko I imię... i ta lista z numerem, I pamiętam wszystko: Że dzień był 12 listopada, A jak wrzucałem kartkę do urny, To przechodził pan z komisji, I jeden zonc też wrzucał, Wysoki - wysoki, Taki wysoki, że jak wrzucał, to kucał, I jechała taksówka... i trąbił autobus, I szły jakieś trzy dziewczynki (elodia, ojro i lisiczka), Jak wrzucałem ten głos do skrzynki... Pan głową pokiwał, Otworzył szeroko oczy ze zdumienia: - Oj, Andrzejku, Andrzejku! - Przecież OBIECAŁEŚ, Nawet link wyżej dostałeś, I tak potwronie SKŁAMAŁEŚ! Odpowiedz Link Zgłoś
radca dlaczego skasowano link o lowcy skor i KD ? 30.10.06, 23:56 przeciez o tym bylo glosno w bydgoskich MEDIACH radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca media napisaly o "lowcy skor " u prezydenta miasta 31.10.06, 00:01 radca napisał: > przeciez o tym bylo glosno w bydgoskich MEDIACH > > radca - tak, pisala o tym Gazeta Wyborcza serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,2867785.html Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Re: media napisaly o "lowcy skor " u prezydenta m 31.10.06, 00:19 radca napisał: > radca napisał: > > > przeciez o tym bylo glosno w bydgoskich MEDIACH > > > > radca > > - tak, pisala o tym Gazeta Wyborcza > serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,2867785.html Co to za quasi-dialog?? Sam ze sobą?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
radca jak nie "lowcy skor " - to oltarze ? 31.10.06, 00:21 co by to bylo ,gdyby rozpoczela sie ta "wspolpraca " ..... radca Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Panowie... 31.10.06, 00:43 ...czy moglibyście załatwiać to obrzucanie się foremki gdzieś poza obrębem naszej piaskownicy? :-> Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Re: Panowie... 31.10.06, 00:45 ka_zet napisał: > ...czy moglibyście załatwiać to obrzucanie się foremki gdzieś poza obrębem > naszej piaskownicy? :-> Wybacz, ale administracja nie odpowiada... mimo ze wiele kłamstw jego zostalo im podeslanych np. to z Rulewskim. Tutaj ponownie kłamał! :( ile można? Odpowiedz Link Zgłoś
bujda2 Nowoczesne Centrum Powiadamiania Ratunkowego ru.. 31.10.06, 21:00 Może ty k...wy dyspozytorki pogotowiane będą lepij rozdzielały zlecenia. o pomste do nieba..... Odpowiedz Link Zgłoś
radca chcialbym,aby pozwolono mi obejrzec to CPR...... 31.10.06, 21:40 bardzo bym chcial to wszystko zobaczyc....tak bardzo chcialem,aby powstalo takie CPR w Bydgoszczy.Byc moze ktos moze mi pomoc - bym mogl to zobaczyc ? radca Odpowiedz Link Zgłoś