Dodaj do ulubionych

Konflikt w samorządzie studenckim UKW

07.05.07, 21:06
I to ma byc wiadomosc na łamy gazety SKANDAL!!!
C_ _U_J mnie to obchodzi co siedzieje na UKW!!!
Obserwuj wątek
    • bromberg1 Re: Konflikt w samorządzie studenckim UKW 07.05.07, 21:32
      Jeszcze nie został Kociński politykiem, a już mu układanki w głowie.
      Widać przedsiębiorczy gosć...
      • olaa87 Re: Konflikt w samorządzie studenckim UKW 07.05.07, 21:39
        taaak po prostu ta iwanciw mu zazdrosci chyba:/ nie ma ni cinnego do roboty jak
        pisac o SS UKW co z niej za dziennikarka:| a ten cichanski to chyba chce wygrac
        wybory, ktore beda 15maja i daje jej w reke zeby pisala takie teskty:|
        • lipa21 Re: Konflikt w samorządzie studenckim UKW 07.05.07, 22:25
          Z góry przykład idzie jak...
          • lidzet85 Re: Konflikt w samorządzie studenckim UKW 07.05.07, 22:40
            a dalczego nikt nie pisze o tym , ze u kolegów konkurujących z panem Kosowskim,
            jest conajmniej 9 osob ktore w przyszłym roku kończą studiowanie?? koledzy
            proponują wtybory w listopadzie , a to wierze sie z sytuacja ze mniej wiecj od
            maja do listopada nie bedą mogły być podjęty zadne decyzje bo nie bedzie ludzi??
            i takie sprawy jak obóz integracyjny czy sprawy stypendiów bedą przemilczane?
      • sponsorbydgoszcz Re: Konflikt w samorządzie studenckim UKW 07.05.07, 21:45
        Potem czlowiek idzie do meliny napic sie piwa, a tam plakaty naszego prezydenta
        nieudacznika. Wioska, ale trip zawsze stal dobrze z wszelakim wladzami.
    • 100-dent Konflikt w samorządzie studenckim UKW 07.05.07, 21:58
      Mam naprawde nieodparde wrażenie, że osoba Radka Cichańskiego wraz z Bartkiem
      Halamą mają swoją odzielną umowę czy też jak to w tym artykule było powiedziane
      interesy z Panią redaktor Iwanciw, która pogrąża się z każdym kolejnym
      artykułem! To już drugi z serii "Artykuł na zamówienie" najeżdżający na
      Kossowskiego i "stary samorząd" Jeśli Cichański i Halama w ten sposób pragną
      wygrac wybory to ja dziękuje bardzo za TAKi "nowy samorząd"
    • coooler1 Re: Konflikt w samorządzie studenckim UKW 07.05.07, 22:01
      Kociński już dawno powinien odejść! Tak samo nieudaczny jak nasze władze.
      • lidzet85 Konflikt w samorządzie studenckim UKW 07.05.07, 22:07
        Boze i znowu jazda na UKW i stary samorzad :(
        Po ostatnim artykule w którym obrażano ludzi o zespół BOYS na juwenalia (a to
        rpzeciez sprawka ludzi z UTP), to teraz to...szkoda ze gazeta sie psuje :(
      • 2.9.8k Re: Konflikt w samorządzie studenckim UKW 08.05.07, 18:03
        coooler1 napisał:

> Kociński już dawno powinien odejść! Tak samo nieudaczny jak nasze władze.

No przecież to ta sama banda. Ten cały Kociński startował do Rady Miasta z listy
        miłościwie nam panującego KonDoma, rzecz jasna niepomyślnie, bo i zresztą innej
        możliwości nie było...
    • sponsor1 Re: Konflikt w samorządzie studenckim UKW 07.05.07, 23:09
      A pani Jasinskiej z trzeciego pietra zdechl kot. Dlaczego ta informacja nie
      znalazla sie na lamach GW- to rownie wstrzasajace co spor na UKW
      • olaa87 Re: Konflikt w samorządzie studenckim UKW 07.05.07, 23:19
        a dlaczego nie napisali, ze pan C pracuje w wyborczej ?
    • gregor815 Konflikt w samorządzie studenckim UKW 08.05.07, 00:24
      Yyyy, cos tu jest nie tak. Ja u mnie na Przemyslowej widzialem ze te
      ubezpieczenia zbierali przynajmniej miesiac i to pare osob wiec autorka tego
      artykulu chyba nie wie o czym pisze albo klamie :/ 2 dni? Jak by ktos zbieral
      ubezpieczenia na calej uczleni 2 dni to prawie nikt by nie byl
      ubezpieczony...Widze ze caly artykul jest wypaczony z prawdy i niewarty uwagi...
    • 100-dent Re: Konflikt w samorządzie studenckim UKW 08.05.07, 00:51
      Ja np. na chodka widziałem osoby spoza samorządu, które zbierały więc to chyba
      nie jest tak że to oni zarabiali na tym, że ubezpieczali. Zgadzam się też z
      przedmówcą proces ubezpieczenia trwał chyba z 2 miesiące bo ci ludzie długo
      siedzieli. Moim zdaniem jeśli za takie siedzenie jakieś osoby dostały
      wynagrodzenie to to chyba nie jest coś złego. Praca to praca i należy się chyba
      jakaś "wypłata".
      • karun Re: Konflikt w samorządzie studenckim UKW 08.05.07, 08:30
        czy nie widzicie tu analogi do wyborow na prezydenta bydgoszczy? z 2 bagien
        trzebva bylo wybrac i tak jedno i tak , bo zaden wybor nie bedzie
        satysfakcjonowal...
        • olaa87 Re: Konflikt w samorządzie studenckim UKW 08.05.07, 10:57
          a znasz tych wszystkich ludzi ? ze uwazasz ich za bagno czy cos takiego ? bo ja
          np LUSu nie znam i bede na nich glosowac bo znajac pana C to musialabym byc
          chyba nieteges zeby na niego zaglosowac:/ jesli nie znasz kogos osobiscie to wez
          go nie obrazaj :/ to tak jakbym zaczela teraz pisac, ze ty jestes taki i owakia
          to chyba mija sie z celem
          • karun Re: Konflikt w samorządzie studenckim UKW 08.05.07, 12:47
            patrzac z osoby trzeciej na ten artykul i komentarze ma sie wrazenie ze obie
            startujace grupy (TAK i LUS) sa niczego warte , bo jedni narzekaja na to inni
            na tamto , ocenilem ta rywalizacje nazywajac ja bagnem po przeczytaniu
            powyzszych komentarzy , osobiscie nieznam ani tego przedstawiciela ani tego
            chociaz z K. mialem male zatarczki, ale w LUS'ie znam wiele osob i wlasnie na
            nich bede glosowal.
    • ukwukw Re: Konflikt w samorządzie studenckim UKW 08.05.07, 17:33
      Jak to jest że osoby niestudiujące są przedstawicielami studentów?Uważam że
      zgoda musi być. Gdyby się równo podzielili kasą to samorząd nadal by istniał.
      Taka filozofia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka