macio32 07.05.07, 21:06 I to ma byc wiadomosc na łamy gazety SKANDAL!!! C_ _U_J mnie to obchodzi co siedzieje na UKW!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bromberg1 Re: Konflikt w samorządzie studenckim UKW 07.05.07, 21:32 Jeszcze nie został Kociński politykiem, a już mu układanki w głowie. Widać przedsiębiorczy gosć... Odpowiedz Link Zgłoś
olaa87 Re: Konflikt w samorządzie studenckim UKW 07.05.07, 21:39 taaak po prostu ta iwanciw mu zazdrosci chyba:/ nie ma ni cinnego do roboty jak pisac o SS UKW co z niej za dziennikarka:| a ten cichanski to chyba chce wygrac wybory, ktore beda 15maja i daje jej w reke zeby pisala takie teskty:| Odpowiedz Link Zgłoś
lipa21 Re: Konflikt w samorządzie studenckim UKW 07.05.07, 22:25 Z góry przykład idzie jak... Odpowiedz Link Zgłoś
lidzet85 Re: Konflikt w samorządzie studenckim UKW 07.05.07, 22:40 a dalczego nikt nie pisze o tym , ze u kolegów konkurujących z panem Kosowskim, jest conajmniej 9 osob ktore w przyszłym roku kończą studiowanie?? koledzy proponują wtybory w listopadzie , a to wierze sie z sytuacja ze mniej wiecj od maja do listopada nie bedą mogły być podjęty zadne decyzje bo nie bedzie ludzi?? i takie sprawy jak obóz integracyjny czy sprawy stypendiów bedą przemilczane? Odpowiedz Link Zgłoś
sponsorbydgoszcz Re: Konflikt w samorządzie studenckim UKW 07.05.07, 21:45 Potem czlowiek idzie do meliny napic sie piwa, a tam plakaty naszego prezydenta nieudacznika. Wioska, ale trip zawsze stal dobrze z wszelakim wladzami. Odpowiedz Link Zgłoś
100-dent Konflikt w samorządzie studenckim UKW 07.05.07, 21:58 Mam naprawde nieodparde wrażenie, że osoba Radka Cichańskiego wraz z Bartkiem Halamą mają swoją odzielną umowę czy też jak to w tym artykule było powiedziane interesy z Panią redaktor Iwanciw, która pogrąża się z każdym kolejnym artykułem! To już drugi z serii "Artykuł na zamówienie" najeżdżający na Kossowskiego i "stary samorząd" Jeśli Cichański i Halama w ten sposób pragną wygrac wybory to ja dziękuje bardzo za TAKi "nowy samorząd" Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Konflikt w samorządzie studenckim UKW 07.05.07, 22:01 Kociński już dawno powinien odejść! Tak samo nieudaczny jak nasze władze. Odpowiedz Link Zgłoś
lidzet85 Konflikt w samorządzie studenckim UKW 07.05.07, 22:07 Boze i znowu jazda na UKW i stary samorzad :( Po ostatnim artykule w którym obrażano ludzi o zespół BOYS na juwenalia (a to rpzeciez sprawka ludzi z UTP), to teraz to...szkoda ze gazeta sie psuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
2.9.8k Re: Konflikt w samorządzie studenckim UKW 08.05.07, 18:03 coooler1 napisał: > Kociński już dawno powinien odejść! Tak samo nieudaczny jak nasze władze. No przecież to ta sama banda. Ten cały Kociński startował do Rady Miasta z listy miłościwie nam panującego KonDoma, rzecz jasna niepomyślnie, bo i zresztą innej możliwości nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
sponsor1 Re: Konflikt w samorządzie studenckim UKW 07.05.07, 23:09 A pani Jasinskiej z trzeciego pietra zdechl kot. Dlaczego ta informacja nie znalazla sie na lamach GW- to rownie wstrzasajace co spor na UKW Odpowiedz Link Zgłoś
olaa87 Re: Konflikt w samorządzie studenckim UKW 07.05.07, 23:19 a dlaczego nie napisali, ze pan C pracuje w wyborczej ? Odpowiedz Link Zgłoś
gregor815 Konflikt w samorządzie studenckim UKW 08.05.07, 00:24 Yyyy, cos tu jest nie tak. Ja u mnie na Przemyslowej widzialem ze te ubezpieczenia zbierali przynajmniej miesiac i to pare osob wiec autorka tego artykulu chyba nie wie o czym pisze albo klamie :/ 2 dni? Jak by ktos zbieral ubezpieczenia na calej uczleni 2 dni to prawie nikt by nie byl ubezpieczony...Widze ze caly artykul jest wypaczony z prawdy i niewarty uwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
100-dent Re: Konflikt w samorządzie studenckim UKW 08.05.07, 00:51 Ja np. na chodka widziałem osoby spoza samorządu, które zbierały więc to chyba nie jest tak że to oni zarabiali na tym, że ubezpieczali. Zgadzam się też z przedmówcą proces ubezpieczenia trwał chyba z 2 miesiące bo ci ludzie długo siedzieli. Moim zdaniem jeśli za takie siedzenie jakieś osoby dostały wynagrodzenie to to chyba nie jest coś złego. Praca to praca i należy się chyba jakaś "wypłata". Odpowiedz Link Zgłoś
karun Re: Konflikt w samorządzie studenckim UKW 08.05.07, 08:30 czy nie widzicie tu analogi do wyborow na prezydenta bydgoszczy? z 2 bagien trzebva bylo wybrac i tak jedno i tak , bo zaden wybor nie bedzie satysfakcjonowal... Odpowiedz Link Zgłoś
olaa87 Re: Konflikt w samorządzie studenckim UKW 08.05.07, 10:57 a znasz tych wszystkich ludzi ? ze uwazasz ich za bagno czy cos takiego ? bo ja np LUSu nie znam i bede na nich glosowac bo znajac pana C to musialabym byc chyba nieteges zeby na niego zaglosowac:/ jesli nie znasz kogos osobiscie to wez go nie obrazaj :/ to tak jakbym zaczela teraz pisac, ze ty jestes taki i owakia to chyba mija sie z celem Odpowiedz Link Zgłoś
karun Re: Konflikt w samorządzie studenckim UKW 08.05.07, 12:47 patrzac z osoby trzeciej na ten artykul i komentarze ma sie wrazenie ze obie startujace grupy (TAK i LUS) sa niczego warte , bo jedni narzekaja na to inni na tamto , ocenilem ta rywalizacje nazywajac ja bagnem po przeczytaniu powyzszych komentarzy , osobiscie nieznam ani tego przedstawiciela ani tego chociaz z K. mialem male zatarczki, ale w LUS'ie znam wiele osob i wlasnie na nich bede glosowal. Odpowiedz Link Zgłoś
ukwukw Re: Konflikt w samorządzie studenckim UKW 08.05.07, 17:33 Jak to jest że osoby niestudiujące są przedstawicielami studentów?Uważam że zgoda musi być. Gdyby się równo podzielili kasą to samorząd nadal by istniał. Taka filozofia. Odpowiedz Link Zgłoś