klarysa007 Re: kawa 23.04.08, 07:37 Starszak zaziębiony,kaszle aż się dusi. Tylko czekam aż Tunię zarazi :( Więc dziś pediatra i obsługa chorego... Odpowiedz Link
borowka78 Re: kawa 23.04.08, 07:48 Tobie narttu sie nic nie chce;-P ale co tam...kazdy moze miec gorszy dzien:-) do kawy sie przylaczam-mlode urzadzily mi pobudke o 5.30, na szczescie jezcze polegli do 7mej:-) Milego dnia! Odpowiedz Link
joasia83m Re: kawa 23.04.08, 08:28 rowniez dolaczam:) musze dzis ruszyc moj szanowny tylek z domu i pojsc pogadac z promotorem, troche mam stresa.. milego dnia! Odpowiedz Link
lilianak1 Re: kawa 23.04.08, 08:32 U nas aktywny dzień. Starszak już w przedszkolu, zakupy zrobione, teraz kawa i sprzątanie. Oliweczce wybija się chyba drugi ząbek więc trochę marudna jest, ale myślę że damy radę. Spokojnego dnia życzę. Odpowiedz Link
burdziaa Re: kawa 23.04.08, 09:42 Narttu pk wczorajszej akcji to Ci sie nie dziwie- dzisiaj uwazajcie Dziewczyny na siebie- a u nas w koncu nie pada ! Idziemy spotkac sie z lipcÓwkami, super ;) Odpowiedz Link