ivica 22.04.03, 03:00 Ponawiam swój apel o wspólne oddanie krwi 24 kwietnia (czwartek). Proponuje godz. 16.00. stacja krwiodawstwa ul Markwarta (obok pogotowia). To nic nie boli a daje niesamowita satysfakcje (w końcu ratuje sie życie) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sara Re: up up...... [ntxt] IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 15:32 no to się w końcu spotkamy ivico pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: AKCJA W BYDGOSZCZY II 24.04.03, 20:34 I co był ktoś?? ja byłem tak jak pisałem o 16. swoje 600 ml zostawiłem :)) pzdr. tych odważnych którzy przyszli Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: AKCJA W BYDGOSZCZY II 24.04.03, 21:47 cos mi sie wydaje ze sam bylem :((( no tak tutaj to tylko potrafia zarzucac brak partiotyzmu i sugerowac iz nie jest sie inteligentem. A gdy przychodzi do dzilalania to tylko biadolic potrafia. powiem szczerze: uwazam iz moje bezinteresowne oddanie krwi ma w sobie wiecej patiotyzmu niz piep..... o nim na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: AKCJA W BYDGOSZCZY II IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 21:51 bardzo przepraszam, bardzo nie bylem i nie bede nie moge oddawac krwi bo jej nie chca a za krwawienie na ulicy mozna mandat dostac czy jestem usprawiedliwiony? czy bede mogl w przyszlosci jeszcze troche pop..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: AKCJA W BYDGOSZCZY II IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 22:22 ivica napisał: > a troche jasniej :)) z keczapem czy musztarda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: AKCJA W BYDGOSZCZY II IP: *.acn.waw.pl 24.04.03, 21:58 Bylbym w Bydzi, bym się przyłączył. Zresztą i tak nie przyjmuja krwi z promilami. A jakoś od poniedziałku nie mogę się ich pozbyć. HouP! Houp! Pozdrawiam i życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś