Dodaj do ulubionych

Szykuje sie WOJNA

24.05.03, 17:26
" Lepper: chcemy przejąć władzę

(PAP) 24-05-2003, ostatnia aktualizacja 24-05-2003 17:03

24.5.Warszawa - "Samoobrona chce przejąć władzę; ma program, a ja zrobię
wszystko, by nasza partia przetrwała i nie była partią sezonową" - powiedział
Andrzej Lepper ponownie wybrany w sobotę na lidera Samoobrony

Lepper dziękował tym wszystkich działaczom Samoobrony, który oddali na niego
głos i powiedział, że nie zamierza kpić z tych 14 osób, które głosowały
przeciwko niemu

"Chcę z wami porozmawiać. Nie dyscyplinarnie, ale żebyśmy wyjaśnili sobie, co
im się nie podoba" - dodał

Lider Samoobrony dziękował też za wielkie zaufanie, którym obdarzyli go
członkowie partii i docenił odpowiedzialność, którą mu powierzyli

Apelował do delegatów, by mieli szacunek do siebie nawzajem i całego
narodu. "Na razie wygraliśmy tylko kilka bitew, ale to za mało, żeby wygrać
wojnę" - powiedział Lepper

Mówił do delegatów, że władzy nie oddaje się lekko. "Nie wiecie, jakie oni
mają pieniądze i układy z biznesem. Oni są w stanie zrobić wszystko, by
utrzymać władzę" - powiedział

Na koniec poprosił działaczy Samoobrony, by nie dawali mu powodów, aby musiał
podejmować ostateczne decyzje.(PAP) "
Obserwuj wątek
    • radca Re: Szykuje sie WOJNA 24.05.03, 17:50
      www.wprost.pl/ar/?O=44657
      radca
      • Gość: zonc Re: Szykuje sie WOJNA IP: *.awacom.pl 24.05.03, 19:02
        Jego haseł i słów to się nawet nie che komentować... poprostu absurd!! Mam
        nadzieje że w następnych wyborach ludzie znów nie postąpią jak kretyni i
        zagłosują na Andrzeja bo chcą zrobić Lewicy na złość!! Niestety wielu tak
        głosowało i szkoda że Samoobrona ma wogóle jakikolwiek mandat w sejmie!! Mam
        nadzieje że w następnych tego znó naród nie zrobi!! Bo to nie karanie SLD
        trylko samego siebie!!!

cze pozdr

PS. Mam nadzieje że redakcja znów tego forum do politycznego nie włoży...
        • Gość: wojt Re: Szykuje sie WOJNA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.03, 19:30
          ta samoobrona przestaje mnie juz bawić w sondażach jest drugą albo trzecią siłą
          polityczną .Lepper ma juz nawet gabinet cieni z posłanką Beger( która ma w
          oczach kurwiki) jako ministrem finansów. Polsko kochana co się z tobą dzieje
          opamiętaj się ludzie kretynieją...
          • radca Re: Szykuje sie WOJNA 24.05.03, 21:15
            Gość portalu: wojt napisał(a):

> ta samoobrona przestaje mnie juz bawić w sondażach jest drugą albo trzecią
            siłą
            >
            > polityczną .Lepper ma juz nawet gabinet cieni z posłanką Beger( która ma w
            > oczach kurwiki) jako ministrem finansów. Polsko kochana co się z tobą dzieje
            > opamiętaj się ludzie kretynieją...

- ludzie moze nie "kretynieja " , ale staja sie mocno wymanipulowani -
            zdezorientowani.Oczywiscie wielka czesc pojdzie i zaglosuje nawet na byle
            kogo - by tylko zrobic na zlosc ekipie rzadzacej.By sie poprostu na takiej
            ekipie odgryzc i "podziekowac " - za TAKI LOS.

Takimi sposobami wlasnie dochodzili do wladzy Dyktatorzy.Tylko,ze wtedy juz
            moze byc za pozno na Demokracje oraz Wolnosc i Godnosc ludzka.

radca
            • Gość: zonc Re: Szykuje sie WOJNA IP: *.awacom.pl 24.05.03, 21:36
              Tylko że ci kretyni co głosują na Samoobrone to nie SLD tylko sobie szkodzą!!

cze pozdr

PS. Rydzyk Ojciec powiedział że z słowami papieża nie można się nie zgadzać...
              czyyli że jest za UE!!
              • Gość: Jasio Re: Szykuje sie WOJNA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.03, 21:43
                Trzynaście lat okradania kraju na zmianę przez solidaruchów i postkomuchów
                doprowadziło do tego, że wygrywają Leppery. Im więcej korupcyjnych afer w
                rządzie, tym większe szanse Samoobrony w wyborach.
                • radca Re: Szykuje sie WOJNA 24.05.03, 21:53
                  Gość portalu: Jasio napisał(a):

> Trzynaście lat okradania kraju na zmianę przez solidaruchów i postkomuchów
                  > doprowadziło do tego, że wygrywają Leppery. Im więcej korupcyjnych afer w
                  > rządzie, tym większe szanse Samoobrony w wyborach.

- jest tak - bo glosuje sie na partie.Partia w wyniku swoich "umow
                  przedwyborczych " i dogadywaniu sie odnosnie poparcia - musi po Wyborach
                  rozdawac stolki ( czyt. biurka ).Nie ma sie tak naprawde zbyt wielkiej
                  mozliwosci decydowania odnosnie stanowisk.
                  + jest wolne miejsce tutaj,jest jeszcze wolne miejsce + itd. itd.
                  Pozniej okazuje sie,ze to cwaniak wchodzacy w dalsze uklady.Tylko jak takiego
                  wywalic ? - gdy on tyle tajemnic zakulisowych zna ?

radca

• radca Re: Szykuje sie WOJNA 24.05.03, 21:45
                Gość portalu: zonc napisał(a):

> Tylko że ci kretyni co głosują na Samoobrone to nie SLD tylko sobie
                szkodzą!!

- pamietam,jak stawal do Wyborow STANISLAW TYMINSKI.Bylem przed Wyborami
                w naszym Kraju i pytalem sie wielu znajomych i krewnych; na kogo zaglosuja ?
                Bardzo wielu odpowiadalo mi,ze " maja zamiar glosowac na Tyminskiego ".
                Gdy spytalem dlaczego ? Przeciez nawet nie wiedza - kto to jest ?
                Padala odpowiedz ; " a tak na zlosc tym skur...nom ".

Niestety (((: ze smutkiem to wspominam - jak obywatele ( narod ) potrafia
                w swej bezsilnosci i braku nadzieji - czynic glupote.

> cze pozdr.

- pozdrowienia
                radca

> PS. Rydzyk Ojciec powiedział że z słowami papieża nie można się nie
                > zgadzać...
                > czyyli że jest za UE!!

- on, to moze i jest i moze nie jest - ale stanal w niewygodnej sytuacji.
                Wiec bedzie piekl swoja pieczen - " na innym masle "
                • Gość: wojt Re: Szykuje sie WOJNA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.03, 22:49
                  Akurat Tyminski dobrze utrafił był alternatywą dla tych którzy nie popierali
                  ani Wałęsy ani Mazowieckiego ,a Lepper jest alternatywą dla ludzi
                  sfrustrowanych i załamanych mówi to chcą usłyszeć a niestety takich ludzi jest
                  i chyba będzie coraz więcej w naszym biednym skorumpowanym kraju...
                  • radca Re: Szykuje sie WOJNA 24.05.03, 22:57

> Akurat Tyminski dobrze utrafił był alternatywą dla tych którzy nie popierali
                    > ani Wałęsy ani Mazowieckiego ,a Lepper jest alternatywą dla ludzi
                    > sfrustrowanych i załamanych mówi to chcą usłyszeć a niestety takich ludzi
                    > jest i chyba będzie coraz więcej w naszym biednym skorumpowanym kraju...

- przeciez o tym co mowi Lepper - mowi wielu i wcale do tego nie potrzeba
                    byc politykiem.

Czyz okazuje sie,ze jeden - jedyny Lepper widzi biede i bezrobocie ?
                    Widzi bezprawie ? Widzi brak pociagniecia do odpowiedzialnosci elity -ktorzy
                    sie sprzeniewierzyli ?

Moze ja juz nie moge pewnych rzeczy zrozumiec ?

radca
                    • Gość: zonc Wspomnienia 16 latka ;-) IP: *.awacom.pl 24.05.03, 23:51
                      Musze sie z wami czymś podzielić... takimi wspomnieniami 15-17 latka(znaczy
                      moje i znajomych) ...

W następnych wyborach na prezydenta.. niektórzy w następnych do rządu będą już
                      głosować... większość z nas wogóle nie pójdzie do głosowania bo i poco!!
                      Wszystkie wybory które pamiętamy były zakończone dennymi rządami... Buzek i
                      Miller z obydwu panów robi sie żarty i przez to nie ma żadnego szacunku do
                      wyborów czy do polityków... Tacy ludzie którzy nie wierzą już w chęć czynienia
                      dobra przez polityków już wogóle do urn nie pójdą... i nadejdą czasy gdy 10 %
                      najbardziej zagorzałych będzie władze wybierało... i niestaty wieluz nich może
                      robic to dla checy... znam kolesiów co przy ostatnich wyborach poszli raz
                      grupką koło 10 osób na Leppera głosować... prawie nie wiedzieli kto startuje
                      ale Lepper był śmieszny itp. więc "dla jaj" zagłosowali!! I póki młodzież
                      będzie miałą takie podejście to lepiej nie będzie a ludzie w stylu Leppera
                      i "Partii przyjaciół Piwa" będą nami rządzić!! I to jest straszne... tunel bez
                      światła..
                    • Gość: Maria Re: Szykuje sie WOJNA IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 25.05.03, 00:55
                      radca napisał:
                      > Czyz okazuje sie,ze jeden - jedyny Lepper widzi biede i bezrobocie ?
                      > Widzi bezprawie ? Widzi brak pociagniecia do odpowiedzialnosci elity -ktorzy
                      > sie sprzeniewierzyli ?
                      >
                      > Moze ja juz nie moge pewnych rzeczy zrozumiec ?
                      >
                      > radca
                      Lepper zachowuje się podobnie jak w przeszłości Janusz Korwin Mikke. Jest to
                      tzw. metoda diogenesowska, zwrócenia uwagi na siebie poprzez zachowanie się nie
                      konwencjonalne, dziwaczne, szokujących. Tak właśnie zachowuje się A. Lepper.
                      Ostatnio np. określił on SLD mianem oszustów wyborczych, a wicepremiera i
                      ministra finansów G. Kołodkę komikiem. Wypowiedzi jego są ostre,
                      oskarżycielskie i dlatego społeczeństwo ich słucha; mówi to, czego ono oczekuje
                      np. o SLD "Oni wiedzieli w ubiegłym roku, co trzeba zrobić, żeby poprawić los
                      ludzi najbiedniejszych, a teraz kiedy przejęli władzę, nic nie wiedza". Język,
                      styl, oskarżenia przysparzają mu zwolenników i popularności.; i oto właśnie mu
                      chodzi. Jednak Lepper jakoś dogaduje się z ekipa rządząca w sprawie podzielenia
                      się władzą. Łączy ich przecież wspólna przeszłość partyjna.
                      Czy są wśród rządzących ludzie przyzwoici i uczciwi?
                      Jest to pytanie retoryczne, gdyż rzeczywistość niezbicie dowodzi, że nie ma.
                      Nasuwa się dalsze rzeczowe pytanie, czy człowiek uczciwy, przyzwoity, szanujący
                      swoja godność i honor mógłby znaleźć się wśród obecnej klasy politycznej?
                      Jak przekazać ster Rzeczpospolitej najlepszym, najzdolniejszym, uczciwym
                      ludziom, których w kraju nie brak? Jak odsunąć od władzy i nie dopuścić do
                      przewodzenia w Państwie łobuzów, oszustów, złodziei, miernoty umysłowe i
                      moralne? Pozytywnym trendem myślowym jest to, ze wzrasta liczba osób
                      przekonanych, ze sprawcami wszelkiego zła w kraju są niewłaściwie dobrani
                      ludzie sprawujący lub mający wpływ na sprawowanie władzy w Polsce, i niestety
                      akceptowani przez większość obywateli. Naród musi wiec bić się, nie w cudze,
                      ale we własne piersi, wyznając „moja wina”.

• Gość: wojt Re: Szykuje sie WOJNA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 15:18
                        Problem polega na tym ze ten naród jest co raz bardziej bierny
                        politycznie ,wychodzi z założenia po co iśc na wybory ? skoro oni są niedobrzy
                        źli , skorumpowani i maja wszystkich głeboko wiadomo gdzie , frekwencja w
                        wyborach jest coraz mniejsza i w ten sposób politycy wybierają siebie na
                        wzajem , dlatego tak bardzo niepokoją się mozliwością niskiej frekwencji do
                        referendum unijnego bo bardzo zalezy im na dobrym wyniku Europa jest dla nich
                        szansą na co ? No cóz wielu z nich już ma załatwione posadki w Brukseli i koło
                        sie zamyka...
                        • radca nawet Czarnecki ? 25.05.03, 17:38
                          www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1495625.html
                          • radca Ryszard Czarnecki byl juz we Wloclawku ? 25.05.03, 17:45
                            " Skrzypek rezygnuje z Czarneckiego

hoł 29-04-2003, ostatnia aktualizacja 29-04-2003 22:13

Ryszard Czarnecki nie jest już doradcą prezydenta Włocławka. Władysław
                            Skrzypek pozbył się go, bo były minister nic nie zrobił dla miasta.
                            czytaj dalej »

Kariera Czarneckiego trwała we Włocławku zaledwie cztery miesiące. - Byłego
                            posła i szefa ZChN oraz ministra ds. integracji w rządzie Jerzego Buzka,
                            poproszono, by zdobywał fundusze europejskie dla Włocławka oraz pomagał w
                            korzystaniu przez lokalne firmy z unijnych programów pomocowych. Miały mu to
                            ułatwić rozległe kontakty zagraniczne. Nie pomogły. Jedynym jego osiągnięciem
                            jest zainicjowanie spotkania przedsiębiorców z Włocławka z przedstawicielem
                            Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości i Polskiej Agencji Inwestycji
                            Zagranicznych. - Doszliśmy wspólnie do wniosku, że pan Czarnecki nie jest w
                            stanie robić dla Włocławka tego, czego ja bym oczekiwał - stwierdził
                            dyplomatycznie Skrzypek zwalniając b. ministra z pełnienia obowiązków. "
                            • radca Ryszard Czarnecki we Wloclawku i nie tylko 25.05.03, 17:49
                              " Łódź

Prawda to, że Ryszard Czarnecki jest doradcą Kropi
                              Autor: Gość: rybak IP: *.ip.WRO.Korbank.PL
                              Data: 13-05-2003 23:25

Czy to prawda, że Ryszard Czarnecki jest doradcą prezydenta Kropiwnickiego?
                              Chodzi o tego mydłka, z którym nawet Buzek nie wytrzymał i po kolejnej wpadce
                              wywalił go z fotela szefa Komitetu Integracji Europejskiej. Niedawno
                              przegonili go z funkcji doradcy do spraw europejskich we Włocławku, a wczoraj
                              (przedwczoraj?) objawił się jako przyszły minister w gabinecie cieni Leppera.
                              Zdaje się, że widziałem kiedyś wpis na forum, że doradza również prezydentowi
                              Łodzi. Jeśli tak, to czarno widzę. Kto coś o tym wie?
                              Pozdrawiam "
                              • radca Ryszard Czarnecki szkoli mlodziez ? 25.05.03, 17:54
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=5762609&a=6116290
                                • radca Re: Ryszard Czarnecki i do zuzlu i do.....? 25.05.03, 18:03
                                  "Wrocław

Re: POSEŁ RYSZARD CZARNECKI - Boże broń!
                                  Autor: Gość: baroni IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl
                                  Data: 07-06-2001, 18:39:07 zarchiwizowany

Gość portalu: Anula napisał(a):

> Jestem zdania że pan poseł Ryszard Czarnecki byłby znakomitym prezydentem
                                  > miasta. Zawsze wstawial sie za Wrocławiem w stolicy, jest znany i lubiany,
                                  był
                                  > ministrem ds. europejskich a przecież Wrocław to najbliższa Europie polska
                                  > metropolia!

Droga Aniu! Poseł Czarnecki jak był ministrem ds. integracji europejskiej, to
                                  doprowadził do tego m.in, że sporo kasy z funduszu Phare nie trafiło do nas w
                                  postaci kredytów i to było główną przyczyną, tego że poseł Czarnecki tak krótko
                                  był ministrem. Z wielką ulgą przyjąłem fakt że poseł Czarnecki zajął sie
                                  żużlem,
                                  Ma już swój upragniony stołek i mam nadzieję, ze w polityce na głebokiej wodzie
                                  szybko się nie poja
    • ivica Re: Szykuje sie WOJNA 26.05.03, 00:23
      Nie chcialbym krakac. ale gdy Hitler doszedl do wladzy tez wielu go niedocenialo i lekcewazylo. A jak to sie skonczylo, pamietamy chyba wszyscy.
      • Gość: Europejka Re: Szykuje sie WOJNA IP: *.dip.t-dialin.net 26.05.03, 23:05
        ivica napisał:

> Nie chcialbym krakac. ale gdy Hitler doszedl do wladzy tez wielu go
        niedocenial
        > o i lekcewazylo. A jak to sie skonczylo, pamietamy chyba wszyscy.

Lepiej nie kracz! Ja tez widze pewne podobienstwa i az strach pomyslec, ze
        Lepper moglby "dorwac" sie do wladzy!! Najniebezpieczniejsi sa prymitywni,
        niedoksztalceni cwiercinteligenci.
        Swoja droga szkoda, ze Hitlera nie przyjeto na studia na Uniwersytecie
        Wiedenskim (kierunek - malarstwo, zaproponowano mu architekture, ale odmowil),
        jednak i tak nie moglby studiowac, bo nie mial przeciez matury!!!Ale jakze by
        inaczej potoczyla sie historia Europy!!!
        pozdr.
        • elodia Re: Szykuje sie WOJNA 27.05.03, 01:36
          Jeszcze zanim Lepper dostał się do sejmu oglądałam Teatr TV "Bigda idzie" ( z
          Gajosem w roli Bigdy ) i... z przerażeniem zobaczyłam w Bigdzie... Leppera !
          Odetchnęłam trochę , jeszcze nie był tak wysoko , a teraz z przerażeniem myślę
          czy Polacy przez tyle lat niczego się nie nauczyli ??? Zawsze dopuszczą Bigdę
          do głosu ??? Strach !!!
          • Gość: wojt Re: Szykuje sie WOJNA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 22:20
            Są podobieństwa między działniem Hitlera i Leppera i to wcale nie jest smieszne
            ale wydaje mi sie Andrzej nie ma takiej osobowosci jak Adolf.Popieram twoje
            oburzenie Radco postepem Czarneckiego zeszmacił sie totalnie . Czarniecki jest
            z wykształcenia historykiem mam nadzieje ze nie wykłada Lepperowi tego
            przedmiotu bo Lepper za wiele sie nauczy a jak dobrze wiemy "Historia magistra
            vitae est ."
            • radca Re: Szykuje sie WOJNA 27.05.03, 23:03

> Są podobieństwa między działniem Hitlera i Leppera i to wcale nie jest
              smieszne
              >
              > ale wydaje mi sie Andrzej nie ma takiej osobowosci jak Adolf.

- Nie mozna tego brac - tak doslownie.Lecz nie podoba sie mi taka dyktatura.
              Pamietam jak przed wjazdem do naszego Kraju ( czekano juz na niego na
              granicy ) - powiedzial,ze byc moze poprosi o Azyl na Bialorusi.

Wtedy to byl ten moment - gdzie odkryl swoje oblicze.

Rowniez ciagle z uporem mysli kategoriami kierownika Zakladu Rolnego
              ( czyt. kolchozu ) o sprzedawaniu zboza,zywca i innych produktow rolnych
              do Rosji i bylego Zwiazku Radzieckiego.Jego dzialania - to dzialania
              kolchozow.Bardziej moze nawet w podobnym stylu - co Stalin ?

To,ze krytykuje grupy politykow ? - to nie jest nic nadzwyczajnego.
              To potrafi kazdy czlowiek.Do tego nie potrzeba bawic sie w polityke.

Lecz ja uwazam,ze prawdziwy polityk powinien posiadac pewien honor, godnosc
              ludzka i poczucie odpowiedzialnosci - za to co robi i czyni.

Tego jednak brakuje Leperrowi - tak jak i poszanowania prawa.

Nie widac rowniez talentu dyplomatycznego sztuki negocjacji - wiec....(((:

Popieram twoje
              > oburzenie Radco postepem Czarneckiego zeszmacił sie totalnie . Czarniecki
              jest
              > z wykształcenia historykiem mam nadzieje ze nie wykłada Lepperowi tego
              > przedmiotu bo Lepper za wiele sie nauczy a jak dobrze wiemy "Historia
              magistra
              > vitae est ."

- ja sie tak naprawde - to nie oburzylem,lecz zdziwilem.Jak zmienni potrafia
              byc osoby zajmujace sie polityka.Nie maja stalego kierunku dzialania.
              Ich kierunek - to zalapac sie , a pozniej to juz " jak wiatr zawieje ".

i takiego wlasnie widze - Czarneckiego.

radca

ps.Sklepy z farba musza miec niezly obrot :) Obysmy tylko nie byli daltonistami.

• Gość: wojt Re: Szykuje sie WOJNA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.03, 18:38
                koncepcja ZCHN Czarneckiego padła . Niestety polityka zaczyna coraz bardziej
                przypominać farsę . Dla mnie taki człowiek jak Czarniecki to sprzedawczyk
                pracując u Leppera osiągnął dno .Słusznie śpiewa Kult :"Nie wierzcie politykom"
                to bardzo aktualny utwór...
        • Gość: zonc Re: Szykuje sie WOJNA IP: *.awacom.pl 28.05.03, 19:08
          Ojro napisała...

Swoja droga szkoda, ze Hitlera nie przyjeto na studia na Uniwersytecie
          > Wiedenskim (kierunek - malarstwo, zaproponowano mu architekture, ale
          odmowil),

Zonc mówi:

Jak dla mnie i tak była by wojna, faszyzm, SSmeni itp. Tylko że Adlof H. nie
          byłby znany a mówiło by się o jakimś innym Iksie Igreku...III Rzesza to był
          cały nurt fanatyków nie jedna osoba...

cze pozdr

• radca Re: Szykuje sie WOJNA 28.05.03, 22:28
            Gość portalu: zonc napisał(a):

> Ojro napisała...
            >
            > Swoja droga szkoda, ze Hitlera nie przyjeto na studia na Uniwersytecie
            > > Wiedenskim (kierunek - malarstwo, zaproponowano mu architekture, ale
            > odmowil),
            >
            > Zonc mówi:
            >
            > Jak dla mnie i tak była by wojna, faszyzm, SSmeni itp. Tylko że Adlof H. nie
            > byłby znany a mówiło by się o jakimś innym Iksie Igreku...III Rzesza to był
            > cały nurt fanatyków nie jedna osoba...
            >
            >
            > cze pozdr

- fakt,ze sie robilo niebezpiecznie i groznie przed Hitlerem.Lecz moim zdaniem-
            to chyba ma racje Europejka.Mysle,ze gdyby nie bylo Hitlera - inaczej by sie
            potoczyly losy Europy i swiata.

radca

ps. uwazajmy jednak na ludzi - reszta jest dopasowywana dla wlasnych potrzeb.
            • Gość: zonc Re: Szykuje sie WOJNA IP: *.awacom.pl 28.05.03, 22:39
              ;P Może i OJRO ma racje, jednak ja się uprę i nadal twierdz że z czy bez
              Hitlera było by podobnie... wojna wybuchła by może w 38 lub 49 ale by do niej
              doszło...

cze pozdr
              • Gość: wojt Re: Szykuje sie WOJNA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 22:20
                No w sumie masz racje stawiam że wywołał by ją taki sympatyczny gość z Rosji
                niejaki Stalin , a Polsce pomogły by Niemcy ( bez Hitlera) bo bały by sie o
                swoje tyłki...
                • radca Re: Szykuje sie WOJNA 29.05.03, 22:32

> No w sumie masz racje stawiam że wywołał by ją taki sympatyczny gość z Rosji
                  > niejaki Stalin , a Polsce pomogły by Niemcy ( bez Hitlera) bo bały by sie o
                  > swoje tyłki...

- albo.... ?

radca
                  • Gość: wojt Re: Szykuje sie WOJNA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 17:23
                    Nie ma w historii nic gorszego niz gdybanie ! Dlatego z powodu upału przestaje
                    gdybać...Pozdrawiam
                    • elodia Re: Szykuje sie WOJNA 31.05.03, 00:44
                      Racja powinni go przyjąć i niechby malował , wojna i tak by pewnie była
                      rozpętana przez Stalina ale... układ sił byłby dla nas korzystniejszy i nie
                      tylko dla nas...
                      • Gość: wojt Re: Szykuje sie WOJNA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.03, 12:51
                        No widzisz tak to jest jak zabiorą artyscie jego pasję i co dalej ? staje się
                        Hitlerem...
                        • Gość: Europejka Re: Szykuje sie WOJNA IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.03, 08:41
                          Pasję mogli mu zabrać, tylko szkoda, że mu talentu nie dali!!!
                          • Gość: wojt Re: Szykuje sie WOJNA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 18:31
                            Racja jego obrazy to straszne kicze .Nie masz pojęcia jakie osiągają teraz
                            wysokie ceny na aukcjach.
                            • elodia Re: Szykuje sie WOJNA 03.06.03, 01:30
                              He he lepiej jednak żeby rozp.... wszystko na płótnie niż... na mapie :)
                              • Gość: wojt Re: Szykuje sie WOJNA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 22:16
                                Płotno jest cierpliwe więcej zniesie obelg...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka