Dodaj do ulubionych

Zawisza nie chce Gwiazdy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 20:09
Niech Gwiazda zapłaci za to że korzysta z nazwy Zawiszy(za okres
wcześniejszy),a od następnej kolejki niech występuje pod nazwą Gwiazda!
Obserwuj wątek
    • Gość: Bydgoszczanin [...] IP: *.chello.pl 17.04.07, 00:41
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Zniesmaczony Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: *.chello.pl 17.04.07, 01:42
      Mam już dość tej bandy jełopów, którzy przywłaszczyli sobie miano Zawiszy.
      Kiedyś Zawisza kojarzył mi się z rycerzem... teraz z bandą debili których to
      miejsce powinno być w więzieniu za wszczynanie burd. I sami sobie na tę opinię
      zapracowaliście. Ja mam już SP Zawisza i wszystkie inne kluby o nazwie Zawisza
      głęboko w dupie! Precz z Bydgoszczy!!!
    • Gość: Piknik Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: *.chello.pl 17.04.07, 06:57
      Zawisza kojarzy się teraz z bandą kiboli. Nazwa: "Zawisza" nie jest przypisana
      tylko i wyłącznie do jednego klubu. Co innego logo.
      Mam pytanie do tych fanatyków : Jeśli wyłożę kasę i założę w Bydzi nowy klub o
      nazwie : Zawisza , to co ? Będziecie wywieszać do końca waszego marnego życia
      protesty : "Zawisza tylko IV ligowy"! ..pewnie niedługo V ligowy.
      Skutecznie pozbyliście się sponsora i na długo odstraszyliście
      potencjalnych..Wasze składki starczą na opłacenie przejazdu drużyny do (bez
      obrazy) Lipna ,Wagańca czy Pakości.

Po przygodzie z Hydrobudową , kibice mieli przedsmak dobrej piłki na Gdańskiej.
      Teraz mamy już serdecznie dość wszystkiego co kojarzy się z Zawiszą. Kończcie
      panowie - wstydu oszczędźcie !
      • mat-76 Re: Zawisza nie chce Gwiazdy 17.04.07, 08:15
        nie ma jak to siedzieć na nocce i smarować pod różnymi nickami:)Czy na tym
        podforum nie obowiązuje rejestracja?
        • Gość: Piknik Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: *.chello.pl 17.04.07, 08:54
          Wiesz o co chodzi , bo jesteś zarejestrowany ..Jeśli chodzi o nicki : to skąd to
          wiesz , bo dostawca internetu chyba nie udostępnił ci pełnego nr IP ?
          A ty już w pracy ? Weź się za robotę mati ;))
          • Gość: hrb Uszaszowski Pochodze z tego miasta i wstyd mi za was. IP: *.VIC.netspace.net.au 17.04.07, 09:46
            Czy w BYDGOSZCZY ludzie nie umieja sie juz ze soba porozumiec ?...Po co ten
            niekonczacy sie balagan z ZAWISZA ?...Bydgoszcz jest jedna i jedyna.
            • sanami Re: Pochodze z tego miasta i wstyd mi za was. 17.04.07, 10:05
              Te ludziki nie umieją zyc bez wrogów ,bo wtedy ich zycie traci sens.To taka
              bojówka podziemna,szukajaca tylko dziury w całym.
              Najwiekszym wrogiem była hydro,kiedy ich juz nie ma teraz wrogiem jest
              Gwiazda,i własny zarząd.
              Jestescie chorymi ludzikami,którzy nie umieją działać z resztą i nic nie
              budujecie tylko stawiacie mury i kłody pod własny klub.Ale i tak tego nie
              skumacie ,ciekawe jaki inteligent kieruje tymi wszystkimi akcjami?
              • Gość: kuba bdg Re:Wchodzę na to forum i wstyd mi za was. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 10:10
                ODCZEPCIE SIE OD ZAWISZY IGNORANCI.PORADZIMY SOBIE BEZ WAS SALAMI I ZNIESMACZONY
                PYDZIARZU.JESWTEŚCIE TU POTRZEBNI JAK GŁUCHEMU WALKMAN.
                • Gość: Scorpio Re:Wchodzę na to forum i wstyd mi za was. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 14:15
                  Napisałeś co wiedziałeś... czyli gó... Precz z Zawiszą z Bydgoszczy.
                • kuna_sogobi Re:Wchodzę na to forum i wstyd mi za was. 17.04.07, 14:20
                  Sanami ma absolutną rację, kuPo bydgoska (po co zaczynałeś przekręcać? inni też
                  potrafią ;D) Ciebie też nikt tu nie zapraszał. A skoro tu wlazłeś, to szanuj
                  prawo innych do wyrażania własnego zdania!

Stowarzyszonko obrosło w piórka, bo II-ligowca już nie ma, a im się udało
                  ściągnąć do zarządu paru ludków, którzy mają ich uwiarygodnić - i już się
                  zaczynają rozpychać, pokazywać rogi :/
                  Zawisza SA i Zawisza/Gwiazda wam śmierdzi, ale korzystanie z piłkarzy
                  utrzymywanych przez spółkę, zatrudnianie trenera ze spółki już nie? Gdzie ten
                  honor, którym tak się zawsze chełpiliście??? I to jest uwaga zarówno do kiboli,
                  jak i do zarządu - po tych atakach na SA i Gwiazdę powinniście albo oddać
                  Tworka, Burego i Zielke, albo za nich normalnie zapłacić i płacić im z własnej
                  kasy. Inaczej wasz "honor" psu na budę się nawet nie zda...
                  Młodzieżowe Stowarzyszenie też obrosłe w piórka SP próbuje wykończyć? W ramach
                  zemsty na secesjonistach, którzy mieli inne zdanie na bandyckie metody działania SP?
                  Sebol, obudź się człowieku, zobacz co się dzieje, co wyprawia najbardziej
                  szemrany i bezkarny członek CWZS-u!!! Można budować silną piłkę, ale uczciwymi
                  metodami, a nie po chamsku i po trupach! Inaczej za jakiś czas znów ktoś wywiesi
                  transparenty "złodzieje, bandyci" - i tym razem będzie miał rację...
      • dozorcazdworca1 Re: Zawisza nie chce Gwiazdy 17.04.07, 11:22
        > Mam pytanie do tych fanatyków : Jeśli wyłożę kasę i założę w Bydzi nowy klub o
        > nazwie : Zawisza , to co ?

Nie założysz tak samo jak nie założysz wytwórni wód o nazwie pepsi etc.
        zapoznaj się z prawem tudzież takich informacji udzielą ci w kaeresie.

> Skutecznie pozbyliście się sponsora i na długo odstraszyliście
        > potencjalnych.

Rhino, Kasztelan, Villeroy & Boch, Polmil, Kodeks, Galeria BFM, Apteka pod
        łabedziem...lista obecnych sponsorów...faktycznie odstraszyliśmy nie ma to jak
        jechać na frazesach no nie.

> Teraz mamy już serdecznie dość wszystkiego co kojarzy się z Zawiszą. Kończcie
        > panowie - wstydu oszczędźcie !

Całe szczescie, ze do Poznania nie masz daleko kibicu sukcesu.
        Kończ i wstydu oszczędz bo nie znasz tematu co udowodniłem wyzej.

P.S. co do artykułu...najwyższy czas aby zabrali się za nazwę która figuruje
        przy Gwiezdzie i koniecznie zrobili porzadek z mspn.
        • Gość: Bydgoszczanin Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 14:44
          Precz z tą całą Zawiszą. Precz z Bydgoszczy. Awanturnikom mówimy stanowcze NIE!
        • Gość: Piknik Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: *.chello.pl 17.04.07, 15:14
          Nie wiem o co chodzi z tym : "> Całe szczescie, ze do Poznania nie masz daleko
          kibicu sukcesu" ..ale może nie dorastam ci pd względem IQ ..

Z nazwą Zawisza i Pepsi - to się trochę pogubiłeś jak i twoi koledzy..
          Mam prawo nazwać nawet podwórkowego psa : Zawisza , czy jakikolwiek podmiot
          gospodarczy .. a Pepsi .. to niestety byłyby problemy.

