aga101279 27.03.07, 20:59 hej właśnie wykryto u mojego Kcperka (6 miesięcy) bakterie coli w moczu czy znacie jakiegoś dobrego nefrologa najlepiej prywatnie bo w poradni straszne kolejki bardzo proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jusiadyk Re: nefrolog - pilne 27.03.07, 23:35 Niestety nie wiem ale zadzwoń na tel 052-3711321 to jest informacja medyczna, może Ci tam kogos wskażą. O ile dobrze pamiętam to jest całodobowy telefon. Poza tym spróbuj w wyszukiwarce wpisać hasło "medyczna bydgoszcz" może na tej stronie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mradwanska Re: nefrolog - pilne 28.03.07, 12:50 Aga, moja córeczka choruje na nerki od 3 miesiąca życia, kiedy po raz pierwszy miała bakterie Coli w moczu to długie i ciężkie leczenie, sprawdzanie czy jest refluks moczowy itp dzis Marta ma 2 latka i sama czuję się jak ekspert, potrafię rozpoznac zagrożenie po kolorze skóry wokół sromu, polecam więc abyś poszła do Szpitala na Chodkiewicza i zarejestrowała się u p. Reszczyńskiej - koniecznie ,a na dziś podawaj Kacperkowi antybioryk, w razie potrzeby skontaktuj się pilnie ze mną jak nie masz dobrego pediatry, ja mam namiar na dobrego prywatnego, który załatwił mi pobyt w szpitalu wojskowym w pokoju matki z dzieckiem, (bedziesz mieszkała z Kacperkiem) nie wiem czy Twój synek przyjmuje antybiotyk doustnie bo wszpitalu dają dożylnie i wtedy łatwiej zachować dawki, w razie wątpliwości pisz na priva, jeśli chcesz przeprowadzę Cię przez ten trudny etap. Uszy do góry, jest nas pełno forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22158 Odpowiedz Link Zgłoś