Gość: Coolezanna IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 12:56 www.coolezanki.prv.pl- nic zdroznego wbrew pozorom drogi Adminie czy tez Redakcjo, prosze zajrzec:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: atomski Re: Zapraszamy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 13:01 sie mnie podoba przynajmniej na pierwszy rzut oka ale osobiscie wolę jak się pisze kultura zamiast cooltura (chodzi o schemat myslowy nie ten konkretny wyraz ) jakiś starej daty jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Zapraszamy 11.04.03, 13:04 Gość portalu: atomski napisał(a): > sie mnie podoba > przynajmniej na pierwszy rzut oka > ale osobiscie wolę jak się pisze kultura zamiast cooltura (chodzi o schemat > myslowy nie ten konkretny wyraz ) A "wiosna" Ci się podobała bezwarunkowo, chociaż w sumie wyglądała gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Zapraszamy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 13:10 nieeeeeee to nie tak przecież wszystko rózni te stronki zupełnie inne cele ,przesłanie ,jakosc i wymagania w zwiazku z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Zapraszamy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 13:08 postawic serwer na sdi! jestescie wielkie tylko ten roz rani me oczy i dusze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Zapraszamy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 13:13 Gość portalu: Ted® napisał(a): > tylko ten roz rani me oczy i dusze i zapomnialyscie o michale zebrowskim Odpowiedz Link Zgłoś
radca przypadkowe podobienstwo :))) 11.04.03, 18:22 :))))))) przypadkowe podobienstwo do niektorych postaci :))) pierwsza z lewej i ubrana "na niebiesko " :))) pozdrowienia radca ps. czy ma to cos wspolnego,ze Stowarzyszeniem Kobiet Aktywnych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colezanna Re: przypadkowe podobienstwo :))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 18:34 Zupelnie przypadkowe Nie ma nic wspolnego no to Up:) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: przypadkowe podobienstwo :))) 11.04.03, 18:51 Gość portalu: Colezanna napisał(a): > Zupelnie przypadkowe > > Nie ma nic wspolnego > > no to Up:) :)))) gratuluje i powodzenia w realizacji zycze radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: przypadkowe podobienstwo :))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.03, 01:19 fore feministka ? - sie porobiło Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Zapraszamy 13.04.03, 12:44 pn183.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl/~coolezanki/index.php3?type=Patriotyzm&action=PatrMNudne&id=1 to jest dorbre :))) nie coolezanka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolezanna Re: Zapraszamy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 21:31 ivica napisał: > > to jest dorbre :))) > > nie coolezanka :)) a dziekuje:)) No to do góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolezanna Re: Zapraszamy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 11:13 A, jak Mać Pariadka może, to i ja jeszcze raz też podnios do góry. Zapraszamy do odwiedzin:))) Odpowiedz Link Zgłoś
radca slowa podziwu 16.04.03, 17:00 Gość portalu: Coolezanna napisał(a): > A, jak Mać Pariadka może, to i ja jeszcze raz też podnios do góry. > Zapraszamy do odwiedzin:))) - ciesze sie,ze chociaz wyscie cos umialy zrealizowac dzieki kontaktom z forum. Mysle,ze bedzie o Was jeszcze niejedno slychac :))) pozdrowienia i powodzenia w realizowaniu celow zamierzonych radca Odpowiedz Link Zgłoś
jollka Re: slowa podziwu 17.04.03, 14:52 radca napisał: > > > - ciesze sie,ze chociaz wyscie cos umialy zrealizowac dzieki kontaktom z forum. > Mysle,ze bedzie o Was jeszcze niejedno slychac :))) > > pozdrowienia i powodzenia w realizowaniu celow zamierzonych > radca Radco, nie bądż taki skromny. W Twoich kontaktach z forum też widać zamierzone cele, niektórzy (złośliwcy!) nazywają to misją. Słychać też o Tobie niejedno, słowem nie tylko colezanki są coolowe. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolezanna Re: slowa podziwu IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 15:07 radca napisał: > > - ciesze sie,ze chociaz wyscie cos umialy zrealizowac dzieki kontaktom z forum. ale to nie sa kontakty z forum:) > Mysle,ze bedzie o Was jeszcze niejedno slychac :))) > > pozdrowienia i powodzenia w realizowaniu celow zamierzonych > radca dzieki bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® link IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 11:35 www.coolezanki.prv.pl/ czy nazwa pochodzi od kolezanki czy od lezanki bo jesli to drugie to moze byc naruszenie regulaminu forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolezanna Re: link IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 12:09 Oj Ted, żeby nawet leżanka Tobie się kojarzyła z .. no z czym właśnie?:)) ale dzięki za podniesienie wątku do góry:) ps Czy oczy i dusza przywykły do różu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: link IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 12:18 Gość portalu: Coolezanna napisał(a): > Oj Ted, żeby nawet leżanka Tobie się kojarzyła z .. > no z czym właśnie?:)) > > no wlasnie > > ps Czy oczy i dusza przywykły do różu? od kiedy sie domyslam, ze nie chodzi o lezanki nie ma juz po co zagladac;) feministka tez juz raczej nie zostane wiec juz mnie roz nie meczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colezanna Zmiana adresu IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 10:00 W zwiazku z czestymi usterkami serwisu prv.pl Coolezanki zmuszone zostaly do wykupienia domeny. "Adres sie jeszcze rozsyla", ale sa juz szczesliwcy, ktorym udalo sie wejsc na: www.coolezanki.com Gdyby ktos probowal teraz, a by mu sie nie udalo, prosze probowac - np. jutro. (Czas rozsylania od 24 do 48 h) W uklonie pozostajac Colezanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koparkospychacz Re: Zmiana adresu IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 14:40 jak to u nas na wsi mawiają : coolowo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Zmiana adresu IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 14:47 jak zmienialyscie adres to trzeba bylo wyeliminowac jakanie to po ile te lezanki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koparkospychacz Re: Zmiana adresu IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 14:52 to nie jąkanie ,to cooltura trzepakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolezanna Re: Zmiana adresu IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 14:59 Czujemy, że zrobimy wszystko, by pozyskać jako felietonistę koparkospychacza jako wytrawnego obserwatora rzeczywistosci - ten skrót myślowy, ten błysk. Ach... To co , może jakiś mały felieton na początek?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koparkospychacz Re: Zmiana adresu IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 15:01 Gość portalu: Coolezanna napisał(a): > Czujemy, że zrobimy wszystko, by pozyskać jako felietonistę koparkospychacza > jako wytrawnego obserwatora rzeczywistosci - ten skrót myślowy, ten błysk. > Ach... > To co , może jakiś mały felieton na początek?:) > ale ja jestem płci męskiej .co prawda mam część żeńską ,tj koparkę ,ale głównie jestem spychaczem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colezanna Re: Zmiana adresu IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 15:04 Gość portalu: koparkospychacz napisał(a): > > > ale ja jestem płci męskiej .co prawda mam część żeńską ,tj koparkę ,ale głównie > > jestem spychaczem no cóż, tylko się cieszyć:) nie jesteśmy męskimi szowinistkami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jollka Re: Zmiana adresu 17.04.03, 14:59 Gość portalu: Ted® napisał(a): > jak zmienialyscie adres to trzeba bylo wyeliminowac jakanie > to po ile te lezanki? Gość portalu Ted napisał: od kiedy sie domyslam, ze nie chodzi o lezanki nie ma juz po co zagladac;) feministka tez juz raczej nie zostane wiec juz mnie roz nie meczy :) Jednak nie dają Panu spokoju te leżanki. Może materac pożyczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
okiti Re: Zmiana adresu 17.04.03, 17:07 Mnie sięudalo wejsc na coolezanki.com, strona ladna, tylko czemu taka szara? Kolorów zabrakło? I chyba trzeba to jeszcze ogłosic kobietom, a nie tylko niewyzytym trzepakom i spychaczom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Zapraszamy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 21:13 Spychu piszesz? gdzie jest to duze zdjecie coollezanek? te spojrzenia, ech Odpowiedz Link Zgłoś