02.12.06, 23:11
Czy nie można jakoś blokowac, albo wywalać postów, które są reklamami
administratorów nieruchomości czy jakiś dziwnych stron internetowych? Są
strony oferujące darmowe ogłoszenia, a jeśli będziemy chcieli podyskutować na
temat jakiejś instytucji, albo firmy, to zawsze można, ale na rzeczowe
argumenty, a nie ceny i numery telefonów.
Obserwuj wątek
    • ka_zet Re: Do ka_zet 03.12.06, 18:07
      Można blokować i wywalać. Najlepiej klikać w czerwony kosz, to dotrze do
      etatowej administracji. Ja wywalam jak widzę, ale nie siedzę na forum non-stop.
      • intervention Re: Do ka_zet 03.12.06, 18:11
        Może potrzeba nam jeszcze jednego admina?
        • 0maniek0 Re: Do ka_zet 03.12.06, 19:41
          lepiej nie...juz jednego calcana mieslismy
          • intervention Re: Do ka_zet 03.12.06, 19:45
            0maniek0 napisał:

> lepiej nie...juz jednego calcana mieslismy

W podtekscie składam propozycje swojej kandydatury :p
            • ethanak Re: Do ka_zet 03.12.06, 19:46
              to może ja - byłbym całkiem bezstronny.
              • intervention Re: Do ka_zet 03.12.06, 19:48
                Też bys się przydał ethanaku :)
                • tlss Re: Do ka_zet 03.12.06, 21:25
                  ethanak byłby dobry :)
                  • radca ja bylbym zbyt sprawiedliwy - wiec sie nie nadaje 03.12.06, 21:58
                    ja bylbym za sprawiedliwy.... i dlatego sie nie nadaje na Admina bydgoskiego :)
                    Nie jetem tez "fanatykiem antytorunskim " ... i nie zieje nienawiscia do kazdego
                    sladu torunskiego - jak i nie doszukuje sie " sladow torunskich " ... i to
                    w obsesyjny sposob .... podgrzewajac atmosfere nienawisci do Torunia i Jego
                    mieszkancow.

... ktos juz tutaj kilkakrotnie pisal,ze " nic tak nie laczy jak wspoly
                    wrog "...i dlatego " antytorunscy fanatycy " podsycaja do nienawisci - by w ten
                    spoob laczyc sie .... i miec wspolny cel " walka przeciwko Toruniowi "....

.. cos w stylu z dawnych lat : " bij ...."

radca
                    • tlss Re: ja bylbym zbyt sprawiedliwy - wiec sie nie na 03.12.06, 22:00
                      Przeprosiłeś już zonca ?
                      • radca ZONC dzialal pod plaszczykiem K.Dombrowicza 03.12.06, 22:03
                        tlss napisała:

> Przeprosiłeś już zonca ?

- zonc powinien mnie przeprosic.... tym bardziej,ze dzialal pod patronatem
                        prezydenta miasta Bydgoszczcy - KONSTANTEGO DOMBROWICZA

ZONC I JEGO EKIPA POWINNA MNIE PRZEPROSIC

radca
                        • zonc Re: ZONC dzialal pod plaszczykiem K.Dombrowicza 03.12.06, 23:17
                          Kpisz Radco ???

pozdrawiam i czekam na przeprosiny za atak (zaraz po ogolnym wybaczeniu)
                          dotyczacy Rulewskiego.
                          • radca Re: ZONC dzialal pod plaszczykiem K.Dombrowicza 03.12.06, 23:42
                            zonc napisał:

> Kpisz Radco ???
                            >
                            > pozdrawiam i czekam na przeprosiny za atak (zaraz po ogolnym wybaczeniu)
                            > dotyczacy Rulewskiego.

- spadaj dzieciaku .... majac ochrone z gabinetu prezydenta Dombrowicza
                            pozwalsz sobie na obrazanie i atakowanie oraz wyzwiska na forum....

.. obrazanie i bezczeszczenie wyplywajace z samych zrodel gabinetu KD....
                            wiec jeszcze raz..... nie zycze sobie atakowania i bezczeszczenia....

.... mozesz oddac sprawe do sadu... chetnie pokaze jakie ataki wyplywaly i z
                            czyjej to byly inspiracji....

to,ze prezydent miasta KD wzial cie pod swoje skrzydla - nie upowaznia cie do
                            atakowania mnie i bezczeszczenia mego SP syna.... tak jak nie upowaznia do
                            takich samych atakow MIROSLAWA B. z kancelarii prezydenta KD

.... stalem sie obiektem atakow z samej kancelarii prezydenta KD... i to za
                            przyczyna MIROSLAWA B: JAK I CIEBIE:::: jaki byl w tym udzial najblizsszych
                            wspolpracownikow KD ?

radca
                            • zonc Re: ZONC dzialal pod plaszczykiem K.Dombrowicza 03.12.06, 23:50
                              A co mnie interesuje Twoj syn???? ;\ Kto procz Ciebie sie obecnie nim
                              interesuje tu na forum?? Ty wracasz do spaw ktorych nie bylo. ;\ Mowimy o
                              Tobie, a Ty o nim ;\

> - spadaj dzieciaku

Spadaj dziadku :)

> .... mozesz oddac sprawe do sadu... chetnie pokaze jakie ataki wyplywaly i z
                              > czyjej to byly inspiracji....

Szkoda mojego czasu. Ukryl bys sie w jakims niemieckim panstewku... na
                              ekstradycję nie liczę.

> to,ze prezydent miasta KD wzial cie pod swoje skrzydla -

Tak... adoptował mnie ;\ bo wujek Radca nie chce być już moim przyjacelem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka