krotoss 28.11.01, 16:00 Widzialem dzis ciekawy napisa: "Tesco witamy w Bydgoszcz" dokladnie tak bez "Y" coz jest odpadla literka? czy... KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy Re: Czy odpadlo im IP: 10.10.65.* 28.11.01, 17:15 Krotossie: Gdzie widziałeś ten napis? To niezwykle ciekawe. Możesz pomóc mi zlokalizować tego bubla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilsnake Re: Czy odpadlo im IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 18:48 krotoss napisał(a): > Widzialem dzis ciekawy napisa: "Tesco witamy w Bydgoszcz" dokladnie tak bez "Y" > > coz jest odpadla literka? czy... > > KroTosS Nie, to nie tak. Ten napis jest już od samego początku i tak naprawdę powinno się go czytać "Witamy w Tesco Bydgoszcz", ale wyrazy są od siebie tak daleko rozstawione, że można sie pomylić. Powinni poprawić ten szyld, bo głupio wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Czy odpadlo im 28.11.01, 19:54 Oczywiscie w Tesco na Torunskiej nad wejsciem glownym ^_^ Jest po prostu zle zlokalizowany tak jak powiedzial Lilsnake. ALe przyjze mu sie dokladnie, bo wydaje mi sie ze wygladal tak ze Tesco bylo z prawej a z lewe napisa witamy w Bydgoszcz w dwoch wierszach wiec dla mnie wyglda to jak Tesco: witamy w Bydgoszcz KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Czy odpadlo im 28.11.01, 23:37 Masz racje, kroti, mnie ten napis smieszy od dawna. Czy nie ma w naszym miescie kogos, kto moglby wlepic tesco kare? bo bez niej nie poprawia, a ten napis jest przy trasie tranzytowej. Rhemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luc Re: Czy odpadlo im IP: *.montreal94.dialup.canada.psi.net 29.11.01, 04:33 Wiele krzyku o nic !! Czy wam sie wydaje, ze "Y" moze jeszcze pomoc albo zaszkodzic Bydgoszczy :)) Wasza zasciankowosc sprowadza sie do szyldu, hmm. smutne !! Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Czy odpadlo im... A figa z makiem! 29.11.01, 08:16 Mój dziadek walczył z germańskim najeźcą o polską gramatykę. To raz. Jak chcą bambusy przebywać w pięknym, położnym nad Wisłą kraju, to niech nauczą się poprawnie pisać.To dwa. Kopani w cztery litery amerykańscy naukowcy nieposługujący się wiedzą encyklopedyczną- i to się później mści, to intuicyjne pojmowanie gramatyki. Best regards all Best regards da.kila Polygramatykanomial Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Czy odpadlo im... A figa z makiem! 29.11.01, 15:40 Gretzz to Polynomial ^_^ KtoTosS Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Czy odpadlo im... A figa z makiem! 29.11.01, 15:41 krotoss napisał(a): > Gretzz to Polynomial ^_^ > > KtoTosS Hieh KroTosS of corbs -__- Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Czy odpadlo im... A figa z makiem! 29.11.01, 20:15 dzieki za regardsy!!!! greetz polynomial!! da ”” killa Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Czy odpadlo im 09.12.01, 13:38 Ten napis chyba rzeczywiscie jest Dobry. Rhemek Odpowiedz Link Zgłoś