minivini 07.07.26, 15:08 Jeśli macie jakieś grzechy z których chciałybyście się wyspowiadać to zapraszam do tego wątku! Zwłaszcza jeśli zgrzeszyłyście myślą! 🤗 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajtova Re: Konfesjonał 07.07.26, 15:19 Dałabym sobie nasr... na cycki za odpowiednią kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Konfesjonał 07.07.26, 19:04 Zatem bądź pozdrowiona na forum, jak i meilowo. Odpowiedz Link Zgłoś
maszkaroni Re: Konfesjonał 07.07.26, 15:29 A jak zgrzeszyłem uczynkiem to może być? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Konfesjonał 07.07.26, 15:41 Z całego serca nienawidzę myśliwych. Uważam, że nie ma wśrod nich dobrych ludzi i każdego chętnie widziałabym martwym. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Konfesjonał 07.07.26, 15:47 To i ja: nikomu nie życzę źle, tylko jednemu politykowi tak z serca życzę zdychania w wielkich męczarniach! Szampan czeka, będzie pite, jak w końcu pojawią się nekrologi z nazwiskiem tej łachudry. 😈😈😈 Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Konfesjonał 07.07.26, 15:55 pepsi.only napisała: > To i ja: nikomu nie życzę źle, tylko jednemu politykowi tak z serca życzę zdyc > hania w wielkich męczarniach! Szampan czeka, będzie pite, jak w końcu pojawią s > ię nekrologi z nazwiskiem tej łachudry. > 😈😈😈 Tak zle zyczysz Tuskowi? Wiem, ze to slaby czlowiek, ale smierci nie zycze nawet jemu. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Konfesjonał 07.07.26, 19:09 A nie warto nawet wspominać nazwiska tego zaflejtuszonego starucha, bo im mniej o nim w mediach, tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Konfesjonał 07.07.26, 15:53 alpepe napisała: > Z całego serca nienawidzę myśliwych. Uważam, że nie ma wśrod nich dobrych ludzi > i każdego chętnie widziałabym martwym. Stany Zjednoczone – ok. 15–16 milionów licencjonowanych myśliwych. Polowania na jelenie, indyki, kaczki, łosie, niedźwiedzie i inną zwierzynę są bardzo popularne. Rosja – kilka milionów myśliwych. Poluje się m.in. na łosie, dziki, niedźwiedzie i ptactwo. Kanada – około 1 miliona aktywnych myśliwych. Silna tradycja łowiecka, zwłaszcza wśród mieszkańców terenów wiejskich i rdzennych społeczności. Francja – około 1 miliona myśliwych; jeden z najwyższych wskaźników w Europie. Hiszpania – około 800–900 tysięcy myśliwych. Włochy – kilkaset tysięcy myśliwych. Niemcy – około 450–500 tysięcy licencjonowanych myśliwych. Polska – około 130–140 tysięcy myśliwych. To teraz sie zastanow, czy zyczysz tym wszystkim ludziom smierci. A jeszcze sa Inuici, Samowie (bardziej znani z hodowli reniferów, ale tradycyjnie także polowali), Jakuci, Ewenkowie, Hadza, San, Mongołowie (polowania mają wielowiekową tradycję, choć dziś nie są głównym źródłem utrzymania). No i co ty bidulko zrobisz z takim tlumem ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
mayoliijka Re: Konfesjonał 07.07.26, 17:34 A żeby trochę uzupełnić obrazek, to warto dodać, że w Afryce populacja słoni rośnie w krajach gdzie polowania są legalne i maleje tam, gdzie są zakazane🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
mayoliijka Re: Konfesjonał 07.07.26, 17:35 Wybijając myśliwych przyczyniasz się do śmierci słoni 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Konfesjonał 07.07.26, 17:42 mayoliijka napisała: > A żeby trochę uzupełnić obrazek, to warto dodać, że w Afryce populacja słoni ro > śnie w krajach gdzie polowania są legalne i maleje tam, gdzie są zakazane🤷♀️ Ameryki Pld, Afryki i Azji nawet nie tknęłam. Tylko takie naiwne, ignoranckie mądrale mogą myśleć, ze myslistwo to zło jest wielkie. Pewnie, ze istnieja jakies zwyrodnienia, ale te istnieja wszedzie, w kazdej dziedzinie zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
mayoliijka Re: Konfesjonał 07.07.26, 17:51 No właśnie. I, jak się okazuje, paradoksalnie myślistwo może być skutecznym narzędziem do ochrony zwierząt. malgosiagosia napisała: >Tylko takie naiwne, ignoranckie > mądrale mogą myśleć, ze myslistwo to zło jest wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Konfesjonał 07.07.26, 17:23 Jak widzę, że myśliwy zastrzelił myśliwego, to czuję, że dostał, na co zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Konfesjonał 07.07.26, 17:37 nick_z_desperacji2 napisała: > Jak widzę, że myśliwy zastrzelił myśliwego, to czuję, że dostał, na co zasłużył > . A jak kierowca zabija kierowce, to tez tak czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Konfesjonał 07.07.26, 18:05 Jeśli pijak rozbija się na drzewie, to nieszczególnie mi żal. Zwykli kierowcy to inna kategoria niż pijacy z bronią, dzielnie broniący nas przed inwazją zajęcy. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Konfesjonał 07.07.26, 18:05 Wszystkich podatnych na prawicowe pie...lo wysłałabym w kosmos z biletem w jedną stronę. Nie ma większego zła niż prawicowi politycy wykorzystujący cynicznie swoich głupich wyborców. Niestety życzę im wszystkim jak najgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Konfesjonał 07.07.26, 19:03 Prawica, Lewica...jedno wielkie szambo, teatrzyk cieni, którymi sterują szare eminencje i wielkie koncerny, a ludzie nadal podniecają się tą farsą. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Konfesjonał 07.07.26, 19:45 No otóż. Absolutnie nie po drodze mi z prawicą ale lewicowe banieczki, chora poprawność polityczna itp nie okazują sie wcale lepsze 🤮 Odpowiedz Link Zgłoś
hailey_bieber2004 Re: Konfesjonał 07.07.26, 19:31 Ja grzeszę nieumiarkowaniem w ciuchów nabyciu. Odpowiedz Link Zgłoś