Dodaj do ulubionych

Wiceprezydenci

12.12.06, 09:40
Za Expressem Bydgoskim:

"Prezydent Konstanty Dombrowicz obiecał, że kompetencje zastępców przedstawi
najpóźniej w poniedziałek."

Oczywiście tylko naiwni wierzyli w obietnice Dombrowicza.

:-)
Obserwuj wątek
    • tlss Re: Wiceprezydenci 12.12.06, 09:58
      a było napisane w który ? Bo jeśli nie to może ten poniedziałek jeszcze nie
      nastąpił :)
      • a_creep Re: Wiceprezydenci 12.12.06, 10:00
        > Bo jeśli nie to może ten poniedziałek jeszcze nie nastąpił :)

A może nie przedstawił, bo nie mają kompetencji. Biorą tylko wypłatę za nic.
        Przynajmniej nie będzie takich problemów, jak z obecnymi, że niby powinni coś
        robić. :-)
        • tlss Re: Wiceprezydenci 12.12.06, 10:05
          A może czasu nie było ? Bo może jakiś wyjazd się szykuje w celu poszukiwania
          inwestorów ? A ty się malkontencie tylko czepiasz.
          Ja myślę że czasu nie było. Bo skoro prezydent nie miał czasu na napisanie
          listu w sprawie cargo i propozycji marszałka to i pewnie nie było czasu na
          kompetencje wiceprezydentów.
          • a_creep Re: Wiceprezydenci 12.12.06, 10:10
            > A może czasu nie było ?

No tak, nie pomyślałem o tym. Aż mi głupio. Prezydent dba o nas bardzo, a ja się
            czepiam.

O wszystkich takich, jak ja:
            "To nie ludzi to wilki!"

> Bo może jakiś wyjazd się szykuje w celu poszukiwania inwestorów ?

Inwestorów będzie szukał gdzieś, gdzie jest ciepło, czy gdzieś, gdzie można na
            nartach jeździć, jak sądzisz? ;-)

> Bo skoro prezydent nie miał czasu na napisanie listu w sprawie cargo

Nie ma potrzeby pisać listów (za Wyborczą):
            "Już o tym mówiłem z marszałkiem i nie widzę zagrożeń, że coś złego się stanie"
            • tlss Re: Wiceprezydenci 12.12.06, 10:19
              Bo generalnie nasz prezydent jakoś tak nie pisze nie działa jak coś się dzieje
              dla potrzeb regionu a dotyczy bydgoszczy. Z połączniem AM z UMK nie widział
              problemu to i pewnie jak pieniądze pójdą na toruńską starówkę co jak twierdzi
              marszałek będzie kołem zamachowym dla regionu pewnie i z tym się pogodzi.
              A co do poszukiwania inwestorów zawsze twierdziłem że lepiej szukac ich tam
              gdzie jest ładna pogoda i ciepło. No bo sam pomyśl jeśli inwestorzy są w zimnym
              kraju pólnocy i ciepłym kraju południa to przecież lepiej szukac ich na
              południu.
              A przecież odpadają ewentulane problemy związane z zadymką snieżną na lotnisku
              czy oblodzeniem.
    • a_creep Re: Wiceprezydenci 12.12.06, 13:42
      > Oczywiście tylko naiwni wierzyli w obietnice Dombrowicza.

Można się zastanowić, czy gdy to mówił, wierzył, że tak będzie, a później mu się
      odwidziało, czy kłamał świadomie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka