luca28 15.12.06, 12:20 począwszy od stycznia, właśnie wróciłam z nowej firmy. Chyba sie dziś upije ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzina Re: zmieniam prace :) 15.12.06, 13:02 Gratulacje!!!! napiszesz cóś więcej - co będziesz robić? baaardzo się cieszę i jeszcze raz gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
natalya20 Re: zmieniam prace :) 15.12.06, 13:14 to ja wypije za ciebie bo mamy dzisiaj w pracy dobre winko:) Odpowiedz Link Zgłoś
luca28 Re: zmieniam prace :) 15.12.06, 13:19 dzieki dziewczyny, będe pracować w swoim zawodzie czyli księgowość i to bardzo blisko ciebie andzia Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: zmieniam prace :) 15.12.06, 18:24 to bardzo fajnie, że blisko, szkoda, że nie u mnie. ja też dziś wypiję Twoje zdrowie bo własnie sie wybieram na firmową Wigilię do Brdy :) życzcie mi dobrej zabawy (z perspektywą jutrzejszych czterech egzaminów będzie musiała być baaardzo szybka i mało "intensywna" niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
jullka04 Re: zmieniam prace :) 15.12.06, 19:39 Gratulacje Luca!! Widzę, że się rozwijasz, a jak się ostatnio widziałyśmy, to słówkiem nie szepnęłaś, że coś się kroi, oj, cicha woda, księgowe brzegi rwie!! A i owszem wypiję twoje zdrowie, bo dziś mam chandrę i nawet ten piątek mnie nie cieszy... Odpowiedz Link Zgłoś
luca28 Re: zmieniam prace :) 18.12.06, 08:32 bo wtedy jeszcze nic nie wiedziałam o tej pracy ;) mam nadzieje, że dziś mam już lepszy świąteczny nastrój Odpowiedz Link Zgłoś
luca28 Re: zmieniam prace :) 18.12.06, 09:57 masz oczywiście miało być :) początkowa euforia troche dziś ustąpiła i teraz sie zastanawiam, czy nieporywam sie z motyką na słońce, jak ja sobie w tej nowej pracy poradze. Odpowiedz Link Zgłoś
agnwil Re: zmieniam prace :) 15.12.06, 22:05 jeżeli jesteś zadowolona to GRATULACJE :) Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: zmieniam prace :) 16.12.06, 13:45 Lucyna - super, gratuluję. Mam nadzieję, że również finansowo to zmiana na lepsze co by Twoich szans na zmianę lokum nie umiejszyło. Natalia - w tej Twojej pracy to chyba jakies niemoralne picie występuje co? Odpowiedz Link Zgłoś
keitii1 Re: zmieniam prace :) 16.12.06, 20:33 Gratuluję i trzymam kciuki oby Ci się w tej nowej pracy super pracowało :) Odpowiedz Link Zgłoś
natalya20 Re: zmieniam prace :) 17.12.06, 21:26 w piatek u mnie w pracy wyjatkowo nikomu do domu sie wracac nie chcialo:) szefowa szybko pojechala a my sobie zrobilismy weekend:) ja wyszlam o 17 (chcialam pojechac autobusem o 15.45:) w domu o 18,30 odpalam komputer a tam jeszcze siedza!!!! normalnie smiac mi sie chce bo co chwile ktos do sklepu szedl:)no ale juz po pracy bylismy:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamamadzia761 Re: zmieniam prace :) 18.12.06, 12:13 Hallllllloo!!!!! U mnie w pracy też poszukują księgowej i (z tego co do mnie dotarło) ma przyjśc nowa Pani od stycznia.... :) Chodzi o szkołę......?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
luca28 Re: zmieniam prace :) 18.12.06, 12:21 nie a szkoda bo praca w szkole łatwiejsza niż dużej firmie produkcyjnej Odpowiedz Link Zgłoś
katarynka_s Re: zmieniam prace :) 18.12.06, 14:40 gratuluję i życzę miłej pracy w nowym miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś
karola2314 Re: zmieniam prace :) 27.12.06, 18:33 a ja jutro ide na rozmowe w sprawie pracy,jestem troszke przerazona bo to mój pierwszy raz,ale mam nadzieje ze dam rade:) Odpowiedz Link Zgłoś