IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 22:31
Wicemarszałek Lepper nazwał ministra spraw zagranicznych -Cimoszewicza-kanalia.
Mozna było się spodziewać niefrasobliwych i chamskich wypowiedzi posłów
Samoobrony, ale chyba w tym momencie pokazali swoje prawdziwe, swojskie i
przasne, ale jakże ludzkie oblicze.Niestety, taka jest też część naszego
społeczeństwa. Lepper realizuje w ten sposób swoje polityczne plany, ale część
ludzi uzna , że takie właśnie są reguły gry.
Pierwszy zacząl Walęsa ze swoimi niewybrednymi i chamskimi atakami na
intelektualistów, wtedy nikt nie odważył się Idolowi sprzeciwić, potem rzucano
jajkami w ministrów,posłów(Urbańczyk), prezydenta (Paryż),ale ponieważ to
były "komuchy", to tzw. elyty ( z UW na czele) nie sprzeciwiały się, bo
przecież najważniejsze, że komuch oberwał ; nieważny był urząd czy rola jaką
pełnił, ważniejsze były polityczne rozgrywki, no i teraz mamy...
Chyba Komisja Etyki Poselskiej coś zrobi z p. Wicemarszałkiem Lepperem?
Jestem oburzona takim zdziczeniem obyczajów! :(((
Obserwuj wątek
    • krotoss Re: KANALIA 23.11.01, 22:36
      A wolisz dzicz zlodziejska pod przykrywka oglady???

KroTosS
      • Gość: zoe Re: KANALIA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 23:19
        Nie, ; po prostu nie odpowiada mi to wszystko, co jest nietyczne :(((
        • Gość: fin Re: KANALIA IP: *.atr.bydgoszcz.pl 24.11.01, 07:42
          Gość portalu: zoe napisał(a):
          > Nie, ; po prostu nie odpowiada mi to wszystko, co jest nietyczne :(((

A to, co zrobił Cimoszewicz, rezygnując z obrony znacznej częsci interesów naszego kraju, a
          parlament dowiedział się o tym nie od niego ale z niemieckiej prasy to jest etyczne?
          Niestety, wygląda na to, że "lewica" będzie mieła interesy Polski jeszcze głębiej w d.... niż miała
          je AWS.
          • Gość: panBozia Re: KANALIA IP: *.pai.net.pl 25.11.01, 21:15
            Ej, dlaczego mówisz że SLD to lewica???
            W tym kraju nie ma lewicy, i nie wmawiaj takich rzeczy,
            bo ktoś ci jeszcze uwieerzy..

panBozia
        • radca Re: KANALIA 02.12.01, 23:19

> Nie, ; po prostu nie odpowiada mi to wszystko, co jest nietyczne :(((

Bardzo etyczni sa wlasnie czlonkowie Sld ? Czy to masz na mysli ?-a moze sie
          myle ?

radca
    • ewka2001 Re: KANALIA 24.11.01, 08:42
      Witaj zoe !
      Mnie też osobiście nie odpowiada wszystko to, co jest nieetyczne.
      Ale co z tego. Mam wrażenie , że w rządzie siedza same oszołomy ,a sprawy etyki
      i moralności najmniej ich obchodzą. Też czekam na jakąś oficjalną reakcję.
      Obawiam się jednak, że w gąszczu innych spraw to przyschnie.
      Zauważ, że po skandalu z v-ce prokuratorem Kauszem nie ma już śladu. Tak też
      będzie z Lepperem. Załagodzi się całe zdarzenie w imie jakiś nieznych nam idei.
      Trochę normalności w tym kraju !!!!!!
      Ewa
      • Gość: ochman kultura polityczna IP: *.ipt.aol.com 25.11.01, 01:34
        patrzac z boku...

Jaki jest Lepper kazdy wie. Racja ze powinien siedziec w celi a nie w fotelu
        wicemarszalka sejmu. Oczywiscie to co soba pan L. reprezentuje i w fakt, ze
        poparcie dla siebie zdobywal lamiac prawo jest niemilym zgrzytem. Natomiast dla
        mnie, wyrazem prawdziwego upadku kultury politycznej w naszym kraju jest wywiad
        jaki udzielil GW jeden z szefow jedynego praktycznie ugrupowania z jakim moge
        sie identyfikowac w obecnym parlamencie. Nie dosyc ze pan Olechowski swoja buta
        niemalze dorownywal Lepperowi, to jeszcze jawnie wyrzekal sie jakiejkolwiek
        odpowiedzialnosci. I to jest czlowiek ktory stoi na czele ugrupowania
        stanowiacego jedyna racjonalna sile, ktora moze wplynac na dalszy rozwoj
        naszego kraju...

Jedynym pocieszeniem (aczkolwiek malutkim) jest to, iz jezeli kryzys budzetowy
        zostanie rozwiazany i nasza gospodarka nie dozna zbyt duzego uszczerbku to
        poczynania pana Leppera, czy jawne kpiny ze swoich wyborcow pana Olechowskiego
        beda tyle wazne co zeszloroczny snieg...

wywiad z Olechowskim:
        wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=563372&dzial=010101
        • Gość: Ted® Re: kultura polityczna IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 18:21
          chyba czytalismy rozny artykul, nie znalazlem buty o ktorej mowisz
          • Gość: ochman Re: kultura polityczna IP: *.ipt.aol.com 25.11.01, 21:03
            Prawdopodobnie wynika to z tego ze jestem przyzwyczajony do wiekszej kultury
            politycznej. Wywiad tego typu jest nie do przyjecia. Olechowski odpowiada
            pojedynczymi zdaniami, traktuje i rozmowczynie i wiekszosc pytan jako
            wymierzone przeciwko sobie, zbywajac w ten sposob nie tylko pania redaktor GW,
            ale takze czytelnikow (w sklad ktorych wchodza takze jego wyborcy).

Zamiast wytlumaczenia niejasnej sytuacji zwiazanej ze swoim udzialem w PO,
            przekonuje ten wywiad tylko do tego, iz ci ktorzy twierdza ze Olechowski zeruje
            na politycznych ukladach i ma reszte gleboko gdzies, maja moze sporo racji.
            • Gość: Ted® Re: kultura polityczna IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 21:07
              ale to nic nowego, jedno trzeba mu przyznac, ze od poczatku nt. swojego udzialu
              mowi to samo (i tak samo:), wiec skad twoje zdziwienie
              • adek. Re: "Endrjuuuuu" 26.11.01, 08:19
                Już gdzieś , kiedyś pisałem , że chyba taka nasza uroda , że i w polityce
                musi być "cepelia". "Endrjuuuuu" jest klasycznym tego przykładem.
                Nawet rumieńce ma takie cepeliowskie.
              • Gość: ochman Re: kultura polityczna IP: 194.203.162.* 26.11.01, 09:43
                Moje zdziwienie bierze sie stad iz nie docieraja do mnie wszystkie informacje z kraju. Natomiast psim
                obowiazkiem kazdego polityka jest wytlumaczenie swojego postepowania. Nawet jezeli robil to juz
                100 razy, nie zwalnia go to od odpowiadania na zadane przez dziennikarza pytania.

Natomiast nawet nie to mnie zdumialo. Przerazil mnie ton w ktorym Olechowski odpowiadal na
                pytania dziennikarki. Jezeli juz nawet Lepper zrozumial jak wazny jest wizerunek w mediach, to
                dlaczego nie potrafi tego docenic polityk, ktory powinien byc jednym z liderow najbardziej postepowej
                partii w Polsce? Ja potrafie zadecydowac na kogo oddac glos bazujac tylko i wylacznie na programie
                gospodarczym. Prawdopodobnie potrafi to zrobic wiekszosc uzytkownikow dla tego forum.
                Natomiast ugrupowanie ktore nie potrafi zdobyc szerszego poparcia poniewaz nie potrafi wykreowac
                sie medialnie moze miec najlepszy program gospodarczy - co z tego, jesli i tak nie bedzie mialo
                wystarczajacego przebicia zeby go realizowac? I dlatego arogancja pana Olechowskiego w wywiadzie
                GW jest moim zdaniem tak naganna.
              • Gość: Marek Re: kultura polityczna IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 11:11
                Jak zwykle . Zwięźle , krótko i estetycznie .
                Boisz się być za Lepperem , bo z definicji
                tylko nieitelektulista może popierać "chama".
                Jeżeli Ciebie interesuje , to w odpwiedzi dla
                Jacy dałem dłuższą odwowiedź i kilka słów do Ciebie .
                Musisz jednak trochę pomyśleć , żeby mieć swoje zdanie a nie
                zdanie "medialne" . A tak a propo , dlaczego ciągle kłamiesz ?
                Czy Ty nie potrafisz powiedzieć prawdy ?
                Dlaczego Ciebie prześladuję ? Chyba zasłużyłeś na to .
                • Gość: Ted® Re: kultura polityczna IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 21:02
                  jestes swietny, powinienes zostac jego rzecznikiem, ten sam styl
                  to nie jest zarzut, naprawde cie podziwiam, to trudna sztuka (czy procz
                  matematyki nie liznales tez socjotechniki?)

pozdrowienia dla coreczki (dbaj o nia, trzeba pielegnowac talenty)
    • Gość: Jaca Re: KANALIA IP: 195.116.218.* 26.11.01, 09:56
      Cikawe rzeczy piszesz. Aja sie pytam kto wylansowal Leppera. Gdy rzadzila
      prawica Lepper niustannie wystepowal w publicznej zdominowanej przez
      postkomunistow telewizji. Ekscytowano sie jak Lepper obrzucal blotem Buzka
      Tomaszewskiego Krzaklewskiego. To bylo w porzadku. Ale jak ruszyl swojego to
      jest ogromny szum. Dlaczego wowczas postkomunisci mu kibicowali. Bo bylo
      wygodne. Tylko zapomnieli ze kazdy kij ma dwa konce. Towarzysz Lepper zerwal
      sie ze smyczy. Nie udal sie nawet zabieg postkomunistow z namaszczeniem Leppera
      na wicemarszalka. Niech koalicja parlamentarna SLD UP PSL Samoobrona to
      wszystko co zepsula ureguluje abysmy nie musieli sie wstydzic za takich
      Lepperow.
      • Gość: Marek Re: KANALIA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 10:57
        Nie musisz się wstydzić za Leppera .Wstydź się za siebie .
        Wg anliz zachodnich ekspertów mamy największą w Europie ilość
        przekupnych polityków . To jest powód do wstydu , ale nie
        w Polsce . W Polsce utarło się powiedzenie , że " jest za głupi żeby brać ".
        Sam pracowałem dla tych większych i mniejszych i w każdej pracy spotkałem się
        z przekupstwem na dużą i małą skalę . Ty pewnie też , ale dla Ciebie to norma ,
        a nie powód do wstydu .
        Jeżeli nie przekupstwo to zwyczajna głupota lub brak kompetencji pod przykrywką
        ładnego gadactwa . 29.11 w telewizji w "Tygodniu politycznym" wystepowali
        rózni politycy . Dałbym się nabrać na słowa posła Cymańskiego , gdybym nie znał
        podawanej przez media sprawy sprzed kilku lat w Malborgu , gdy był jego
        prezydentem . Sprzedał plac za cenę ponad 10X niższą od wartości rynkowej .
        Czlowiek , który to kupił odsprzedał ją natychmiast z krociowym zyskiem .
        Jak więc ten człowiek może mówić o makroekonomi jak On dodawać nie potrafi .
        Jego dyskusja z panią profesor wyglądała na debatę dwóch ekspertów . Pan
        Cymański jest hisorykiem , a nie ekonomistą .
        Bezgranicznie wierzysz reszcie . A to może reszta nie ma racji . Przy
        nowej strategi ekonomicznej głęboki kryzys w Polsce to sprawa miesięcy .
        I jeżeli ktoś tego nie widzi to jest może i intelektualistą , ale również
        i zwyczajnym durniem .
        To co z tego , że to robią ludzie wykształceni . W czsach komunizmu też byli
        wykształceni . Zresztą oni sami opluwają to wykształcenie .
        W tej właśnie dyskusji twierdzili , że 40% zeszłorocznych absolwentów nie
        znalazło pracy , bo są źle wykształceni przez nasze polskie instytucje
        edukacyjne . A gdzie się oni , ci politycy , kształcili , na Harvardzie?
        Propozycja rządu na wolutariaty jest śmiechu warta . Proponują , by ludzie
        pracowali za darmo . Jest to groźne dla tych co już mają pracę , bo mogą być
        zwolnieni na rzecz wolutariuszy . Etaty rotacyjne to następna inicjatywa która
        przyniesie niezadowolenie już zatrudnionym , bo wielu z nich nie pracuje w
        nadgodzinach , by zarobić na wakacje na Hawajach ale po to by zapłacić czynsz .
        Jedyna opcja , która wydaje się rozsądna to zmiejszenie kosztów zatrudnienia .
        80% które pracodawca musi zapłacić za pracownika , to haracz , a nie podatek .
        Ale tej opcji nie ruszą . Dlaczego ? Bo to są koszty utrzymania ich posad
        Sprawa Leppera została rozdmuchana przez media , a to co minister Cimoszewicz
        zaproponował ( na co zareagował 'po chamsku' Lepper ) zostało potraktowane jako
        potknięcie ministra i że On to sprostuje . Pewnie by nie sprostował gdyby nie
        'chamskie' wystąpienie Leppera .
        I owszem wielu z Was weźmie mnie za oszołoma , jak w porzednim wątku gdzie
        byłem atakowany przez Teda - estetyka . Bo liczy się dla Was forma a nie treść .
        Cóż , Ted okazał się kłamcą i fakt zna się na kredytach ale ich nie rozumie .
        Chciałem mu dać darmowe lekcje , tak by mógł ze swoimi zdolnościami prezetera
        nie wprowadzać ludzi w błąd . Ale Ted - estetyk odmówił .
        Ted się chwalił swoją kilkuletnią córeczką , która robi ładniejsze strony od
        moich . Pozwól Ted , że przedstawię Ci moją córkę . Zapraszam do szkoły
        muzycznej na Gdańskiej na godz. 10 , 8.12 . Jak już tam będziesz , to zwróć
        uwagę na 7-letnią Paulinę - to moja córka. Nie umie robić stron , ale coś
        jednak potrafi a czyta 'strony' od 4 roku życia .
    • Gość: Alicja Re: KANALIA IP: *.ckomp.com.pl 29.11.01, 20:48

> Wicemarszałek Lepper nazwał ministra spraw zagranicznych -Cimoszewicza-kanalia.
      Przypomnij sobie reakcję Cimoszewicza na tragedię powodzian i dlaczego został
      zwolniony ze stanowiska premiera . Nie wiem jak można takiego człowieka nazwać .
      Oczywiście punkt widzenia takiego polskiego intelektualysty jak Ty zależy od tego
      czy jest się powodzianem czy nie . Ale stanowisko premiera powinno być bardziej
      co najmniej współczujące . Intelektualistę kotku ( jeżeli za taką się uważasz )
      powinno cechować : krytyczne i konstruktywne myslenie i dobra pamięć , a nie jak
      podejrzewam w Twoim przypadku , lojalność wobec SLD .
      > Pierwszy zacząl Walęsa ze swoimi niewybrednymi i chamskimi atakami na
      > intelektualistów
      Gdyby nie Wałęsa tobyś dzisiaj nie miała czym sobie swojej ślicznej pupki
      podetrzeć , gdyż już wtedy nie było papieru toaletowego .
      I tak na prawdę to gdzieś możesz sobie wsadzić myślenie , gdy z tego myślenia
      marne korzyści dla innych . Jeżeli nie wyróżniasz się od typowego polskiego
      intelektualisty , to jesteś jak większość z nich : plagiatorem , oszustem
      ( kto z Was uczciwie zdał maturę - inttelyktaliści ).
      Nie jestem zwolenniczką Leppera , ale czlowiek ma prawo zareagować tak jak
      zareagował Lepper jeżeli jest człowiekiem i zależy mu na dobrym bycie dla innych .
      A wygląda na to , że mamy zwyczajny IV rozbiór Polski - ekonomiczny , i wszyscy
      intelyktualiści ( w większości bynajmiej ) są jego twórcami . Nie jest nim Lepper
      i nie jest nim Wałęsa , ale Ty , bo myślisz jak przeciętny polski
      intelektualysta .
    • Gość: Alicja Re: KANALIA IP: *.ckomp.com.pl 29.11.01, 20:58
      Dlaczego "komuchy" w cudzysłowiu . To kto jest komuchem? Marks i Engels
      to komuniści . Ikonowicz to socjalista .
      Komuch to taka poczwara droga , która udając , że by nakarmić głodnych
      i ubrać ubogich , sam stawia się pierwszy w kolejce do jałmużny . Nie potrafi
      żyć z własnej pracy rąk a jego myślenie koncepcyjne sprowadza się do własnego
      żołądka i nie jest oparte na żadnym myśleniu technicznym czym przynosi
      niepowetowane straty dla tych co w niego uwierzyli . W domu może posiadać
      Marksa lub Engelsa ale uzywa tych książek do wbijania gwoździ .
    • Gość: Alicja Re: KANALIA IP: *.ckomp.com.pl 29.11.01, 21:13
      A jaka jest prawda o tatusiu pana Cimoszewicza ? Czy panu Cimoszewiczowi nie
      zależy na tym , by oczyścić dobre imię rodziny?
    • Gość: dlugopis Re: KANALIA IP: *.foxboro-eckardt.com 30.11.01, 13:23

> Chyba Komisja Etyki Poselskiej coś zrobi z p. Wicemarszałkiem Lepperem?

Mysle, ze trzeba przelozyc go przez kolano i dac mu klapsa. No ale to nie byloby
      w porzadku, w koncu chlopina ma dzis imieniny.

Mysle, ze koledzy wytlumacza Andrzejowi, ze jak sie jest w stadzie wilkow wilkiem
      (parlament) to sie nie gryzie innych wilkow , tylko szuka gdzie indziej
      pozywienia.
      BTW: Jak przeczytalem twoja wypowiedz to od razu zabrzmiala mi w glowie
      melodia "Naiwna jak dziecko we mgle"
      Pozdrowionka
    • Gość: #kasia ballada IP: 194.204.138.* 30.11.01, 14:24
      BALLADA O ANDRZEJU LEPPERZE

Wybrali osla na posla
      Osiol się bardzo ucieszyl,
      Pozegnal zonę i dzieci
      I do stolicy pospieszyl.

Tam w gronie podobnych oslów,
      Których wybrano na poslów,
      Zasiada w sejmowych lawach
      By dla nas stanowic prawa.

Poci się biedne oslisko
      Bo chcialby pojac to wszystko,
      Ale rozumu nie staje
      Wiec tylko pracę udaje.
      W komisjach tez uczestniczy
      Chociaz się nie zna na niczym.
      Z trybuny wyglasza mowy
      Choc trudno mu z pustej glowy.

Czas się o moral pokusic,
      Bo moral bajka miec musi
      NIE JEST TO WINA OSLA,
      ZE GO WYBRANO NA POSLA..

• Gość: Alicja Re: ballada IP: *.ckomp.com.pl 30.11.01, 19:15
        Ładny wierszyk Kasiu . Prześlij go całej zgrai komuchów i bandzie kolezków
        z solidarności . Wyślij do gazety , może Ci dadzą nagrodę . W ostatnich
        sonadażach Kasiu 30% było za Lepperem ( i tak były oszukane ) , a Kasiu
        droga , pokaż mi jeden chociażby artykuł w Polskiej prasie , który byłby
        chociaż wobec Leppera obojętny . Jak fin zauważył mamy największą korupcję
        wśrod polityków w Europie . Lepper nawet gdyby nie miał dowodów to ze
        zwyczajnych praw statystycznych powinien trafić choć na jednego przekupnego
        polityka . Ale oni wszyscy twierdzą , że są niewinni i mało tego całe partie
        popierają soich CZŁONKÓW bez sprawdzenia czy to co Lepper mówi jest czy nie
        jest prawdą . Bo bez CZŁONKA Kasiu kochana wiesz , że żaden polityk z jajami
        nie potrafi myśleć .
        Jeżeli sąd uzna wszystkich wskazanych przez Leppera za niewinnych , to z punktu
        widzenia statystyki będzie to FAŁSZ .
        Podejrzewam , że skończy się na tym , że on wyjdzie na oszołoma a my z biegiem
        lat na nędzarzy ( praca w woluntariacie to brzmi jak komunistyczne obozy pracy)
        A wiesz dlaczego Kasiu ? Bo nauczyli Ciebie i innych tutaj z wyjątkiem fina
        pisać ładne wierszyki i papugować co ten lub tamten powiedział ,ale nie
        nauczyli Cię myśleć .
        • Gość: Alicja Re: ballada IP: *.ckomp.com.pl 30.11.01, 19:17
          Przepraszam za pomyłkę . Z wyjatkiem dwóch panów : fina i Marka .
          • Gość: #kasia Kochana.. IP: 194.204.138.* 04.12.01, 09:07
            nie interesuje mnie polityka (nie potrafie myslec) nie rozpatruje za i przeciw
            (bo nie potrafie myslec) nie jestem w temacie (bo nie potrafie myslec).. w to
            nie wierszyk tylko ballada jak sama nazwa wskazuje.. znalazl sie w tym watku bo
            jest to watek o Leperze.. a ballada jak pewnie zauwazylas jest rowniez o
            Leperze wiec nie widze powodu zebym nie mogla go tu wkleic..
            hmm jakbys byla spostrzegawcza to bys zauwazyla, ze nie skomentowalam tego a
            brak komentarza jest najlepszym komentarzem..
            nie przypominam sobie zebym napisala, ze sie z tym zgadzam.. ale uwazam ja
            (ballade) za zabawna i dlatego sie tu znalazla...

serdeczne pozdrowienia dla myslacej od niemyslacej...

ps. przepraszam Cie bardzo za me waskie horyzonty ale jestem pewna, ze mnie
            wyprostujesz :))
    • Gość: fin A może trochę obiektywizmu IP: *.atr.bydgoszcz.pl 30.11.01, 14:54
      Ludzie, co wyscie się tak uwzięli na Leppera? Bo teraz tak wypada? Bo wielki pan Lis z TVN
      także na niego nalatuje, a Wy chcecie być tak samo wspaniali i "prawomyslni" jak on?
      A może tak ferajno pomyslcie przy pomocy własnych głów a nie przy pomocy innych?
      Już kilka miesięcy temu Komisja UE za główny problem Polski uznała bardzo powszechną
      korupcję. Dla każdego, kto w Polsce mieszka i obserwuje, co się dzieje było to wiadome już od
      wielu lat, że korupcja zżera ten kraj i każdy kolejny rząd nie zamierza z tym walczyć, tylko się do
      tego przyłącza.
      Lepper tylko dosadnie i bez osłonek opisał rzeczywistosć. I w tym jego siła, że nie kręci, nie
      mataczy tylko mówi prosto z mostu to, co bardzo wielu mysli.
      • Gość: Ted® Re: A może trochę obiektywizmu IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 15:33
        Gość portalu: fin napisał(a):

> Ludzie, co wyscie się tak uwzięli na Leppera?

ja tam nic nie mam do prezydenta leppera, swietny produkt marketingowo

> Lepper tylko dosadnie i bez osłonek opisał rzeczywistosć.

fakt

> I w tym jego siła, że nie kręci, nie
        > mataczy

jestes pewien?, tez sie dales nabrac

> tylko mówi prosto z mostu to, co bardzo wielu mysli.

fakt, tego nam brakowalo
        tylko mam pewne watpliwosci czy on tez tak mysli
        • krotoss Re: A może trochę obiektywizmu 01.12.01, 18:53
          Produkt marketingowy>Lepper ^_^ a Ted® wolisz takie produkty jak: Leszek
          Miller vel. Marylin Manson itp. przefarbowancy? Ja juz wole
          takiego "prostaczka" Leppera. piszesz do Fin'a:

"jestes pewien?, tez sie dales nabrac"

A Ty komu dajesz sie nabierac? Nie twierdze ze Lepper jest czysty jak lza bo
          nikt nie jst ale jest chyba najczystszy od tych wszystkich KANALII!!!
          zasiadajacych w sejmie. Czy az taki duzy dyskomfort wywiera u was wszystkich ze
          jestescie reprezentowani przez czlowieka z nizszym wyksztalceniem od was ( i w
          przypadku Leppera jeszcze osobe pochodzaca ze wsi). Wolicie pucusiow w
          garniturkach robiacych slodkie minki i majacych ladne gadki?

KroTosS
          • radca Re: A może trochę obiektywizmu 01.12.01, 21:00
            Moim zdaniem Leppera wykreowaly media.Oczywiscie,nie jest to ich wina.
            Leeper ukazywany w protestach-szedl coraz dalej i smielej.Wiadomo...rzad Buzka.
            Tutaj usilnie przyklasneli na to komunisci.Toc to zywa reklama dla SLD.
            Komu wypadaloby z czlonkow SLD -tak sie zachowywac ? Napewno nikomu."Niech
            krzyczy,niech glosno wyzywywa,niech ukazuje slabosc rzadow AWS.Panowie od
            propagandy socjalistycunej usilnie mu w tym pomoga.To dzieki Lepperowi rosly
            notowania SLD.Zawsze jak bedzie zle-to mozna tylko wskazywac rzad Buzka.
            Z tym sobie spejalisci od SLD poradza.Tyle lat doswiadczen komunizmu-nie takie
            problemy gaszono w PZPR.Lepper stawal sie drugim LUKASZENKA (chcial nawet
            poprosi o AZYL na Bialorusi).Dziwna zbierznosc z ta przeszloscia.Tak sie
            zagalopowal,ze postanowil isc jeszcze dalej.Stal sie "lisem w kurniku".
            Komunisci dali mu w nagrode funkcje Vi-ce Marszalka Sejmu.Lecz wpuszczony na
            wyzsza grzede "kurnika" sial dalej zamet-bez opamietania.On nie staral sie
            TWORZYC LEPSZEGO PRAWA-on je poprostu lamal.On ukazal,ze powiedzenie;"pusc
            chlopa do biura-to atrament wypije" -jest nadal aktualne.Co zrobil pozytywnego
            Lepper ? Nie wiem, co mialbym odpowiedziec ?

radca
          • Gość: Ted® Re: A może trochę obiektywizmu IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 22:14
            krotoss napisał(a):

> Produkt marketingowy>Lepper ^_^ a Ted® wolisz takie produkty jak: Leszek
            >
            > Miller vel. Marylin Manson itp. przefarbowancy? Ja juz wole
            > takiego "prostaczka" Leppera. piszesz do Fin'a:
            >
            > "jestes pewien?, tez sie dales nabrac"
            >
            > A Ty komu dajesz sie nabierac? Nie twierdze ze Lepper jest czysty jak lza bo
            > nikt nie jst ale jest chyba najczystszy od tych wszystkich KANALII!!!
            > zasiadajacych w sejmie. Czy az taki duzy dyskomfort wywiera u was wszystkich ze
            >
            > jestescie reprezentowani przez czlowieka z nizszym wyksztalceniem od was ( i w
            > przypadku Leppera jeszcze osobe pochodzaca ze wsi). Wolicie pucusiow w
            > garniturkach robiacych slodkie minki i majacych ladne gadki?
            >
            > KroTosS

oj kroti chyba nie zrozumiales
            nie mam nic do wyksztalcenia leppera bo wyksztalcenie o niczym nie swiadczy,
            a co do 'prostaczka' to nie zauwazyles, ze lepper jest prostaczkiem tylko wtedy
            kiedy to sie oplaca, a tak na codzien to potrafi byc b.kulturalnym i milym gosciem

odpowiedzialem finowi na watek: 'troche obiektywizmu'
            a w czym sie ten obiektywizm przejawia, czy w tym aby traktowac leppera jak
            glupka i oszoloma, czy aby patrzec z zachwytem jaki to nam sie trafil 'glos ludu'

i probowalem zwrocic uwage, ze zadna z tych opinii nie jest prawdziwa
            lepper to taki sam farbowaniec jak reszta, tylko jezyk przekazu ma inny
            jezyk bardzo na czasie, trafiony idealnie marketingowo
            czy myslisz, ze kiedy lepper dojdzie do wladzy (a jesli go nie przymkna to
            dojdzie) to zrealizuje chociaz jeden ze swych nierealnych pomyslow,
            chyba nie jestes tak naiwny, punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia

a nabierac sie nie daje nikomu, nie znam zadnego polityka ktory wzbudzalby moje
            zaufanie i tak w ogole mam ich w glebokim powazaniu (taki juz ze mnie aspoleczny
            typ), wiec to nie byl atak na twojego ulubienca
    • Gość: Ikar Re: KANALIA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 23:16
      W większości śmieszą mnie wasze wypowiedzi. Moim zdaniem krytykować Leppera za
      to, że mówi prawdę, to jakby wyrzekać się POLSKOŚCI. Te wszystkie Kanalie w
      sejmie, to na pewno nie posłowie z Samoobrony. Szanowny szef MSZ Włodzimierz
      Cimoszewicz wszczął całą tą burdę, aby odciągnąć uwagę ludzi od naprawdę
      istotnych spraw. Najważniejszą z nich jest obniżenie wymogów jakie musi spełnić
      obcokrajowiec, aby nabyć ziemię w Polsce. Jeżeli taką politykę ma zamiar
      stosować człowiek stający na straży polskich interesów, to dziękuję bardzo za
      taki rząd. W czasie licznych wojen o naszą ojczyznę, zginęło wielu Polaków
      tylko po to, abyśmy teraz mieli własny kraj, a teraz Cimoszewicz za marne 4
      tyś. ma zamiar wszystko wyprzedawać Niemcom i pozostałym obcokrajowcom. Nie. Ja
      wcale nie jestem rasistką. Po prostu żaden kraj jeszcze tak bardzo nie upadł,
      nie kajał się przed potężną(ironia) Unią Europejską, jak Polska. Po co inni
      kiedyś się dla nas poświęcali, jak my teraz się z tym w ogóle nie liczymy. Nie
      jesteście Polakami, raczej kosmopolitami, znajdzie sobie inny kraj skoro ten
      wolicie sprzedać, jak zdrajcy. Jeszcze kiedyś tego pożałujecie. Natomiast
      wracając do sprawy Leppera- jest to człowiek pełen autentyczności, nie udaje,
      że jest dystyngowanym politykiem, bo nie po to wybrał go naród. On tylko
      wypełnia swoje obowiązki.
      • Gość: Ted® Re: KANALIA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 23:25
        zapomnialas na koncu napisac spocznij
        • krotoss Re: KANALIA 02.12.01, 12:14
          Nawstepie Radco: SLD nie dala Lepperowi funkcji v-ce marszalka, tylko mu sie
          nalezala dla tego ze Samoobrona druga co do wielkosci partia opozycyjna...
          chyba ze sie myle.

Do Ted® 'a fakt masz racje stal sie bardzo kulturalny i ulozony Lepper ale
          to na potrzeby wlasnie wizerunku w telewizji, bo wczesniej wszystkich kula w
          oczy jego "chlopskosc". Tak swoja droga sporo kasy na te "szkolenia" wydal i
          ktos wykonal kawal dobrej roboty, bo efekty widac jak na dloni. Ale teraz Cie
          juz rozumiem dokladnie, wczesniej myslalem ze krytykujesz Leppera bo popierasz
          inna opcje polityczna. Nie twierdze ze jak Lepper dojdzie do wladzy bedzie
          realizowal wszystko co zamierza, i ze bedzie uczciwy, ale bedzie najbardziej
          uczciwy z calego sejmu (moze oprosz PiS). Popieram go tez dla tego ze walczy o
          Polske, a ze przy okazji o swoje tez to coz... inni walcza praktycznie tylko o
          swoje a o Polske na szarym koncu. U niego ta dysproporcja jest troche inna, a
          przynajmniej sprawia takie wrazenie, ale dobre choc to bo zaklamania w stylu
          usmiechnietego szyderczo Millera nie trawie.

KroTosS

Ps.A moim ulubiencem Lepper nie jest, ale nie podobaja mi sie takie glosy na
          niego, nie mowiac juz o wierszykach, ktore swiadcza zle tylko o tym co go
          napisal... zeby nei byc goloslownym>glosowalem na PiS.
          • Gość: Ted® Re: KANALIA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 13:01
            kroti napisal:
            'Popieram go tez dla tego ze walczy o
            Polske, a ze przy okazji o swoje tez to coz... inni walcza praktycznie tylko o
            swoje a o Polske na szarym koncu. U niego ta dysproporcja jest troche inna, a
            przynajmniej sprawia takie wrazenie,'

sprawia takie wrazenie-dobre, i to moze byc podsumowanie
          • radca Re: KANALIA ; do KroTossa 02.12.01, 14:27
            Miedzy innymi szkolil Leppera - Piotr Tymochowicz.Sa na ten temat informacje
            w dzisiejszym SUPEREXPRESIE w internecie.

www.superexpress.pl

radca
        • Gość: Marek Re: KANALIA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 22:04
          Ile Ci płacą za Twoje wypociny intelygencie?
          Powiedzieć Ci jaka jest prawda - zrozumiesz?
          Pamiętasz fakty sprzed kikunastu lat ?
          Potrafisz je przeanalizować i połączyć w jedną logiczną całość?
          Zaczynamy?
          "Internowanie Wałęsy" - mieszkał w Pałacyku , chodził na ryby i spotykał
          się ze swoimi doradcami . Komunistyczni oprawcy nawet mu nie złamli paluszka.

Wybory prezydenckie Walęsa kontra Tymiński - wygodny dla komuchów Wałęsa
          dostaje ich całe wsparcie w mediach . Media przekazują fałszywe informacje o
          rzekomym maltretowaniu przez Tymińskiego swojej żony ; po wyborach krótkie
          przprosiny i sprostowania .

91 rok . Wystąpienie prezesa NIK w telewizji . Oczywistym było , że czlowiek
          długo nie pociągnie i też tak się stalo - wkrótce ginie w wypadku samochodowym
          , z którego wychodzą cało żona i kierowca . Ci będą wiarygodnymi świadkami
          zajścia wypadku .

Śmiertelny zawał serca Kurskiego - przedtem , żona jego twierdziła , że mu
          grożono takim zejściem - wysoki urzędnik NIK-u .

Śmiertelny zawał serca Bączka - jedyny prawnik kwestionujący poprawność
          przewodu sądowego w sprawie Oleksego .

2001 - sprawa Leppera . Po podaniu 5 nazwisk skorumpowanych polityków , dwóch
          zachowuje się jakby Lepper omawiał rutynowe sprawy w sejmie . Natomiast
          wyraźnie widać oburzenie Piskorskiego , który wyzywa Leppera od śmiecia , a
          Tusk wydaje się niesamowicie zaskoczony zarzutami Leppera . Nie zaobserwowałem
          reakcji piątego .

Prognoza na przyszłość - Lepper przegrywa sprawę w sądzie i zostaje
          skompromitaowany . Media podają wiadomości o sprawie odsuwając całą
          dalszą politykę rządu na dalszy plan . Głęboki kryzys w Polsce i brak
          jakichkolwiek elit politycznych by temu zaradzić . Ted zmienia nicka na forum
          ( o ile go będzie stać na internet ) .
    • Gość: Rosse Re: KANALIA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 15:18
      Kasia nie dość, że jest lesbijką, to jeszcze wymyśla godne pożałowania
      wierszyki. Może kiedyś równie banalny ktoś napisze o tobie.

Ted jest trochę przypalonym gościem, bo jeszcze nigdy nie przeczytałam na
      łamach forum jakiejś sensownej jego wypowiedzi.

Reszta jakoś się trzyma, chociaż nie powiem abyście byli przebojowi.

Co do mnie samej to mam głęboko wasze opinie, bo swoje zdanie mam już wyrobione.

Narty
      • krotoss Re: KANALIA 02.12.01, 16:29
        Dzieki Rosse rzeczywiscie malo przebojowy jestem ^_^ no ale "non omnia possumus
        omnes" /nie wszystko mozemy wszyscy/. Piszesz ze masz wyrobione zdanie to moze
        bys je zaprezentowala tutaj? Moze w polemice z Toba niektorzy z nas byli by
        bardziej przebojowi wtedy nie sadzisz?

KroTosS

Ps.Do Radcy dziekuje za info o szkoleniach A.Leppera.
      • Gość: Ted® Re: KANALIA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 20:41
        Gość portalu: Rosse napisał(a):

> Kasia nie dość, że jest lesbijką, to jeszcze wymyśla godne pożałowania
        > wierszyki. Może kiedyś równie banalny ktoś napisze o tobie.
        >
        > Ted jest trochę przypalonym gościem, bo jeszcze nigdy nie przeczytałam na
        > łamach forum jakiejś sensownej jego wypowiedzi.
        >
        > Reszta jakoś się trzyma, chociaż nie powiem abyście byli przebojowi.
        >
        > Co do mnie samej to mam głęboko wasze opinie, bo swoje zdanie mam już wyrobione
        > .
        >
        > Narty

jeszcze sie nie znamy a juz cie lubie, 'przypalony gosc'-super, do pamietnika
      • Gość: #kasia Rosse IP: 194.204.138.* 04.12.01, 09:37
        a umowisz sie ze mna? oczywiscie jesli jestes tej samej plci co ja...

no jak?

kiedy?
        gdzie?
        pozdrawiam przebojowa! :))) i tych malo przebojowych tez..

a wierszyk niestety nie mojego autorstwa :)
    • Gość: Rosse Re: KANALIA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 20:49
      Do Ted'a: szkoda, że ja nie zapałałam do Ciebie równie pięknym uczuciem.
      Wybacz, może innym razem.
      • Gość: Ted® Re: KANALIA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 20:56
        nie ma sprawy, mojego wystarczy na dwoje
        • Gość: Marek Re: KANALIA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 22:21
          Ile Ci płacą za Twoje wypociny intelygencie?
          Powiedzieć Ci jaka jest prawda - zrozumiesz?
          Pamiętasz fakty sprzed kikunastu lat ?
          Potrafisz je przeanalizować i połączyć w jedną logiczną całość?
          Zaczynamy?
          "Internowanie Wałęsy" - mieszkał w Pałacyku , chodził na ryby i spotykał
          się ze swoimi doradcami . Komunistyczni oprawcy nawet mu nie złamli paluszka.

Wybory prezydenckie Walęsa kontra Tymiński - wygodny dla komuchów Wałęsa
          dostaje ich całe wsparcie w mediach . Media przekazują fałszywe informacje o
          rzekomym maltretowaniu przez Tymińskiego swojej żony ; po wyborach krótkie
          przprosiny i sprostowania .

91 rok . Wystąpienie prezesa NIK w telewizji . Oczywistym było , że czlowiek
          długo nie pociągnie i też tak się stalo - wkrótce ginie w wypadku samochodowym
          , z którego wychodzą cało żona i kierowca . Ci będą wiarygodnymi świadkami
          zajścia wypadku .

Śmiertelny zawał serca Kurskiego - przedtem , żona jego twierdziła , że mu
          grożono takim zejściem - wysoki urzędnik NIK-u .

Śmiertelny zawał serca Bączka - jedyny prawnik kwestionujący poprawność
          przewodu sądowego w sprawie Oleksego .

2001 - sprawa Leppera . Po podaniu 5 nazwisk skorumpowanych polityków , dwóch
          zachowuje się jakby Lepper omawiał rutynowe sprawy w sejmie . Natomiast
          wyraźnie widać oburzenie Piskorskiego , który wyzywa Leppera od śmiecia , a
          Tusk wydaje się niesamowicie zaskoczony zarzutami Leppera . Nie zaobserwowałem
          reakcji piątego .

Prognoza na przyszłość - Lepper przegrywa sprawę w sądzie i zostaje
          skompromitaowany . Media podają wiadomości o sprawie odsuwając całą
          dalszą politykę rządu na dalszy plan . Głęboki kryzys w Polsce i brak
          jakichkolwiek elit politycznych by temu zaradzić . Ted zmienia nicka na forum
          ( o ile go będzie stać na internet ) . Rok 2130 - pra-pra-pra wnuk Teda broni
          pracy magisteskiej , w której stawia tezę , że Lepperowi podłożono dokumenty by
          go skompromitawć i odsunąć uwagę opini publicznej od spraw gospodarki .
          • Gość: Ted® Re: KANALIA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 23:00
            dzieki ci mistrzu wiedzy wszelakiej, zylem w nieswiadomosci
            nie wiem tylko dlaczego do mnie sie przypiales (kalkulator tak boli?) bo ja o
            twoim ulubiencu pisalem bardzo pozytywnie

a nicka nie zmienie i gosc ktory na tym forum uzywal juz 7 roznych nickow nie
            powinien chyba o tym wspominac
            • Gość: Marek Re: KANALIA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 12:36
              Nie siedem a jeden . Z liczeniem coś nie tak ?
              Czy może mania prześladowcza . Raz przez przypadek
              użyłem innego nicka co natychmiast sprostowałem .
              Może uważasz , że nikt nie może mysleć inaczej
              jak Ty i całą resztę przypisujesz mi .
              Co do kalkulatora , to wprowadziłeś wszystkich
              w błąd . Jest prosty w użyciu i pomaga rozwikłać
              procent nominalny z danych bankowych . Dzięki takim
              jak Ty te firmy ściągające haracz od klienta istnieją ,
              bo Ty podszywasz się pod eksperta . W sprawach ważnych
              trywializujesz je ( sprawa firmy ubezpieczeniowej ,
              dla Ciebie to bankructwo firmy dla mnie to oznaka czegoś
              niepokojącego na większą skalę i bankructwo jej uczestników ).
              Lepper nie jest moim ulubieńcem , ale go szanuję i uważam ,że
              wpadł w pułapkę . Ale Ty tego nie doczytaleś . Znowu
              nie doczytałeś tego co piszę . To może po prostu nie odpisuj.
              Bo teraz pisałem o czym innym , a Ty o kalkulatorze .
              Chcesz mnie zdyskredytować , bo uważasz że ludzie i tak
              się na tym nie znają , to ten z ładniejszym językiem
              i ogładą towarzyską ma poparcie . Nie podałeś kalkulatora
              który by wskazywał procent nominalny efektywny od kredytu
              określonego spłatami , ja nie potrafię znaleźć , więc mówisz ,
              że nie potrafię korzystać z wyszukiwarki . Na proste odpowiedzi
              na moje pytania podałeś błędne odwowiedzi a później dopiero po rzekomej
              konsultaji z profesorem z Torunia zacząłeś mi coś pieprzyć o różnicy
              0,2% . Ty po prostu wiesz dużo , ale mało rozumiesz .
              I jeszcze raz , ostatni post nie jest na temat kalkulatora .
              Przeczytaj jeszcze raz .

• Gość: Ted® Re: KANALIA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 14:02
                Gość portalu: Marek napisał(a):

> Nie siedem a jeden . Z liczeniem coś nie tak ?
                > Czy może mania prześladowcza . Raz przez przypadek
                > użyłem innego nicka co natychmiast sprostowałem .

jesli cala kawiarenka internetowa z rzezniackiego 2 to twoja rodzina, ktora
                mysli, pisze tak jak ty oraz wszyscy studiowali matematyke to przepraszam

> Może uważasz , że nikt nie może mysleć inaczej
                > jak Ty i całą resztę przypisujesz mi .
                > Co do kalkulatora , to wprowadziłeś wszystkich
                > w błąd . Jest prosty w użyciu i pomaga rozwikłać
                > procent nominalny z danych bankowych . Dzięki takim
                > jak Ty te firmy ściągające haracz od klienta istnieją ,
                > bo Ty podszywasz się pod eksperta .

myslisz, ze jak bedziesz nonstop powtarzal 'ted klamca' i na dodatek wieloma
                glosami to w koncu ktos w to uwierzy; i masz racje- znana metoda obrzucic blotem,
                zawsze sie cos przyczepi
                a link do kalkulatora ci podawalem, jak zwykle nie doczytales; jest na portalu
                hoga.pl

> Lepper nie jest moim ulubieńcem , ale go szanuję i uważam ,że
                > wpadł w pułapkę . Ale Ty tego nie doczytaleś . Znowu
                > nie doczytałeś tego co piszę . To może po prostu nie odpisuj.

skoro na moj post z 25.11. odpowiadasz 30.11. to powiedz mi jak moglem znac twoje
                wynurzenia 25 listopada, jasnowidztwo?

> Bo teraz pisałem o czym innym , a Ty o kalkulatorze .
                > Chcesz mnie zdyskredytować , bo uważasz że ludzie i tak
                > się na tym nie znają , to ten z ładniejszym językiem
                > i ogładą towarzyską ma poparcie . Nie podałeś kalkulatora
                > który by wskazywał procent nominalny efektywny od kredytu
                > określonego spłatami , ja nie potrafię znaleźć , więc mówisz ,
                > że nie potrafię korzystać z wyszukiwarki . Na proste odpowiedzi
                > na moje pytania podałeś błędne odwowiedzi a później dopiero po rzekomej
                > konsultaji z profesorem z Torunia zacząłeś mi coś pieprzyć o różnicy
                > 0,2% . Ty po prostu wiesz dużo , ale mało rozumiesz .
                > I jeszcze raz , ostatni post nie jest na temat kalkulatora .
                > Przeczytaj jeszcze raz .
                >

dajesz sie podpuszczac jak male dziecko

pozdrowienia dla coreczki
                • Gość: Marek Re: KANALIA IP: *.ckomp.com.pl 03.12.01, 20:09

> jesli cala kawiarenka internetowa z rzezniackiego 2 to twoja rodzina, ktora
                  > mysli, pisze tak jak ty oraz wszyscy studiowali matematyke to przepraszam
                  Korzystam z kawiarenki , nie wiem czy na rzeznackiego . W Bydgoszczy
                  mieszkam od kilku miesięcy .
                  Nie mam rodziny oprocz zony , dwóch corek i brata w innym mieście .
                  Nie dziwię się ,że mi nie wierzysz . Ty po prostu nie wierzysz ,że
                  ktoś może mówić prawdę . Najczęsciej ocenia się innych poprzez swoje
                  własne doświadczenia .
                  > > Co do kalkulatora , to wprowadziłeś wszystkich
                  > > w błąd . Jest prosty w użyciu i pomaga rozwikłać
                  > > procent nominalny z danych bankowych . Dzięki takim
                  > > jak Ty te firmy ściągające haracz od klienta istnieją ,
                  > > bo Ty podszywasz się pod eksperta .

> a link do kalkulatora ci podawalem, jak zwykle nie doczytales; jest na portalu
                  > hoga.pl
                  Nie będę się powtarzał . Ten kalkulator .. , czy Ty ze mnie robisz balona?
                  > > Lepper nie jest moim ulubieńcem , ale go szanuję i uważam ,że
                  > > wpadł w pułapkę . Ale Ty tego nie doczytaleś . Znowu
                  > > nie doczytałeś tego co piszę . To może po prostu nie odpisuj.
                  >
                  > skoro na moj post z 25.11. odpowiadasz 30.11. to powiedz mi jak moglem znac two
                  > je
                  > wynurzenia 25 listopada, jasnowidztwo?
                  ????????????
                  > > Bo teraz pisałem o czym innym , a Ty o kalkulatorze .
                  > > Chcesz mnie zdyskredytować , bo uważasz że ludzie i tak
                  > > się na tym nie znają , to ten z ładniejszym językiem
                  > > i ogładą towarzyską ma poparcie . Nie podałeś kalkulatora
                  > > który by wskazywał procent nominalny efektywny od kredytu
                  > > określonego spłatami , ja nie potrafię znaleźć , więc mówisz ,
                  > > że nie potrafię korzystać z wyszukiwarki . Na proste odpowiedzi
                  > > na moje pytania podałeś błędne odwowiedzi a później dopiero po rzekomej
                  > > konsultaji z profesorem z Torunia zacząłeś mi coś pieprzyć o różnicy
                  > > 0,2% . Ty po prostu wiesz dużo , ale mało rozumiesz .
                  > > I jeszcze raz , ostatni post nie jest na temat kalkulatora .
                  > > Przeczytaj jeszcze raz .
                  > >
                  >
                  > dajesz sie podpuszczac jak male dziecko
                  ?????????
                  > pozdrowienia dla coreczki
                  Dziękują . Pzdrowienia dla Twojej .
                  • Gość: Ted® Re: KANALIA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 20:17
                    i znow wiesz lepiej, jestes niereformowalny, pokusiles sie chociaz o
                    sprawdzenie tego kalkulatora czy znow bedziesz pisal ted sklamal nie ma
                    drugiego takiego kalkulatora jak moj?

poniewaz cie lubie (za rozrywke ktorej mi dostarczasz, bez ciebie byloby nudno)
                    jeszcze raz na tacy

banki.hoga.pl/kalkulator_kredytowy.asp
                    • Gość: Marek Re: KANALIA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 20:56
                      Ja nie lubię się powtarzać . Tak . Podałem Ci masę przykładów , które
                      ten kalkulator nie rozwiązuje ( zobacz do byle jakiej gazety i sprawdź
                      oferowane kredyty ).
                      Pwiedz Ted , po co ta cała konspiracja . Przecież my się znamy .
                      Nie chromol więc głupot , bo na samym poczatku już nie
                      miałeś argumentów a okazałeś się arogantem w sprawie
                      kredytów jak rozmawialiśmy w towarzystwie Twojego
                      pracownika . Skompromitowałem Ciebie , a to boli i to
                      przed pracownikiem ( a może wspólnikiem ) . Tobie Ted się
                      powiodło , ja nie narzekam , ale różnica między tobą a mną
                      jest taka , że Ty myślisz swoją kieszenią i krótkowzrocznie .
                      Wierzysz , że Tobie nic się nie stanie . Jesteś w błędzie , będzie
                      znacznie mniejsze zapotrzeboawanie na Twoje usługi , Ty podwyższysz
                      cenę , by się zwróciły koszty , a wtedy to już będzie bankructwo Ted.
                      A bieda boli , a cierpienie tym więkssze z im większego komfortu
                      trzeba rezygnować.
                      Ted , jesteś nie tylko kłamcą , jesteś podglądaczem i kłamcą .
                      Do cudzej koresponecji Ted się nie zagląda . To już świństwo .
                      I powinieneś jeszcze Ted zrozumieć róznicę między blefem a kłamstwem.
                      Ja nie chodzę to jednej kawiarenki Ted . Sprawdź wątki z innych
                      komputerów.
                      Wszędzie jest Marek , prawda? Bo ja Ted od razu przypuszczałem ,
                      że my się pewnie znamy. A Ty tylko to potwierdziłeś w ostanim
                      wątku podglądaczu .
                      Może jednak zmienisz swój nick?
                      • Gość: Ted® klamca, klamca IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 21:11
                        haha, znow klamca
                        niestety to ty jestes kretacz i klamca (a moze kiedy dyskutujesz sam z soba
                        nie wiesz o tym?, jak sie to nazywa?)

cos ci sie kolego pomieszalo, zapewniam cie, ze sie nie znamy i mam nadzieje ze
                        tak pozostanie bo nie utrzymuje znajomosci z kanciarzami

nikogo nie zatrudniam, pracuje samodzielnie w domu
                        nie biegam po parku kochanowskiego, nie bywam w fordonie
                        wiekszosc czasu spedzam przed komputerem, przez okno tez mnie nie widziales
                        (wychodza na podworze)
                        • radca Re: klamca, klamca 03.12.01, 23:02
                          I komu teraz, tutaj wierzyc ?
                          Cos to wszystko wydaje sie takie dziwne.Pozyjemy...zobaczymy ?

pozdrawiam
                          radca
                          • Gość: Ted® Re: klamca, klamca IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 14:02
                            radca napisał(a):

> I komu teraz, tutaj wierzyc ?
                            > Cos to wszystko wydaje sie takie dziwne.Pozyjemy...zobaczymy ?
                            >
                            jak zwykle prawda lezy po srodku (troche blizej marka of korbs)
                            ale nie bierz tego tak powaznie, my sie tylko przekomarzamy (moze poziom zbyt
                            zblizyl sie do bruku ale i tak sie lubimy)
                      • Gość: Ted® Re: KANALIA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 09:18
                        mam dla ciebie propozycje
                        poniewaz twierdzisz, ze sie znamy i mszcze sie na tobie za afront jaki mnie
                        spotkal z twojej strony zrobmy tak:

ty klamco i manipulancie o wielu twarzach - czuj sie zniewazony
                        jesli masz zdolnosc dawania satysfakcji honorowej masz moralne prawo aby
                        podejsc do tego goscia ktorym niby jestem i dac mu w pysk, zrob tak
                        zapewniam cie, ze ja ci nie oddam
                        • Gość: fin Re: KANALIA IP: *.atr.bydgoszcz.pl 04.12.01, 12:43
                          Gość portalu: TedŽ napisał(a):
                          > mam dla ciebie propozycje
                          > poniewaz twierdzisz, ze sie znamy i mszcze sie na tobie za afront jaki mnie
                          > spotkal z twojej strony zrobmy tak:
                          > ty klamco i manipulancie o wielu twarzach - czuj sie zniewazony
                          > jesli masz zdolnosc dawania satysfakcji honorowej masz moralne prawo aby
                          > podejsc do tego goscia ktorym niby jestem i dac mu w pysk, zrob tak
                          > zapewniam cie, ze ja ci nie oddam

Ua, ha, ha.
                          Ted, czytałem już wiele Twoich pomysłów. Jedne były lepsze, drugie gorsze, inne całkiem bez sensu. Ale ten jest po
                          prostu genialny. Wreszczie sprawa się wyjasni (tylko czym zawinił ten biedny facet, nie dosć, że Marek go osmieszył
                          przy podwładnym, to jeszcze dostanie po mordzie). No ale cóż, to wszystko będzie w imię PRAWDY.
                          Pozdr
                          • Gość: Ted® Re: KANALIA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 13:45
                            naszly mnie watpliwosci, czy to aby nie jest karalne (podzeganie do ...)
                            to moze go tylko wyzwiesz i wtedy on ci da po pysku

sam nie wiem co lepsze
                            • Gość: Marek Re: KANALIA IP: *.quest.bydgoszcz.pl 05.12.01, 18:59
                              Ale Cię ruszyło Ted , A myslałem ,że jesteś opanowany . Co az tak wytrąciło
                              Ciebie z rownowagi , że musisz się zniżać do mojego poziomu ( albo niżej ).
                              Dlaczegóż miałbym Ci dać po gębie . Ja Ciebie lubię i miło mi się z Tobą
                              klika . Gdybym mial dawać po gębie każdemu , ktory ma inne zdanie lub kłamie ,
                              to jak by mi wszyscy addali ... Na pewno nie byłbym w stanie Ci odklikiwać .
                              Zresztą mam nadzieję , że w innych sprawach znajdziemy wspólny język .
                              Co do innych spraw , jak mozna przekonać resztę że ... . skoro 90% rżnęło
                              na maturze z jedynego przedmiotu gdzie pozwalają myśleć . Ja po koleżeńsku
                              często się udzielałem i teraz zastanawiam się , czy nie przyczyniłem się
                              do intelektualnego okaleczenia tych ludzi . Teraz w tej demokracji gdzie
                              większość ma rację , można nimi manipulować jak się chce .
                              Ale Ty Ted , skoro zaszedłeś tak daleko , to nalezysz do tej drugiej części .
                              • Gość: Ted® Re: KANALIA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 19:14
                                aby mnie ruszylo daleka droga
                                to byla tylko propozycja jak mozesz sprawdzic swoje podejrzenia co do mojej
                                tozsamosci

a dzisiaj widze humorek dopisuje, co cieszy, bo wole cie na luzie
                                pozdrawiam

a gwoli wyjasnienia sytuacji rodzinnej to pisalem o 10 letnim synu ktory robi
                                www a nie o corce
                                • Gość: Marek Re: KANALIA IP: *.quest.bydgoszcz.pl 05.12.01, 19:39
                                  Odpowiadam tylu ludziom ( no i jak twierdzisz sobie ) , że się mogłem pomylić .
                                  Pozdrowienia więc dla synka .
    • Gość: ochman Re: KANALIA IP: 194.203.162.* 03.12.01, 09:55
      Az skora sie jezy kiedy czlowiek czyta niektore posty. Pomijajac Marka, ktory wypisuje glupoty i
      ktory oskarzy zaraz kogos o zejscie Matki Teresy, czy Ikara ktory(a) chce uczynic z Leppera symbol
      narodowy(?), trwozy mnie podejscie do sprawy skadinad wydawaloby sie inteligentnych ludzi.
      Kroti - czy Ty naprawde wierzysz, ze Lepper w tym wszystkim ma na uwadze dobro naszego kraju a
      nie nachapanie sie samemu? Dajesz sie oszukac jego retoryce? Jedyne co tak naprawde jest odslaniane
      przez Leppera, to zalosna skutecznosc naszego wymiaru sprawiedliwosci, dzieki ktoremu Lepper jest
      ciagle na wolnosci.
      Fin - czy naprawde myslisz, ze Lepper probuje walczyc z korupcja? Czy nie wydaje Ci sie iz uzywa on
      tematu azeby walczyc o swoje wplywy? Gdzie sa dokumenty dowodzace korupcji, o ktorych mowil w
      sejmie? Dlaczego nie poprze swoich wywodow dowodami. I jeszcze, dlaczego, majac podobno niezbite
      dowody, probowal wymigac sie od ewentualnej odpowiedzialnosci uzywajac zwrotu: "czy Pan Posel
      zaprzeczy ze..."
      Ted - tak trzymac :-)))
      • Gość: fin Re: KANALIA IP: *.atr.bydgoszcz.pl 03.12.01, 18:10
        Gość portalu: ochman napisał(a):
        > Fin - czy naprawde myslisz, ze Lepper probuje walczyc z korupcja? Czy nie wydaj
        > wydaje Ci sie iz uzywa on tematu azeby walczyc o swoje wplywy?

Uważam, że gdyby Lepperowi udalo się "sięgnąc po władzę", to stałby się takim
        samym skorumpowanym draniem, jak obecnie rządząca "klasa polityczna" (już kilka
        razy przerabialiśmy w Polsce ten schemat- wydawało by się porządny człowiek a gdy
        "dorwie się do władzy", to zmienia się nie do poznania).
        Ale póki co Lepper jest jeszcze po tej samej stronie barykady, co szarzy
        obywatele. Jest mi obojętne, z jakich powodów (wzniosłych, czy nie) Lepper
        zaatakował rządzących, ja się z nim zgadzam, bo ma rację korupcja sięgnęła w
        Polsce szczytów i wszystkim, i tym z "lewa" i tym z "prawa" to odpowiada. A tym z
        Platformy Obywatelskiej odpowiada to najbardziej i dlatego Lepper celnie trafił.
        I jesli z walki z korupcją uczyni swój główny oręż, to jeszcze się wzmocni. On to
        swietnie wyczuwa, ma "instynkt polityczny" tak jak niegdyś Wałęsa.

• Gość: Marek Re: KANALIA IP: *.ckomp.com.pl 03.12.01, 19:55
        czasy w ktorych zamykano ludzi za opinie minęły ochman .
        Nie żal ci ich . Jeżli chodzi o profesora Pańko , to tuż
        po jego wystapieniu telewizyjnym , powiedzialem ,że długo
        nie pożyje . Oczywiście że nie mialem zadnych zwolennikow
        sojej tezy . Nawet ojciec i brat powiedzieli że jestem
        oszolomem . Wiem jedno : Pańko nie zyje .
        Inne sprawy wydają mi się oczywiste .
        Chcesz mi powiedzieć ,że Wałęsa był internowany , że warunki w palacyku
        i lowienie rybek jak i spotykanie się z doradcami to był TEN REŻIM .
        A dalczgo potraktowano inaczej Popiełszka . Dlaczego inaczej traktowano
        tysiące Polakow . Bali się ? Ciebie , mnie . Nie potrafili nawet skutecznie
        postraszyć Wałęsy ?
        Chcesz powiedzieć że reakcja Szmajdzińskiego była naturalna . Czy winny , czy
        niewinny , czlowiek oskarżony o coś takiego reaguje lub drętwieje , chyba że
        na takie oskarżenie jest przygotowany ( zapomniałem Ci powiedzieć Ochman ,
        że nieźle grywałem w pokera i wydaje mi się ,że na ludzkich reakcjach trochę
        się znam ).
        Nie rozumiem Twojego
        niezrozumienia . Chociaż jeżeli popatrzeć na to z innej strony
        Ochman , to chyba rozumiem i ty też . Pamiętaj o jednym ,że
        tym z USA nie zależy na Was z Polski . Jedź i sam sprawdź .
      • krotoss Do Ochmana 03.12.01, 20:57
        Pozwolisz zOchman ze zacytuje kolege Fin'a bo jego slowa najlepiej chyba ujmuja
        to co mysle i moglbym napisac odpowiadajac Tobie wiec tak:

"Uważam, że gdyby Lepperowi udalo się "sięgnąc po władzę", to stałby się takim
        samym skorumpowanym draniem, jak obecnie rządząca "klasa polityczna" (już kilka
        razy przerabialiśmy w Polsce ten schemat- wydawało by się porządny człowiek a
        gdy "dorwie się do władzy", to zmienia się nie do poznania). Ale póki co Lepper
        jest jeszcze po tej samej stronie barykady, co szarzy obywatele. Jest mi
        objętne, z jakich powodów (wzniosłych, czy nie) Lepper zaatakował rządzących
        (...)"

Pozdrowki-KroTosS
      • Gość: Marek Re: KANALIA IP: *.quest.bydgoszcz.pl 05.12.01, 18:31
        Poza tym dopiero co 4 XII oglądałem w telewizji wieczorem program , w ktorym
        coś niecoś przebąkiwano na temat nieuchronnego kryzysu i wzrostu bezrobocia .
        Ja napisałem to trochę wcześniej ( i znacznie wcześniej w innych postach ).
        Musiałbyś więc mnie razem z panią profesor z PO ( nie pamętam nazwiska ) , z
        Frasyniukiem i większością LPD wsadzić do jednego worka w kwesti ewentualnego
        kryzysu . Jeżeli chodzi o inne sprawy , to powtarzam , dla mnie to oczywiste .
        Widziałem jak się zachowują ludzie , gdy chodzi o pieniądze . Mało kto potrafi
        przegrywać ( jeżeli ktokolwiek ) po dżentelmeńsku .
        • Gość: Marek Re: KANALIA IP: *.quest.bydgoszcz.pl 05.12.01, 18:46
          Poza tym powiedz Ochman , w którym miejscu chcę zrobić z Leppera symbol
          narodowy. Jeżli kogokolwiek atakuję to pseudointelektualistów , którzy
          robią najwięcej szkód . Nie mam powodu żeby atakować Leppera , bo nim
          nie jest . Ma prawo być w demokratycznym sejmie jako reprezentant wsi ,
          bo taka w Polsce istnieje . Zachował się jak jej reprezentant i to mu
          w niczym nie ujmuje . Ja jestem zwolennikiem Alternatywy i LPD , ale
          są inni ktorych cenię . Ikonowicz - prawdziwy socjalista - zobacz nikt
          na niego nie głosował ( czyżby SLD faktycznie reprezentowało najbiedniejszych
          przecież należą do najbogatszych ) . Mike , bo dobrze gra w brydża .
          Najninger - ten się w rządzie w Warsawie nie znajdzie , bo facet naprawdę
          myśli , no i Ted - bo ten to chociaż reaguje na nietypowe wątki i naprawdę
          się stara .
          • Gość: ochman Re: KANALIA IP: 194.203.162.* 05.12.01, 18:59
            Gos´c´ portalu: Marek napisa?(a):

> Nie mam powodu zeby atakowac Leppera , bo nim
            > nie jest . Ma prawo byc´ w demokratycznym sejmie jako reprezentant wsi ,
            > bo taka w Polsce istnieje .

Lepper nie jest reprezentantem wsi - jest reprezentantem zubozalej (o tym nizej) klasy sredniej: typowym
            ich przedstawicielem jest zadluzony po uszy przedsiebiorca, ktory nie chce lub nie moze splacac
            kredytow

> Ja jestem zwolennikiem Alternatywy i LPD

Duzo to tlumaczy (bez zlosliwosci)

> czyzby SLD faktycznie reprezentowalo najbiedniejszych
            > przeciez naleza do najbogatszych

najbogatszym statystycznie klubem w Sejmie jest Samoobrona. Jezeli na polskiej wsi jest tak dobrze, to
            kto wie, moze i ja zostane rolnikiem...
        • Gość: ochman Re: KANALIA IP: 194.203.162.* 05.12.01, 18:53
          Gosc portalu: Marek napisal(a):

> Poza tym dopiero co 4 XII ogladalem w telewizji wieczorem program , w ktorym
          > cos niecos przebakiwano na temat nieuchronnego kryzysu i wzrostu bezrobocia .
          > Ja napisalem to troche wczesniej ( i znacznie wczesniej w innych postach ).

Drogi Marku
          Nie trzeba bylo jasnowidza zeby to wszystko przewidziec. Symptomy byly widoczne jak na dloni, a Ci
          ktorzy ich nie widzieli albo sie nie znaja albo swiadomie nie chcieli ich zauwazyc. Oto kilka znich:
          - sezonowe fluktuacje swiatowej gospodarki - mielismy recesje na przelomie lat 70 i 80tych, na poczatku
          lat 90tych, wiec i teraz sie tego mozna bylo spodziewac
          - zalamanie sie boom'u internetowego i spadek zaufania konsumentow
          A w kraju:
          - brak przeprowadzenia podstawowych reform (przede wszystkim reformy podatkowej), zlikwidowania
          nieoplacalnych sektorow, itd.
          - rozrastajace sie wydatki publiczne
          mnozyc by mozna dlugo...
          • Gość: Marek Re: KANALIA IP: *.quest.bydgoszcz.pl 05.12.01, 19:03
            No widzisz , sam twierdzisz ,że nie trzeba być jasnowidzem . I za takiego
            się nie uważam . Więc skąd ten Twój atak na mnie . Nie odpowiedziałeś ,
            w którym miejscu chcę zrobić z Leppera symbol narodowy .
            • Gość: ochman Re: KANALIA IP: 194.203.162.* 05.12.01, 19:07
              Gosc portalu: Marek napisal(a):

> Nie odpowiedzia?es´ ,
              > w którym miejscu chce zrobic z Leppera symbol narodowy .

Jeszcze raz przeczytalem swoj post - to nie Ty to Ikar (co zaznaczylem), Ty wyznajesz teorie spisku
              • Gość: Marek Re: KANALIA IP: *.quest.bydgoszcz.pl 05.12.01, 19:37
                Wystarczy powiedzieć "wyznaje teorię spisku " by zmknąć dyskusję ?
                Przeczytaj więc to - dotyczy Leppera .

"W takich sytuacjach, jeżeli są zgromadzone dowody pozwalające na postawienie
                zarzutu popełnienia przestępstwa, to nie ma potrzeby przesłuchiwania takiej
                osoby w charakterze świadka, tylko należy postawić zarzut i przesłuchać jako
                podejrzanego" - powiedziała minister sprawiedliwości, gość czatu w Onet.pl.

"Jeżeli dotyczy to posła, to nie można postawić zarzutu i przesłuchać go w
                charakterze podejrzanego, dopóki Sejm nie podejmie decyzji odnośnie immunitetu.
                Jeśli więc chodzi o sprawę pana Leppera, to po zakończeniu tych czynności, o
                których wyżej mówiłam, zapadnie decyzja o wystąpieniu do Sejmu w sprawie
                immunitetu" - powiedziała.

Albo to nie jest na moją głowę albo to zwyczajny spisek . Wydawało mi się
                że Lepper oskarżał ( pomówienie mozna mu zarzucić po przegranej sprawie ),
                natomiast nikt w mediach tego słowa nie użył . Teraz okazuje się , że w tej
                sprawie On może występować nie jako świadek , ale jako podejrzany , a Ci
                oskarżeni są już przed skończeniem sprawy POKRZYWDZENI . Co to jest ???!!!

Czy Ty ze mnie robisz frajera , czy sam jesteś frajer????
                Nie znasz tego dowcipu że w pisane nie należy bezgranicznie wierzyć .
                Był taki co wierzył . Na płocie było napisane 'pipka' a on to polizał
                i drzazga mu weszła w język .
                • Gość: ochman Re: KANALIA IP: 194.203.162.* 05.12.01, 19:40
                  Gos´c´ portalu: Marek napisa?(a):

> Czy Ty ze mnie robisz frajera , czy sam jestes frajer????
                  > Nie znasz tego dowcipu ze w pisane nie nalezy bezgranicznie wierzyc .
                  > Byl taki co wierzyl . Na plocie bylo napisane 'pipka' a on to polizal
                  > i drzazga mu weszla w jezyk .

gratuluje stylu
                  • Gość: Marek Re: KANALIA IP: *.quest.bydgoszcz.pl 05.12.01, 20:01
                    Nie lubisz słowa " " , ( nie napisałem , by Cię nie obrazić ) .
                    I tylko tego się czepiłeś z tego wszystkiego co ja naklikalem .
                    To po co ja się trudzę jak ja z KULTURALNYM klikam albo z
                    kochającym inaczej . Ja piszę o czymś tak absurdalnym i staram
                    się udowodnić swoją tezę , i być może Ciebie troszeczkę dokształcić ,
                    a ciebie razi mój styl albo tylko jedno słowo . To Ty nie należysz do
                    Ochmanów których ja znam , Oni mają poczucie humoru i STYL .
                    Powiedz mi Ochman , co Ty złego w tej c.. widzisz . Przecież to
                    wrota życia a i również źrodło rozkoszy ( sprobój - nie pozałujesz ).
                    I odpowiadaj na pytania , albo oszczędź mi i sobie czasu rozmową o stylu .
                    Bo to jest nietakt , rozmawiać z chamem ( za takiego mnie uważasz ) i
                    zamiast odpowiedzić mu na pytania , zarzucać mu styl. Chyba że ty masz
                    w tym jakiś cel . Masz?
                    • Gość: ochman Re: KANALIA IP: 194.203.162.* 05.12.01, 20:33
                      No wiec Mareczku, to nie dobor slow mnie urazil tylko Twoj styl. Albo zes glupi i nie potrafisz
                      trzymac sie merytorycznej dyskusji albo nie masz nic do powiedzenia i dlatego piszesz takie
                      farmazony. I w jednym i drugim przypadku dalsza wymiana pogladow z Toba mija sie z celem.

I jeszcze jedno, pisales ze nie naleze do ochmanow ktorych znasz. Cala przyjemnosc po mojej stronie.
                      bez odbioru
                      • Gość: Marek Re: KANALIA IP: *.bydgoszcz.pl 07.12.01, 19:48
                        Słuchaj ... , powiedz w ktorym miejscu wyzwałem Cię od głupców czy
                        ludzi nie majacych nic do powiedzenia ( co na jedno wychodzi ) .
                        Więc dlaczego Ty to robisz ? Sam przecież krytykujesz Leppera za
                        jego 'pomówienia' .
                        Ochmanów , ktorych znam to Maciek i Jacek Ochman ( Warszawa i San
                        Diego ) . Ja ich i przypuszczam oni mnie szanują choć możemy
                        róznić się w poglądach . I jeżeli to rodzina to na pewno sprostują
                        Twoją pochopną opinię o mnie
                        Nie uzyskalem odpowiedzi na pytania a tylko obrzuciłeś mnie błotem .
                        Może to Ty nie masz nic do powiedzenia ?
                        Więc powiedz , czy polityka dla Ciebie to jasna przejrzysta dla wszystkich
                        gra ? Będąc taki mądry ( a ja głupi ) , nie wątpisz chyba w działalność
                        polityczną niejawną ( lub jak to nazwałeś spiskową ) . Oboje to wiemy z tym ,
                        ze Ty wierzysz ,że ta dziłalność niejawna kończy na wspólnym biesiadowaniu i
                        rozmowach o rodakach i ich zaspokajaniu potrzeb . Ja ... juz wiesz .
                  • Gość: Marek Re: KANALIA IP: *.quest.bydgoszcz.pl 05.12.01, 20:06
                    Wystarczy powiedzieć "wyznaje teorię spisku " by zmknąć dyskusję ?
                    Przeczytaj więc to - dotyczy Leppera .

"W takich sytuacjach, jeżeli są zgromadzone dowody pozwalające na postawienie
                    zarzutu popełnienia przestępstwa, to nie ma potrzeby przesłuchiwania takiej
                    osoby w charakterze świadka, tylko należy postawić zarzut i przesłuchać jako
                    podejrzanego" - powiedziała minister sprawiedliwości, gość czatu w Onet.pl.

"Jeżeli dotyczy to posła, to nie można postawić zarzutu i przesłuchać go w
                    charakterze podejrzanego, dopóki Sejm nie podejmie decyzji odnośnie immunitetu.
                    Jeśli więc chodzi o sprawę pana Leppera, to po zakończeniu tych czynności, o
                    których wyżej mówiłam, zapadnie decyzja o wystąpieniu do Sejmu w sprawie
                    immunitetu" - powiedziała.

Albo to nie jest na moją głowę albo to zwyczajny spisek . Wydawało mi się
                    że Lepper oskarżał ( pomówienie mozna mu zarzucić po przegranej sprawie ),
                    natomiast nikt w mediach tego słowa nie użył . Teraz okazuje się , że w tej
                    sprawie On może występować nie jako świadek , ale jako podejrzany , a Ci
                    oskarżeni są już przed skończeniem sprawy POKRZYWDZENI . Co to jest ???!!!

Czy Ty ze mnie robisz frajera , czy sam jesteś frajer????
                    Nie znasz tego dowcipu że w pisane nie należy bezgranicznie wierzyć .
                    Był taki co wierzył . Na płocie było napisane 'pipka' a on to polizał
                    i drzazga mu weszła w język .

Tu mi pogratulowałeś stylu . Dziękuję ( to tylko kilka kończących linijek ),
                    a ja btłbym Ci wdzięczny gdybyś ustosunkował się do reszt mojego postu ( to
                    przecież ok. 70% i to co chciałem powiedzieć ) W postach z Tobą będę unikał
                    słów p... i c... ( mogę k... lub ch...? )
                • Gość: Ted® Re: KANALIA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 20:50
                  pozwolisz,zze to ja porobie za frajera,
                  uprzedzam, ze nie sledze sprawy z zapartym tchem wiec moga pojawic sie
                  niescislosci (ktorych nie omieszkasz sprostowac)
                  sprawa wyglada tak:

sledztwo o obraze majestatu (jak zwal tak zwal) wszczyna sie z urzedu, w takiej
                  sprawie majestat jest 'pokrzywdzonym' a obrazajacy 'podejrzanym'

sledztwo o lapowkarstwo wszczyna sie po zawiadomieniu organow, podobno lepper
                  zawiadomil a prokuratura umorzyla wiec bez okazania dokumentow oni sami sprawy
                  nie wznowia

• Gość: ochman Re: KANALIA IP: 62.190.181.* 20.09.02, 12:13
      he, he, he
      i wszystko jasne

historia lubi sie powtarzac?!? :-D
      • Gość: Ted® Re: KANALIA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 12:35
        jeszcze cie katz meczy, za intensywnie sie leczyles?;)
        stosowanie srodkow wymiotnych to ostatecznosc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka