Gość: ochman IP: 194.203.162.* 23.11.01, 11:27 obrzydliwy, niczym niewytlumaczalny nawyk czy przyjemnosc i urynoterapia? (post dedykowany Rhemkowi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rhemek Re: sikanie do wanny 23.11.01, 11:29 popip...lo cie ochman, dac ci namiar do psychiatry? nie uwazasz ze przesadziles? rhemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: sikanie do wanny IP: 194.203.162.* 23.11.01, 11:31 ale o co chodzi? watek jak kazdy inny - na pewno nie gorszy niz polowa Twoich :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: sikanie do wanny IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 11:34 Urynoterapia ( ja przynajmniej nie mam przyjemności w sikaniu do wanny ) . Łatwo nawet namówić ludzi na taplanie się w urynie,jeśli znajdzie się ze trzech,którzy bedą krzyczeli na całe gardło: POMOGŁO !! WIDZĘ !!! NIE CHODZIŁEM ,BO NIE MIAŁEM NÓG ,ALE PO CUDOWNEJ KĄPIELI MI ODROSŁY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: sikanie do wanny IP: *.atr.bydgoszcz.pl 23.11.01, 11:41 Gość portalu: atomski napisał(a): > Urynoterapia : POMOGŁO !! WIDZĘ !!! NIE > CHODZIŁEM ,BO NIE MIAŁEM NÓG ,ALE PO CUDOWNEJ KĄPIELI MI ODROSŁY !!! Atomski, czy z tym odrastaniem nóg to pewna wiadomasć czy to tylko plotki? Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: sikanie do wanny 23.11.01, 11:37 Moze to opatentujemy? Da sie na pewno zarobic. a moze ochman ma juz patent? Ochman co ty na to? wnosisz swoja domowa wanne jako grant? rhemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: sikanie do wanny IP: 194.203.162.* 23.11.01, 11:39 rhemek napisa?(a): > Moze to opatentujemy? ale co? sikanie do wanny? > Ochman co ty na to? ja na to jak na lato - moze powierzmy zadanie NetBiTowi??? ;-))) > wnosisz swoja domowa wanne jako grant? niestety nie posiadam - moge za to prysznic Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: sikanie do wanny 23.11.01, 11:43 moze byc, ale w tym celu trzeba zebrac rade starszych netbitu. ale osiagniecie porozumienia przez nia w tej sprawie uwazam za niewykonalne:))) prysnic, ok, ale z basem i kabina. co ty na to? rhemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: sikanie do wanny IP: 194.203.162.* 23.11.01, 11:48 rhemek napisa?(a): > prysnic, ok, ale z basem masz na mysli spiewaka czy pol litra??? (bas to litr ale nie sadze zeby ktos tak dlugo bral prysznic zeby litra obalic) za pierwsze dziekuje ale nie-e, za drugie tez - pije przed albo po prysznicu Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: sikanie do wanny 23.11.01, 11:38 Dzieki ochman za wspaniala dedykacje. w ramke sobie oprawie i powiesze w saloonie. Rhemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: sikanie do wanny IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 11:47 Co wy ludziska ??? Zarty sobie robicie ze staruszka ??? Chcecie mi wmówić ,że po kąpieli w urynie nie odrastają nogi ? Myślałem ,że to dogmat !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: sikanie do wanny 23.11.01, 11:51 odrastaja, a kto nie wierzy na stosie spolonie. od dzis jedyna akceptowana wiara jest: swiety ochmanowski kosciol Urynowy. nazwa od proroka i zalozyciela Ochmana I wspanialego. Rhemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: sikanie do wanny IP: 194.203.162.* 23.11.01, 11:52 rhemek napisa?(a): > swiety ochmanowski kosciol Urynowy. urynalny Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: sikanie do wanny 23.11.01, 11:53 co ty ochmann! Ja o bimbrze myslem. Dla na sjako zalozycieli po 8 litrow dziennie na glowe, a wiernym wystarczy po 0,5 to co dajesz prysnic? to bedzie nasza piewsza relikwia. nawet pierwszego pacjenta mamy uleczonego, to niejaki Atomski: proponuje go na 1 swietego. Rhemek:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: sikanie do wanny IP: 194.203.162.* 23.11.01, 11:55 rhemek napisa?(a): > to co dajesz prysnic? nawet jeszcze nie odpowiedziales na moje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: sikanie do wanny IP: *.atr.bydgoszcz.pl 23.11.01, 11:59 rhemek napisał(a): > moze byc, ale w tym celu trzeba zebrac rade starszych netbitu. > ale osiagniecie porozumienia przez nia w tej sprawie uwazam za niewykonalne:))) Oj Rhemek, chciałbys radę starszych NETBiTu poddać kuracji urynowej?? To chyba jakas prowokacja. Sugerujesza może, że czegos IM brakuje i powinno odrosnąć? Napisz jasno: CO MASZ NA MYSLI??? Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: sikanie do wanny 23.11.01, 12:02 To sa insynuacje. Nasze wczorajsze spotkanie rady przebieglo w porzadku. I po osobami plci przeciwnej nikomu niczego chyba nie brakowalo. zadam przeprosin za to pomuwienie w imieniu rady Netbitu:)))))) Rhemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: sikanie do wanny IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 13:31 Czy lepsza do cudu odrastania nóg jest uryna poranna ,czy wieczorna ? Czy wpływ pitego piwa - i jego jakość- mają wpływ na długość i opaleniznę nowych nóg. Bo wiecie,jak mamy robić biznes na nowej wierze ,trzeba ustalić jakość i zależny od niej cennik usług (bedziemy przecież biznesmenami -głosicielami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: sikanie do wanny IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 13:37 Nie chcę być świętym.Chcecie mnie wyrolować !! Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: sikanie do wanny 23.11.01, 13:38 ok. znajdziemy ci inny etat. biskup Rhemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: sikanie do wanny IP: 194.203.162.* 23.11.01, 14:41 Gos´c´ portalu: atomski napisa?(a): > Nie chce byc swietym.Chcecie mnie wyrolowac !! Rhemek chce nas obu wyrolowac i na naszych ramionach dostac sie do sejmu - przeciez nawet nie przyznal sie do sikania w wannie - kurka Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: sikanie do wanny 23.11.01, 14:49 ochman judaszu a chcialem cie zrobic moim glownym pucybutem!!! rhemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: sikanie do wanny IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 15:40 Przestańcie się spierać.Jeszcze nic nie zarobiliśmy a już podziały ? Urynologię czas zacząć !!! Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: sikanie do wanny 23.11.01, 20:33 Ochman, a czy uryno-prysznic z własnej pompy klasyfikować jako urynoterapię czy paskudne zboczenie??? zaciekawiony panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: sikanie do wanny IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 21:54 po tytule wątku widać, że temat jest typowo męski; i nie myliłam się. Gratuluje, panowie!:))),:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: sikanie do wanny IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 00:34 Za wysokie progi ??? Dobra weźmiemy pod uwagę (co ,panowie ?) i ułatwimy kobietom: sikamy do brodzika :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: sikanie do wanny IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 00:42 nie za duzo tego moczu, masz problemy z pecherzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: sikanie do wanny IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 12:54 Wręcz przeciwnie (nie sugerowałbym przecież brodzika) :))) "Urynologię czas zacząć"- Janko Muzykant Ted ile masz nóg ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: sikanie do wanny IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 13:37 Slyszalem ze uryna pomaga na tradzik mlodzienczy Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: sikanie do wanny 06.09.02, 23:49 niestety, to tylko przesad ludowy... musisz meczyc sie dalej Odpowiedz Link Zgłoś