Gość: LJane Nie mogac się oprzeć... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.03, 23:41 ... krótkie sprawozdanie ;) W sobotę jednak trafiłam do Węgliszka na 21. Okazja była przednia i żałujcie, że nie było Wam po drodze ;p Stive Baker i Chris Jones - w 3. słowach: raj dla umęczonej codziennością duszy... A nocne jam session z Green Grasem? ;) Komentarz jest zbędny, prawda? ;) Nie sądzę, żebym mogła Was w tym względzie zaskoczyć ;P Powiem tylko, że moja płytka GG nabrała jeszcze większej wartości ;) A akt ten dokonał się w hmmm damskiej toalecie? Nie pytajcie mnie, jak to mozliwe ;P Resztę opowiem Wam przy najbliższej okazji. Wierzcie mi, jest CO. Byłam z Asią, żeby już nie było zadnych wątpliwości ;) Pozdrawiam @ll, a szczególnie BEZPOŚREDNIO zainteresowanych tematem ;) PS: Poznałam m.in. jednego z Braci naszego drogiego Foroomowicza. Jego Synka też ;) Fajny dzieciak. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Nie mogac się oprzeć... 01.09.03, 23:57 Gość portalu: LJane napisał(a): > Powiem tylko, że moja płytka GG nabrała jeszcze większej wartości ;) A akt > ten > dokonał się w hmmm damskiej toalecie? Nie pytajcie mnie, jak to mozliwe ;P Osikanie płyty likwiduje rysy. > PS: Poznałam m.in. jednego z Braci naszego drogiego Foroomowicza. > Jego Synka też ;) > Fajny dzieciak. Łobuz mały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Nie mogac się oprzeć... IP: *.amb.bydgoszcz.pl 02.09.03, 07:50 lokator napisał: > Gość portalu: LJane napisał(a): > > > Powiem tylko, że moja płytka GG nabrała jeszcze większej wartości ;) A akt > > > ten > > dokonał się w hmmm damskiej toalecie? Nie pytajcie mnie, jak to mozliwe ;P > > Osikanie płyty likwiduje rysy. A co jak płyta była bez rys? ;) O tym nie pomyślałeś? Dbam o nią ;) A teraz dbać będę jeszcze bardziej ;P PS: Nawet PSa mi napisał ;) > > > PS: Poznałam m.in. jednego z Braci naszego drogiego Foroomowicza. > > Jego Synka też ;) > > Fajny dzieciak. > > Łobuz mały. Czy ja wiem? Jaskieś 2. metry ;) A co do synka - ja Mu nic zarzucić nie potrafię. No chyba tylko to, że... jakoś tak podobny do Wujka ;P Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Nie mogac się oprzeć... 02.09.03, 23:14 Gość portalu: LJane napisał(a): > A co jak płyta była bez rys? ;) > O tym nie pomyślałeś? > Dbam o nią ;) Osikanie płyty zwiększa kontrast między zerami i jedynkami. Promień lasera lepiej się odbija i nie ma błędów odczytu. Można użyć starszego napędu CD. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Nie mogac się oprzeć... 03.09.03, 23:41 Gość portalu: LJane napisał(a): > lokator napisał: > > > Gość portalu: LJane napisał(a): > > > > > Powiem tylko, że moja płytka GG nabrała jeszcze większej wartości ;) > A akt > > > > > ten > > > dokonał się w hmmm damskiej toalecie? Nie pytajcie mnie, jak to mozli > we ;P > > > > Osikanie płyty likwiduje rysy. > > A co jak płyta była bez rys? ;) > O tym nie pomyślałeś? > Dbam o nią ;) > A teraz dbać będę jeszcze bardziej ;P > > PS: Nawet PSa mi napisał ;) > > > > > PS: Poznałam m.in. jednego z Braci naszego drogiego Foroomowicza. > > > Jego Synka też ;) > > > Fajny dzieciak. > > > > Łobuz mały. > Czy ja wiem? Jaskieś 2. metry ;) > A co do synka - ja Mu nic zarzucić nie potrafię. No chyba tylko to, że... jakoś > > tak podobny do Wujka ;P > > Pozdrawiam @ll A Zuzia nauczyła się nowego zwrotu: "Idź prostować banany na drzewo". Babcia była wniebowzięta: "Mów tak do mnie jeszcze! Jak Ty pięknie mówisz!" Ale mojego "grzej zelówy" nie powtarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Nie mogac się oprzeć... IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 04.09.03, 20:42 A moja Paula, gdy słyszy S. Baker'a mówi "bluuufś" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Historii z Węgliszka CD oraz kilka pozdrowień ;) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 04.09.03, 20:52 Swoją drogą - uważasz, że tytułowy prawie z tego wątku Jacek H. mógłby "osikać" moją płytkę?! Ba! I myślisz, że NAWET, gdyby był do tego zdolny to ja bym Mu na to pozwoliła?! Obawiam się, że znam Go lepiej, niż nie jeden Jego hmmm świadek? ;) Aaaaa zapomniałam Ci powiedzieć co "obiecał" mi Jacek - otóż gdy wreszcie nauczę się grać na saksie - dołączy mnie go Green Grass'u ;P Idę ćwiczyć ;) Pozdrawiam na konic "Cielaka" ze starego składu GG!, Jacka H. ofc., Lokatora i Tedzika, a także wszystkich, którzy zbłądzili może pod te bluesowe strzechy ;) Bye! Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Historii z Węgliszka CD oraz kilka pozdrowień 05.09.03, 01:09 Gość portalu: LJane napisał(a): > Pozdrawiam na konic "Cielaka" ze starego składu GG!, Jacka H. ofc., Lokatora > i Tedzika, a także wszystkich, którzy zbłądzili może pod te bluesowe > strzechy ;) ...a wstydzili się ujawnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Wnioski nasuwają się same IP: *.amb.bydgoszcz.pl 05.09.03, 07:09 Czy Ty myślisz, że mając 10-15min. wejdziesz na foroom i nadrobisz wszystkie zaległości?! Błąd! 3maj się dzielnie i pozdrów Rodzinkę!!! Buzi Dobrego dnia @ll Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Green Grass 08.09.03, 23:15 lokator napisał: > Fajna kapela. Kto widział? Kto słyszał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Green Grass IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.03, 23:17 -wesołe No sorry. Nie mogłam się oprzeć ;) To kto oprócz nas widział? Ba! Słyszał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Pożegnanie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.03, 23:38 Miło było, ale... co za dużo to niezdrowo. Z bluesowym pozdrowieniem LJane vel lisiczkaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane 2 tygodnie póxniej... IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 22.09.03, 00:50 ... wróciłam ;P, by powiedzieć, że Green Grass za tydzień w sobotę zagra na Róźopolu ;) Ja tam będę. Kto chce zobaczyć i posłuchać GG - zapraszam ;) Z bluesowym pozdrowieniem dobrego tygodnia wszystkim życzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: 2 tygodnie póxniej... 23.09.03, 00:34 Gość portalu: LJane napisał(a): > ... wróciłam ;P, by powiedzieć, że Green Grass za tydzień w sobotę zagra na > Róźopolu ;) Ooo. To interesujące. Proszę o szczegóły. > Ja tam będę. Ooo. To interesujące. :-) > Kto chce zobaczyć i posłuchać GG - zapraszam ;) > > Z bluesowym pozdrowieniem dobrego tygodnia wszystkim życzę ;) hmmmm..... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: 2 tygodnie póxniej... IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 23.09.03, 00:39 No to jesteśmy umówieni ;) Ted też będzie (jeszcze o tym nie wie na 100%, ale ja już wiem ;)) Wot, przeczucie ;) Będziemy w kontakcie. Buzi i pozdrowienia dla Rodzinki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: 2 tygodnie póxniej... IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 23.09.03, 00:42 Szczegóły? Hmmm Wiem tyle, co mówił Jacek ostatnio w Węgliszku - zagrają na Jesiennym Festynie w sobotę ;) Mi to wystarczy. Szczegółów dowiedz się osobiście ;) Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Green Grass IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 22.09.03, 17:48 Zrobimy coś z tym postem wyżej? Zapytam tu, niesmiało a potem przeniesiemy się na bydgoskie. Więc? Lokator, masz dyżur? Tedzik? Tyciarek? Reszta? Kaska już wiem, ze "dała ciała" :( Baśka? (do niej to zadzwonię, bo tu nie zaglada na pewno ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Newsy z GW IP: *.amb.bydgoszcz.pl 26.09.03, 14:24 Green Grass jest jednak w niedzielę ;) Da się więc pogodzić "parapetówkę" z myślęcińską imprezkę ;) Ktoś oprócz mnie się cieszy? Teda nie liczę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia pomyslmy.. IP: 62.244.137.* 26.09.03, 20:35 ted ni, ja ni bo: nie lubie spedow, nie lubie ludzi, nie lubie takich imprez, mam nadzieje, jak nigdy, leczyc sie po pijanstwie z okazji sukcesu na obronie dyplomu.. sonia: mam nadzieje, ze bedzie leczyc kaca po pijanstwie z okazji sukcesu na obronie mojego dyplomu basia: mam nadzieje, ze bedzie leczyc kaca po pijanstwie z okazji sukcesu na obronie mojego dyplomu reszta z gory zalozyla, ze w pijanstwie uczestniczyc ne beda, przynajmniej osobiscie, mam jednak nadzieje, ze chociaz ich duch bedzie sie unosic w powietrzu.. i nie bedzie plul do szklanek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: pomyslmy.. IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 26.09.03, 20:56 Cóż. W myśl mojej nowej strategii ;P - ok ;) Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Swoją drogą... IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 26.09.03, 23:39 ... nie stawiałabym krzyżyka na Tedzie ;P "Obrona Twojego dyplomu" może być uczczona w niedzielę i będzie, choćbym miała uczcić Ją only rodzinnie ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Tablica ogłoszeń IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 28.09.03, 11:10 Green Grass o 16. na terenach wystawowych w Myślęcinku. PS: Najwierniejszej z wiernych Fanek GG (czyli mnie) nie będzie - powiedzmy, że leczę kaca po wczorajszym ;) Fajnie było ;) Miłej niedzieli @ll PS: "E tam" od Pauli dla Kasi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: Tablica ogłoszeń IP: 10.10.70.* 28.09.03, 14:42 e tam?? dwa razy ee!!!! ee tam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane E TAM wystarczy IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 28.09.03, 20:38 NO. I życie stało się prostrze. 3* e tam więc ;) na dobry początek tygodnia ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Only for Katrin IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 29.09.03, 00:41 Sorry, EE tam i życie stało się prostrze ;) Pozdrawiam ode mnie i Pauli PS: Uczciłam godnie Twoją obronę ;P Główka boooooliii Odpowiedz Link Zgłoś