Dodaj do ulubionych

Mecz Ruch - ŁKS przerwany z powodu burd kibiców

IP: *.futuro.pl / *.naskarpie.futuro.pl 03.05.04, 20:19
baise la police
Obserwuj wątek
    • Gość: hesus Re: Mecz Ruch - ŁKS przerwany z powodu burd kibic IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 03.05.04, 21:07
      Kibice lksu nie dostali sie na murawe? bzdura. DOstali sie wszedzie. Chcieli
      takze bic ludzi z sektora rodzinnego. A tlukli sie wszedzi na trybunach, plycie
      boiska, poza boiskiem. Precz z idiotami na stadionach
    • Gość: Gesiu Re: Mecz Ruch - ŁKS przerwany z powodu burd kibic IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.04, 21:10
      Szkoda, szkoda... Jak Ruch dostanie WALKOWERa to nie będzie zbyt wesoło... A
      już było tak dobrze... 8 miejsce...
      • Gość: ełkaesiak Re: Mecz Ruch - ŁKS przerwany z powodu burd kibic IP: *.toya.net.pl 03.05.04, 22:35
        Walkower dla Ruchu?! Chyba ocipiałeś. Przecież to "kibice" Ruchu, a raczej
        zaprzyjaźnieni z nimi bandyci z Żydzewa zaczęli zadymę. Walkower dla ŁKS-u jest
        pewny.
      • bard57 Re: Mecz Ruch - ŁKS przerwany z powodu burd kibic 05.05.04, 10:58
        bandziorow zamykać w klatkach i wystawiać w publicznym miejscu
    • Gość: J.W. w chorzowie najgorsi kibice w polsce-banda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 22:01
    • Gość: Polska Re: Mecz Ruch - ŁKS przerwany z powodu burd kibic IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.05.04, 22:07
      Polska,Polska bez Sląska
    • Gość: Mario Zróbmy coś z tym chamstwem !!! IP: 213.17.237.* 03.05.04, 22:40
      Trzeba się poważnie zastanowić nad prawnymi środkami walki z tymi stadionowymi
      idiotami, od 16 lat jeżdżę na mecze Ruchu, jestem z Niebieskimi na dobre i na
      złe ,muszę powiedzieć że nigdy przez ten czas na Cichej nie widziałem
      kulturalnego dopingu, większość kibiców to idioci którzy są z siebie dumni po
      każdej awanturze ,są z siebie dumni bo te awantury to jedyne czym mogą sobie
      zaimponować.Nie chce im się uczyć ,pracować jedyne co im się chce to wypić
      tanie wino przed stadionem i pózniej udawać prawdziwych mężczyzn gdy są
      skupieni w grupie na sektorze ,debile -to jedyne nasuwające mi się na myśl
      określenie tych "osób"... Do tego dochodzi zachowanie osób które nie powinny
      ale jednak stają po stronie tych bandytów ,mam tu na myśli dziennikarzy GW ,
      mam jeszcze świerzo w pamięci ich artykuł po meczu Jagiellonia- Legia.
      Powinniściesię wstydzić. jeszcze tylko apel do piłkarzy ,nie tylko
      niebieskich :pamiętajcie że mimo tego że najbardziej widoczni na trybunach są
      ci awanturujący sie debile ,pamiętajcie że jest jeszcze dużo kibiców którzy
      przychodzą na stadion oglądać waszą grę...
      • Gość: grzegorz Re: Zróbmy coś z tym chamstwem !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 00:19
        na forum Ruchu...wszyscy sa przeciw

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka