Dodaj do ulubionych

ZNANE POSTACI RADZIEJOWA

07.03.07, 08:23
KTOŚ UWIECZNIŁ TE ZNANĄ RADZIEJOWSKĄ POSTAĆ I POKAZAŁ FOTOGRAFIE. SZPERAJĄC W
NECIE PRZYPADKIEM ŻEM ZNALAZŁ.

www.wrzuta.pl/obraz/xo6oAfPq5I/
Obserwuj wątek
    • blondyn30 Re: ZNANE POSTACI RADZIEJOWA 07.03.07, 10:17
      Coś kiepsko tu Włodek wygląda...
      • bzyku654321 Re: ZNANE POSTACI RADZIEJOWA 07.03.07, 11:08
        STAROŚĆ NIE RADOŚĆ! NO ALE DAJMY NA TO TAKI WOJTUŚ MAZUREK CAŁKIEM CAŁKIEM SIĘ
        TRZYMA!!! WIECZNIE MŁODY SKUBANY!!!
        • sauber1 Re: ZNANE POSTACI RADZIEJOWA 07.03.07, 13:57
          bzyku654321 napisała:

> STAROŚĆ NIE RADOŚĆ! NO ALE DAJMY NA TO TAKI WOJTUŚ MAZUREK CAŁKIEM CAŁKIEM SIĘ
          > TRZYMA!!! WIECZNIE MŁODY SKUBANY!!!

żadna to sztuka naigrywać się z człowieka chorego, taki jego los, ale postaram
          się też wstawić fotkę ludzi wielkiego sukcesu na świecie, rodem z tej mieściny,
          o ile nie będzie to naruszeniem regulaminu, czy dóbr osobistych , ale linka
          wskazać chyba mi wolno?
          • okofaraona Re: ZNANE POSTACI RADZIEJOWA 07.03.07, 17:15
            To niesmaczne bzyku co zrobiłeś. Niesmaczne nie z powodu starszego człowieka, a
            z powodu tego że nie zamieściłeś obok jego zdjęcia swojego. Czasami coś robi
            się nie zastanawiając nad tym , później jest niesmak.
            • sauber1 Re: ZNANE POSTACI RADZIEJOWA 08.03.07, 01:22
              okofaraona napisała:

> To niesmaczne bzyku co zrobiłeś. Niesmaczne nie z powodu starszego człowieka, a
              >
              > z powodu tego że nie zamieściłeś obok jego zdjęcia swojego. Czasami coś robi
              > się nie zastanawiając nad tym , później jest niesmak.

A co w tym złego, co bzyk tu winien, że Włodek sie w necie zamieścił?
              Obiecałem, jedziem z tym koksem
              www.xxxxx.net
            • bzyku654321 Re: ZNANE POSTACI RADZIEJOWA 08.03.07, 08:17
              SĘK W TYM, ŻE JA ZDJĘCIA NIE ZAMIEŚCIŁEM. JA JE TYLKO ZNALAZŁEM W NECIE A
              ZAMIEŚCIŁEM LINKA NA FORUM TO WSZYSTKO. NIKT SIĘ NIE NAIGRYWA Z WŁODKA. CHYBA
              TYLKO TY O TYM POMYŚLAŁEŚ. WŁODZIU JEST LUBIANY I W TAKIM JEDYNIE KONTEKŚCIE
              WSKAZAŁEM LINK DO ZDJĘCIA. AUTOR NIE JEST MI ZNANY ALE WŁODZIU PEWNO GO ZNA I
              CHCIAŁ TEJ FOTOGRAFII.
              • sauber1 Re: ZNANE POSTACI RADZIEJOWA 14.03.07, 19:33
                bzyku654321 napisała:

> SĘK W TYM, ŻE JA ZDJĘCIA NIE ZAMIEŚCIŁEM.

I w tym jest sęk, nie ważne czy Ty kradniesz, czy Ciebie kradną, ważne, że
                jesteś w to zamieszany, takie śmieszne czasy, dziwne postrzeganie problemu. wg
                mnie to dobrze że wskazałeś "Włodzia"w necie. Wrósł ona w nasz krajobraz, jak
                wielu innych, a i jego też nie ma co winić za wygląd, czy za zdrowia stan (na
                początku czterdziestych lat nie miał by szans wielkich). Wielu zamieszcza swoje
                podobizny czasem dla chęci pokazania się, a czasem dla czystego interesu.......
                Często też go poczęstuję papierosem, ale trzeba przyznać że niepowtarzalny
                jest. Nawet własna matka nie poznała go, jak zawieruszył się przed laty po
                imprezie w okolicy Izbicy
                • jerryone1 Re: ZNANE POSTACI RADZIEJOWA 14.03.07, 21:12
                  Włodziu gazeciarz to niewątpliwie postać mityczna i sympatyczna!!! nikomu nie
                  wadzi, nosi te swoje ulotki i się nie narzuca. spoko kolo, a że jest jego fota
                  w necie?? to przecież nic złego. Fota budzi uśmiech na twarzy.pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka