a_creep 26.03.07, 20:11 *ziew* Czy przyzwoitość dziennikarska nie nakazuje przypomnieć chociaż kiedyś, że władze miasta oficjalnie się wypowiadały, iż są przeciwko staraniom, by w Bydgoszczy było jakieś SSE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_creep Re: Bydgoszcz bliżej specjalnej podstrefy ekonomi 26.03.07, 20:12 Dlaczego panowie dziennikarze uparcie nie chcą spytać nikogo, co z słupską SSE, która "już powstała" przed wyborami na prezydenta miasta?! Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: Bydgoszcz bliżej specjalnej podstrefy ekonomi 26.03.07, 20:15 A co tak naprawde z tego artykulu wynika . Na moje to nic Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Bydgoszcz bliżej specjalnej podstrefy ekonomi 26.03.07, 20:26 > A co tak naprawde z tego artykulu wynika . Może to, że prezydent ma jakiegoś haka na dziennikarzyny z Wyborczej i ci co jakiś czas (dość regularnie) piszą jakieś bzdury mające sugerować, iż wcale nie kłamał, a nawet robi coś dobrego? Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Forumowa maruda! 26.03.07, 20:32 Ale poważnie uważasz, że pisanie bredni o SSE średnio raz na miesiąc od dwóch lat to to czego miastu potrzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 Re: Forumowa maruda! 26.03.07, 21:33 Nam to potrzeba dzialania, naszych parlamentarzystow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pit1233 Re: Forumowa maruda! 27.03.07, 08:34 a_creep napisał: > Ale poważnie uważasz, że pisanie bredni o SSE średnio raz na miesiąc od dwóch > lat to to czego miastu potrzeba? Gazety muszą od czasu do czasu napisać to, co ludzie chcą usłyszeć. A pisanie o wielkich planach podnosi na duchu. W końcu ile można czytać hiobowych wieści. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Forumowa maruda! 27.03.07, 09:23 pit1233 napisał: > W końcu ile można czytać hiobowych wieści. cóz nasz creep moze zawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: Forumowa maruda! 27.03.07, 09:38 Jasne lepiej stwierdzic ze biale jest czarne i odwrotnie,byle byc optymista Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Forumowa maruda! 27.03.07, 10:56 > > W końcu ile można czytać hiobowych wieści. > cóz nasz creep moze zawsze :) Czekam na dobre wiadomości. Jednak to wieści z tego artykułu są hiobowe - prezydent dalej nie chce SSE, o dużych inwestorów również nikt nie chce zabiegać, terenów, na których ktoś mógłby inwestować ciągle nie przygotowaliśmy, walczyć o podstrefę dalej nie mamy specjalnie zamiaru, a dziennikarstwo w naszym mieście ciągle nie odbiło się od dna. Coś w tym pozytywnego widzisz Ivico? Aż tak ciebie zepsuła praca w UM, że podobnie jak prezydent uważasz, iż im gorzej dla miasta tym bardziej pozytywnie dla ciebie?! Odpowiedz Link Zgłoś
0maniek0 czy ja wiem 26.03.07, 21:54 czy ja wiem czy taka maruda... faktycznie juz takich artykulow mielismy sporo Odpowiedz Link Zgłoś
kacza_zaraza Nie Gdansk, a Slupsk jest siedziba SSE!!! 27.03.07, 00:08 Nie Gdansk, a Slupsk jest siedziba SSE!!! Tak trudno to sprawdzic?! Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: Forumowa maruda! 27.03.07, 09:18 Dla ciebie jezeli ktos docieka prawdy jest maruda?JEzeli ktos nie daje sie karmic pie..mi jest maruda? Odpowiedz Link Zgłoś
nadrat1 Re: Bydgoszcz nie ma i nie będzie! 27.03.07, 09:46 I tak wszyscy z tąd wyjadą, "bez pracy nie ma kołaczy" Odpowiedz Link Zgłoś
maxco Re: Bydgoszcz bliżej specjalnej podstrefy ekonomi 28.03.07, 11:52 SSE- jest podstawą rozwoju miasta Bydgoszczy.Z powyższym musimy uaktywnić się w działaniach i zbierać podpisy pod strefę do ministra gospodarki.Pamientajmy ten prezydent dywersant nam tego nie załatwi. Odpowiedz Link Zgłoś
jamnik.szorstkowlosy Re: Bydgoszcz bliżej specjalnej podstrefy ekonomi 28.03.07, 17:15 Jest zajety walka o ESK dla Torunia Nie mozna mu przeszkadzac Odpowiedz Link Zgłoś
maxco Re: Bydgoszcz bliżej specjalnej podstrefy ekonomi 29.03.07, 09:21 Piąty rok urzędowania K.Dombrowicz i jego wymierne zaangażowanie w walce o SSE-Zachem.Przedstawcie formuowicze efekty pracy tego administratora wszystkim bydgoszczanom,bo ja nic nie wiem.A wogóle gdzie on jest.Toruń??? Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 Re: Bydgoszcz bliżej specjalnej podstrefy ekonomi 30.03.07, 22:53 I jeszcze musimy sie meczyc przez cztery lata :-( Odpowiedz Link Zgłoś
maxco Re: Bydgoszcz bliżej specjalnej podstrefy ekonomi 01.04.07, 15:40 SSE ekonomiczna to impuls rozwoju miasta Bydgoszczy.Pamientajmy najważniejsza - fundamentalna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 Re: Bydgoszcz bliżej specjalnej podstrefy ekonomi 01.04.07, 17:28 Powiedz to Dombrowiczowi! Odpowiedz Link Zgłoś
saakaszwili Re: Bydgoszcz bliżej specjalnej podstrefy ekonomi 01.04.07, 19:50 gracz_nr_1 napisał: > Powiedz to Dombrowiczowi! Co z tego, że powiesz, jak "prezydĘt K.D." i tak nie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin34 Platforma wspiera powstanie strefy pod Koronowem? 01.04.07, 22:15 Czy Platforma wspiera powstanie strefy ekonomicznej pod Koronowem? Wypowiada sie Całbecki i radny Bydgoszczy Kowalski. miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,4030573.html Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Platforma wspiera powstanie strefy pod Korono 01.04.07, 22:18 > Czy Platforma wspiera powstanie strefy ekonomicznej pod Koronowem? Mam nadzieję, że tak. Odpowiedz Link Zgłoś