Dodaj do ulubionych

Bydgoszcz bliżej specjalnej podstrefy ekonomicznej

26.03.07, 20:11
*ziew*

Czy przyzwoitość dziennikarska nie nakazuje przypomnieć chociaż kiedyś, że władze miasta oficjalnie
się wypowiadały, iż są przeciwko staraniom, by w Bydgoszczy było jakieś SSE?
Obserwuj wątek
    • a_creep Re: Bydgoszcz bliżej specjalnej podstrefy ekonomi 26.03.07, 20:12
      Dlaczego panowie dziennikarze uparcie nie chcą spytać nikogo, co z słupską SSE, która "już powstała"
      przed wyborami na prezydenta miasta?!
    • krysmat Re: Bydgoszcz bliżej specjalnej podstrefy ekonomi 26.03.07, 20:15
      A co tak naprawde z tego artykulu wynika . Na moje to nic
      • a_creep Re: Bydgoszcz bliżej specjalnej podstrefy ekonomi 26.03.07, 20:26
        > A co tak naprawde z tego artykulu wynika .

Może to, że prezydent ma jakiegoś haka na dziennikarzyny z Wyborczej i ci co
        jakiś czas (dość regularnie) piszą jakieś bzdury mające sugerować, iż wcale nie
        kłamał, a nawet robi coś dobrego?
    • mac_byd Forumowa maruda! 26.03.07, 20:28
      • a_creep Re: Forumowa maruda! 26.03.07, 20:32
        Ale poważnie uważasz, że pisanie bredni o SSE średnio raz na miesiąc od dwóch
        lat to to czego miastu potrzeba?
        • gracz_nr_1 Re: Forumowa maruda! 26.03.07, 21:33
          Nam to potrzeba dzialania, naszych parlamentarzystow!!!
        • pit1233 Re: Forumowa maruda! 27.03.07, 08:34
          a_creep napisał:

> Ale poważnie uważasz, że pisanie bredni o SSE średnio raz na miesiąc od dwóch
          > lat to to czego miastu potrzeba?

Gazety muszą od czasu do czasu napisać to, co ludzie chcą usłyszeć. A pisanie o
          wielkich planach podnosi na duchu. W końcu ile można czytać hiobowych wieści.
          • ivica Re: Forumowa maruda! 27.03.07, 09:23
            pit1233 napisał:

> W końcu ile można czytać hiobowych wieści.

cóz nasz creep moze zawsze :)
            • krysmat Re: Forumowa maruda! 27.03.07, 09:38
              Jasne lepiej stwierdzic ze biale jest czarne i odwrotnie,byle byc optymista
            • a_creep Re: Forumowa maruda! 27.03.07, 10:56
              > > W końcu ile można czytać hiobowych wieści.
              > cóz nasz creep moze zawsze :)

Czekam na dobre wiadomości. Jednak to wieści z tego artykułu są hiobowe -
              prezydent dalej nie chce SSE, o dużych inwestorów również nikt nie chce
              zabiegać, terenów, na których ktoś mógłby inwestować ciągle nie przygotowaliśmy,
              walczyć o podstrefę dalej nie mamy specjalnie zamiaru, a dziennikarstwo w naszym
              mieście ciągle nie odbiło się od dna. Coś w tym pozytywnego widzisz Ivico? Aż
              tak ciebie zepsuła praca w UM, że podobnie jak prezydent uważasz, iż im gorzej
              dla miasta tym bardziej pozytywnie dla ciebie?!
      • 0maniek0 czy ja wiem 26.03.07, 21:54
        czy ja wiem czy taka maruda...
        faktycznie juz takich artykulow mielismy sporo
        • kacza_zaraza Nie Gdansk, a Slupsk jest siedziba SSE!!! 27.03.07, 00:08
          Nie Gdansk, a Slupsk jest siedziba SSE!!! Tak trudno to sprawdzic?!
      • krysmat Re: Forumowa maruda! 27.03.07, 09:18
        Dla ciebie jezeli ktos docieka prawdy jest maruda?JEzeli ktos nie daje sie
        karmic pie..mi jest maruda?
    • nadrat1 Re: Bydgoszcz nie ma i nie będzie! 27.03.07, 09:46
      I tak wszyscy z tąd wyjadą, "bez pracy nie ma kołaczy"
    • maxco Re: Bydgoszcz bliżej specjalnej podstrefy ekonomi 28.03.07, 11:52
      SSE- jest podstawą rozwoju miasta Bydgoszczy.Z powyższym musimy uaktywnić się
      w działaniach i zbierać podpisy pod strefę do ministra gospodarki.Pamientajmy
      ten prezydent dywersant nam tego nie załatwi.
      • jamnik.szorstkowlosy Re: Bydgoszcz bliżej specjalnej podstrefy ekonomi 28.03.07, 17:15
        Jest zajety walka o ESK dla Torunia
        Nie mozna mu przeszkadzac
        • maxco Re: Bydgoszcz bliżej specjalnej podstrefy ekonomi 29.03.07, 09:21

Piąty rok urzędowania K.Dombrowicz i jego wymierne zaangażowanie w walce o
          SSE-Zachem.Przedstawcie formuowicze efekty pracy tego administratora wszystkim
          bydgoszczanom,bo ja nic nie wiem.A wogóle gdzie on jest.Toruń???
          • gracz_nr_1 Re: Bydgoszcz bliżej specjalnej podstrefy ekonomi 30.03.07, 22:53
            I jeszcze musimy sie meczyc przez cztery lata :-(
    • maxco Re: Bydgoszcz bliżej specjalnej podstrefy ekonomi 01.04.07, 15:40
      SSE ekonomiczna to impuls rozwoju miasta Bydgoszczy.Pamientajmy najważniejsza -
      fundamentalna sprawa.
      • gracz_nr_1 Re: Bydgoszcz bliżej specjalnej podstrefy ekonomi 01.04.07, 17:28
        Powiedz to Dombrowiczowi!
        • saakaszwili Re: Bydgoszcz bliżej specjalnej podstrefy ekonomi 01.04.07, 19:50
          gracz_nr_1 napisał:

> Powiedz to Dombrowiczowi!

Co z tego, że powiesz, jak "prezydĘt K.D." i tak nie zrozumie.
          • pingwin34 Platforma wspiera powstanie strefy pod Koronowem? 01.04.07, 22:15
            Czy Platforma wspiera powstanie strefy ekonomicznej pod Koronowem? Wypowiada
            sie Całbecki i radny Bydgoszczy Kowalski.

miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,4030573.html
            • a_creep Re: Platforma wspiera powstanie strefy pod Korono 01.04.07, 22:18
              > Czy Platforma wspiera powstanie strefy ekonomicznej pod Koronowem?

Mam nadzieję, że tak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka