mayag 09.04.07, 21:18 Hej. Czy znacie szkołe karate , którą moglibyście polecić dla 12-sto latka ?. Chodzi mi o taką , która szkoli w pozytywnym znaczeniu. Jeśli możecie coś polecić to bardzo proszę o wpisy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raolca Re: Karate dla dziecka........ 10.04.07, 12:27 daj swoje dziecko do Bushi-do. tysiące dzieciaków tam się przewineło i mają oni pojęcie jak traktować dzieci. natomiast trzymaj się z daleka od szkoły Cukrowskiego - Sandan, no chyba że chcesz żeby twoje dziecko było tam workiem treningowym człowieka o niezaspokojonych ambicjach... Odpowiedz Link Zgłoś
mayag Re: Karate dla dziecka........ 10.04.07, 17:28 Cukrowski ??? Czy to gdzieś na Bartodziejach ? Chyba co nieco słyszałem o tym panu. A Bushi-do gdzie szukać ? Odpowiedz Link Zgłoś
raolca Re: Karate dla dziecka........ 10.04.07, 18:07 bez urazy, ale skoro tu potrafiłeś zawędrować i tu zadawać pytania, to chyba potrafisz wejść na www.google.pl i tam wpisac choćby "Bushi-do"... nic bardziej banalnego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mayag Re: Karate dla dziecka........ 10.04.07, 20:08 Oczywiście masz rację. Już to zrobiłem w międzyczasie. Znalazłem , mam namiary. Dziękuję bardzo i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś