Dodaj do ulubionych

Konfesjonał

07.07.26, 15:08
Jeśli macie jakieś grzechy z których chciałybyście się wyspowiadać to zapraszam do tego wątku! Zwłaszcza jeśli zgrzeszyłyście myślą!
🤗
Obserwuj wątek
    • lajtova Re: Konfesjonał 07.07.26, 15:19
      Dałabym sobie nasr... na cycki za odpowiednią kasę.
      • pepsi.only Re: Konfesjonał 07.07.26, 15:37
        A pocztę ostatnio sprawdzałaś? Y/N
        • lajtova Re: Konfesjonał 07.07.26, 18:29
          Przed chwilą po powyzszym moniciesmile
          • pepsi.only Re: Konfesjonał 07.07.26, 19:04
            Zatem bądź pozdrowiona na forum, jak i meilowo.
      • homohominilupus Re: Konfesjonał 07.07.26, 17:58
        A za ile?

I tylko na cycki?
    • maszkaroni Re: Konfesjonał 07.07.26, 15:29
      A jak zgrzeszyłem uczynkiem to może być? wink
    • alpepe Re: Konfesjonał 07.07.26, 15:41
      Z całego serca nienawidzę myśliwych. Uważam, że nie ma wśrod nich dobrych ludzi i każdego chętnie widziałabym martwym.
      • pepsi.only Re: Konfesjonał 07.07.26, 15:47
        To i ja: nikomu nie życzę źle, tylko jednemu politykowi tak z serca życzę zdychania w wielkich męczarniach! Szampan czeka, będzie pite, jak w końcu pojawią się nekrologi z nazwiskiem tej łachudry.
        😈😈😈
        • malgosiagosia Re: Konfesjonał 07.07.26, 15:55
          pepsi.only napisała:

> To i ja: nikomu nie życzę źle, tylko jednemu politykowi tak z serca życzę zdyc
          > hania w wielkich męczarniach! Szampan czeka, będzie pite, jak w końcu pojawią s
          > ię nekrologi z nazwiskiem tej łachudry.
          > 😈😈😈

Tak zle zyczysz Tuskowi? Wiem, ze to slaby czlowiek, ale smierci nie zycze nawet jemu.
        • marta.graca Re: Konfesjonał 07.07.26, 17:10
          Kto to ?
          • pepsi.only Re: Konfesjonał 07.07.26, 19:09
            A nie warto nawet wspominać nazwiska tego zaflejtuszonego starucha, bo im mniej o nim w mediach, tym lepiej.
      • malgosiagosia Re: Konfesjonał 07.07.26, 15:53
        alpepe napisała:

> Z całego serca nienawidzę myśliwych. Uważam, że nie ma wśrod nich dobrych ludzi
        > i każdego chętnie widziałabym martwym.

Stany Zjednoczone – ok. 15–16 milionów licencjonowanych myśliwych. Polowania na jelenie, indyki, kaczki, łosie, niedźwiedzie i inną zwierzynę są bardzo popularne.
        Rosja – kilka milionów myśliwych. Poluje się m.in. na łosie, dziki, niedźwiedzie i ptactwo.
        Kanada – około 1 miliona aktywnych myśliwych. Silna tradycja łowiecka, zwłaszcza wśród mieszkańców terenów wiejskich i rdzennych społeczności.
        Francja – około 1 miliona myśliwych; jeden z najwyższych wskaźników w Europie.
        Hiszpania – około 800–900 tysięcy myśliwych.
        Włochy – kilkaset tysięcy myśliwych.
        Niemcy – około 450–500 tysięcy licencjonowanych myśliwych.
        Polska – około 130–140 tysięcy myśliwych.

To teraz sie zastanow, czy zyczysz tym wszystkim ludziom smierci.

A jeszcze sa

Inuici,
        Samowie (bardziej znani z hodowli reniferów, ale tradycyjnie także polowali),
        Jakuci,
        Ewenkowie,
        Hadza,
        San,
        Mongołowie (polowania mają wielowiekową tradycję, choć dziś nie są głównym źródłem utrzymania).

No i co ty bidulko zrobisz z takim tlumem ludzi?
        • mayoliijka Re: Konfesjonał 07.07.26, 17:34
          A żeby trochę uzupełnić obrazek, to warto dodać, że w Afryce populacja słoni rośnie w krajach gdzie polowania są legalne i maleje tam, gdzie są zakazane🤷‍♀️
          • mayoliijka Re: Konfesjonał 07.07.26, 17:35
            Wybijając myśliwych przyczyniasz się do śmierci słoni 😉
          • malgosiagosia Re: Konfesjonał 07.07.26, 17:42
            mayoliijka napisała:

> A żeby trochę uzupełnić obrazek, to warto dodać, że w Afryce populacja słoni ro
            > śnie w krajach gdzie polowania są legalne i maleje tam, gdzie są zakazane🤷‍♀️

Ameryki Pld, Afryki i Azji nawet nie tknęłam. Tylko takie naiwne, ignoranckie mądrale mogą myśleć, ze myslistwo to zło jest wielkie. Pewnie, ze istnieja jakies zwyrodnienia, ale te istnieja wszedzie, w kazdej dziedzinie zycia.
            • mayoliijka Re: Konfesjonał 07.07.26, 17:51
              No właśnie. I, jak się okazuje, paradoksalnie myślistwo może być skutecznym narzędziem do ochrony zwierząt.

malgosiagosia napisała:

>Tylko takie naiwne, ignoranckie
              > mądrale mogą myśleć, ze myslistwo to zło jest wielkie.
      • nick_z_desperacji2 Re: Konfesjonał 07.07.26, 17:23
        Jak widzę, że myśliwy zastrzelił myśliwego, to czuję, że dostał, na co zasłużył.
        • malgosiagosia Re: Konfesjonał 07.07.26, 17:37
          nick_z_desperacji2 napisała:

> Jak widzę, że myśliwy zastrzelił myśliwego, to czuję, że dostał, na co zasłużył
          > .

A jak kierowca zabija kierowce, to tez tak czujesz?
          • nick_z_desperacji2 Re: Konfesjonał 07.07.26, 18:05
            Jeśli pijak rozbija się na drzewie, to nieszczególnie mi żal. Zwykli kierowcy to inna kategoria niż pijacy z bronią, dzielnie broniący nas przed inwazją zajęcy.
    • homohominilupus Re: Konfesjonał 07.07.26, 17:57
      Wypadałoby zacząć od siebie.
    • sitniczek Re: Konfesjonał 07.07.26, 18:02
      Literek by mi zabrakło..
    • madame_edith Re: Konfesjonał 07.07.26, 18:05
      Wszystkich podatnych na prawicowe pie...lo wysłałabym w kosmos z biletem w jedną stronę. Nie ma większego zła niż prawicowi politycy wykorzystujący cynicznie swoich głupich wyborców. Niestety życzę im wszystkim jak najgorzej.
      • simply_z Re: Konfesjonał 07.07.26, 19:03
        Prawica, Lewica...jedno wielkie szambo, teatrzyk cieni, którymi sterują szare eminencje i wielkie koncerny, a ludzie nadal podniecają się tą farsą.
        • homohominilupus Re: Konfesjonał 07.07.26, 19:45
          No otóż.

Absolutnie nie po drodze mi z prawicą ale lewicowe banieczki, chora poprawność polityczna itp nie okazują sie wcale lepsze 🤮
    • hailey_bieber2004 Re: Konfesjonał 07.07.26, 19:31
      Ja grzeszę nieumiarkowaniem w ciuchów nabyciu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka