fox28pl 26.02.07, 11:26 Witam mieszkam w centrum rejon Gdanskiej. Udalo mi sie skonczyc wspolprace z TPsa polecacie jakas firme ? Chodzi mi tylko o internet okolo 512/1mb :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muvon200 Re: Internet centrum skad ? 26.02.07, 11:31 Każdy dostawca będzie Cię rąbał tak samo jak TP SA. Nie ma mocnych. UPC jest ciekawą alternatywą ale gdy korzytasz z pakietu telefon-kablówka-Internet. Nieźle wychodzi ale jesli myślisz że się pozbędziesz chamstwa i anonimowości obsługi to się mylisz. Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: Internet centrum skad ? 26.02.07, 11:34 Wydaje mi się, że UPC nie obsługuje śródmiescia (chociaż mogę się mylić) Odpowiedz Link Zgłoś
poklepywacz Re: Internet centrum skad ? 26.02.07, 11:46 UPC juz ponoc dziala w centrum i caly czas rozwija siec...jest jeszcze Netia troche tansza od tp sa ale gniazdko trzeba instalowac i zdecydowac sie na abonament tel...ale jest tez jeszcze firma z Bydgoszczy z tanim netem: www.intkomp.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
malutka1306 Re: Internet centrum skad ? 26.02.07, 12:38 Odradam firme INTKOMP.Miesci sie na Gdanskiej.Net chodzi beznadziejnie.Same minusy.Tym bardziej w centrum Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
anna39 Re: Internet centrum skad ? 26.02.07, 13:09 ja mam z hipernetu tz.teraz podlega pod awacom.ul fordonska budynek rometu i mam antenowy net i nie nazekam Odpowiedz Link Zgłoś