Gość: Bogna IP: *.dip.t-dialin.net 01.02.07, 23:10 Szukam dawnego kolegi szkolnego Jarka K. (szkola podst.nr 42) Pozdrawiam z polnocy - Bogna (HH) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szkoła nr 42 Re: Poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:30 Nazwisko@op.pl Jeśli to ten Jarek K /obecnie znany biznesmen/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. Re: Poszukuje IP: *.dip.t-dialin.net 02.02.07, 00:43 Gość portalu: Szkoła nr 42 napisał(a): > Nazwisko@op.pl Jeśli to ten Jarek K /obecnie znany biznesmen/< Widze, ze jestes posrednikiem (zaden znany biznesmen nie pisze o sobie, ze jest znanym biznesmenem :-)) Masz gadu-gadu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szkoła nr 42 Re: Poszukuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:32 Ja nie jestem biznesmenem i nie napisałam o sobie, ale odpowiedziałam na Twoje pytanie. Jeśli znasz nazwisko wyślij e'mail lub skorzystaj z nazwiska w Skype'ie.. Jarek K. sam zdecyduje, czy interesuje Go kontakt z Tobą ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. Re: Poszukuje IP: *.dip.t-dialin.net 02.02.07, 13:21 Gość portalu: Szkoła nr 42 napisał(a): > Ja nie jestem biznesmenem i nie napisałam o sobie, ale odpowiedziałam na Twoje > pytanie. Jeśli znasz nazwisko wyślij e'mail lub skorzystaj z nazwiska w > Skype'ie.. Jarek K. sam zdecyduje, czy interesuje Go kontakt z Tobą !< Dziekuje za odpowiedz i przepraszam jesli urazilam. Szukalam na skype i mysle, ze mowimy o dwoch roznych osobach. Jeszcze raz dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szkola 42 Re: Poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 23:08 Trudno, życzę powodzenia w dalszych poszukiwaniach. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś