wujas86 22.12.06, 10:47 Witam! chciałbym poznać Wasze opinie na temat stacji paliw (W Bydgoszczy) gdzie tankjecie. jakie polecacie a jakie lepiej omijać szerokim lukiem.Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czwarty.wymiar Re: Stacje paliw 22.12.06, 18:11 Od lat i prawie zawsze Neste. Orlen omijam szerokim łukiem ze względu na ich nieczym nie uzasadnione ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
wujas86 Re: Stacje paliw 22.12.06, 21:43 Tak zgadzam sie na orlenie jest drogo. i na dodatek te wałki z progrmem vitay. ojciec zbierał ileś tam lat te punkty i jak chciał je wykorzystać to jakoś pozmieniali regulamin,że musiał najpierw zatankować za 50 zł żeby móc wlać paliwo za 100 zł.po latach zbierania punktów marna to nagroda. a co myślicie o shell`u?? podobno ma moc to paliwko. Odpowiedz Link Zgłoś
putekm Re: Stacje paliw 22.12.06, 21:50 jaką możesz mieć moc?? skoro cała bena, ropa produkowana jest w kraju i sprzedawana do pośredników, jedynie dodatkowe komponenty może troszkę zmienią ci kolor benzyny... w resztę nie wierze, jedynie co omijam łukiem małe jakieś stacje z bardzo dziwnie niskimi cenami.... gdzie tankuje ostatnio: Orlen Osowa Góra, bądź Dulect w Kruszynie, a jak jestem w Nakle to na stacji PKS-u oni to dopiero mają niskie ceny, ale też bardzo dobrą opinie Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Stacje paliw 24.12.06, 12:41 dyskusja zbędna, bo co kierowca to inna opinia - to tak jakby dyskutować, czyja żona lepsza :-) ps ja tankuje na orlenie, bo mam blisko... Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman Re: Stacje paliw 24.12.06, 13:29 Każdy tankuje tam, gdzie uważa. Szereg lat tankowałem na ESSO. Niestety firma oddała sieć stacji LOTOSOWI. Ale Bogu dzięki, że nie Orlenowi . Ceny tam najwyższe, a za firmą niesie się smród afer. Z LOTOSU jestem zadowolony. Natomiast ORLENOWI dobrze życzę w rywalizacji z Rosjanami. Pożar w Możejkach to ich " robota ". Z dala zalatuje POLONEM i służbami zpecjalnymi znanymi od czasów Iwana Groźnego! Odpowiedz Link Zgłoś
aagatha Re: Stacje paliw 24.12.06, 13:39 gdzie dokładnie w Nakle jest stacja benzynowa PKS-u? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk32 Re: Stacje paliw 24.12.06, 20:48 Czesto tankuje przy makro stacja jet tanio i paliwo dobrej jakości polecam Odpowiedz Link Zgłoś
putekm Re: Stacje paliw 26.12.06, 18:57 aagatha napisała: > gdzie dokładnie w Nakle jest stacja benzynowa PKS-u? jak sama napisalaś na PKS-ie Odpowiedz Link Zgłoś