Ciekawi mnie : Kto was nakręca ?? Boniek , który już dawno pokazał wam jak robić
          przekrety i gdzie ma Bydzie ?? Czy rzeczywiście jesteście moherami moralności ??

Sponsorzy ... : Rhino, Kasztelan, Villeroy & Boch, Polmil, Kodeks, Galeria BFM,
          Apteka pod łabedziem. No tutaj mnie powaliłeś .. ha, ha . Tylko Kasztelan jest
          jako tako rozpoznawany w Polsce ..a reszta może się "firmować" na arenach IV , V
          ligowych.. i nie za długo , bo kto wie , czy im nie wytoczycie jakiegoś procesu
          o używaniu nazwy na receptach .czy kodeksach..

Kończcie - wstydu oszczędźcie!!
          • dozorcazdworca1 Re: Zawisza nie chce Gwiazdy 17.04.07, 19:32
            > Z nazwą Zawisza i Pepsi - to się trochę pogubiłeś jak i twoi koledzy..
            > Mam prawo nazwać nawet podwórkowego psa : Zawisza , czy jakikolwiek podmiot
            > gospodarczy .. a Pepsi .. to niestety byłyby problemy.

Jesteś tego pewny ? Sobi wyjaśnił Ci na czym to polega. Jeżeli nie wierzysz to
            z czystej ciekawości idz do kaeresu i spytaj się czy mozesz założyć klub o
            nazwie Zawisza. Jak nie jesteś czegoś pewny to tego nie pisz !!!

> Ciekawi mnie : Kto was nakręca ?? Boniek , który już dawno pokazał wam jak
            robi
            > ć
            > przekrety i gdzie ma Bydzie ?? Czy rzeczywiście jesteście moherami
            moralności ?
            > ?

Klatt i korupcyjna spółka :) to taki kamyczek do Twojego podwórka :)

> Sponsorzy ...

Przecież pisałeś, ze odstraszamy ich a tu taka niespodzianka :) Kolejny sponsor
            podpisuje umowe :) i znowu nie po Twojej myśli :)

> Nie wiem o co chodzi z tym : "> Całe szczescie, ze do Poznania nie masz dal
            > eko
            > kibicu sukcesu" ..ale może nie dorastam ci pd względem IQ

może :)

Skończ wstydu oszczędz :)
      • Gość: Sobi Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 17:40
        Kasy nie wylozysz, bo jestes za glupitki aby ja kiedykolwiek zdobyc. Jak bys
        mial troche oliwy w tepym mozdzku, to bys wiedzial ze w tej samej branzy nie
        moga dzialac dwa podmioty o tej samej nazwie.

A za Hydrobudowy, w Bydgoszczy, to mielismy przedsma korupcji, kupowania
        meczow, i obstawiania swojej przegranej na duza kase (vide Miedz Legnica)

Tym samym mowimy tobie i tobie podobnym, mlotki precz z Bydgoszczy :)
        • Gość: Sobi Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: *.chello.pl 17.04.07, 19:17
          Precz z tą całą Zawiszą. Precz z Bydgoszczy. Awanturnikom mówimy stanowcze NIE!
    • Gość: PROSZĘ O ODPOWIEDŹ Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 10:22
      Co jest wam w tym artykule nie na rączkę? Chyba tylko to ,że ida dobre czasy
      bydgoskiego Zawiszy.
      • Gość: tyran Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: 89.191.147.* 17.04.07, 11:59
        a gowno dostaniecie zasrani kibole!widzialem was osttanio w tramwaju-banda
        obsrancow 15 letnich!gwiazda bedzie nadal uzywac nazyw zawisza, bo zawisza
        zawsze byl jeden DRUGOLIGOWY!!!nic nie dostaniecie od miasta , policja sie za
        was wezmie chamy!
        • Gość: tys Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: 213.199.214.* 17.04.07, 12:38
          Po tym co Zawisza pokazał w Inowrocławiu w IV lidze sądzę, że to właśnie Gwiazda
          powinna się domagać dopłaty za to, że używa tej nazwy i można to wiązać z tak
          kompromitującą grą.
    • Gość: Kibic sportu Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 14:48
      Zawiszę zniszczyli IV ligowi popaprańcy. Teraz Zawisza kojarzony jest z
      bandytami. I nikt już tego nie zmieni. Rozwiązać to całe zasrane towarzystwo SP.
      • Gość: gosc Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: 212.122.223.* 17.04.07, 16:40
        nie ma to jak sie napinac na forum, zal wam dupe sciska ze przychodza lepsze
        czasy dla Zawiszy ale tego IV-ligowego a nie Hydrozagadki za pieniadze
        sprowadzone do Bydgoszczy, nawet gdyby hydro gralo dalej w II lidze i tak by was
        zdegradowali za korupcje, tak gadacie a zobaczymy za kilka lat jak bedziemy w
        wyższej lidze i co wtedy zrobicie? niech zgadne zapewne przyjdziedzie na mecz
        wraz z tymi "300 chuliganami" tylko ze my jestesmy przy swojej druzynie w
        dobrych i zlych momentach i kto tu moze nazwac sie prawdziwymi kibicami?? Co
        moze wy ktorzy sa tylko w dobrych momentach a teksty typu "Zawisza jest jeden II
        ligowy" sa dla mnie conajmniej smieszne. Jesli uwazacie ze wasze komentarze
        uderza do nas i wyprowadza nas z rownowagi to sie grubo mylicie bo my wiemy jak
        jest tylko do was nie moze to dotrzec. IV LIGOWI AlE HONOROWI!!! no i oczywiscie
        przepraszam za wszystkie bledy ortograficzne i brak polskich znakow ;]
        • Gość: AJ Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: *.chello.pl 17.04.07, 19:26
          Powinieneś najpierw podstawówkę ukończyć! Jesteś świetnym przykładem typowego
          "kibica" SP - niewykształconym bandytą.
          • Gość: gosc part 2 Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: 212.122.223.* 17.04.07, 21:58
            "
            > Powinieneś najpierw podstawówkę ukończyć! Jesteś świetnym przykładem typowego
            > "kibica" SP - niewykształconym bandytą."
            Podstawówke ukończyłem nie wiem jak Ty, za to Ty jesteś świetnym przykładem
            typowego bambusa z wykształceniem za pieniądze na jednych z kazachstańskich
            uczelni, wole być jak to napisales "kibicem SP -nie wykształconym bandytą" niż
            człowiekiem bez własnego zdania i powtarzać to co piszą w lokalnej prasie czyt.
            "Express Bydgoski". Pozdrawiam i bez odbioru ziomuś!
            PS.proponuje wyjrzeć przez okno i co dzieje się na dworzu niż siedziec 25h na 8
            dni w tydogniu przed komputerem i napinać się na internecie
      • Gość: Już dobrze kochani Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 16:43
        Zacznijcie chodzić na Gwiazdę.Nie piszcie na temat ,który was nie interesuje lub
        was denerwuje.Po co to robicie? Lepiej wam? U nas wszystko w porządku,a u
        was?Dziękuję.
        • Gość: kazik Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: *.bois.qwest.net 23.04.07, 22:37
          zostawcie gwiazde w spokoju.tym bardziej,ze dobrze im idzie w tabeli.raczej wiec
          cieszcie sie,ze moze ich byc awans do 4 ligi.z nazwa kontrakt sie konczy i tak.
          wszystko sie wiec unormuje i to bez nienawisci.bo pamietajcie,SPORT to tylko
          zabawa po trudach codziennosci.IV ligowi kibice badzcie wiec cierpliwi,lepiej
          skupcie sie na obiektywnym dopingu.bo jak zawisza czwarta spadnie,albo znowu
          sie nie da rady pozbierac w nastepnym sezonie,to po reorganizacji jeszcze sami
          bedziecie sie domagac jakis spolek i polaczen.wiec cieszyc sie z tego co jest i
          BUDOWAC WSPOLNIE PILKE w MIESCIE,jak to kiedys RYNKOWO RADZIL.pamietacie???
          zlaczyc sie wiec i WSPOLNIE o to walczyc by w miescie byl tylko jeden silny
          pilkarski klub,nawet jezeli jego imie bedzie,GWIAZDA.powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka