bzyku654321 07.03.07, 08:23 KTOŚ UWIECZNIŁ TE ZNANĄ RADZIEJOWSKĄ POSTAĆ I POKAZAŁ FOTOGRAFIE. SZPERAJĄC W NECIE PRZYPADKIEM ŻEM ZNALAZŁ. www.wrzuta.pl/obraz/xo6oAfPq5I/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blondyn30 Re: ZNANE POSTACI RADZIEJOWA 07.03.07, 10:17 Coś kiepsko tu Włodek wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
bzyku654321 Re: ZNANE POSTACI RADZIEJOWA 07.03.07, 11:08 STAROŚĆ NIE RADOŚĆ! NO ALE DAJMY NA TO TAKI WOJTUŚ MAZUREK CAŁKIEM CAŁKIEM SIĘ TRZYMA!!! WIECZNIE MŁODY SKUBANY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: ZNANE POSTACI RADZIEJOWA 07.03.07, 13:57 bzyku654321 napisała: > STAROŚĆ NIE RADOŚĆ! NO ALE DAJMY NA TO TAKI WOJTUŚ MAZUREK CAŁKIEM CAŁKIEM SIĘ > TRZYMA!!! WIECZNIE MŁODY SKUBANY!!! żadna to sztuka naigrywać się z człowieka chorego, taki jego los, ale postaram się też wstawić fotkę ludzi wielkiego sukcesu na świecie, rodem z tej mieściny, o ile nie będzie to naruszeniem regulaminu, czy dóbr osobistych , ale linka wskazać chyba mi wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
okofaraona Re: ZNANE POSTACI RADZIEJOWA 07.03.07, 17:15 To niesmaczne bzyku co zrobiłeś. Niesmaczne nie z powodu starszego człowieka, a z powodu tego że nie zamieściłeś obok jego zdjęcia swojego. Czasami coś robi się nie zastanawiając nad tym , później jest niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: ZNANE POSTACI RADZIEJOWA 08.03.07, 01:22 okofaraona napisała: > To niesmaczne bzyku co zrobiłeś. Niesmaczne nie z powodu starszego człowieka, a > > z powodu tego że nie zamieściłeś obok jego zdjęcia swojego. Czasami coś robi > się nie zastanawiając nad tym , później jest niesmak. A co w tym złego, co bzyk tu winien, że Włodek sie w necie zamieścił? Obiecałem, jedziem z tym koksem www.xxxxx.net Odpowiedz Link Zgłoś
bzyku654321 Re: ZNANE POSTACI RADZIEJOWA 08.03.07, 08:17 SĘK W TYM, ŻE JA ZDJĘCIA NIE ZAMIEŚCIŁEM. JA JE TYLKO ZNALAZŁEM W NECIE A ZAMIEŚCIŁEM LINKA NA FORUM TO WSZYSTKO. NIKT SIĘ NIE NAIGRYWA Z WŁODKA. CHYBA TYLKO TY O TYM POMYŚLAŁEŚ. WŁODZIU JEST LUBIANY I W TAKIM JEDYNIE KONTEKŚCIE WSKAZAŁEM LINK DO ZDJĘCIA. AUTOR NIE JEST MI ZNANY ALE WŁODZIU PEWNO GO ZNA I CHCIAŁ TEJ FOTOGRAFII. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: ZNANE POSTACI RADZIEJOWA 14.03.07, 19:33 bzyku654321 napisała: > SĘK W TYM, ŻE JA ZDJĘCIA NIE ZAMIEŚCIŁEM. I w tym jest sęk, nie ważne czy Ty kradniesz, czy Ciebie kradną, ważne, że jesteś w to zamieszany, takie śmieszne czasy, dziwne postrzeganie problemu. wg mnie to dobrze że wskazałeś "Włodzia"w necie. Wrósł ona w nasz krajobraz, jak wielu innych, a i jego też nie ma co winić za wygląd, czy za zdrowia stan (na początku czterdziestych lat nie miał by szans wielkich). Wielu zamieszcza swoje podobizny czasem dla chęci pokazania się, a czasem dla czystego interesu....... Często też go poczęstuję papierosem, ale trzeba przyznać że niepowtarzalny jest. Nawet własna matka nie poznała go, jak zawieruszył się przed laty po imprezie w okolicy Izbicy Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: ZNANE POSTACI RADZIEJOWA 14.03.07, 21:12 Włodziu gazeciarz to niewątpliwie postać mityczna i sympatyczna!!! nikomu nie wadzi, nosi te swoje ulotki i się nie narzuca. spoko kolo, a że jest jego fota w necie?? to przecież nic złego. Fota budzi uśmiech na twarzy.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś