Gość: Bydgoszczanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 20:09 Niech Gwiazda zapłaci za to że korzysta z nazwy Zawiszy(za okres wcześniejszy),a od następnej kolejki niech występuje pod nazwą Gwiazda! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bydgoszczanin [...] IP: *.chello.pl 17.04.07, 00:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zniesmaczony Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: *.chello.pl 17.04.07, 01:42 Mam już dość tej bandy jełopów, którzy przywłaszczyli sobie miano Zawiszy. Kiedyś Zawisza kojarzył mi się z rycerzem... teraz z bandą debili których to miejsce powinno być w więzieniu za wszczynanie burd. I sami sobie na tę opinię zapracowaliście. Ja mam już SP Zawisza i wszystkie inne kluby o nazwie Zawisza głęboko w dupie! Precz z Bydgoszczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piknik Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: *.chello.pl 17.04.07, 06:57 Zawisza kojarzy się teraz z bandą kiboli. Nazwa: "Zawisza" nie jest przypisana tylko i wyłącznie do jednego klubu. Co innego logo. Mam pytanie do tych fanatyków : Jeśli wyłożę kasę i założę w Bydzi nowy klub o nazwie : Zawisza , to co ? Będziecie wywieszać do końca waszego marnego życia protesty : "Zawisza tylko IV ligowy"! ..pewnie niedługo V ligowy. Skutecznie pozbyliście się sponsora i na długo odstraszyliście potencjalnych..Wasze składki starczą na opłacenie przejazdu drużyny do (bez obrazy) Lipna ,Wagańca czy Pakości. Po przygodzie z Hydrobudową , kibice mieli przedsmak dobrej piłki na Gdańskiej. Teraz mamy już serdecznie dość wszystkiego co kojarzy się z Zawiszą. Kończcie panowie - wstydu oszczędźcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: Zawisza nie chce Gwiazdy 17.04.07, 08:15 nie ma jak to siedzieć na nocce i smarować pod różnymi nickami:)Czy na tym podforum nie obowiązuje rejestracja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piknik Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: *.chello.pl 17.04.07, 08:54 Wiesz o co chodzi , bo jesteś zarejestrowany ..Jeśli chodzi o nicki : to skąd to wiesz , bo dostawca internetu chyba nie udostępnił ci pełnego nr IP ? A ty już w pracy ? Weź się za robotę mati ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Pochodze z tego miasta i wstyd mi za was. IP: *.VIC.netspace.net.au 17.04.07, 09:46 Czy w BYDGOSZCZY ludzie nie umieja sie juz ze soba porozumiec ?...Po co ten niekonczacy sie balagan z ZAWISZA ?...Bydgoszcz jest jedna i jedyna. Odpowiedz Link Zgłoś
sanami Re: Pochodze z tego miasta i wstyd mi za was. 17.04.07, 10:05 Te ludziki nie umieją zyc bez wrogów ,bo wtedy ich zycie traci sens.To taka bojówka podziemna,szukajaca tylko dziury w całym. Najwiekszym wrogiem była hydro,kiedy ich juz nie ma teraz wrogiem jest Gwiazda,i własny zarząd. Jestescie chorymi ludzikami,którzy nie umieją działać z resztą i nic nie budujecie tylko stawiacie mury i kłody pod własny klub.Ale i tak tego nie skumacie ,ciekawe jaki inteligent kieruje tymi wszystkimi akcjami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba bdg Re:Wchodzę na to forum i wstyd mi za was. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 10:10 ODCZEPCIE SIE OD ZAWISZY IGNORANCI.PORADZIMY SOBIE BEZ WAS SALAMI I ZNIESMACZONY PYDZIARZU.JESWTEŚCIE TU POTRZEBNI JAK GŁUCHEMU WALKMAN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scorpio Re:Wchodzę na to forum i wstyd mi za was. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 14:15 Napisałeś co wiedziałeś... czyli gó... Precz z Zawiszą z Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kuna_sogobi Re:Wchodzę na to forum i wstyd mi za was. 17.04.07, 14:20 Sanami ma absolutną rację, kuPo bydgoska (po co zaczynałeś przekręcać? inni też potrafią ;D) Ciebie też nikt tu nie zapraszał. A skoro tu wlazłeś, to szanuj prawo innych do wyrażania własnego zdania! Stowarzyszonko obrosło w piórka, bo II-ligowca już nie ma, a im się udało ściągnąć do zarządu paru ludków, którzy mają ich uwiarygodnić - i już się zaczynają rozpychać, pokazywać rogi :/ Zawisza SA i Zawisza/Gwiazda wam śmierdzi, ale korzystanie z piłkarzy utrzymywanych przez spółkę, zatrudnianie trenera ze spółki już nie? Gdzie ten honor, którym tak się zawsze chełpiliście??? I to jest uwaga zarówno do kiboli, jak i do zarządu - po tych atakach na SA i Gwiazdę powinniście albo oddać Tworka, Burego i Zielke, albo za nich normalnie zapłacić i płacić im z własnej kasy. Inaczej wasz "honor" psu na budę się nawet nie zda... Młodzieżowe Stowarzyszenie też obrosłe w piórka SP próbuje wykończyć? W ramach zemsty na secesjonistach, którzy mieli inne zdanie na bandyckie metody działania SP? Sebol, obudź się człowieku, zobacz co się dzieje, co wyprawia najbardziej szemrany i bezkarny członek CWZS-u!!! Można budować silną piłkę, ale uczciwymi metodami, a nie po chamsku i po trupach! Inaczej za jakiś czas znów ktoś wywiesi transparenty "złodzieje, bandyci" - i tym razem będzie miał rację... Odpowiedz Link Zgłoś
dozorcazdworca1 Re: Zawisza nie chce Gwiazdy 17.04.07, 11:22 > Mam pytanie do tych fanatyków : Jeśli wyłożę kasę i założę w Bydzi nowy klub o > nazwie : Zawisza , to co ? Nie założysz tak samo jak nie założysz wytwórni wód o nazwie pepsi etc. zapoznaj się z prawem tudzież takich informacji udzielą ci w kaeresie. > Skutecznie pozbyliście się sponsora i na długo odstraszyliście > potencjalnych. Rhino, Kasztelan, Villeroy & Boch, Polmil, Kodeks, Galeria BFM, Apteka pod łabedziem...lista obecnych sponsorów...faktycznie odstraszyliśmy nie ma to jak jechać na frazesach no nie. > Teraz mamy już serdecznie dość wszystkiego co kojarzy się z Zawiszą. Kończcie > panowie - wstydu oszczędźcie ! Całe szczescie, ze do Poznania nie masz daleko kibicu sukcesu. Kończ i wstydu oszczędz bo nie znasz tematu co udowodniłem wyzej. P.S. co do artykułu...najwyższy czas aby zabrali się za nazwę która figuruje przy Gwiezdzie i koniecznie zrobili porzadek z mspn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bydgoszczanin Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 14:44 Precz z tą całą Zawiszą. Precz z Bydgoszczy. Awanturnikom mówimy stanowcze NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piknik Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: *.chello.pl 17.04.07, 15:14 Nie wiem o co chodzi z tym : "> Całe szczescie, ze do Poznania nie masz daleko kibicu sukcesu" ..ale może nie dorastam ci pd względem IQ .. Z nazwą Zawisza i Pepsi - to się trochę pogubiłeś jak i twoi koledzy.. Mam prawo nazwać nawet podwórkowego psa : Zawisza , czy jakikolwiek podmiot gospodarczy .. a Pepsi .. to niestety byłyby problemy. Ciekawi mnie : Kto was nakręca ?? Boniek , który już dawno pokazał wam jak robić przekrety i gdzie ma Bydzie ?? Czy rzeczywiście jesteście moherami moralności ?? Sponsorzy ... : Rhino, Kasztelan, Villeroy & Boch, Polmil, Kodeks, Galeria BFM, Apteka pod łabedziem. No tutaj mnie powaliłeś .. ha, ha . Tylko Kasztelan jest jako tako rozpoznawany w Polsce ..a reszta może się "firmować" na arenach IV , V ligowych.. i nie za długo , bo kto wie , czy im nie wytoczycie jakiegoś procesu o używaniu nazwy na receptach .czy kodeksach.. Kończcie - wstydu oszczędźcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
dozorcazdworca1 Re: Zawisza nie chce Gwiazdy 17.04.07, 19:32 > Z nazwą Zawisza i Pepsi - to się trochę pogubiłeś jak i twoi koledzy.. > Mam prawo nazwać nawet podwórkowego psa : Zawisza , czy jakikolwiek podmiot > gospodarczy .. a Pepsi .. to niestety byłyby problemy. Jesteś tego pewny ? Sobi wyjaśnił Ci na czym to polega. Jeżeli nie wierzysz to z czystej ciekawości idz do kaeresu i spytaj się czy mozesz założyć klub o nazwie Zawisza. Jak nie jesteś czegoś pewny to tego nie pisz !!! > Ciekawi mnie : Kto was nakręca ?? Boniek , który już dawno pokazał wam jak robi > ć > przekrety i gdzie ma Bydzie ?? Czy rzeczywiście jesteście moherami moralności ? > ? Klatt i korupcyjna spółka :) to taki kamyczek do Twojego podwórka :) > Sponsorzy ... Przecież pisałeś, ze odstraszamy ich a tu taka niespodzianka :) Kolejny sponsor podpisuje umowe :) i znowu nie po Twojej myśli :) > Nie wiem o co chodzi z tym : "> Całe szczescie, ze do Poznania nie masz dal > eko > kibicu sukcesu" ..ale może nie dorastam ci pd względem IQ może :) Skończ wstydu oszczędz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobi Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 17:40 Kasy nie wylozysz, bo jestes za glupitki aby ja kiedykolwiek zdobyc. Jak bys mial troche oliwy w tepym mozdzku, to bys wiedzial ze w tej samej branzy nie moga dzialac dwa podmioty o tej samej nazwie. A za Hydrobudowy, w Bydgoszczy, to mielismy przedsma korupcji, kupowania meczow, i obstawiania swojej przegranej na duza kase (vide Miedz Legnica) Tym samym mowimy tobie i tobie podobnym, mlotki precz z Bydgoszczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobi Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: *.chello.pl 17.04.07, 19:17 Precz z tą całą Zawiszą. Precz z Bydgoszczy. Awanturnikom mówimy stanowcze NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROSZĘ O ODPOWIEDŹ Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 10:22 Co jest wam w tym artykule nie na rączkę? Chyba tylko to ,że ida dobre czasy bydgoskiego Zawiszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyran Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: 89.191.147.* 17.04.07, 11:59 a gowno dostaniecie zasrani kibole!widzialem was osttanio w tramwaju-banda obsrancow 15 letnich!gwiazda bedzie nadal uzywac nazyw zawisza, bo zawisza zawsze byl jeden DRUGOLIGOWY!!!nic nie dostaniecie od miasta , policja sie za was wezmie chamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tys Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: 213.199.214.* 17.04.07, 12:38 Po tym co Zawisza pokazał w Inowrocławiu w IV lidze sądzę, że to właśnie Gwiazda powinna się domagać dopłaty za to, że używa tej nazwy i można to wiązać z tak kompromitującą grą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic sportu Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 14:48 Zawiszę zniszczyli IV ligowi popaprańcy. Teraz Zawisza kojarzony jest z bandytami. I nikt już tego nie zmieni. Rozwiązać to całe zasrane towarzystwo SP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: 212.122.223.* 17.04.07, 16:40 nie ma to jak sie napinac na forum, zal wam dupe sciska ze przychodza lepsze czasy dla Zawiszy ale tego IV-ligowego a nie Hydrozagadki za pieniadze sprowadzone do Bydgoszczy, nawet gdyby hydro gralo dalej w II lidze i tak by was zdegradowali za korupcje, tak gadacie a zobaczymy za kilka lat jak bedziemy w wyższej lidze i co wtedy zrobicie? niech zgadne zapewne przyjdziedzie na mecz wraz z tymi "300 chuliganami" tylko ze my jestesmy przy swojej druzynie w dobrych i zlych momentach i kto tu moze nazwac sie prawdziwymi kibicami?? Co moze wy ktorzy sa tylko w dobrych momentach a teksty typu "Zawisza jest jeden II ligowy" sa dla mnie conajmniej smieszne. Jesli uwazacie ze wasze komentarze uderza do nas i wyprowadza nas z rownowagi to sie grubo mylicie bo my wiemy jak jest tylko do was nie moze to dotrzec. IV LIGOWI AlE HONOROWI!!! no i oczywiscie przepraszam za wszystkie bledy ortograficzne i brak polskich znakow ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJ Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: *.chello.pl 17.04.07, 19:26 Powinieneś najpierw podstawówkę ukończyć! Jesteś świetnym przykładem typowego "kibica" SP - niewykształconym bandytą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc part 2 Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: 212.122.223.* 17.04.07, 21:58 " > Powinieneś najpierw podstawówkę ukończyć! Jesteś świetnym przykładem typowego > "kibica" SP - niewykształconym bandytą." Podstawówke ukończyłem nie wiem jak Ty, za to Ty jesteś świetnym przykładem typowego bambusa z wykształceniem za pieniądze na jednych z kazachstańskich uczelni, wole być jak to napisales "kibicem SP -nie wykształconym bandytą" niż człowiekiem bez własnego zdania i powtarzać to co piszą w lokalnej prasie czyt. "Express Bydgoski". Pozdrawiam i bez odbioru ziomuś! PS.proponuje wyjrzeć przez okno i co dzieje się na dworzu niż siedziec 25h na 8 dni w tydogniu przed komputerem i napinać się na internecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Już dobrze kochani Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 16:43 Zacznijcie chodzić na Gwiazdę.Nie piszcie na temat ,który was nie interesuje lub was denerwuje.Po co to robicie? Lepiej wam? U nas wszystko w porządku,a u was?Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Zawisza nie chce Gwiazdy IP: *.bois.qwest.net 23.04.07, 22:37 zostawcie gwiazde w spokoju.tym bardziej,ze dobrze im idzie w tabeli.raczej wiec cieszcie sie,ze moze ich byc awans do 4 ligi.z nazwa kontrakt sie konczy i tak. wszystko sie wiec unormuje i to bez nienawisci.bo pamietajcie,SPORT to tylko zabawa po trudach codziennosci.IV ligowi kibice badzcie wiec cierpliwi,lepiej skupcie sie na obiektywnym dopingu.bo jak zawisza czwarta spadnie,albo znowu sie nie da rady pozbierac w nastepnym sezonie,to po reorganizacji jeszcze sami bedziecie sie domagac jakis spolek i polaczen.wiec cieszyc sie z tego co jest i BUDOWAC WSPOLNIE PILKE w MIESCIE,jak to kiedys RYNKOWO RADZIL.pamietacie??? zlaczyc sie wiec i WSPOLNIE o to walczyc by w miescie byl tylko jeden silny pilkarski klub,nawet jezeli jego imie bedzie,GWIAZDA.powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś