Dodaj do ulubionych

konkurs z nagrodami

IP: 194.203.162.* 20.11.01, 14:27
Dedykuje ten post Rhemkowi, ktory jezeli chodzi o liczbe nowych postow, to moglby pisac w
reprezentacji Polski!!! ;-)))

Konkurs polega na zgloszeniu najciekawszego tytulu dla nowego watku. Nie bojcie sie zadnych, nawet
najtrudniejszych tematow. Wszystko jest dobre - watki typu "jakie cechy charakteru cenicie u swojego
kota?", "jakie psie szczekanie lubicie najbardziej?", "jaka czesc silnika samochodowego wzbudza
Wasz usmiech kiedy o niej myslicie?", czy tez "ktory magazynier w Bydgoszczy jest
najseksowniejszym pacjentem dentystycznym?" beda mile widziane.

Na zwyciezce czeka atrakcyjna nagroda w postaci uscisku reki prezesa (ktokolwiek nim jest)!!!!

pzdr

o.
Obserwuj wątek
    • Gość: atomski Re: konkurs z nagrodami IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 15:28
      A daj dobry przykład :))))))))))
      • Gość: ochman Re: konkurs z nagrodami IP: 194.203.162.* 20.11.01, 15:32
        malo to ich podalem w poscie tytulowym???

poza tym podam najlepszy pomysl, wygram i od razu naraze sie na pomowienia, ze wszystko od
        poczatku bylo ustawione :-)))
        • Gość: #kasia "czy milosc zwraca inteligencje" IP: 194.204.138.* 20.11.01, 15:58
          • Gość: ochman warunki konkursu IP: 194.203.162.* 20.11.01, 16:05
            Tylko prosze bardzo bez swinstw takich jak zwracanie czy sikanie - najlepiej zeby bylo milo: o
            ptaszkach, kwiatkach - tak w ogole przyrodniczo... :-)))

• Gość: #kasia ntxt IP: 194.204.138.* 20.11.01, 15:59
          • krotoss Re: ntxt [z txt :-) ] 20.11.01, 18:21
            Nie o to zwracanie #kasi chodzilo.. chyba.

KroTosS

Ps.Ale jak to o czym mysle #kasiu to nie tak ostro bo "go" moze zabolec.
    • Gość: Ted® zgloszenie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 21:42
      www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=BYDGOSZCZ&wid=564654&aid=564654
      • Gość: ochman Re: zgloszenie IP: 194.203.162.* 21.11.01, 11:21
        Ted - nic nie zyskasz podlizujac sie jury!!!!
        (ok - moze przyznam Ci 2-ga nagrode pewnie i tak nikt nie zauwazy)
    • Gość: ochman ogloszenie wyniku IP: 194.203.162.* 21.11.01, 11:57
      Niniejszym chcialbym podsumowac konkurs na najciekawszy tytul watku.

Po calonocnych obradach jury przyznalo 2 nagrody:
      1. uscisk reki prezesa dostaje Rhemek za "ochmandlaczegotakgolubimymiszczaimedrca!!!!??"
      2. uscisk lewej reki prezesa dostaje Ted za "ochmangolubimy?"

Nagrody, tradycyjnie, przeslemy poczta.
      Dziekujemy za liczne zgloszenia, zapraszamy w przyszlym roku

o.
      przewodniczacy jury
      • Gość: Ted® Re: ogloszenie wyniku IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 12:59
        protestuje!!!!, mialo byc o przyrodzie
        a pierwsze miejsce zdobyla wazelina- produkt przemyslu chemicznego,
        nieekologiczny
        ze zgloszonych watkow tylko moj spelnia kryteria konkursu, wiec ta lewa reka to
        mozesz sie podrapac .. gdzie chcesz, ja tej nagrody nie przyjmuje
        • Gość: atomski Re: ogloszenie wyniku IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 13:11
          Tym bardziej,ze to ja miałem wygrać.Taki był układ ,choć nic nie napisałem !!
          ochman oddawaj kasę !!!
          • Gość: ochman Re: ogloszenie wyniku IP: 194.203.162.* 21.11.01, 13:21
            Gos´c´ portalu: atomski napisa?(a):

> Tym bardziej,ze to ja mialem wygrac.Taki byl uklad ,choc nic nie napisalem !!
            > ochman oddawaj kase !!!

No i masz babo placek... A myslisz ze dlaczego podmienilem nagrody i Rhemek dostanie uscisk dloni
            prezesa? (nb. Ted - w tym konkursie trzeba odebrac nagrode i jeszcze za nia podziekowac!)
            • Gość: atomski Re: ogloszenie wyniku IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 14:42
              No ... a już się bałem !
              Tyle teraz nieuczciwosci na świecie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka