ethanak 15.11.06, 22:57 Pepper czy Kredens zawalone do ostatnich miejsc - znacie jakieś jeszcze nie odkryte miejsca gdzie bawią się studenci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikimaus11 Re: W Bydgoszczy kluby pełne studentów ! 15.11.06, 22:59 A po co Ci to wiedzieć? Studentki chcesz podrywać? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: W Bydgoszczy kluby pełne studentów ! 15.11.06, 23:02 Wtedy nie szukałby klubu bez studentów , prawda? Szukam miejsca które nie jest tak zatłoczone a w którym bawią się młodzi ludzie , nie ZA młodzi.No jeszcze Trip. Odpowiedz Link Zgłoś
mikimaus11 Re: W Bydgoszczy kluby pełne studentów ! 15.11.06, 23:05 Aaaaaaaa. Niestety, wszędzie pełno. Czasem mniej uczęszczany jest Amsterdam - nie każdemu pasuje modernistyczny wystrój. Ale tylko w niektóre dni o niektórych porach. Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: W Bydgoszczy kluby pełne studentów ! 15.11.06, 23:14 Mózg też zawsze pełen.Kurcze no nie ma czasem jak wyjść do miasta i znaleźć miejsce gdzie są wolne miejsca... Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: W Bydgoszczy kluby pełne studentów ! 15.11.06, 23:16 > znaleźć miejsce gdzie są wolne miejsca... Czasem we Wiatraczku jest coś wolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: W Bydgoszczy kluby pełne studentów ! 16.11.06, 11:48 a_creep napisał: > Czasem we Wiatraczku jest coś wolnego. Ta, w kiblu :-> Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: W Bydgoszczy kluby pełne studentów ! 16.11.06, 11:59 ka_zet napisał: > a_creep napisał: > > > Czasem we Wiatraczku jest coś wolnego. > > Ta, w kiblu :-> przeciez wiadomo, ze nie na sklejkowych ławach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: W Bydgoszczy kluby pełne studentów ! 16.11.06, 12:01 > przeciez wiadomo, ze nie na sklejkowych ławach ;) Może gdyby zagadać z panią w szatni, pozwoliłaby gdzieś obok postać? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: W Bydgoszczy kluby pełne studentów ! 16.11.06, 12:03 > Może gdyby zagadać z panią w szatni, pozwoliłaby gdzieś obok postać? ;-) nie smiej sie z tej pani. naprawde trudno sie czyta ksiazki posrod oparow moczu i grzyba Odpowiedz Link Zgłoś
0maniek0 Re: W Bydgoszczy kluby pełne studentów ! 16.11.06, 11:42 "trip..." ...shit :/ Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: W Bydgoszczy kluby pełne studentów ! 15.11.06, 23:02 > gdzie bawią się studenci? W Pegazie. Odpowiedz Link Zgłoś
plisssken Re: W Bydgoszczy kluby pełne studentów ! 16.11.06, 12:24 Niestety często nie studentów a zwykłych burasów szukających zaczepki. Na miejscu ochroniarzy z Kredensu na Chodka uważniej kontrolowałbym legitymacje i nie wpuszczał w przypadku ich nie posiadania. No chyba, że to znajomi... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: W Bydgoszczy kluby pełne studentów ! 16.11.06, 12:55 plisssken napisał: > Na > miejscu ochroniarzy z Kredensu na Chodka uważniej kontrolowałbym legitymacje i > nie wpuszczał w przypadku ich nie posiadania. Znaczy, mam tam nie bywać? :-> (nie, do burasa się nie poczuwam, ale do braku legitymacji i owszem, a czasami się ze znajomymi na piwo zajdzie) Odpowiedz Link Zgłoś
plisssken Re: W Bydgoszczy kluby pełne studentów ! 16.11.06, 18:23 ka_zet napisał: > plisssken napisał: > > > Na > > miejscu ochroniarzy z Kredensu na Chodka uważniej kontrolowałbym legityma > cje i > > nie wpuszczał w przypadku ich nie posiadania. > > Znaczy, mam tam nie bywać? :-> > (nie, do burasa się nie poczuwam, ale do braku legitymacji i owszem, a czasami > się ze znajomymi na piwo zajdzie) > > No cóż, skoro ochroniarz wymaga ode mnie pokazania legitymacji argumentując, że to klub studencki no to wybacz...to nie mój wymysł tylko ich. A burasa od normalnej kulturalnej osoby odróżnić nie trudno. Niestety z reguły na krzywy ryj wchodzą ci pierwsi. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: W Bydgoszczy kluby pełne studentów ! 17.11.06, 20:52 plisssken napisał: > No cóż, skoro ochroniarz wymaga ode mnie pokazania legitymacji argumentując, że > to klub studencki no to wybacz...to nie mój wymysł tylko ich. Nieno, to wtedy tak. Może ja studencko wyglądam, albo coś... :] Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: W Bydgoszczy kluby pełne studentów ! 27.11.06, 21:26 Taki szczawik z ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
filutern [...] 16.11.06, 10:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
filutern hehe 17.11.06, 20:55 usunieto moj post taki sobie raczej mało dosadny ale komus nie pasował trudno chyba trafiłem w 10 ...juz drugi raz tego samego nie chce mi sie pisac Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak [...] 18.11.06, 12:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
coolek Re: W Bydgoszczy kluby pełne studentów ! 16.11.06, 18:38 W Bydgoszczy w miescie, nawet w studenckie czwartki, studentwo malo a i miejsce w niezbyt licznych bydgoskich pubach sie znajdzie. Im pozniej, tym gorzej. Nie ma tu zadnego zycia nocnego. Po 24-ej predzej spotkasz nawalonego drecha, niz studenta. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: W Bydgoszczy kluby pełne studentów ! 16.11.06, 23:10 no ja bym się z tym wogóle nie zgodził, ale cóż... Nie ma żadnego życia nocnego. żadnego :)) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
plisssken Re: Rumak ! 17.11.06, 21:53 Co za różnica w sumie, student czy nie - pije tak samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
plisssken Re: Rumak ! 20.11.06, 14:06 Szkoda tylko, że w naszych klubach te zniżki nie powalają (wyjątek Kredens, Rumak, Savoy, ewentualnie Sogo [ale ono pada]). Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 Re: Rumak ! 26.11.06, 13:26 W Sogo nie bylem juz wieki! A Kredens nie jest typowo studenckim klubem, przynajmniej ten na Starym Miescie! Odpowiedz Link Zgłoś