ka_zet 13.12.06, 15:10 Czy ktoś mi może powiedzieć, po co ona tak właściwie powstała? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_creep Re: Strona internetowa MPU 13.12.06, 15:37 Może prezydent Dombrowicz uznał, że taka strona przyciągnie turystów do miasta i inwestorów na pola irygacyjne na których właśnie powstaje SSE? Odpowiedz Link Zgłoś
mikimaus11 Re: Strona internetowa MPU 14.12.06, 00:57 Moim zdaniem, strona ta jest potrzebna, ponieważ wiele informacji będzie tam łatwiej dostępnych. Strona UM stała się zbyt duża i do tego mało przystępna. Niektórych rzeczy nie można tam znaleźć, bo powymyślali dziwne nazwy i dziwne przyporządkowanie. Tu przynajmniej będzie wiadomo, że powinno się odnaleźć informacje z zakresu łądu przestrzennego i poczytać co oni właśnie robią, bo czasem nie wiadomo co robią... Niech tylko ją dokończą, żeby wszystko tam było. Sam kiedyś musiałem jakąś informację ściągnąć, to sięgałem od UM aż po strony UW i okazało się, że w prawie miejskiej informację znalazłem u wojewody. Tak bywa. A ile czasu się marnuje. Odpowiedz Link Zgłoś